Не мога да го задоволявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да го задоволявам
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 3409 пъти
Здравейте пише ви 17 годишно момиче с приятеля ми сме заедно от година много се обичаме и ми е супер с него, проблемът е там че няколко пъти ми намеква, че не мога да правя хубава френска любов и да го задоволявам с ръка. Много рядко се случва да свърши и то с голям зор от моя страна, или просто ако той не се е самозадоволявал от дълго време. Опитвам се, но просто не се получава, звучи смешно, но когато започна да му правя френска, просто не мога да поема члена му, захапката ми е доста малка и за това успявам само главичката и съвсем малко след нея иначе започва да ми се гади или без да искам го наранявам със зъбите си. Много ми е гадно когато не свърши или ми каже, че не правя нещата като хората, а дори ми е казвал че не се старая, а това не е вярно. Обичам го и искам да му доставям удоволствие, но явно не ми се получава и се чувствам зле от това. Написах тази история за да поискам съвет от вас как да му правя по хубава френска любов, как да го възбуждам повече и най-вече как да го накарам да свърши.
Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: ea054b30e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче я се стегни. Тези неща идват с опита. Понякога и в другата страна може да е проблема. Аз съм карал едни жени да си умират от кеф, а други да ми казват, че не било това което трябва... А аз си действам по един и същ начин с всички. Имал съм гадже което не харесваше да прави френска. Това веднъж в месеца да се прежали за 2-3 минутки е било събитие. Колко пъти като е искала секс в ситуация когато не ми е било до това, съм и казвал поиграй си малко с уста и като ми дойде едно желание, ще бъде всичко както трябва, а тя едно "Ъ, ми щом не щеш, няма да го правим и толкова". Този трябва да осъзнае какъв щастливец е, че има момиче като теб което гледа да му доставя удоволствие, а не да мрънка.
И между другото, хора защо правите секс толкова малки? Аз чак след като минах двадесет и няколко го сторих за сефте...

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 67633497d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А той задоволява ли те? ! Не пишеш девствена ли си, но каквото и да е, нещо не ми харесва този тип - вменява ти вина и е нагъл.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 9f2b856ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   1. Пусни си порно сайт (хъб-а примерно) и гледай там раздела с оралната, може дори и гей секцията да видиш, все пак мъжа знае най-добре какво му харесва на друг мъж ;)
2. Лубрикирай члена на приятеля си със лубрикант череша на Дюрекс и тогава започни с оралните ласки. При моя приятел след 10-15 мин стимулация с ръце и език, действа :)
3. Ползвай езика си, след като не можеш да поемеш целия член.

Ж, 26

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: 9c2882f791
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Приятелят ти не свършва защото гледа непрекъснато порно, много ясно. Освен това, има ли наистина лоша свирка? Задоволяване ръчно -също. А той как те задоволява?

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: db1a3eb66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката
Не не съм девствена, приятелят ми ме задоволява и точно заради това ми е гузно, че аз не успявам да го накарам да свърши.
Да съгласна съм, той редовно гледа порно и затова може би очаква повече от мен.

 
  ...


...
преди: 6 години, 29 дни
hash: db1a3eb66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от авторката
Задоволява ме с пръсти или уста, досега не съм свършвала по време на секс, правили сме го само три пъти и искам да вметна, че и тогава не успя да свърши, не мисля, че не го привличам сексуално, много бързо му става, имам приличен външен вид стегнато тяло, поддържам се, не знам къде е проблема.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: 219891deac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе ей, детенце... какво правиш? Не го била задоволявала.. не се стараела... Махай го тоя неблагодарник и си намери момче, което ще те УВАЖАВА и няма да те кара да правиш неща, които вижда, че са ти физически невъзможни.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 4fd6db26d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тренирай ако трябва с пръста си, но трябва да се научиш за нищо на света да не му го докосваш със зъби. Активирай си максимално слюнка. Засмуквай го обдухвай буквално. За езика ти казаха. А да не789 би да е обрязан?

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 72763e5a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Спокойно. Малко практика, повече експерименти и всичко ще си дойде на мястото. Важното е, че изобщо имаш желание и правиш всичко възможно. Никой не е роден научен. Между другото, главичката е най-чувствителната част, така че не е много страшно, че не можеш да го поемеш целия. Малко жени могат и доста имат твоя проблем. Лошо е, че приятеля ти не се опитва да те подкрепи и не се чувства доволен от желанието ти. Наистина ми стана малко мъчно, защото в началото не знаех какво правя, но имаше кой да ме изчака и да ми казва кое му харесва. Можеш да гледаш малко порно или да прочетеш съвети във форуми, но не мисля, че ще е от голяма полза. Все пак, не се страхувай, ползвай повече език, засмуквай по-силно, помагай си с ръце, използвай повечко слюнка. Ще намериш твоя начин. Имай предвид, че може би никак не си трагична, хората харесват различни неща и всеки има различен праг на възбуждане. Възможно е приятеля ти да не е доволен, но просто той да е труден за задоволяване, а на следващия да му хареса. Или пък той да прекалява със самозадоволяването, което, вярвай ми, голямо забавяне причинява със свършването по време на секс /орален или не/. Не се съди жестоко и я карай по-ведро, дай си малко време да свикнеш и да му хванеш цаката на този господин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: c548daa860
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от номер 2
Споделям мнението на номер 6. Твоят "велик" любовник, очевидно те задоволява с пръсти, или ти си от щастливките, които са свръхчувствителни и свършват бързо, (аз, лично, благородно ти завиждам). Нямаш никаква, повтарям - никаква вина, че той не свършва, изобщо не слушай онзи, който те съветва да се учиш от порносайтове, зарязвай го този манипулатор!

 
  ...

...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 46e9194906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много жени ме могат, проучи как става. Ако продължава така, не опитвайте. Много неприятно е чувството, когато жената не може, а много иска.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: cb35a31ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Възползвай се, че не свършва. На него, да не мислиш, че му пука, когато той се задоволи, дали ти си останал доволна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 28 дни
hash: d91caff168
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   от авторката
Здравейте, благодаря ви за съветите. Повечето ми казвате да го зарежа, но не бих могла да направя такова нещо заради няколко негови думи, казани предполагам без съзнанието, че биха могли да ме наранят. През останалото време е изключително грижовен, мил и наистина ми показва, че ме обича, винаги е бил до мен, но просто нещо му става когато дойде въпрос за леглото, затоволяване и така нататък.
Към номер 14 винаги се старае да бъда задоволена и постоянно ме разпитва кое ми харесва как да го прави и когато му кажа, че ми е хубаво остава много доволен, ах как искам и веднъж аз да изпитам това чувство...

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 7c1c5fe324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, изобщо не ги слушай тия, които така безотговорно ти дават съвети, да зарежеш приятеля си. Особено пък заради някакъв проблем в секса! Много хубави съвети ти е дал номер 11, които и аз споделям. Действително, всеки човек се възбужда от различни неща, и има различен праг на възбудимост. Може, твоето момче прекалено много да се е вживяло в гледането на порно. А защо не и да си мечтае, за неща от оралнта любов, които някои от любимите му актриси, правят в порно клиповете. Само, че той трябва да си даде сметка, че не е реалистично да очаква подобни неща от теб.
Ти може и да не си най-развратното и разкрепостено момиче на света, но си това, което го обича. Ако наистина той държи на теб, би трябвало да прояви нужното разбиране.
Номер 12, не знаеш ли, че 70% от жените, могат да свършат и без пенетрация? На мен това не ми се вижда като някакъв малък клуб на "щастливки".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker