Възможно ли е това? Хименът ми се скъса чак сега... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е това? Хименът ми се скъса чак сега...
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 4615 пъти
Момиче на 21 години съм. С първия си партньор правих секс, когато бях на 18. Той беше със средна дължина на члена (14, макс. 15 см може би и по-тънък като диаметър), аз бях доста възбудена и като цяло не усетих никаква болка, нищо не усетих. С него правихме секс точно 2 пъти за цялата ни връзка от 9 месеца. Той мразеше секса, мразеше романтиката, беше някакъв асексуален и тумрук като човек, затова й се разделихме. Само се мръщеше и мрънкаше. Но това са излишни подробности, въпросът е, че точно 2 пъти сме правили секс, веднъж в мисионерската поза и веднъж аз отгоре в колата, но и двата пъти НЕ боля изобщо.
3 години не бях изобщо полово активна (като изключим клиторната стимулация), не съм прониквала с пръсти даже в себе си. Сега си имам сериозен приятел и преди няколко дни правихме секс за пръв път. Той беше изключително внимателен, погрижи се за мен като че ли бях девствена. Но ме боля много и тече сравнително голямо количество кръв, хем си бях възбудена. Мисля, че хименът ми се е скъсал чак сега, но се чудя това възможно ли е? Приятелят ми е доста надарен - широк като обиколка и 20 см дължина, не преувеличавам. Когато проникна, направо щях да умра. При първия ми път не е имало такова нещо изобщо. И само да вметна, сегашният ми приятел беше в пъти по-внимателен при това. Цялата ситуация е много странна. Има два варианта, на които се чудя. Дали девствената ципа ми се е скъсала чак сега или бях чула някъде, че при дълго време НЕправене на секс (в моя случай над 3 години), особено като и преди това не е правено много (само 2 пъти), един вид се стесняваш доста. И може да има кървене и така нататък. Какво мислите, че е? Не е цикълът ми, той свърши преди 10 дни, а аз нямам никакви проблеми с него. А и ви казах, че боля. Има общо със самия секс. Ходих на гинеколог, тя ми каза, че вероятно е първият вариант и че нямам някакъв проблем. Интересно ми е - имали ли сте подобни случаи? Хименът да се скъса не на първия път или не с първия партньор дори? Много нереално ми звучи, ама кой знае. Също така сега ме е страх да правя секс пак заради болката от миналия път. Колко време е добре да изчакам, вие колко време чакахте, за да правите пак секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: d093580a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Често когато ципата не е скъсана напълно, пък дори и да е скъсана, ако след това не продължиш да правиш секс редовно, тя просто зараства отново и това е нещо напълно нормално. Приеми, че за втори път те отварят, като това може би, вече е било напълно. Боляло те е, текло е доста кръв, което е нормално, ти правиш секс в доста късна възраст вече. Направи го отново колкото се може по-скоро, най-вероятно пак ще изпиташ лека болка и дискомфорт, но това ще е максимум до 3тия път и след това ще започнеш да усещаш само удоволствие, не се притеснявай всичко е нормално. Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 71f9dfc04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да, възможно е да се разкъса дори и по време на раждане чак.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c9ab76bb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ако гинеколог ти е казал нещо какво очакваш хората тук да го оборят и ще сметнеш че човека който е учил и работи специалността греши а незнайни хора в анонимен сайт са прави ако ти кажат обратното?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1cee2daa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Отворила си се още като си била с първия си партньор, просто е нормално когато 3 ГОДИНИ не си правила секс да си толкова тясна. Аз бях същата 2 години не бях правила секс след като ме отвори първия ми партньор и след това имах чувството че наново ме отварят, но не е така и не си се затворила. Дори и с 5 см можеш да се отвориш, споко. Когато не си била полово активна си се стеснила отдолу.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 301c09b694
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

6.   На мен ми е широк. Сегашното ми гадже имаше химен (поне частичен) и я болеше много в началото, въпреки че много внимавах - като се запознахме беше на 33. Имала някакъв приятел преди много време ама явно той бил като първия ти, както го описваш. Та с времето явно химена и е порастнал и заздрвял. За една година я 'разработих' и вече няма проблем с болка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3be7739abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да абсолютно и дори се до скъсва при вагинално раждане напълно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a3d0ac999c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Стига писахте глупости! Хименът не се възстановява, ако ще и десет години да не си правила секс! Вероятно бившият не е могъл да постигне пълна ерекция и е правил нещата пошовинчато, но поради неопитност авторката не го е забелязала.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ab780c2db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хименът е еластичен и е напълно възможно да е останал цял при първите два опита. Т.е. гинекологът е напълно прав. Що се отнася до болката - това е малка раничка, която трябва да зарастне. 3-4 дни обикновено са достатъчни, ти можеш съвсем еле,ентарно да оцениш с пръсти. Втория път няма да боли - не се притеснявай. Това, което трябва да правиш винаги, но е особено наложително с по-надарен партньор е да си добре овлажнена, когато допускаш проникването. Ако си суха може да нараниш и себе си и него.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: be8dd62ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Имам една приятелка, която преживя почти същото. Когато се раздели с първия си приятел, си насрочи час за гинеколог. Лекарят обяснил, че хименът ѝ не е скъсан напълно и е възможно със следващия партньор да изпита лека болка и да има кръв. Така се и случи наистина. Хименът е еластичен, понякога не се къса напълно от първия път. Впрочем, не зараства сам,но, да, понякога от притеснение е възможно да се свиеш и да изпиташ дискомфорт. Както и да е, болката изчезва след няколко акта, просто стискай зъби, няма да е толкова болезнено, колкото вече е било.

П.С. Хора, като говорите за отваряне почвам да ви мисля за буркани с кисели краставички ...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8ed9f86dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Така виж спокойно за ципата тя се къса само частично при първия път и напълно изчезва при първото раждане

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker