Преждевременна еакулация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Преждевременна еакулация
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3796 пъти
Здравейте. Срам, не срам, ще си споделя мъката. Имам проблем със свършването. Имал съм само един сексуален партньор, но го правихме доста. Мушвам 3 пъти и съм готов. Втория път е по - добре, ама тогава я го вдигна, я не. Искам да ви попитам има ли нещо, което да ми помогне - имам предвид нещо като сухи тренировки или де да знам и аз. Много ми е зле заради този проблем и дори не искам да пробвам, понеже ме е страх да не стане така и да се изложа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: bc9ccaee25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я първо кажи на колко години си:)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e01a31d3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип може да пробваш с упражненията за ПС мускула - при мъжете има страшен ефект

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 20369c9f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво е това "ПС мускул"?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 19cd77ce64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ПС мускул - като оринираш да се опиташ да спреш оринирането, в началото сте ти е трудно но като правиш тренировки не само като оринираш ще започнеш да задържаш ПС мускула за 30 секунди че и повече, в началото секунда - две

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 11abd34f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Думата е уриниране и идва от урина - до №4. Колкото до упражненията - според мен /личан опит/ първо гел или спрей за задържане от аптеките или козметичните магазини. Ако не става - лекар. Докато се чуди и прави упражнения авторът ще се комплексира, а може връзката му, особено, ако е постоянна да пострада.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3eea56f289
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора: ами на 22 съм. Тя наистина много ми харесва и много ме привлича както физически така и психически. Само като се доближа до нея и ми става. Ще тествам това с мускула дано се получи, защото не ми се иска да се пръскам с някакви работи.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 80eb09743e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах същия проблем.
Първо седни и разкажи на момичето. Не се опитвай да се скриеш, няма да може :)
След което просто се примири, че така ще бъде, докато бъде и не му мисли. Както казваше една девойка важното е да мислиш за следващия път (за следващия акт).
Като свършиш отпусни се, измий се, прегърни момичето, накарай я да се чувства обичана и желана, поприказвайте си, хапнете (нещо сладко за предпочитане). Забравете за секса, но не забравяте за себе си и за това да ви е добре заедно. Много важно е да си говорите, за неща които ви харесват (не е задължително да е за секс). Хубаво е също така например да се разхождате голи из апартамента, хванати за ръце.
След това в един момент желанието ще ти дойде отново.
Млад си тепърва ще имаш възможност да го правиш няколко пъти под ред. Може и по четири пет пъти на нощ. Понякога третия или четвъртия път е несравнимо по-хубаво (и по-дълго) от първия.
Друго нещо. Когато се възбудиш втори (или трети) път не бързай за никъде. Обладавай момичето бавно и нежно, с цялото си тяло, а не само с члена си. Гледай я в очите. (Гледайте да сте удобно легнали). Целувай я и я гали навсякъде, докъдето успееш да стигнеш, докато се любите. Следи какво става с теб, а и с нея. Ако усещаш, че започва да свършваш, забави малко темпото, може дори да излезеш (ако девойката не ти издере очите разбира се ;) - има моменти в които излизането се наказва тежко. Старай се на нея да й е хубаво. Така лека полека ще се отърсиш от стреса, че свършваш бързо.
Има и още един способ който съм изпробвал лично. Опитай се да я забавляваш без да влизаш в нея дълго време - повече от половин час, ако може да издържиш и един час е добре. Просто я гали, целувай (не само по устните и гърдите а по цялото тяло), прегръщай я пусни в действие цялата си фантазия да я възбудиш и насладиш. Много е възможно девойката да се побърка още преди да си влязъл. През това време ти самият най-вероятно през цялото време ще си възбуден. Ако не свършиш просто от това, че я възбуждаш (пак ти казвам да се набюдаваш) в един момент възбудата ти някак ще "прегори" - отново ще си възбуден, но някак не прекалено и сякаш ще забравиш да свършиш. След такива увертюри самият секс може да продължи много дълго.

Успех ти желая

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker