Гнуслива съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гнуслива съм
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 5213 пъти
Здравейте! Искам предварително да благодаря на всички които ще отделят време за моето запитване. Всъщност имам два въпроса.

Правила съм секс с 4ма, но никога не съм свършвала. Честно казано, нищо не изпитва, като се изключи първият ми път, който беше свързан с много болка и кръв. И 4мата са опитни, спали са с доста жени, затова си мисля, че проблема е в мен. Каква може да е причината? Сегашният ми приятел също не може да ме доведе до края и му е гадно, сякаш вината е в него, а не е така, защото много ме възбужда, по време на любовната игра направо откачам, но когато проникни в мен-нищо. Не ме разбирайте погрешно, не очаквам винаги да има фойерверки и експлозии, но нали все пак сексът трябва да носи удоволствие. Моля, ако някой има представа за причината, да пише.

Другия проблем е, че гаджето ми иска да му правя френска преди да свърши. Аз нямам нищо против, не съм фенка на оралния секс, но го правя, вече не ми е толкова гадно. Работата е там, че се съмнявам, че може да свърши в устата ми, а това ме ужасява. Как да му кажа, че само мисълта да се изпразни в устата или на лицето ми ми се повръща и не бих го понесла? Няма ли да го обидя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 2c678eb496
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен мъжете много добре знаят, че за много жени това е неприятно. Не мисля, че той ще се обиди. Ако го направи, би било доста незряло. По-интересно ми е ти защо се притесняваш да говориш с него за тези неща. Как тогава изобщо се разбирате какво да правите в леглото?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 75af3f5d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, ще го обидиш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f3ad1449fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мисля, че това е се дължи на психическа основа. Не се тревожи, след време ще се оправи- стига само приятелят ти да е по търпилив, по време на любовната игра. Не смятам че ще го обидиш, ако кажеш че не ти е приятно. Ако истински те обича ще те разбере. Все-пак удоволствието тябва да е взаимно. *МАЛКАТА*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 35584377f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, няма голяма разлика, от смукането, преди и след изпразването.. И на това ще привикнеш.. Вече, никой не се задоволява само с класическия вагинален секс!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ccff8c3d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   ФРИГИ!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e36d9847ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Последните 2 коментара ме разсмяха. Защо пък да е фриги и защо пък да свиква с нещо, което й е неприятно. Сексът е за удоволствие и човек не бива да прави нищо, което му е неприятно, още повече да "свиква" с него, само защото някой друг така намира за "правилно"... Колкото до фригидността - тя е резултат от действията на самовлюбени мъже, които си мислят, че са наясно с всичко в секса, а всъщност така и не са научили същественото, независимо с колко жени са били! Истината е, че много малко жени свършват само от вагинална стимулация. Клиторът е много важна ерогенна зона, на която се обръща внимание по време на предварителната игра, но която много мъже забравят по време на самия секс. А няма нищо по-хубаво за една жена от двойната стимулация.

Карай го да те гали не само преди, но и след като е проникнал в теб, кажи му да спре да се движи и ти самата раздвижи таза си, за да го усетиш по-добре, и най-вече - не забравяй сексуалните си фантазии (не за някой друг, а за някаква възбуждаща ситуация - измисли си сюжет, който те кара да прималяваш). На даден етап, като се опознаете по-добре и се поотпуснеш, може да ги споделиш с него и дори да ги реализирате заедно. Тогава вече оргазмът ще е върховен, защото ще си се настроила да се възбуждаш и свършваш от това. Късмет и всичко добро.

П.П. Изобщо не бива да се притесняваш да казваш на мъжете какво ти харесва и какво не в секса и сексуалната игра, иначе никога няма да можеш да се отпуснеш и да изпиташ удоволствие, а ще започнеш да възприемаш секса като нещо неприятно и стресиращо. Никой няма да се обиди, ако си откровена с него, напротив, ще се зарадва да разбере какво ти харесва и какво не, за да може да ти достави по-голямо удоволствие (при условие, че не е пълен егоист, мислещ само и единствено за собственото "олабване на жилката"). Така че, смело напред, опознай тялото си и бъди открита в секса, за да можеш да му се насладиш пълноценно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 806ee7316f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако се навиеш, кажи как е успял защото ако аз опитам трябва моята просто да я изнасиля... Просто като не става, не става. А за секса, все ще получиш това което искаш, просто смени текста.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e3b4175416
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Предлагам компромисен вариант. Правиш му орална любов и той се изпразва някъде /нърху теб, върху кърпа или другаде/. Първо близваш малко и ще видиш, че не е толкова гнусно и страшно, после повече и така. Но може причината да е, че не си достатъчно възбудена и отпусната. Но, ако и така не стане просто му кажи и той, ако държи достатъчно на теб няма да настоява или поне да бърза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker