Жените искат големи пениси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жените искат големи пениси
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 17699 пъти
Болна тема за част от мъжката аудитория, дори и за мен. Едва ли има мъж с нормален член, който да е дотолкова удовлетворен от размерът си, но кое и как промени женските възгледи. Пиша темата, защото все повече наблюдавам лакомията на женското съсловие. По-скоро бих се поставил на мястото на мъжете с малки пениси, макар открито да не са ми казвали такова нещо или средностатистически, да не е малък.



Конкретните ситуации са няколко. Първо бяха с бившата, когато сме си говорили за тия неща и това, че тогава (преди 3-4-5 години) правех упражнения, за да ми е по-твърд, по-голям и по-дебел, при което открито на няколко пъти спомена, че би било добре да е 17-18-19 см. Само веднъж беше споделила, че би било добре и да ми е малко по-дебел, при което тогава към конкретната ситуация се бях обидил.

След това съм си писал конкретно с приятелки, които също са потвърждавали тезата, че харесват големи пениси и са го намеквали и споменавали по някакъв начин и то не едно и две момичета, а много повече са тези, които познавам

Сега съм с друго момиче от 2 месеца. Дори така започнахме, уж щяхме да сме само за секс. Попитах я във Фейсбук колко е най-малкия пенис който си виждала и колко е най-големия, като за най-малък ми определи, че много малък и въобще не го усещала, не й било никак хубаво. След това й пратих видео на моята пишка и казах, това добре ли е, кажи като приятелка, важи важи и ми прати снимка по хавлия и други снимки и от там се закачихме, пък сега взе, че стана сериозно. Вчера пак се заговорихме на тая тема, каза, че най-добре било 18 см член, аз и казах да върви при някой с 18. Вика на теб ти е перфектен, не искам повече (между 15 и 16 см ми е, не особено дебел). Питам я, добре, ако ми беше 10-12 см какво правехме. Вика недей да питаш, като не ти е толкова. Викам, ок, но представи си, че ми беше. Сигурно нямаше да се занимавам каза, ако не ми прави кеф.


Аз живея с психиката на мъж с малък, понякога нормален, а най-много си го харесвам и съм удовлетворен, когато е до край надървен, но след мач примерно или цял ден в гащите или когато не достигам 100% ерекция, просто се поставям на мястото на хората с малки членове и защо жените са такива.

Тук говорим за жени (приятелките ми и останалите) по 150, 160 см високи по 40-45 кг, двете с които съм спал бившата и настоящата са пригодени и създадени за малки или средни членове, защото са изключително тясни. На настоящата 3 пръста не мога да й вкарам, на бившата зорлем и ги вкарвах. Щом има мъже с малки членове или средни, значи са за подобен тип вагини, от къде дойде тази лакомия на женското съсловие и защо.


Попитах настоящата, добре.. какво правим, ако утре някой ти прати една 18-19 см член или нещо стане или нещо ти липсва и ще изневериш ли, ще излъжеш ли, ще го поискаш ли. НЕ вика ти луд ли си, твоят си ме задоволява напълно и ми е перфектен, но ако бях с малък да речем, дори това влюбване, което достигнахме най-вероятно нямаше да се получи, защото обича нормално или големи пениси, а е с най-малката тясна вагина, която съм виждал някога. Като го вкарам и вътре все едно ме стискат с ръка, а пенисът ми първо не е голям, второ не е дебел. Или тези жени прекалено много са лъгани за размери, щом ги удовлетворяват и нормалните и присвиват с очи, като ги чукаш или не знам.


Със сигурност настоящата мацка обича повече пенисът от миналата. Скоро бяхме в тях, като в стаята имаше и други хора. Хвана ми го, възбуди се максимално от това, че беше възбуждаща ситуация, възбуди се от самият член, вкарвах и го съвсем малко, за да не се чува. Сигурно онези прословути 10-12 см съм и вкарвал, защото ставаше отвън и го усещаше и искаше още, ами ако бях с толкова нямало да се занимава и да го усеща уж. Хвана ми го веднъж ненадървен когато е 10 см, вика е толкова беше на оня с малкия, с когото ми беше много гадно. Как така, като й вкарам 2 пръста ги усеща, а онзи с 10 см не го усещала. Мен като не ми е на 100% усеща ли ме, казва че да.



Бившата не обичаше толкова пенисите, но все пак говореше за размери понякога.


Всичките ми приятелки конкретно и открито говорят за големи пениси и ламтят за такива. Във фейсбукът си сутринта прелиствах и се сещах за статуси на жени, които също са писали подобни неща.

Като човек живеещ с психиката и все пак 90% от деня си не съм с докрай надървен член, живея с психиката, че имам нормален, а понякога малък член, се чудя на къде отива Света и хора с по-малки членове 11-12-13-14, как ще открият щастието си, как ще намерят вярната жена. И аз не съм сигурен с пенис между 15 и 16 см и не достатъчно дебел, нали жените искат още и още, тези най-тясните и плитките, за които споменах, а още колко други типове жени има с по-големи вагини.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 639e36415d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Слагайте си силикон в патките, както ние жените се подлагаме на такива опасни процедури, само за да сте доволни вие мъжете, с вашето желание за големи цици.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 639e36415d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имам нормални цици, обаче вие мъжете открито говорите че харесвате големи и ламтите за големи цици. Къде да открия щастието аз?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 91b12f7132
гласове:
1 2 3 4 5
  (299 гласа)

3.   Така. 15-16 см. е напълно нормален размер. Аз не бих се притеснявала за размера на твое място. Наблегни на техниката, за да имаш опит в леглото, защото ако не знаеш какво да правиш с него и 20 см. да ти е все тая. Аз съм спала с мноооого мъже. При това съм маниачка на тема големи пениси. И въпреки това смятам, че 15-16 е напълно нормално. За мен малък пенис е 10 см. Голям е 18 см. и нагоре. Най-голямо значение е дебелината. При размер 15-16 см. най вероятно ти е нормална и ширината. Що се отнася до това как така от два пръста се възбужда, а от 10 см не, разликата е огромна. Двата пръста са адски твърди, толкова твърд пенис няма. Освен това аз като си вкарам моите пръсти, си знам къде са ми точките и си ги натискам, друго е да правиш секс с някой. При размер като твоя предимството е, че можеш да правиш и бърз секс. Аз с много надарени обожавам, но да е бавен сексът. Иначе ако почне някакъв бърз и по-груб секс с 19 см и остава и дебел да е, по-скоро боли отколкото да е приятно. Разбирам да ти беше 10 см да се оплакваш тука, амаа извинявай... Пак ще го повторя. Гледай да натрупаш опит и да си добър в леглото. Размерът ти е ОК. За справката: Спала съм с 40 и няколко мъже, сред тях е имало и с малки и с големи и с тънки и с дебели, всякакви. Достатъчно съм видяла, за да имам мнение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 842e7aae44
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   АХАХХАХАХА, това ме разсмя наистина.

Благодаря за загрижеността, но като представител на съсловието с 13 см пишки - справяме си се доста добре. Това, че разни кокошки нямат идея от мерни единици е едно на ръка. Аз проблеми в сексуалния си живот не съм имал, само с една "голяма професионалистка" беше греда - горката беше голямо дърво, а се хвалеше, че била с 20 , тройки, мройки, а-у.

Статистически вагината е дълбока 10-12 санта, останалото е престиж. Естествено, всеки си е различен - има и бездънни кофи, има и тесни, които, ако искат голям пенис е меко казано странно. Има момчета с големи пениси, които не могат да го вдигнат за по-продължително време, бързо свършват и т. н. Има жени, които са по сухи, дървета, една свирка не могат да направят като хората и т. н. Въпроса е да има химия, да имаш техника /тя също/ и да се напаснеш с партньора. Толкоз.

И за финал - надявам се приятелките ти да са нещо микс между Скарлет Йохансон и Адриана Лима, с натурален бюст между 85-90, стегнати и с малки дупета. Иначе да си вземат претенциите и у лево.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 02013ea43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Не го прочетох до края, признавам си. Единственото което разбрах, че си доста комплексиран, като цяло. Жената не идва да ти го мери с линия! Ако знаеш как да го използваш и 10 см да ти е е все тая.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 63aef8df60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както и ние мъжете харесваме добре оформени секси гърди, но много малко жени имат такива, така и малко мъже имат перфектни пениси. Затова няма какво толкова да го мислиш. Да не би твоите приятелки все да са били 90/60/90 с готини цици (при циците не само размерът е важен, но и формата, еластичността и твърдостта, големината и цветът на зърната и тн. )?

Размерът на пениса, както и размерът на циците, са "важни", но за една сериозна връзка има много по-важни неща. Ако връзката е само секс - тогава няма какво да говорим. Не го мисли и не се комплексирай. Като стане приятен секс - стане, като не стане - не стане.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f551d435d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мъж си и няма как да го знаеш, но има разлика между пръсти и член. Има разлика в самото усещане, няма общо с размера. Знаеш ли кое е забавното... една жена може сама да се докара до оргазъм с нейните женски пръсти, а вие ревете из сайтовете, че не можете да задоволите приятелките си с 15см. Самото насаждане на тази тема е досадно. Досадно е да се комплексирате, да задавате малоумни въпроси и да се самосъжалявате. Ползвай език и пръсти, докато цяла "Ниагара" не потече отдолу и ти гарантирам, че после ще е доволна, ако ще и да си с 10см.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 65c3ac87f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Тъжното е, че тези с големите претенции са някак недоволни, когато животът им се превърне в голям провал. Е, нали е голям, както те редовно искат? Не разбирам защо големината спира да е от значение в този случай.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5a2edc13ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Поуката от цялата история: не задавай въпроси, чиито отговори не искаш да чуеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bfb4566ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Явно и мозъкът ти е малък щом очакваш жена да ти каже нещо смислено. Ако си мислиш че знаят какво искат се лъжеш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f3a2e53a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ти си някакъв фиксиран фрийк на тема пениси.

ако една жена те премерва що за мъж си според дължината на пениса, значи просто нямаш друго по себе си, дето да заслужава някакво внимание!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8a1c0a0eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Има някои неща, дето хич не мога да ги разбера. Аз с моите 14 санта честна, вкарваема дължина, не съм виждал мацка, дето да не съм ѝ опрял в дъното. Тия, дето ми ги приказвате по над 20 сантиметра не ми е ясно от дистанция ли ебете или от ануса си го мерите?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5a014fbdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От автора :

Хах исках просто да го обсъдим, не да ме плюете и обиждате. АКо не беше анонимен сайта, вероятно щяхте да ме убиете с камъни, че съм споделил някакви неща, които съм чул и видял. Просто исках да споделя, не да обидя никой, не да се правя на някакъв и прочие

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c533cd2820
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Приятел, с тези комплекси за малкия член далече няма да стигнеш. И моя е точно колкото твоя 15-16, обаче никоя не ми се е оплакала. И в други теми съм писал, много по-важно е какво можеш с атрибута, колко издържаш и дали влагаш достатъчно страст в секса от колкото дали ти е 3-4 см повече или по-малко. Всичко над 12-13 см е добре стига да знаеш как да го използваш. Един атрибут от 20 см ама или да не може да го втвърди докрай или пък да свърши за 2 минути е много по-зле от 1 час здрав секс с 15 сантиметров. Гледате порното и се комплексирате, а не наблягате на истински важното в секса. Е ако жената е много широка може би наистина ще и трябва по-голям, обаче това е по-скоро изключение. При моята дори този размер понякога и идва в повече при определени пози, така че зарежете тези комплекси.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7299e79f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Не бих казала, че всички искат големи. Размера не е чак толкова важен. Техника, твърдост и издръжливост са доста по-важни. И разбира се - да има химия и взаимност. На моят съпруг му е 13 см. и се чувствам чудесно с този размер. А съм и раждала жена.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ec41dcc1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14-15 е просто перфектно. А ако има и малко повече диаметър - и си просто на седмото небе. Но човек не бива да е алчен! За една връзка никак не е достатъчен само един х. Но и без него не може.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 38ec131329
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Когато започнах да правя секс с мъжа си изобщо не ми харесваше. Грам не го усещах и бях в шаш и паника! Не мислех обаче че това е причина да се разделим, понеже страшно много го обичам.
След известно време започнахме да се напасваме един към друг, към днешна дата мога да кажа, че по- добър секс не помня да съм правила. Размера на мъжа ми е около 13-14 см, не е много дебел, преди това партньорите ми са били доста по- надарени. Започна да ми харесва около 2-3 месеца след началото на връзката ни, от там нататък секса върви само нагоре. Заедно сме вече трета година.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 85e3559d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   За всяка ключалка си има ключ, размерът не е толкова важен, важното е да получавате едновременен оргазъм. Ние искаме големи цици, жените искат големи пишки, така е откакто свят светува!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5f3cbb388f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Искам само да добавя своето мнение по темата: големият пенис и несъобразената му употреба може да доведе до леки ранички във вагината и шийката на матката, което пък увеличава многократно вероятността от рак.
Така или иначе живота ни е стрес, боклуци във въздуха и храната.
Нормален размер и правилна употреба му е цаката.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 730be1e5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Прави си кефа, ако тя те харесва - ще сте заедно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a472c701a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Здравейте на всички тук. Ето, аз съм с голям, колкото и да не вярвате че съм един от тези чекиджии който само се хвали по форумите в интернет пространството. На мен спаднал ми е 15-16см, а надървен 21-22см и го мера от горната страна, а не от ануса. Искам да кажа че на една жена ще и е хубаво и с малък, стига мъжа да знае как. Може и да ти е колкото моя, но ако не владееш техника, все тая е. Аз съм на 41 години и от моя опит, мога да кажа че жените които искат голям, не е защото по-хубав е секса, а защото ги възбужда самия размер. Ако имаш голям, това означава че трябва да си много добър в секса и да не си груб. Аз примерно, никога не го правя бързо и грубо, защото това на жената ще и причини болка, а не удоволствие. Да, самата гледка на голям и дебел определено възбужда, но не е задължително да е такъв за да докараш жената до удоволствие. Аз преди да го вкарам, задължително преди това я лижа за да се отпусне и след това, вкарвам и го мноооого бавно и нежно и най-хубавото за жените е, че когато и го вкарам целия, главата на пениса ми опира в матката й, тогава тя се възбужда много и свършва продължително, но ако е мек и мъжа не разбира от техника, залудо е че е голям и дебел. В един сайт, преди около 2 години, си пуснах обява че искам да опитам тройка със семейство... някък си ме възбуждаше идеята да и хо вкарам на някоя омъжена дама пред очите на съпруга и той да гледа и си мислех че няма да ми се получи това, защото тива го има само по филмите. Е да, ама не.... Правих секс с 4 семейства (не едновременно) винаги когато ми се обаждаха да се видим, с мен първоначално контактуваха мъжете им и това което те ми казаха е че искат да гледат как някой чука жена му с голям кур! Какво искам да кажа? Че в случая, не жените, а мъжете искаха третия човек да е с голям и да ебе здраво. Така че, размера определено възбужда, но не е задължително

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: be1ccd563a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

26.   Обичам да чета от мъже с малки пениси и жени който не са били с големи - как размера нямал значение:) Как то не било важно колко е а как го ползваш - нещо като не е важно дали си 1. 60 важно е как го играеш баскетбола/волейбола :) То големия бил опасен ранички едно друго... друго си е час и половина с малък :) Мда след час и половина тъкмо може да е усетила нещо :) И не си мислете че жените умират от кеф да ги клатят по час и половина... размерът винаги е имал значение но продължавайте да си повтаряте че няма щом ви успокоява!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6e8875ece4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Не добре нито малйк, нито голям. Първото е ясно, а второто - ами ние сме хора, не магарета. Определено боли и трябва много съобразяване с позите. 14-15 е златната среда и е просто супер.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5a014fbdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   от автора

Съгласен съм, че размерът има значение, като цяло. Зависи и от жената де, но ми е странно, че малките тесни и т. н искат големи пениси, защото за тях какво значение да има. Може би видимо и първосигнално ги възбужда гледката, но едва ли сексът щом има мъже с малки пениси и жени с малки вагини, значи са пригодени за това.


И да, важно е и да е твърд до край. Аз лично не съм удовлестворен от размерът си, когато не съм на 100% възбуден, но когато си имам силата и ерекцията съм докарвал тези момичета и бившата и настоящата до оргазми да се стича една гъста бяла течност от тях.

Но да, малко или много сме си комплексари мъжете с нормални и тези с по-малки пениси, всеки иска да му е по-голям, но пък и мъжете с големи са комплексари и не могат да предложат друго и си го пращат на ляво и на дясно на снимки, егоистични са в леглото. Като цяло си е до хората.

Размерът винаги ще има значение, но и размерът на вагината на жената има значение. В Япония, Китай, Непал, Тайланд са им по 9, 10 см пишките и си живеят живота.

Тя постоянно ми го гледа. Толкова ли обича членове, харесва ли й, не й ли харесва вече не знам. Когато сме си писали на тая тема вика перфектен е, ако не беше и не го усещах добре нямаше да се занимавам. И това ми стана интересно, такова тясно момиче, пък с претенции. Да, аз нямам голям и дебел 15, 16 см, но понякога я усещам така сякаш ме стиска с ръка, а не с вагината си.

Та за това ми беше странно и любопитно, ако е по-голям какво, удоволствие ли пак би получила с тази малка...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cd5630f59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Авторе,не знаеш нищо за жените!!!
Вагината на жената се разтяга доста когато е възбудена,сега че ти си ги праскал сухи и невъзбудени,не значи че са тесни.
Такъв термин няма,има жени с плитки вагини,но не и тесни,абе вие по биология къде сте били?
Не е вярно за "тесните",всяка жена иска голям пенис,но не всяка издържа на дискомфорта,то зависи и от мъжът,ако е достатъчно добър.
Изчисти си комплексите и си живей живота!

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fdfc6a312c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Големите пениси въздействат възбуждащо на жените, както например големите гърди въздействат на мъжете. Нека да не забравяме, че част от секса е и в главата /горната/.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c533cd2820
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   26, като си доволно широка естествено ще ти трябва голям инструмент. Така че недей да говориш от името на всички жени и повярвай ми такива като автора може и да ти се връзват на коментарите, обаче останалите не можеш да ни впечатлиш. Много добре знам какво съм постигал с моя 15-ров и как съм побърквал от удоволствие и възбуда жените с които съм бил, права го и в момента с моята жена, така че можеш да си спестиш коментарите. Лошото при тебе е, че с течение на времето за постигане на същия ефект ще ти трябва все по-голям инструмент, което всъщност си е твой проблем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1444ad9198
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Жена на 39 съм. Била съм с двама доста надарени мъже. Освен болка и плавен унасящ секс друго не видях от тях. Не бяха лоши момчетата но само голям размер не върши работа. Обаче.... Бях с малък. Да найстина малък. Не знам колко ми е дълбока устата но много спокоино си го поех цекия. И да ви кажа кеф ми стана. Не се давех не се задушавах. И беше хубавичък. Един такъв гладък обезкосмен розовичък. Направо ми хяреса свирката като никои друг път. После този мъж каква страст вложи само. Почуствах се желана. Възбудих се. Знаеше къде да не пипне така че да полудея. Вярно във вагината не почуствах идеално изпълване. Но с тоя хъс с които правеше секс ако беше по-голям щеле да боли. Тои просто ме взриви! Според моя опит по-важно от размера на инструмента е кои го притежава. Също как ползва не само него а и всички други органи на тялото си. Страст, фантазия, ръце, език подходяща дума в ушенцето и размера има най- малко значение!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 49c7f783b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   За първи път ще пиша тук в сайта. Темата ми се стори интересна и искам да кажа няколко неща по темата.
Всички жени казват,че размера нямал значение, а как си вършел работата. А когато ги попиташ "Ами ако е голям и дебел и знае как да си върши работата?" повечето казват,че е супер така.
Аз съм със 18-19 см член и е по дебел.Не искам да се хваля,но много жени са ми казвали,че е добър размер и че им харесва много.Мисля,че знам как да го използвам и не е просто ръгане.Лошото е,че някой жени са по тесни и когато започнем да правим по бърз и страстен секс започва да го боли когато им го вкарвам целия или когато забързвам темпото.Да не споменавам,че никога не съм правил анален секс,защото всякяа ми отказва заради размера.Та,искам да кажа,че всички жени са лакоми и като видят голям,дебел и добре използван пенис им харесва.
Както някой беше казал по горе - и ние мъжете си падаме по големи и стегнати цици,така и жените по големи и хубави пениси

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: be1ccd563a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   до 31 от 26. Типичен представител на хората с неголеми пениси и комплекси. Първо веднага нападна и грешно реши че съм жена и взе да злобееш. После почна сам да се хвалиш колко си велик. За съжаление колкото и да ви се иска малкия пенис е като ниският мъж - жените не им се кефят сори никоя не иска да е с нисък освен от финасова изгода. Но пък има бонуси - понеже всички мъже с малки пениси са страшно комплекирани и гледат да компенсират това с друго. Обикновено са нагли и пробивни и успяват в живота. Или пък компенсират като се фиксират в това да правят мускули. Жените да се замислят над следното - мислите ли че надарен мъж има нужда да блъска всеки ден във фитнеса за да направи бицепси колкото бедрото ви? :) Обикновенно колкото по- големи са мускулите на някой то е защото познайте кое му е малко :) Успех със мантрата че всичко е до техники и размерът нямало значение!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 80640d556a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Като ви чета коментарите и виждам обществото, се успокоявам за положението в България, защото то е просто огледало. Да сте живи и здрави.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cd59ab21c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   "Жените искат големи пениси".. ами да може би искаме. Нека споделя и аз своя скромен опит. Била съм с петима. Реално аз нямам наблюдения, но са ми казвали, че съм тясна. Само веднъж ми се случи на попадна на много малък, и беше просто ужасно, не знам дали беше размера или самата ситуация, но аз дори не успях да се възбудя и съответно не усещах нищо. Ужасен спомен. Сегашния ми приятел мога да кажа, че е доста надарен с дължина около 17-18 см., и обиколка 16-17 см., и ми е просто перфектен. В началото признавам преди да се напаснем, на моменти съм изпитвала и лека болка, но сега всичко е наред. Интересното е, че аз съм с малко повече опит от него и той дори не предполагаше, че му е голям. И съвсем не е вярно, че въпросните мъже с големи пениси, разчитат само на размера или не са добри в леглото, всичко е до самия човек. Някои от коментиращите много правилно бяха написали, за женските гърди, че мъжете все гледали големите. Веднъж попаднах на един коментар, че всъщност именно тези цицомани, са мъжете с малки пениси. И точно защото са с малки, сякаш се чувстват по мъже ако спят с жена с огромни гърди. И много вярно е написано, поне моя опит дотук показва точно това. Аз не съм с големи гърди и никога не съм била, и винаги съм намирала момчета за които това не е от значение, първия ми приятел дори не им обръщаше внимание, а сегашния казва, че е достатъчно да му пълнят шепите, по-големи не иска. Всичко е до хората, как се напасват и т. н., няма да лъжа и ще кажа, че ако някога попадна на мъж с малък пенис, просто ще го зарежа, но това съм аз. Има много жени за които това не е проблем и не е съществен показател. Смятам, че за всеки ще се намери все някога подходящ човек, който ще го харесва и обича, без значение размера, теглото, височината, големината на гърдите и т. н.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 23ddb24a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   от 31
26/36 би ли споделил тук с нас от къде точно знаеш какво е усещането за една жена с голям и малък член? Може би от личен опит?!?!!
Иначе ще те разочаровам нито имам комплекси, нито дори си мисля че ми е малък (просто щото това е средния размер и едно 80% от мъжете са точно в този интервал /- 1-2 см), нито пък помпа мускули във фитнеса за да наваксвам някакви липси. Честно казано бил съм във фитнес зала 2-3 пъти през живота си, но пък за сметка на това имам доволно мускули защото работата ми го изисква, но това няма значение в случая. Ако търсиш комплексите, при тебе лъхат от далече, само че ти самият не го осъзнаваш. И накрая нещо по темата, размера няма абсолютно никакво значение за да си пълен комплексар. Знам че се повтарям, но пак ще ти кажа, спри да говориш от името на всички жени, само се излагаш и набиваш комплекси на такива като автора. Тези като мен, които са уверени във себе си само ще те вземат на подбив, ако още не си го разбрал.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f8cf66e538
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   И аз съм от съсловието на мъжете с 13 см. кур. Кристално ясно ми е че за някои жени това е първият и последен фактор в изборът им на партньор. И какво да правим сега? Дай да не ядем и да тъжим!
Можеш да уважаваш предпочетанията на другите в този пъстър свят, да се наслаждаваш на живота, да се приемеш тотално такъв какъвто си, а останалото ще дойде като сянка, или да си пълен комплексар и да си пропилееш билета за 5 см. И на мен ми е било тъпо, че не съм като порно звезда, но това е положението. И пари нямам.

"Хах исках просто да го обсъдим, не да ме плюете и обиждате"

Никой не те обижда, подсказва ти се да насочиш цялата си енергия към рака ти и да се вземеш в ръце, за да си полезен на себе си и на хората, които държат на теб, а пък какво искат и не искат другите си е тяхна свобода.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5a014fbdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   от автора


Интересно се разисква темата. Относно мен, не съм цицоман и никога не съм бил, но това момиче определено има хубави гърди. Е, харесва ми пениса, постоянно го гледа, в началото си мислех, че може би не и е ок. Трябва да призная, че имахме и проблеми в леглото, сега като си ми е до край станал свършва, усеща го добре и беше казала, че ако и е малък няма да се занимава въобще, ако не го усеща, защото е била с човек с 10-11 см веднъж и после го е режела. Значи аз комплексар или не, вписвам се в средните размери и стандарти, до там, че да не се притеснявам. Ако трябва да бъда честен, не съм се притеснявал от дължината на пенисът си, когато е надървен на 100%, по-скоро от дебелината му, но с такъв тип жена, като сегашната и бившата няма как да имам проблем при надървен до край пенис, защото ги усещам така, сякаш ме стискат с ръка, а не, че е във вагината.


Може би и порното и подобните неща навремето и фактът, че съм търсил бързо да свърша (когато ми е видимо по-малък), а на порно актьорите далеч по-голям ме е накарал да влизам на моменти в някакви комплекси и мисли, но сега просто исках да споделя и да поразсъждаваме над темата. Комплексите са по-далеч от мен в това отношение, просто защото виждам, че върши работа, когато е надървен и прочие, и няма от какво да се притеснявам.


Задавах си въпроса, ако обаче съм с по-малък какво правим и защо жени, с толкова тясно вагини, пригодени за подобен тип пениси (нормални или пък по-малки), трябва да усещат удоволствие, а те се възбуждат от самата гледка на големият пенис.

Виждам, че когато съм възбуден до край, само когато го докосва се подмокря далеч по-бързо, от тогава, когато не ми е възбуден и е по-малък.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d28773b839
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Била с надарен мъж и ме болеше, не се отпуснах. След него с едно момче, с доста по-скромен размер, но се получаваше доста добре. Дори свикнах накрая да имаме анален завършек. Не ме болеше дупето с такъв размер. Така, , че аз съм за нормалния размер.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4a7d992815
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   И аз съм със 13, 5, 14 и не е кой знае колко дебел. И аз съм имал комплекси преди, но един ден си казах, че просто няма какво да променя и се отпуснах и от тогава осъзнах какъв идиот съм бил да се притеснявам за подобно нещо. Ако не и харесва на жена ми да не се жени за мен, а тя го направи, тъй, предполагам и стига.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 955850642e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Не ми е много голям 17 см е и е с обиколка 17 см тоест е бая дебел. Не влиза в повечето усти, пресушава путенцата, а с аналния само гейовете са кандидати....
Нямам проблем ама създава ситуации вярвай ми.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6351f39cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Лакоми са. Така хубаво ме бяха похвалили в едно у-ще, че 8-9 момичета решиха да проверят лично а другите не ги огря. Мерейки го от горе всичките го изкараха 21см. в ерекция. Някои пищяха от болка. Други 2 прокървиха( въпреки че не били девствени). Бил съм и с момиче на повикване. Също така и с 50 годишна отракана кака, и винаги са достигали до оргазъм на 6-7-то докосване на матката. И като съм с 20-21 см. нямам полза вече от него. След 33 години никой не ме поглежда вече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5a014fbdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   от автора

Еми заключението ми е, че размерът има значение, но зависи от жената насреща. Приятелката ми твърди, че размерът има значение, но моят размер я удовлетворява, не знам дали лакомее или по-скоро не одобрява малките членове, тъй като вече споменах, била е с един такъв и каза, че е бил най-лошият и секс в живота. Аз я попитах, ами на мен като ми спадне и е в теб, тя вика не е същото, дори тогава се чувствам добре и спаднал да ти е.
Когато написах темата може би бях леко комплексиран. Ще призная, не ми се получаваше и сексът с това момиче. Аз започнах да пия доста билки и неща и вече ерекцията ми се задържа продължително и тя достига до оргазъм от секс, но все пак в много бавни темпове, когато е по-бързо не успява, не знам дали пенисът ми има вина за този факт.
Последният път я докарах до оргазъм за по-малко от минута, като сподели, че никога не е получавала по-бърз оргазъм и след това си продължихме секса.
Вече съм на мнение, че и понятието тясна вагина не съществува, ами по-скоро еластична вагина. В един от последните ни сексуални контакти се беше възбудила максимално и се беше разтекла цялата, в един момент започнах да търся с пръсти g-точката й, тъй като до сега не е еякулирала, а получава само клиторен оргазъм (дали от секс, дали с пръсти), но отново не успях. Докато бях бръкнал вътре успоредно 3-пръста един до друг влязоха във възбуденото състояние, след това свих пръстите и 3, дори и 4 можех да вкарам, но и вкарах 3. След това си вкарах пенисът и не усетих да е широко или нещо подобно, но бе еластично и имам чувството, че 20 пенис и да е дебел, пак щеше да влезне в този момент.

Тя си твърди, че размерът има значение, скоро гледахме едно интервю на Петканов, но твърди, че моят пенис я удовлетворява. След като се заговори за размери, естествено 15-16 см член, не може да те удовлетвори така, че да се чувстваш най най, да, аз съм сексуално уверен (рядко да не съм), в началото не бях, но мисля, че визира по-скоро пенисът да не е малък, защото попитах, какво правим, ако бях с по-малък член, като онзи с който си била 10-11 см, ами вика, ако не ми правеше кеф, нямаше да мога

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker