Завиждам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Завиждам.
преди: 6 години, 9 дни, прочетена 3553 пъти
Имам един познат който май всички жени го харесват. Постоянно е с различни мацки. Виждал съм го с една, виждал съм го и с няколко. Веднъж го видях да води 3 момичета на кафе. Показвал ми е снимки където прави тройки или някоя му лапа. Показвал ми е чатове, пише им доста груби неща, които ако аз ги кажа, сигурно ще ме обвинят в изнасилване, а на него му падат на колене. Направо не е истина. Знаят, че е бройкаджия, но не им пука, пак си лягат с него. Този човек не знае какво е самота. Аз съм на обратния полюс. Грозен и смотан. Не ме харесват, не ме искат. Ако заговоря някоя на лицето й се изписва "оф, айде, няма ли да си ходиш". От години се опитвам да флиртувам, но без успех, а на тоя пич му връзват сякаш ей така, от нищото, просто му се получава. Спортувам, уча, работя, имам жилище, кола. Но това са материални неща. На жените не им пука за тях, освен ако не са проститутки. Обаче аз не харесвам проститутки. Въпросният познат никога не е работил, на 20+ години е, родителите му го издържат, живее при баба си. И постоянно е с различни момичета, води ги в къщата на баба си и там правят секс. Признавам си, че завиждам много. Аз се бъхтя и се развивам - учене, работа, спорт, и накрая нищо. А онзи само ги зарибява с някакви тъпи лафчета и те му връзват. По цял ден е напушен, единственото което прави е да пуши трева, да прави секс и да зарибява мацки. И всички са луди по него. Как да се отърва от тази завист?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 дни
hash: 2b41b6ae38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти баш на този ли завиждаш??? !!! Я се стегни! Не му обръщай внимание, а поработи върху себе си, чети по въпроса. За да те харесват другите, първо трябва ти да се харесаш. Не говоря за външен вид, това не можеш да го контролираш. Свестни момичета не попадат в графата “Следващата, моля! „ и не гледат външност или придобивки! Ще се намерите!

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: a9b7003f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Кой е този твой познат, че ми стана интересно, хаха!
Какво да ти кажа... Такъв е животът. Както и при животните стадото е воденето от най-силния мъжки, женските са оплождани от него, така е и при хората.
Жените ни привличат мъже със самочувствие, присъствие. Явно този твой познат притежава тези черти, вероятно и външно е хубав.
Бях чела някъде тук в сайта една история. Някакъв се оплакваше, че въпреки, че има пари, кола, апартаменти и още не знам си какво, изобщо жените не му връзвали. Което ме навежда до мисълта, че понякога мъжът като не вдъхва онези '' черти'', които написах по-горе, и пари да има не е достатъчно.
Бих те посъветвала единствено да си гледаш своя живот и че някой ден, някъде ще срещнеш твоето момиче.
И също така да не завиждаш толкова много, защото кой знае какви проблеми си има въпросния познат, а ти виждаш само '' хубавото' ' и оставаш с едно грешно впечатление.
Животът понякога е несправедлив или изглежда такъв.
Винаги съм получавала толкова голямо внимание от мъжката част, че съм искала да съм някоя грозна дебелана, на която не й бибиткат, не я заглеждат, не я виждат като секс играчка.. Женската част не я гледа лошо и подценява. Но трябва да се приемем такива каквито сме. Всеки си има лошите моменти в живота, нещастията и комплексите.
Ж, 26

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: d54cee9ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо се погрижи да не изглеждаш ужасно. Казваш, че спортуваш. Направи малко плочки и си направи готина прическа. Излез навън и се социализирай - трябва ти да намериш жените, а не да чакаш те да намерят теб. Жените в повечето случаи предпочитат да бъдат заговаряни. Избий си от глава, че си грозен и смотан - ако си го мислиш и другите ще те възприемт така. Ако имаш самочувствие и харизма, ще си намериш приятелка. И най-важното, ще спре да ти пука какво прави този. Пак казвам - важното е да се съсредоточиш върху себе си и да се фокусираш върху позитивните си черти (или негативните, ако можеш да ги промениш/работиш над тях - иначе не се хаби. )

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 дни
hash: ffab091dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич, повечето мацки просто си падат по такива, отворени мъже които си падат по забраненото и така. Мисля, че ти просто не си попаднал на точната мацка. Този твой приятел си е просто такъв, това е ген. Ти може да не си най-големия красавец, но можеш да развиваш качествата си. Опитай се да бъдеш алфамъжкар.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: c5faa393bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разбирам те, аз съм в подобна ситуация, е въпросният приятел не е чак такъв плейбой, но винаги пред него аз оставам на заден план, винаги взема цялото внимание. Имал съм приятелки, спал съм с някои от тях, но последно време просто не се получава нищо и гледайки го него пък и други приятели с момичета се депресирам. Отдай се на някакво хоби, спорт, работа и малко по-леко минават тогава нещата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 дни
hash: ffcc60f83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре това му е силата на него. Ти като млад човек и ти имаш някаква енергия, която можеш да осъзнаеш каква е и да я насочиш в правилната посока.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: 86ef60b8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Какви неща им пише? Как ги зарибява? Приви и ти като него.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 58defaf8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какви са тея дето ще си легнат с него? Честно ли има толкова болни жени? ! И що за комплексар показва подобни снимки? Изобщо защо ги прави? Ти просто явно имаш ниско самочувствие, но е по-добрият вариянт пред това. Ужас!

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 951de26401
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе,

Ти си луд! Да завиждаш на някакъв парцал и бройкаджия?

Да завиждаш на някакъв( ако ще да ти е най-добрия "приятел"), че момичетата му лапат оная работа, и че той издевателства над тях сексуално? Лапането на пишки НЕ прави момчето мъж. Лапането на пишки, порноигрите и секс издевателства над момичета - с това само смотаняци и пропаднали идиоти с комлекси могат да се хвалят.

Авторе, ти, какво, искаш да бъдеш като тоя твой "приятел"?

Ще ти споделя едно нещо: наскоро ходих на гости у дома, докато чаках асансьора, до мене бяха едни старчоци- едва кретаха. Усещах обаче, че нещо в тия мъже не е наред- явно са направили някаква грешка в живота.

Докато дойде техният етаж, един се обърна към мене и тържествено ми каза: "Виж го тоя, виж! Тоя, докато беше млад, имаше много момичета, спеше с много момичета! Момичетата много го харесваха и му правиха какво ли не! "

Аз останах гръмнат и същевремено възмутен. Някакви идиоти да се хвалят пред чужд човек, че в тяхната младост са имали големи сексуални постижения пред момичетата! И с това да се гордеят, нямам думи.. Едно е да се радваш, че си здрав и силен, че можеш да споруваш и пътуваш. Но да се гордеееш, че си мъжки курвар, и че момичетата ти го лапат- това не мога да го разбера, и не желая да го разбирам.


Авторе,

ще ти споделя и друг пример: познавам възрастен приятел, който не е изневерявал на жена си, въпреки че е имал възможност( някои жени са му предлагали, но той им е отказвал). Докато е бил млад, той много е спорувал и е бил магнит за момичетата, но той не се е възползвал от това; спал е с 2-3 момичета( преди срещне изгората); но най-учудващото е, че той, докато е бил с момиче е проявявал джентълменство, придружавал я на всякъде, за да може тя да бъде защитена. А когато види някой мъж да тормози момиче или млада жена- този мой познат е отивал да защити момичето.

Сега този мой възрастен приятел има пресни сили, не му се личат годините, не боледува, не се оплаква от някакви възрастни, старчески(макар, че той не е прекалено стар) болежки, не пие хапчета, нормален, здрав и силен човек- телом и духом; с добра, запазена и развиваща се на неговите години памет.
С други думи, този мой възрастен приятел е много по - различен от онези старчоци, които срещнах.

Начинът на живот влияе във всички сфери на човека.


Авторе,

не е нужно да си като твоя "приятел".

Ако искаш да имаш жена до себе си, която да обичаш, която да ти бъде твоя другарка и да делите нещо повече от секса, трябва да работиш върху себе си. Да работиш обаче в положителната посока, а не като твоя "приятел".

А какво трябва да направиш за себе си и за твоето добро самочувствие:

- пий повече вода, помага за здравето на тялото, а най-вече за мозъка

- спортувай ПОВЕЧЕ- тичай, бягай на стадиона, плувай, играй футбол, ходи на планина. Ако можеш, запиши се на курсове на някакъв спорт-можеш да се запознаеш и с други хора.

- наблегни на ученето: научи някой език- руски и някой западен език- с това ще имаш добро образование, а самочувствието ти ще е на висока степен

- не слушай чалга, тази " музика" ще ти напомня за твоя приятел.

- смени си " приятелите" и обстановката - така няма да се подтискаш, а може и да си намериш по-читави хора за приятели. Не е нужно да имаш много, важното е да имаш малко, но свястни приятели.

- пътувай из България и чужбина- така ще се чувстваш добре, а и ще имаш добри възприятия.

- задай си въпроса: ти какъв искаш да бъдеш: жалък курвар или да имаш 1 момиче до себе си, което да обичаш и то да те обича. Ако искаш да си курвар- то тогава, недей да спазваш досегашните ми съвети.

- не забравяй, че за всеки влак си има пътници, и че и на тебе ще ти се случи щастието да си имаш момиче до себе си.

Твоя "приятел" може да се хвали, че е чукал много момичета, но той отвътре е един комплексар. Комплексар, който не е получил обич от семейство си, ; комплексар, който не знае как трябва да се отнася към жената; комплексар, който не зачита даже и момичетата, които му го лапат. Този твой "приятел" ще си има много проблеми за в бъдеще, такъв и подобните нему ще си имат за жени, които са подобни на тях.

Авторе, ти избирай какъв искаш да станеш: пропаднал курвар или нормален мъж с една жена до себе си, с която да бъдеш щастлив и да искаш с нея в бъдеще да имаш семейство и деца.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: e3579c76d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И сега нека пак някой смотаняк каже, че жените искат само пари.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 008a9ac156
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега, аз съм момиче и не бих харесала такъв мъж, какъвто описваш... за приятеля ти говоря.. тези мацки дето му връзват са кухи в главата, искат само секс, нищо повече. Не завиждай, защото няма за какво... завиждаш на напушен изостанал човек ако съм разбрала описанието му. Представи си се в бъдеще когато ще си богат и ще имаш всичко което той не е имал и няма да има. Тогава, бъди сигурен, той ще ти завижда. Ако проблемът ти е че той има активен сексуален живот, а ти не... лесна работа. Излез някоя вечерна бар пийни малко, черпи някоя мацка и я вкарай в леглото... ако търсиш секс ако обаче искаш връзка започни да търсиш момиче, защото повярвай ми момичетата не търсим мъж ние чакаме той да ни намери. Това е! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 575ac35b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Темата е доста пресилена и оцветена. Едва ли не автора иска да каже, че всички млади момичета са лекомислени и курви (връзващи се на евтини лафчета и просто си лягат за едното чукане и то с надрусан и безработен лентяй). Всичко е изкривено през нещастния живот на автора. Нещо някъде някой пак преиграва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: 189a045e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Пич, виж сега. Това е положението в момента, и то видимото. След няколко години него може вече и да не го издържат, а междувременно ти се развиваш. Картите ще се обърнат, това е ставало много пъти. Фокусирай се над твоите неща.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 7974128c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Момче глупаво, не завиждай на тоя лентяй и паразит! Няма да работи ли, ако ми е сън му спирам всякаква издръжка на тоя моканин! Не е важно с колко жени си бил, а при коя ще останеш, за остатъка от живота си! Намери си момиче което да обичаш. А тия Дон Жуани са нещастни хора, избива някакъв комплекс, но винаги ще остане незадоволен, и още и още, и накрая като поостарее ще остане сам.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 8072aaff63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Светът се е обърнал наопаки - порядъчните не само да се чувстват малоценни в сравнение с извратените, ами дори да им завиждат!

Какъв "приятел" може да ти е такъв човек, след като се държи така? Значи не можеш да си подбираш приятелите. Това е въпрос на вътрешен усет - аз, ако човекът е повърхностен и неморален, просто по усет се отдалечавам от него - нищо, че може да ме търси.

Смени си обкръжението, и занапред се сдружавай само с хора, които са като теб.

... Истинските момичета Бог ги изпраща. Не се хващай с всяка попаднала, и не се доверявай лесно. Истинският мъж знае да живее и в самота - тя е безкрайно по за предпочитане, отколкото компанията на повечето жени днес! Когато се освободиш от натрапчивите мисли, че никой не те харесва, и когато придобиеш самостоятелност - само тогава ще са налице предпоставките да се появи жената, която е за теб. Може и да не се появи, но ти следва да си спокоен при всички положения.

Агапе.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 689dcbdeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Според мен, той завижда на теб!

Това, че той ти е само познат, но въпреки това ти показва снимки, на които "прави тройки или някоя му лапа", и ти показва чатове, според мен е знак, че той ти завижда! Странно, но щом се опитва едва ли не да те накара ти да му завиждаш на завоеванията, сигурно иска да се чувства като нещо повече от теб. Сам каза, имаш жилище, кола, учиш... Може и да не завижда конкретно на теб, но със сигурност някъде дълбоко в себе си е комплексиран за нещо си. Подобно поведение като неговото се дължи на някакви травми или лошо влияние в детството, според мен. Така че, няма смисъл да му завиждаш!

Все пак обаче, за мъжа успеха сред жените е индикатор за мъжесво и разбирам, че няма как да не ти е поне малко кофти от това, че нямаш страхотен успех в свалките. Ето ти два аргумента, как да спреш да се измъчваш от това:
Първо, неговия успех вероятно се дължи на това, че около него има малки, глупави момичета. След време, да не мислиш, че с пушене на трева и съжителство с баба си ще може да впечатли която и да е... Едва ли.
Второ, за теб самия е добре да си вдигнеш самочувствието, защото то има страхотна сила на привличане! Бих казала, че то е основното!!! Просто мисли за себе си винаги, като за някой, на който другите биха завиждали, но не преминавай границата на арогантността. Вярно е, че харизмата също играе роля, но пък донякъде и тя може да се овладее. Е, в интернет има много материали, как да повишим самочувствието си. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 3ae461c371
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И аз имам такъв приятел, който е харесван много повече от мен, и му завиждам. Не е напушен и работи, обаче. Аз също работя и не съм напушен. Той има кола, и аз имам кола. Той е висок и аз съм висок. Него го харесват и постоянно му се натискат момичета, мен - не. Досега едно единствено момиче е търсело контакт с мен, всички останали случаи винаги аз търся контакт. При моя приятел - той никога не ги търси, те го търсят. Лично съм виждал. Не мога да ти помогна, но и аз да споделя, че да ми поолекне. Като цяло намалих контактите с въпросния приятел, след като преди години, при единствената ми сериозна връзка, моята тогавашна приятелка се напи и взе да му се натиска пред мен. Беше нереално. Реших, че не мога хем да имам приятелка, хем някакъв "магнит за мацки" да ми е в приятелската група.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: d71d3ee1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Само малоумните девойки които явно и ти харесваш!!!

Само тъпачки връзват на тъпанар. Това трябва да ти е ясно, ако искаш друг вид момиче иди и си го изкопай под пепелта. Те се крият, обикновено не са в кревата/кафето с тревоманския вид субекти.
Ако имаш хубаво тяло малоумните ще легнат с теб, ако си изиграеш добре картите за една нощ.
Ако си избереш нормално момиче, не мисли че ще стане толкова лесно, но ще имаш сигурен секс, подкрепа и стойностно за събеседник човешко същество.
Успех, друже
М 30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: b11ea42512
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Самочувствие. Всичко останало е ала-бала. Трябва ти самочувстие.
И каквито и теории да се разтягат за жените какво искат, това е простичката истина. Авторе, ти просто имаш живия пример, че това самочувствие дори не трябва да има покритие :) Ген, природа, инстинкти... Ние винаги избират самеца/този, който се мисли за самец.
Ние не харесват мъже с пари. Ние харесваме мъже със самочувстие ( което те имат, заради парите). Не сме привлечени от мъже с малък и реален житейски резултат, а от такива с никакъв, но с "потенциал", защото именно вторите имат това самочувствие. Защо? Защото си вярват! Ние следваме. И може да последваме всеки нехранимайко, пияница/наркоман или женен мъж, които "един ден" ще се разведе, само заради нещата, които ни обещава и които никога няма да направи. :)

Ако един мъж не дава на себе си собственото си доверие и самочувствие.... как аз да му вярвам?

Не казвам, че е честно.
Не казвам, че ние, жените, сме умни/гениални
Казвам истината такава, каквато е.

В конкретната ситуация - не търси справедливост и не се сравнявай с други. От завист полза няма. Опознай женската природа така, както някой вече я е опознал и я използва :) Хубаво е да развиваш себе си - спор няма, че си на прав път. Но смени приоритети си. Самочувствието отваря всякаки врати, а не само женските ни крака. :) Например искаш по-добра работа? Знанията и опитът няма да ти помогнат. Те са важни СЛЕД като самочувствието и успешната комуникация накарат другите да искат да ти помогнат, да ти дадат работата, без да полагаш свръхусилия. Защото човешката логика е, че ако ти се цениш и умееш да се презентираш, значи има нещо ценно в теб. А никой не иска да изпусне хубавото - ни жената, ни шефа. Но какво ти трябва за това? Самочувствие и социални умения. Такъв е светът днес. Имаш ключа. Ползвай го. Отваря всичко :)

Жена, 30 г.

 
  ...
преди: 6 години, 16 часа
hash: 457f48fd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 20 изби рибата... направо изключителен коментар. Иска ми се да те познавах...

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0006c209ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Опитвате се да успокоите автора с разни глупости, ама той не говори за създаване на семейство, сериозни връзки и т. н., та да му се каже, да не завиждал и не знам какво си. Ок, приятелят му чука само "курветини" сигурно, ама какво от това. Като сложим чертата, единия чука наред готини мадами, а другият не му връзва и с една подобна. И това трябва да успокоява автора, така ли :-) Ами и той иска подобни, пък като се насити, тогава ще търси по-сериозно момиче.
Също така, нарочно горе сложиш думата курветини в кавички. Много жени/момичета с възрастта съзравят, стават по-сериозни, изучават се, започват хубава работа, създават здрави семейства, но още като млади масово са се чукали с ей такива като тоя - курвар и наркоман. Подобни истории съм им се нагледал в живота. Да, естествено, че има сериозни жени, но голяма част са се опъвали за една вечер с ей такива като посочения.
Извод: на авторът му се иска да чука готини мадами, пък какви ще да са и иска жените като цяло да го харесват. Няма какво да му обяснявате, да не съжалявал, пък щял да намери момиче и др. брътвежи.
И онзи не е никакъв алфа мъжкар, просто една отрепка, но харесвана от жените, това е. Не лягат с него, заради някакво мъжко поведение.
Мъж на 44 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0006c209ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 22 съм.
Никаква риба не е избила номер 20. Тези неща са верни, до колкото се касае до млади момичета и са в периода иху, аху. Тръгне ли една жена да си търси партньор, ако разбира се е стойностна мацка, никога няма да вземе такъв въздухар... имал бил самочувствие, нищо, че било без покритие. Да, потенциала е хубаво нещо и е важно, като избора също се прави и въз основа на него.
Що се касае до парите, не слушайте жените какво ви говорят /макар да си мисля, че 20 е мъж/, а погледнете кой чука най-готините и оборотни мацки, като цяло-примери с изключения не давайате, те само потвърждават правилото. Не въздухарите разбира се ги чукат, а паралиите. И ги чукат дори без да показват самочуствие, потенциал и т. н. Дори да са момченцата на мама и тати.
И жените се оглеждат в мъже с възможности, не защото са меркантилни, а защото искат по-добро бъдеще за децата си. Не говорим за някакви луксове, а нормални неща, които може да осигури един работещ мъж, дори и с цената на кредит. Собствено жилище, приличен автомобил и отношение. Умна, хубава и мислеща жена няма да избере за брачен партньор някакъв дрипльо и нехранимайко, тъй като обрича децата си на бедност и страдание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker