Беше бързо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Беше бързо
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2768 пъти
Здравейте! Момиче на 18 съм. Та пиша ви за ад се оплача просто, имам нужда. Досега съм имала много връзки, но да ги наречем детски. Сериозната ми беше 10 месеца с едно момче преди година и малко. С него си загубих девствеността и сексът беше някак странен, правихме го два пъти то бяха болки, чудесии. Е разделихме се и аз не знам защо, както ида е. Общо казано не изпитвах оново удоволствие "олеле крещя от кеф" от секса. Та наскоро си хванах приятел и се разделихме. Ето го и заглавието- беше супер бързо. Писахме си месец, два, флиртове, излизахме беше си готино. Когато вече тръгнахме първата седмица беше окей, смисъл относно отношенията ни. На втората се стигна до секс, но се случи така че го направихме преди да замина с приятелите ми във Варна. Бяхме си направили нещо като почивчица, приятелят ми не успя да дойде, понеже е на работа и нямаше възможност за отпуск.
Таа правихме го, заминах, върнах се. Веднага щом се върнах той дойде да спи в нас. Отново секс. И причината е, че вече не ме е страх или че той е по-опитен не знам, но вече сексът с него (в сравнение с първото ми гадже) беше невероятен. Изпитвах точно това уникално чувство, прилив на емоции и всичко си беше точно. След това някак си седмицата си отлетя като всеки по задължения и правихме секс още веднъж. До там. Заряза ме, поради обстоятелствата с работата, ученето, компаниите, като цяло различия. Изстрадах го, темата ми не е за чувствата ми към него и мъката за любовта. Мъката ми за секс е темата. Наистина ми страшно харесваше и ми се увеличи желанието за секс. С него бяхме за малко време заедно, трудно ми е да продължа напред от гледна точка на това, че трудно намирам момче, с което да започна някаква връзка, сериозна. Не съм по секса за една нощ или по приятелите с привилегии и така нататък. Прав ими се секс, а сега докато си намеря сериозен приятел ще се уморя сама, желанието ми след това момче някак се завърна двойно. Просто се оплаквам. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6bad083ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз виж аз не виждам нищо лошо на това да правиш секс с някой като приятели. Примерно аз съм имала няколко връзки и с едно от момчетата секса беше много хубав. но се разделихме поради други причини. Мина година откакто не сме заедно и сега се виждаме на дискотеки. излизаме като приятели и си правим секс и всеки си има негов живот и не се задължаваме по никакъв начин. Отделно си имам най-добър приятел с който си излизаме също и сме близки и си споделяме и си правим и секс. Щом това момче те е карало да изпитваш удоловствие според мен е редно да му предложиш да се виждате само за секс. ако нямате време за връзка и срещи.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4593d26c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На номер 2 препоръчвам да се замисли за сериозна моногамна връзка... Това с няколкото секс приятели едновременно може да ти изиграе лоша шега в един момент.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker