Тройка с брат му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройка с брат му
преди: 13 години, 21 дни, прочетена 11646 пъти
Никога не съм го и предполагала, но участвах в тройка с приятелят ми и брат му(близнак). Приятелят ми е много хубав, винаги ми е доставял голямо удоволствие. Когато става въпрос за секс не е извратен, но това не мога да си го обесня. Една вечер брат му дойде на гости, говориха, че винаги са заедно, имат едни и същи интереси. Когато уж нашега ги попитах дали всичко правят заедно сбърках страшно много. Това беше най-противното нещо, което съм правила. Просто не съм мислила, че ще стане нещо толкова далеч от нормите, от правилата. Истината е, че като чувство беше много... странно и... хубаво, но... Не мога да си позволя да го допусна още веднъж! Не може да се каже, че го исках, защото първоначално се дърпах, но в името на една връзка го направих. Чудя се какво да правя сега? Да се разделим с приятелят ми или какво? ! Да говоря с него без повече такива извращения, да бягам далеч от него и от брат му (живея в Холандия).

Моля да не ме критикувате, защото наистина в момента съм толкова разочерована от себе си, че не е истина. Просто ми дайте съвет как да постъпя след нещо толкова срамно (поне за мен) и извратено, защото все пак са братя, как подяволите може да стане нещо такова? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 20 дни
hash: 4341947bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   леле УЖАС! Аз за нищо на света няма да го направя с брат ми... (puke) дори не знам какво да кажа. Тоя твоя май нещо е мръднал!? Оставяй го и бягай далеч, щом един път се е случило почти е сигурно, че ще се повтори....
С две думи - без думи!

>>> Тишански <<<

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 7d5ad29f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Авторке, не се шашкай! Нищо извратено не си правила, не си спала с брат СИ, а с брат МУ!
Има много разлика, освен това те са близнаци. Според мен са свикнали винаги всичко заедно да правят и да си делят. Сигурна съм, че не ти си подтикнала ситуацията, а те са си говорили и са фантазирали отдавна за това, сигурно близнакът му е споделял, че те желае. Не се ревнуват, защото се чувстват едно цяло, не е лесно за нас да си го представим.
Странното е, че ти практически си спала с двама НЕГО - с генетично идентични хора.

Не е нищо извратено, все пак не сте роднина и те не са били деца. Какво толкова лошо има?

Ако са холандци, те имат и друго отношение към секса и тялото като цяло. Ще видиш, че ще се държат съвсем нормално с теб, сякаш нищо не се е случило. Имат много прагматично отношение към секса - като нещо здравословно, красиво и нормално, не като „извратено„.

Значи, вместо да се разкъсваш сама - то няма за какво, се питай два въпроса.
1. ХУБАВО ЛИ МИ БЕШЕ?
Хубаво ли ти беше, авторке, добре ли се чувства в момента, доставиха ли ти удоволствие? Уважиха ли тялото ти, или се чувстваш употребена?
2. ОБИЧАМ ЛИ ГО, ДЪРЖА ЛИ НА НЕГО?
Ако държиш, обичаш и харесваш момчето си - защо искаш да го оставяш? Никой не те е изнасилил в крайна сметка, той е искал да ти направи нещо добро, да ти подари незабравимо преживяване!

Ако отговорът поне на въпрос номер 2 е ДА - останли с момчето. Ако не ти е било приятно, кажи че не искаш да се повтаря, но моля - не заради морални глупости или от мисли кой какво би си помислил за теб!!! Сексът си е нещо интимно, ТВОЯ, ВАША ЛИЧНА РАБОТА - ако ти е харесало, ако са били нежни с теб и са се отнесли с уважение към тялото ти - продължавай. Никой не би те помислил за к.. ва в Холандия за това, но и на никой не му трябва да знае.
Това си е ваша работа.
Спокойно дееее, нито си убила, нито си ограбила и НИКОГО НЕ СИ НАРАНИЛА.

Но можеш да нараниш, ако си се съгласила в момента, ако ти е било готино и накрая скъсаш заради кого, какво? Заради хората, морала?
Не си мисли, че хората, моралът ще те обичат, ще ти доставят удоволствие в леглото и в живота. Мисли първо за себе си, после за момчето (ако поне малко го обичаш). Това са важните хора в живота ти. Освободи се от предрасъдаци и глупави мисли, никой лошо от тях двамата не мисли за теб, напротив - нощем мечтаят за теб и много ти се възхищават, че си им подарила реализацията на фантазията им!
Успех

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 19718de7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Стига с тези норми и предразсъдъци. Отдай се на удоволствието, ако ти е било хубаво без да мислиш за фалшивия морал на обществото...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 7e9d49cfe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Няма да коментирам, морала и предрасъдаците, само ще ти кажа, че приятеля ти не те обича и не му пука за тебе. Преди години правих тройка с гаджето на един приятел и него, и знам как разсъждават мъжете в подобна ситуация.
Мъж 28

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 1b8b5b9922
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   подкрепям 4!!!!!!!!!!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 93ad070fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   не виждам нищо извратено. това е една от най-често срещаните секс-фантазии.аз мисля,че е супер яко да правиш секс с близнаци/близначки.не мисля,че това означава,че не държи на теб.просто си изживяла нещо,което ти е харесало и това е.нещата си продължават все едно не е било.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 дни
hash: be7cf0529c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на мнението на номер 4.

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 4a6002eca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хайде де,щом й харесало нямало нищо лошо и не било извратено.И аз не намирам за извратено тройките но тук третия е братът на приятеля й.Какво бъдеще има тази връзка, че то утре ако преспи само с братът това изневяра ли ще е :-))))) ами пък братът ако се ожени тя трябва да разрешава на мъжа си да да скача в леглото на брат си за да споделят и неговата жена ли .Въобще ще стане една фамилия където кой кого хване :-)))) Тройки прави колкото щеш но не с бъдещи роднини е моя съвет.

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 27555d0b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж, който обича и държи на една жена не би допуснал да гледа как друг, та дори и брат му я чука. Има и такива, но за мен това не е нормално. Но, ако става въпрос само за секс - чудо голямо, щом и на тримата им е било приятно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 18 дни
hash: 84b0b3c641
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ха, ха - предлагам да си представиш, че примерно си била леко пийнала или повечко и приятелят ти ти се е виждал двоен.

 
  ...

...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 19718de7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №10, има мъже, които толкова обичат съпругите си, че правят тройка с друг мъж. Все пак за страстна жена, която си пада по поза сандвич се искат двама мъже:)

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: c2bbe579f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   от авторката:
Здравейте!
Много благодаря за коментарите на всички ви. За номер 2- мерси много за изчерпателния отговор, има неща, които не съм мислила, но са много логични. Колкото до въпросите- на вторият мога да отговоря и тук- да, обичам приятелят си много, държа на него и го харесвам-заради това направих компромисът. Мнението на хората също е важно, но мен ме притеснява какво е предизвикало желанието му за нещо такова, защо никога не сме го обсъждали и т. н.... Срещнах и коментари, в които се споменава и че не му пука за мен... Надявам се да не е така, защото сме заедно от година и половина-две, живеем заедно от известно време и... Мисля, че чувствата ни са взаимни. По-скоро съм склонна да вярвам че е искал да ми "ти направи нещо добро, да ти подари незабравимо преживяване! "... Наистина няма да го забравя. За номер 10- не беше "чукане", а много нежно и внимателно, страстно изпълнение, нооо тояа е друг въпрос, в никакъв случай не е само секс- според мен сексът е допълнение, не основа за връзка... Чудих се и за други неща, дали може да го е направил от ревност? ! Във фейсбук качвам много снимки с различни приятели, някои не съм виждала от години, с други често се събираме, а с него нямам нито едма /освен ако не се е излязъл случайно/... Няма много логика, но да ли е възможно? ! И последно:
След онази нощ не сме се събирали с близнакът на приятелят ми. Последните дни /всъщност всеки ден след случката/ ми звъни, но така и не събрах смелост да му вдигна. Когато пък попитам приятелят си дали са говорили, че искам да поговоря с брат му малко отговорът е нещо като "Ами, представи си, че говориш с него... няма да ти е много трудно" и така... това пък защо е? Защо избягва брат си? Какво е станало, че нещата са такива... Колкото повече мисля за един въпрос, толкова повече се обърквам и... Наистина не знам какво да правя. Ще се радвам на още мнения. Благодаря предварително!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 18 дни
hash: af19ed9873
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Става,защото си го позволила. ;)

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 2fed739593
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Според мен би следвало да поговориш с двамата по отделно какво им е отношението към въпросната случка и да си им зададеш въпросите на тях. Тук можеш да получиш само предположения от непознати хора.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 96a0aa9511
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Било ти е хубаво, не съжалявай.
Но просто според мен трябва да го зарежеш ако не искаш да им бъдеш държанка.
Ще те чукат двамата или кой когато те хване и ти се превръщаш в проститутка без пари.
Помисли над това.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c794d8904d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Според мен е възможно и приятелят ти да има някакви вътрешни терзания подобни на твоите- дали е било редно това, което се е случило, видял е как го правиш с друг мъж, в случая собственият му брат. Сигурно като всеки мъж се пита дали пък с брат му не ти е било по-хубаво и т.н. Проведете един откровен разговор. Не си задавай толкова много въпроси защото още повече ще се оплетеш и задълбаеш. Било е нещо импулсивно, непланувано. Сподели му, че чисто емоционално не се чувстваш добре след случката. Кажи му, че го обичаш и би искала да продължите все едно не се е случило. След това не приказвайте повече за това. И хвани му покажи по някакъв начин, че го обичаш и цениш- вземи си сложи една профилна снимка с него във фейсбук примерно ;) (това е извън темата)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f01a23d149
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17 Да бе да терзания, мисли си.
Вече е факт и не може да се промени нищо. Кръпките си личът и рано или късно пак ще се скъсат и тогава по лошо.
Да е с някой друг човек и да и не, но с брат му...
Как ще се гледат после, как могат да останат на саме без да бедат подузрение.
Това е няма връщане, освен ако не иска да бъде гадже и на двамата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5a6db7f4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   хей не си направила нищо лошо, попитаи приятелят си как се е чувствал.. сподели му и ти как си се чувствала.. не се притесняваи.. кажи му всичко което си изпитала, ако те обича ще те разбере.. и няма да се повтори!!!
Ако е било много зле.. ОПИТАЙсе да забравиш за случката!!
Не се срамувай от нищо....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 42404ca6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Искам и аз да се включа в тази дискусия и да публикувам още едно мнение за тази случка.
Аз мисля, че в този сеск със две момчета и момиче, няма нищо лошо, незаконно и нежелано.
И тримата сте пожелали да го направите, защото сексът е желание. Било ви е приятно и на тримата и няма защо никой на никого да се сърди.
Щом веднъж ви е било приятно, сигурно скоро пак ще се пожелаете.
А освен това какви са ви връзките, доколко зависиш от тях, е отделен въпрос.
Този "приятел", само да не реши да включи и други "близки" и да разшири тази сексуална групичка? !
Ако съжителствате или по някакъв друг начин си обвързана, внимавай после какво ще се случи. Това което е станало, не е нищо лощо - някои хора просто обичат секс и имат по-различен морал и не са ревниви, но аз лично не познавам такива, само съм гледала по телевизията. Бих казала обаче, това което вече е станало да не те притеснява, ами внимавай какво ще стане в бъдеще. Дръж се спокойно и виж дали приятелят ти се отнася пак тако добре с теб както и преди.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f0f2d7203e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не вярвам, че е възможно тази случка да се размине без последствия. Във всички случаи трябва да изясниш нещата. Според мен най-добре е да поговореш първо с брат му. Да разбереш за отношенията им от "другата страна". Да видиш той /брат му/ как гледа на случилото се. После, колкото и да ти е неприятно, трябва да накараш съпруга си да говори за случилото се - планирал ли го е, заради кого от тримата се е навил, съжалява ли, какво мисли за "следващ път"? Неизясняването навреме на тези неща е много по-опасно от самата случка! Спомни си едно нашеско клише: "Дето е текло пак ще тече... "
И да пишеш как се развили нещата - със сигурност има и други омотани в подобен триъгълник и изхода може би ще е поучителен, макар и да се отнася за друга нация /хора с различен от нашия манталитет/.
Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fb91e17f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Как така няма нищо лошо, хора вие чувате ли се?!???? Не това не е лошо, това е отвратително. Като го прочетох и не можах да остана безразлична. Ако нещата стояха по друг начин- по-става, но да са братя и да направят това?!!! Или единия е обратен или имат някакви отклонения, сериозни отклонения. Не знам (а може би и не искам) да знам какво се е случило, но за мен е ненормално. Ами възможно е като им е самотно на двамата и помежду си да се оправят, знае ли човек... Не знам, не знам какво да кажа. Зарежи тия извратеняци и не се занимавай с подобни истории...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: be7cf0529c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз пък си мисля, че те не са го правили преди, но са си говорели колко интересно би било да опитат и просто са търсели някоя девойка да се съгласи на това. Определено обаче не мисля, че близнакът, който се явява приятел на авторката, има сериозно отношение към нея. Просто нямаше да иска да експериментира с нея и да я дели, ако изпитваше някакви истински чуватва... Извинявам се, че съм толкова черногледа и искрено се надявам да не съм права, но просто това си помислих, докато четях поста на авторката.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3b2771282d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   23, представяш ли си, че момичето забременее. Та двамата са практически клонинзи, и с генетичен тест не може да се разбере, кой е бащата. Ужас!
П. П. иначе като фантазия е доста крейзи - да спиш с двама идентични мъже

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker