Вазектомия и секс след раждане!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вазектомия и секс след раждане!?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2230 пъти
Със съпруга ми сме заедно от 10 години. Имаме бебе на 4 месеца. Още когато забременях, той отказа всякакви сексуални контакти, защото не искаше да навреди на бебето /въпреки, че бременността ми бе лека и знаехме, че няма как/, явно се е притеснявал, че вътре в мен е бебето ни, и някак интимността вече не е била същата за него. Бебето се роди и той възобнови желанието си за секс. Само че аз, след толкова дълъг период без секс, съвсем изгубих желание. Раждането леко ме травмира - самата идея, че цяло бебе излезе от там и епизиотомията /срязаха ме и ме шиха/. Вече всичко зарастна, отдолу нямам никакви поражения - само много лек белег от рязането, но почти не си личи, изглеждам както преди, дори бръкнах да проверя, стегнато е както преди... но се страхувам, че срамните ми устни са леко по - сплескани и без обем, явно от разтягането, чувствам вагината леко по - отворена, и все психясвам, че ако правя секс ще се отпусне и ще остране по - широка и като ме пипне мъжа ми психясвам и не давам да ме пипа, камо ли до секс да се стигне.
Веднъж само се престраших, но беше толкова тясно, че дори с много лубрикант едва вкара главичката, а аз ревях, защото ме разтяга силно и усещах напрежение.
Сега той е малко сърдит, а аз се дразня на себе си и имам нужда от кураж, страх ме е.
Също така не искам да имаме второ дете, той също, но иска да правим секс без презерватив... аз кърмя и нямам цикъл, ако стане беля дори няма да разбера... той иска да си прави вазектомия, за да не се притеснява, че ще забременея, мразел презервариви, искал да ме усеща, не искал стена помежду ни.
Дайте съвети, семейни хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0c62f1fcc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е нали иска да си прави вазектомия, какво питаш?? Последно, страх те е да не се разшириш, или да забременееш отново?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3ec018c47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, по време на кърмене нивото на естроген е ниско и това може да попречи на секса, заради овлажняването.... по-скоро липсата на овлажняване. Мислила ли си за противозачатъчни хапчета? Полезни са срещу рак на яйчниците, остеопороза и други. Аз не разбрах и за какво точно искаш съвет. А, да не забравя, противозачатъчни с етинилестрадиол само след приключване на кърменето. Има едни мини пилс за кърмачки, но не знам дали ги има в България. Те съдържат само прогестерон. Впрочем как чувстваш гърдите си? Болят ли те? Ако не са напрегнати му дай да си поиграе с тях. Не уточняваш и за кои точно срамни устни става въпрос.... малки или големи. Малките лабии излизат ли навън от големите? Хем вагината ти пишеш, че е по-отворена, хем че си тясна... не разбирам. Може би имаш предвид, че входа на вагината е по-широк. така ли е? С упойка ли роди? Ако не сложиха ли упойка по време на епииотомията?
П. С След вазектомия има риск организмът на мъжа Ви да разпознава спермата като чуждо тялло. Това е от мен. Да знаете, че кърменето НЕ ВИ предпазва от забременяване.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a516f92038
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо - В никакъв случай да не си прави васектомия, защото това с второто (или третото) дете ще го мислите след години, а не сега когато бебето ви е на 4 месеца! Има и обратна васектомия, но това са си операции и има рискове. Напълно разбираемо е след първото дете, когато живота ти се обърне на обратно, да не искаш повече деца. След години почваш да мислиш по друг начин и нещата си идват на мястото. На нас ни трябваха 5 години преди да се решим за второ дете. Толкова ни беше трудно да загубим независимосттта си и да преборим умората. (за протокола – нямаме баби под ръка )
Второ – Нямаш никакъв (физически) проблем да правиш секс след такова раждане и нищо няма да ти стане. Жена ми също я шиха (и двата пъти) и имаше възстановяване. Първите 4-5 месеца след раждането не и беше особено до секс, но сега (след година и половина) всичко си е както преди и аз лично разлика с преди раждането не намирам, а мисля че и тя ;)
Всичко ти е в главата – пребори се със страха си и ще видиш, че след няколко пъти, всичко ще е както преди!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cc66e36efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мисля, че след като е изкарал 9 месеца без секс, спокойно може и още 9. Вие за какво правите секс, за разнообразие ли. За мен не е нормално да спиш до жена ти и 9 месеца да караш без секс. Оправдания.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b149f4d460
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторка: Привет. Благодаря за коментарите. Вагината ми е тясна като преди, само отпред лабиите са леко по - отпуснати от разтягането, но е много малка разликата, но аз психясвам, защото съм адски чувствителна. Не искаме да имаме повече от едно дете, не можем да си представим да обичаме друго освен това, имаме жилище, което да дадем само на това и искаме да го отгледаме добре и с внимание, което няма да се случи, ако са две, а и две деца се гледат трудно и не искаме да психясаме.
Ще се опитам да се стегна и да имаме сексуални контакти, защото той много ме иска и трябва някак да се престраша, обичам го безкрайно много. Много ми помага с бебето и е много добър съпруг. Не ми се иска да си прави вазектомия, по - скоро презерватив. Майка ми е лекар и ми е казвала, че притовозачатъчните са най - голямата грешка, но не смея да я питам за вазектомия, може би ще помисля и ще говоря открито с нея за това, защото може да ми даде адекватен съвет.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 35337335db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Говори открито с майка си, няма от какво да се притесняваш. Ние с мъжа ми години наред ползваме презервативи, само durex.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b2487a289c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Сега мислите така, след 2-3-4-5 години ще сте на друг акъл. Няма да коментирам вазектомиите и противозачатъчните, ще кажа само за децата.
Само дете в семейството расте егоист - те всички деца са си егоисти по природа, но само дете е голям риск. Остави ги тия мисли за жилище, което ще му оставите, образование, което ще му осигурите, дрешки, дъвки, бонбонки. Не правете тънки сметки, че не се знае къде е кръчмаря - бяхме двама братя в семейството, брат ми имаше 3 деца (две близначки), аз имам 2 деца (момче и момиче), народът е казал "брат брата не храни, но тежко му който го няма".
Любете се, правете деца и не гледайте много в бъдещето! Опитайте се да не правите противоестествени неща, правете така, че да сте щастливи - пожелавам ви го!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b149f4d460
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторка: Като цяло ме интересува за вазектомията, не искам съвет колко деца да имам. Искам да имам само едно.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4563a8ef22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   10. Авторка: Като цяло ме интересува за вазектомията, не искам съвет колко деца да имам. Искам да имам само едно... Ти просто си поредната българска лигла! Напъни се да родиш още едно! Ами ако това твоето едното утре стане джендър какво ще правиш, или го блъсне кола!? Ей за това циганите ще ни превземат демографски и накрая ще избият малкото останали българи на тази все още наша земя. Заради такива лигли, извратени и мислещи само да си чешат ощавените путки, но не и да раждат деца, и като твоя женчо, дето щял доброволна да се скопява! По-добре хич да не бяхте се раждали, дегенерати мръсни!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker