Да си девствена е ужасна диагноза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да си девствена е ужасна диагноза
преди: 6 години, 4 дни, прочетена 3954 пъти
Здравейте!
От много дълго време искам да споделя моите терзания и реших да го направя именно тук. Чест посетител съм на сайта, чела съм доста истории на хората, които са намерили решение на проблема си или на-малкото подкрепа от коментиращите, затова бих искала и аз да пробвам.
Ще давам по същество! Аз съм момиче на 18 години, живея в голям български град и съм девствена. Каква изненада, нали?
Ще си кажете, че си въобразявам, че имам проблем и че да си девствен е най-нормалното нещо на света. Но напоследък имам чувството, че само аз не съм нормална.
За себе си мога да кажа само хубави неща :D. Смятам се за интелигентен млад човек, който непрекъснато се стреми към себеразвитие и усъвършенстване. Имам самочувствието да кажа, че съм красива, може би притежавам и малка доза чар.
И дотук с хубавата част.
През моя кратък житейски път не съм имала нито един приятел от мъжки пол, нито едно гадже, не съм се целувала дори, не съм спала с никого. Винаги съм била различна и определено ми беше трудно да се вписвам в средата ми. Не съм била аутсайдер, имах кръг от хора, с които общувам, но винаги съм се стремяла да създавам истински приятелства, които ще продължат дълго във времето. Уви, не ми се получи. Имам приятели, но се чувствам самотна и неразбрана.
А когато стане въпрос за общуване със срещуположния пол е истинско мъчение за мен, вероятно и за другата страна. Не се срамувам от момчетата, говоря свободно на всякакви теми, но не след дълго отсрещната страна се насочва към моя приятелка, която явно притежава повече качества от мен и веднага започват да излизат на срещи, кафета, барове и т. н
А аз оставам с празни ръце и напоследък този филм се повтаря отново и отново и отново. Затова търся къде е проблемът. Вероятно е в мен, но аз не мога да намеря качествено решение.
Съответно моите приятелки вече имат завиден сексуален опит, а аз си стоя с диагноза девствена.
Чувствам, че живея непълноценен живот, защото постоянно ми се натяква от въпросните приятелки, че още не съм спала с никого.
Аз искам да премина от другата страна на сексуалноактовните, но май за моя влак няма пътник.
Разберете ме правилно, имам чувството, че момчетата, а и мъжете, с които общувам подсъзнателно “надушват” девствеността ми и ме избягват.
Ще се радвам, ако има някой друг в подобно положение, който е преодолял това и може да ми влезе в обувките и даде съвет.
Отворена съм за всякакви мнения и коментари.
Благодаря ви, че стигнахте до края на теразнията ми, и ви пожелавам да ви случват само хубави неща :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 дни
hash: d9d692de1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

1.   Възхитена съм, ето една млада дама - образована, културна, без болни амбиции и претенции, с богат речник и гладка мисъл! Невероятно, доживях най-накрая да прочета текст от осемнадесетгодишно момиче, без да се вбеся, засрамя, ядосам, или да ми се доплаче от възмущение!
Браво, моето дете! Нямаш причина за терзания, когато му дойде времето, ще се появи и твоето момче, а то ще е по-скоро, отколкото предполагаш. Наслаждавай се на младостта си!

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 5b5e2667cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искам да ти кажа че е точно обратното. Аз и всичките ми приятели като надушим че някоя е била с много мъже и веднага бягаме. Никой не харесва разработените момичета. Кой иска многоупотребявана стока. През моите очи и не само, ти си неоткрито и заровено съкровище. Освен това е много по важно за момчето да има опит от колкото за момичето. До 25 години е нормално за момиче да е девствено. Не ги слушай развратниците. В никакъв случай не си лягай с първия с който стане. Трябва да те обича
Тия където са го правили много и с различни имат голям проблем и той е че не могат да имат дълготрайна връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 871d5a5f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Здрасти, говоренето на всякакви теми не скъсява дистанцията. Флиртуването и създаването на сексуално напрежение скъсяват дистанцията и привличат към интимност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: 5774567c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колко е различно всичко в днешно време, когато девствените момичета смятат, че им има нещо или са "прокълнати", както четох в една тема преди малко, идентична на твоята. Нищо ви няма, не сте грозни, тъпи или прокълнати. Ще срещнете и вие момчето, първият ви, а след това вероятно и други. И секс ще правите не се тревожете.
Не разбирам защо оставяш на другите на ти натякват или да те карат да се чувстваш виновна. Та това не е нещо лошо, нима е по-добре да си на 18 и да си имал вече 3-4 партньора в леглото. Ще се намери човек и за теб, който да те обича, да те желае и дори да оцени факта, че ти си девствена и той ще ти е първия. Не се притеснявай и успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 1c373a2ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се филмирай и драматизирай толкоз. Легалната възраст за правене на секс в повечето бели държави е 18 години. Мозъкът продължава да "расте" дори след 20... Това че моралната деградация се "нормализира", не значи че и един разумен човек трябва да го прави, и да се мисли за ненормален иначе...

"Разберете ме правилно, имам чувството, че момчетата, а и мъжете, с които общувам подсъзнателно “надушват” девствеността ми и ме избягват. "

А какво предпочиташ, да надушат, че ще им пуснеш и да те използват за секс? Един мъж който наистина те цени и има сериозни намерения, това няма да го притесни. Мисли малко... И стига с това "мъжете". Признак е, че не сте се научили да общувате и мислите за хората като индивиди...

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 37ac763a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Виж, мога и много да те разкритикувам, защото съм натрупала някакъв жалък житейски опит и съм осъзнала дадени неща, но не виждам смисъл. Била съм не точно на твоето място, но разбирам мислите ти, защото, макар и за кратко, те са минавали и през моята глава.
Загубих тази пуста девственост на 18 години, сещаш се, че и аз бях последната с "диагноза" в приятелския кръг. Никой не ми се е подигравал, но всички се хвалиха толкова много, че си представях секса като фойерверки, коледни подаръци, шоколадови сладки и шампанско в едно. А'бе, мислих, че е голяма работа. Естествено, девственик/ца изобщо не може да си представи усещането съвсем реалистично, ако ще и да се е самозадоволявал. Освен всички разкази за бурен секс, аз съм била първия човек, който е чул беседата със страха и притесненията, че си допуснал грешка, позволявайки на друг човек да спи с теб. Ама, чух го от всички, до един. Повечето започнаха да водят сексуален живот на възраст между 14 и 16 години. Някой ми разказаха на момента, а други след като сама започнах да водя полов живот. Работата е там, че аз бях на 18 години и нямах никакви притеснения, че не мога да поема отговорност за действията си. Бях чела, знаех как сексът влияе на човешкото тяло, знаех какво се случва на теория и знаех как да не забременея. Последното е много важно, защото се оказа, че имам 2 приятелки с аборт и нито една, която да не е пила ескапел (причината им не е била скъсан презерватив). Бях и още съм със същия човек, с когото правих секс за първи път. Не знам как да ти го обясня, но не ме е докосвал треперещ, разбързан и несигурен младеж, който единствено иска своето удоволствие и още една бройка. Няколко години по-голям е от мен, може да не е бил съвсем зрял, но беше много осъзнат и аз се чувствах спокойна и уверена. Не съжалявах на следващата сутрин, не се чувствах зле, не съм изпитвала адски болки и за секунда не съм имала чувството, че някакъв тип ми е отнел нещо, което никога няма да си върна. Тези неща се случиха с повечето ми приятелки, които избързаха, случи се и с тези, които имаха връзка и обичаха човека до себе си. Сексът е просто секс, всеки с член може да ти го даде. Ако целта ти е да се излекува от тази "болест", наречена девственост, то винаги можеш да се напиеш и да скочиш на някого , сигурно няма да ти откажат. Но на сутринта ще се чувстваш зле, че си правила секс само веднъж, все още нямаш опит и си допуснала просто някакъв човек. Опит не се трупа със завидна бройка, с това можеш да натрупаш няколко болести, ниска самооценка, лошо обществено мнение и все такива щуротии. Не ти казвам и да чакаш принца на бял кон, защото не намирам логика в това. Казвам ти, да се чувстваш добре с девствената ти ципа, защото на 18 години си много по-зряла и готова, отколкото си била на 15 години. Защото ще правиш секс, ще разбереш, че е нещо истинктивно и някак не е особена работа, а после ще се чувстваш добре, понеже вече не си малка и една огромна част от страховете и притесненията просто няма да ги има.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: 478b768c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А аз го направих на 20, а преди това се бях побъркала и си мислех, че никога няма да си намеря гадже. А като казах на гаджето ми, че съм девствена той не се уплаши и даже ми каза, че се е появил като спасител с който да го направя за първи път най-накрая. Сега разбирам, че не е имало за къде да бързам. А преди това една приятелка ми предлагаше да ме уреди с някакъв мъж за една вечер. Много се чудих, но се радвам, че не го направих. А мъжете сигурно не се страхуват от това, че си девствена, а от това, че си прекалено умна за тях.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: ba9be1e4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Нямаш никакъв проблем

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 61ef65cc3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не е проблем, ако си търсиш истински мъж. Ако си търсиш мъжкарче, тогава е. Реши мъж ли искаш или мъжкарче - вторите са срам за еволюцията, ама все някоя ще се прежали и с тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: a60ba35340
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Главната причина за това усещане са мненията на приятелките ти и нагласата, че сякаш губиш моменти. Реално няма нищо такова. Не допускай да ти влияят така. Аз съм притеснителен и затворен човек и околните са ме карали да се чувствам зле по различни начини, но специално за това винаги бях с идеята, че щом някой ме обича истински, ще ме поиска такава. Първият ми път беше на 22 и не съжалявам. И ти не се съмнявай изобщо, че ще очароваш някого точно такава!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 дни
hash: db9949a416
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ти си страхотна жена, а си тръгнала да се комплексираш. На тези твои "приятелки" бих им ударил един зад врата ако посмеят да се подиграват за това. Това което имаш е богатство и ценност, въобще не си и помисляй да се водиш по акъла на патки които са ги минали 100 човека и не помнят кой е бил последният.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: f364dc720d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мило момиче - съвсем наред си си и няма от какво да се притесняваш - на който когато му излезе късметът (и желанието) - тогава.
Аз лично не намирам нищо нередно нито в ранното, нито в късното започване - важното е да знаеш какво правиш и да е с правилния човек.

При теб просто този човек не се е повяил. Което не означава, че няма да се появи или че трябвада си легнеш с първия, изявил подобно желание спрямо теб.

Аз имам сходен проблем, но от обратната страна на барикадата - и всъщнсот имам доста приятелки, но... до там "хайде да си останем само приятели"... Не мога да си намеря моята човечка и това е.

Бих те поканил на разходка - създаваш много приятно впечатление с начина по който пишеш (демонстрираш редица качества, които много ценя в една жена). Уви - сайтът е анонимен и няма как да стане. Сигурен съм обаче, че далеч не съм единствения, когото можеш да впечатлиш. Така че - смело и без да се терзаеш за несъстоятелни работи.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: 8c327470fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Според мен имаш проблем, щом това ти тежи и те измъчва. Аз пък имам обратния проблем. Наскоро правих секс на втората среща с един мъж, той много настояваше да разбере каква ми е бройката. Отначало казах, че няма значение и му отклоних въпроса. Обаче настояваше. Понеже го мислех за плейбой, реших, че мога да си позволя да не понамалявам много числото и казах към 20-30. То и това не е вярно, защото със сигурност съм била с 40 досега. След тва не сме се виждали повече, почна да ме игнорира. Мъжете хем искат да си неопитна, хем като срещнат такава мрънкат, че е зле в леглото. Внимавай да не стигнеш до там след време някой да те отреже, защото не си добра в леглото. То не че се изискват кой знае какви умения, но като не си спала с никой, носиш друго излъчване. Не излъчваш освободеност и непринуденост, която много привлича мъжа. Грешката донякъде е в теб за това да не си пробвала още, защото вероятно чакаш принца. Но ако това продължи още много дълго, ще се превърне в комплекс за теб. По-добре първия път да не ти е с принца, отколкото да се натоварваш и да ти влияе зле на психиката. Първият път дооооста боли. Може би си мислиш, че това ще е върховно любовно изживяване, но обикновено не е точно така. Затова аз смятам, че не е най-важното първия път да е непременно с най-любимия човек. И за справката, загубих девствеността си на 19.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: a1d236c894
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Филмираш се. Аз познавам девствена и над 30.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 076ef76fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Здравей, на 20 години съм, момче съм. Бих направил всичко на света, за да си намеря приятелка, която е девствена, и да бъда първият ѝ и последният ѝ сексуален партньор. Не съм девствен, ако това ще си помислиш. Просто търся нещо истинско. Пиша поезия, тренирам бойно изкуство, играя шахмат (шампион на България съм до 18г. ).

Живея в София. Ако и ти си от София, може да се запознаем, начини винаги има, дори и през „анонимен сайт“. Чакам отговор, авторке.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 дни
hash: b8a2c77aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Просто имаш качествата на "момиче за връзка", а не "момиче за една вечер. И свалячите знаят, че няма да си легнеш с тях на първата вечер и им е по-лесно там, където ще им се " отвори парашута".

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 7891a2cfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз попаднах на една жена - беше девствена на 33. Малко се беше побъркала от мисли и депресия ама иначе си има работа, много хубаво тяло, приятна за разговор - да се чудиш защо. Ти до 33 няма да откараш, ама мисля че проблема е че оставяш впечатление че си търсиш сериозен романтичен приятел. Проблема че повечето съвременни мъже вече осъзнават че романтичната любов е капан с който жените да им отнемат парите, свободата и здравето. З

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 8654e35375
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   До "дамата" с 40-те бройки - опитът не се трупа с бройка. Трябва да имаш усет, фантазия и да нямаш задръжки. И със сто да си легнеш - ако си дърво, ще си останеш дърво.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 23 часа
hash: 18546ac1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторката съм :)
Първо искам да благодаря на всички, които изразихте мнението си. Определено ми беше много полезно да прочета и видя друга, странична гледна точка, макар и анонимна :)
Благодаря и за милите думи, изказани по мой адрес :)
Искам и да направя някои допълнения. Не чакам принца на белия кон, защото знам, че принцове няма. Може да е имало едно време, но вече са заети :D Не мисля и че съм романтична натура и да кажа, че на 18 си търся сериозен приятел мисля, че ще прозвучи смешно. Колко да сме сериозни и зрели на 18.
Вероятно, както прочетох в някои коментари, аз не излъчвам освободеност и не умея да създавам сексуално напрежение, дано някой ден се науча :)
Може би настина моите връстници търсят къде ще им се отвори парашута бързо, а аз определено няма да съм от тези. А ако по-зрелите ми обърнат внимание, едва ли ще се стигне до нещо, защото ще им се сторя малка.
И попадам в един омагьосан кръг.
Благодаря отново на всички, които се включиха. Не очаквах темата да има и един коментар.

 
  ...
преди: 6 години, 22 часа
hash: 1e289ea5f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Споко, момиче, проблемът не си ти, а другите многознайковци, който само се чудят с какви мерзости да си пълнят графика на деня. Аз също съм твой набор и съм болна от тази ''диагноза''. Но точно за това не ми пука. Защото за мен аз и ти сме надраснали тинейджърската рутина и знаем, че за всичко си има време, но не и сега.. Преди няколко години, прекалено на сериозно вземах разминаването си с мнението на близките за мен хора. Осъждах се, че не съм като тях ''пей сърце''. Винаги чоплех в себе си и се ядосвах на различието си. Когато ме попитаха ''защо си такава, защо не се промениш и не станеш като нас? ''аз често отвръщах, че просто съм си такава и с моят манталитет, затвореност и скучно еднообразие подкрепям другите индивиди като мен. И така вече на прага на 19, отрекла се от нормалните практики на греха, изобщо не ми дреме за становището на моите връстници по този въпрос, оценявам и изслушвам гледната им точка, но дотам. Не е нужно да бъдеш като тях, не е нужно да им позволяваш да ти прокарват мръсни мисли в главата. Ти си си ти, единствена и неповторима по разсъдък. Бъди себе си. Не е нужно да откриваш щастието в общоприетите неща. Сигурна съм, че ще срещнеш някога истинска приятелка или приятел, който да не те обвинява, затова че не си като другите. :) Хубав ден!

 
  ...

...
преди: 6 години, 19 часа
hash: 709bcb7566
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Преди месец, едмо мъжкарче(както не написано по-горе в комрнтарите )ме отхвърли заради точно след като му казах това. Писа на моя приятелка. В последствие разбрах, че се заби с нея. Хубавото е, че така може да се отсява изгнила от хубава строка.
19Ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 часа
hash: bc138bac8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   "Вероятно, както прочетох в някои коментари, аз не излъчвам освободеност и не умея да създавам сексуално напрежение, дано някой ден се науча :)
Може би настина моите връстници търсят къде ще им се отвори парашута бързо, а аз определено няма да съм от тези. А ако по-зрелите ми обърнат внимание, едва ли ще се стигне до нещо, защото ще им се сторя малка. "

Здравей, аз съм номер 3. Аз ти казвам нещата както са си за разлика от доста коментирали. Те просто ти говорят успокоителни глупости които не ти помагат. Виж за да привличаш даден мъж трябва да му покажеш с малки но ясни значи, че го харесваш и желаеш. Като говориш с него го гледай в очите, усмихни се леко, докосни го леко, създай физическа близост, засмей се, покажи, че се радваш на компанията му, накарай го да се почувства специален, скъси дистанцията между вас, покажи, че ти е приятна близостта му. Нека той се почувства привлечен и да му е приятно в компанията ти. Има жени които имат този сексуален заряд, тази обаятелност, това умение да флиртуват, да създават приятно усещане от самосебе си. Има и други които са като парче лед или дърво, тя може да е по красота 1 на 100 или 1 на 1000, може да е много интелигентна, но е стегната, седи, преценява, не издава емоции, с цялото си поведение създава усещане което крещи: не навлизай в личното ми пространство! Има и жени като теб които могат да говорят за всякакви други работи, но не скъсяват дистанцията, не се приближават към мъжа. Първия случай жени са жените с които ми е приятно да общувам, те правят живота ми по приятен, карат ме да се чувствам добре в компанията им, те са жени които ценя. Втория тип, скования са жени от които гледам да се дистанцирам максимално, те ми причиняват чувство на дискомфорт. Те са жени които ако имаш нещо общо с тях ще страдаш, те много трудно се предразполагат, лесно се обиждат и разочароват и изобщо влагането на време, внимание и мисъл за тях за мен лично е ужасна идея. Третия тип може да си говориш, да се шегуваш, но ти е ясно, че тя няма този сексуален заряд, тази женственост която да те предразположи към нещо повече. Ако твоето желание е да си приемана добре, трябва да се държиш като първия тип.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e720af1de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Номер 13, да знаеш, че невинаги повече бройки означава повече умения, или обратното! И номер 19 ти го каза. Нека да не ограничаване така мисленето си.. Както авторката се е повлияла..

Към авторката - за теб мога да съдя по начина ти на мислене. И ти казвам - диагнозата ти е в главата!
Ама щото си била кротко момиче, ама щото не си провокативна.. освободи мисленето си. Какви са тези глупости, бъди себе си. Какво се мъчиш да промениш себе си, този, който те харесва, ще те хареса, независимо за афера или сериозна връзка.
Звучиш ми като 15 - годишно лекенце с чалга 'възпитание', което още не е правило секс, а връстниците му вече го правят години..

П. П. : Нямам лоши чувства, иска ми се хора Като Теб да мислят повече. Успех.

Ж22

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1a9d341d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей, аз съм момиче на 17 и ще правя 18. Искам да ти кажа, че отскоро си имам приятел и преди това бях точно като теб във всяко едно отношение. Сега ще ти кажа как да се наобкръжиш с внимание, много е просто. Не трябва просто да си говориш с момчетата, бъди по - закачлива. Създай у хората впечатление не че си правила секс, ами някак си бъди разкрепостена. Нека изглежда сякаш си навътре в нещата. Много хора си мислят, че съм правила секс, а аз не съм. И ми обръщат внимание. Така че късмет, просто излез от границите и бъди всичко, което ти се иска да бъдеш, но те е срам. Качвай по - предизвикателни снимки някъде из социалните мрежи /в никакъв случай по бельо или голи/, става въпрос с по интересни стойки, чупки, може и някоя къса блузка. Слагай си червило, не тежък грим, само ако искаш. Грижи се за себе си, момчетата се кефят и забелязват женствените момичета, дамите, красивите, онези, които се грижат за себе си. Общо взето може да ти се иска да бъдеш различна ама различните нещо не ги оценяват. Ако трябва бъди като средностатическо момиче ама ще те забележат много повече. Обличай се в светли цветове розово, бяло, наблегни на дантелата, просто бъде секси. Не ти казвам да си полу-гола ами просто има някои малки детайли. Изглеждай и се дръж все едно си надрасла наборите си. Успех и дано ме разбереш правилно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1fa31950ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторке, здрасти. Напълно те разбирам, защото и аз съм в същото положение. На 20 г. съм, студент. Човек би казал, че съм правил секс вече и то доста. Но не е така. Имам чувството, че не съм си изживял ученическите години както трябва, защото винаги бях от добрите ученицс шестици и просто ученето ми харесваше. Имах си компания и т.н. Но не можах да си намеря приятелка. И аз като теб не съм имал приятелка и първа целувка даже. С момичетата много добре се разбирам, мога да водя разговори, но имам чувството, че някой ме е прокълнал никога едно момиче да не ме хареса. :Д Така де, дойдох в големия град, станах студент, намерих си хубава компания, но още не съм правил секс. Разбира се пред компанията казвам друго, защото ме е страх, че ще ме помислят за задръстен. Канил съм момичета на срещи, но досега всички са ми отказвали, не знам защо. Иначе съм хубав - сини очи, рус, висок, интелигентен съм, но не знам защо не ми върви с момичетата. В крайна сметка искам да ти кажа, че не си единствената с подобен проблем. Знам точно как се чувстваш
П.П. Ако искаш може да се запознаем по някакъв начин, макар че оттук ще е доста трудно. Поздрави! :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 87a29aeb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Мъж на 31 - до сега съм бил с 5-6 момичета 2 от тях бяха девствени... е да ти кажа няма по-хубаво от това, да знаеш че е само твоя и само с теб е правила секс. Иначе нищо ти няма.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 85b64c3070
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Изобщо не си престаряла.
Ще дойде ден ще си горда и благодарна че тийн годините ти не са били опорочени от стреса:
Бременна ли съм или не?
Легнах си с него, а си има друга. Заразил ли ме е с нещо?
Дали няма да се приберат ли техните всеки момент да ни хванат?
Остави си тялото и времето да покажат кога трябва да ти се случи

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f47c69a6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Изумена съм от теб наистина!!! Да, прочетох горните коментари, че може би все още не си срещнала мъжа до себе си и.... да подкрепям тази теза. Виж не ме бива в съветите, но ще ти кажа да не бързаш, тоест изобщо да не ти пука, дори не се опитвай да си легнеш с някого само, за да не си девствена. Надявам се да разибираш какво се опитвам да ти кажа. Защото, ако човекът до теб те цени и обича девствеността ти ще му е най-малкият проблем, всъщност изобщо няма да му е, тъй като всеки би предпочел да знае, че той е първият и може би последният на приятелката си, жената си и т. н.
Надявам се да съм ти била от полза.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6cb61da990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Вземи ми пиши тогава. Съвсем сериозно. На същата възраст съм и се припознавам бегло в твоето описание, само дето съм от другия пол

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker