Искам да доминирам в леглото ни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да доминирам в леглото ни!
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 6913 пъти
На 30 години жена съм. Дълго време сама пред себе си не желаех да призная една грозна истина. Срамувам се от себе си, гнус ме е, но истината е, че ако не го приема и призная на глас винаги ще имам проблеми във връзките си.
Обожавам мъжете, но някак никога не съм била толкова сексуална, колкото гаджетата ми. Имах 8 годишна връзка, която приключи по моя инициатива. Винаги имах усещането, че нещо ми липсва... Все повече, и повече пропастта между мен и щастието ми се увеличаваше.
Преди половин година открих мъжа, за който винаги съм мечтала. Споделих му, че никога не съм изпитвала кой знае какво удоволствие от секса и ето че с него стана чудо. До такава степен се оптпуснах, че не остана комплекс, който да не превъзмогнах. Дори получавах оргазми.
Тук идва проблема... пак нещо ми липсва, но този път се усетих какво е.. Всичките ми неуспешни връзки се базираха на това, че исках не просто да бъда водещата фигура, а едва ли не да господствам върху мъжа до мен. Естествено винаги попадах на много властни мъже и характерът ми не успяваше да надделее над техният.
Съвсем наскоро мисля, че открих от къде идва истинската същина на проблема.. просто съм неудовлетворена в секса. И не просто незадоволена, а извратена. Срам ме е да споделя на приятеля си, но свършвайки си представям аз как прониквам в него.. и това толкова много ме възбужда, че свършвам буквално за минути.. просто затварям очи и си представям. Естествено той усети промяната ми, намекнах го, че искам да експериментирам в някакъв етап, но той категорично без да знае за какво иде реч ме отряза.. Казва, че е консервативен и особено още в началото на връзка не би си позволил почти нищо нестандартно. Уточних, че не става въпрос за групов секс или размяна на партнъори, но той е категоричен... Така реших на своя глава да действам и някак да успокоя болния си мозък и неистовото ми желание.. Докато му правех френска любов, прокарах плахо езика си по анусът му, а после масажирах и с ръка. Не махна ръката ми, но ме сграбчи с гръб и облада. Той обича да е доминантен, на мен ми харесва да бъда в ролята на подчинена, но това, което ви разказах не излиза от главата ми...
Има ли други жени като мен и мъже, който го правят или съм за лудницата? !

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: cb0729842a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам да ти кажа, че има много мъже, които искат да бъдат доминирани. Например бившото ми гадже не желаеше да доминира. Искаше аз да го чукам с пенис колан в ануса и тов му доставяше удоволствие. Аз плюех върху него, чуках го, карах го да бъде подчинен. После се разделихме, защото аз открих, че искам да бъда с доминантен мъж и аз да бъда подчинена. Харесваше ми да чукам бившия си отзад, само защото ми доставяше удоволствие да го унижавам, а не защото ме възбужда. При нас с теб има разлика. И също така бившия ми беше чужденец. Те са по-склонни към тези неща. Българите не са. Потърси си чужденец в България. Има много гърци, моят беше такъв. Търси такъв.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 09ee0219b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И двамата сте толкова скучни, че е плашещо. 2018 година, а най-извратеното нещо, което сте правили е да прекараш "плахо езика си по анусът му". Каквито сте в леглото, такива сте и в живота. Т. е. няма да се промените. Не ми се иска да го казвам, но връзката ви няма да я бъде. Мухата вече е влязла в главата ти, а той очевидно няма да се промени. Ще продължите с монотонния секс, а ти ще искаш все повече и повече, в което няма нищо лошо.
Запитай се и защо сексуалните ти желания те карат да се съмняваш в себе си. Прави каквото ти харесва и това е. Не вярвам да изпиташ нещо, което вече милиони не са изпитвали, едва ли ще измислиш и нещо ново, така че какво има да се чудиш. Нали единственият начин да се отървеш от изкушението, бил да му се отдадеш.
Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f901e05c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мъж на 41 редовно го правим. Обожавам когато си сменяме ролите. На вън съм по-скоро доминиращ и мъжкарски тип, но в леглото понякога изпитвам желание да съм покорен и тя да ме обладае. Ползваме различни играчки и дори въжета. Това е страхотно емоционално разтоварване поне за мен. Нямам обратни наклонности и мъже не ме привличат, но точната жена може да ме направи покорна кучка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5f1bf582e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена съм, такива неща не ми харесват, особено каквото описа номер 1, отвратително за мен

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 51dff9baa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Проблемът ти е че не си харесваш, от там не можеш да си отпуснеш и от там никакво желание нямаш за секс. На

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6825a2772a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Бившата ми беше такава ! В началото на връзката ни постоянно искаше да доминира, в свирките дори ме хапеше, ако е така както аз искам, постоянно ме налагаше по някакъв начин и никакъв, ама никакъв секс почти не се получаваше. След това започнах аз да я доминирам и сексът започна да се получава, отворих я отзад и прочие и просто всичко беше перфектно. След време обаче, когато бях изморен или не поемах инициативата за секс, а я поемаше тя я оставях да доминира и вече се отпусках и ми харесваше. Започна да й харесва да я чукам отзад страшно много, а дори не искаше да чуе за анален секс преди да я отворя. Обаче както каза ти ... в един момент си лежах, започваше да ми бърка кога с пръсти, кога с ръкавици. Аз се правех, че не ми харесва, а тя се подмокряше цялата, когато ми бърка отзад. На моменти ми харесваше, на моменти ме дразнеше, но не й дадох да ме чука с пенис колани и прочие, а си го представяше и го гледаше на порно клипове. Не казвам, че не би ми харесало, знае ли човек, харесвам извратените неща, но не мога да дам толкова власт на една жена, не и с тази, която съм.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c8d69b1800
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Здрасти, няма да те съдя само ще ти отворя очите. Тези неща са извращения и са много грозни и неестествени. Прихващат се от гледане на порно с подобна тематика. Препоръчвам ти да не попадаш в това блато на извращенията - това води неминуемо и до изопачаване и изкривяване на съзнанието ти и деформирането му и до уродливо светоусещане. Пример - номер 1. Някои ще ти кажат, че защото либертарианската/либерална деградация е наложена силово и законодателно в западния свят и тези неща са приемани (Живеем в 21век! Уау! ) това е ок, но не е. Спри да гледаш и да си мислиш за тези неща, дистанцирай се, намали сексуалността и ще се върнеш към нормалната сексуалност. Извращенията често са резултат от пренасищане на сетивата със сексуални образи което води до притъпяване на еуфорията и до желание за все по крайни и гадни неща подобно на това как наркомана се нуждае от все по висока доза наркотици за да изпита същото усещане като в началото.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e02a9482bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ти сериозно ли мислиш, че такова дребно желание те прави луда и извратена? ! Леле, добре че не знаеш аз какви неща съм вършила! Според твоите критерии досега трябваше да са ме затворили в психиатрията до живот. Мила, това твое желание си е толкова нормално, че няма накъде повече. Просто сподели с партньора си какво те възбужда и току виж се съгласил. А и можеш да доминираш и без да проникваш в него. Просото някоя вечер ти поемаш инициативата, избирате поза, в която ти контролираш ритъма и т. н. Не е казано да се правиш на Господарка. Въпреки, че е доста забавно, повярвай ми, но моето гадже е противоположност на твоето, такива идеи има, че чак понякога ми идва в повече. Обаче щом твоят приятел е по-консервативен, е тогава ще минеш само с ездачката, например.
И запомни едно, никога не се срамувай да говориш за желанията си с любимия човек. Нали за това сте двойка, а не е секс за едно нощ, където всеки гледа да си получи удоволствието и не го интересуват желанията и нуждите на другия. Ти ако от такива неща се срамуваш, просто не мога да си представя колко скучен ви е сексуалния живот.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9d0e349967
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Вие сте болни хора. Най лошото е, че с времето и извращенията покрай порно филмите, всичко това се превръща в нормално за хората. Все пак кой съм аз да ви съдя, това си е вашия живот живейте го така, че да ви харесва :). Аз съм мъж и за мен това е много извън релсите, всеки си има мнение. За мен лично, удоволствието от секса не ми идва от изпразването. А от това да си слея душата със жената, като се обичаме страстно и го правим страстно. Правил съм секс без чувства 2 пъти и изобщо не ми хареса, много ме възбуждаха сексуално, но без да чувствам истинско желание и най вече любов към жената, всичко беше просто триене... Света е една пълна порнография. Ако бях господ, до сега света отдавна щеше да е под вода!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f389226293
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 - "Ако бях Господ, до сега света отдавна щеше да е под вода!" Света вече е бил под вода - "И видя Господ (Бог), че РАЗВРАТЪТ между човеците на земята е голям, и че всичките им сърдечни мисли и помисли бяха зло във всяко време и разкая се Господ, задето беше създал човека на земята, и се огорчи в сърцето Си. И рече Господ: ще изтребя от лицето на земята човеците, които сътворих; от човек до скот, гадове и птици небесни ще изтребя, защото се разкаях, задето ги създадох.", но по-натам след водата - "и рече Господ (Бог) в сърцето Си: няма вече да проклинам земята заради човека, защото помислите на човешкото сърце са зло още от младините му; и няма вече да поразявам всичко, що живее, както направих; занапред, докле трае земята, сеитба и жетва, студ и пек, лято и зима, ден и нощ няма да престанат."

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 07b10cd0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И аз съм опитвала да оближа ануса на едно гадже. Само, че той ме остави известно време и после, както при теб, бе облада. Но разликата е, че той ми го сложи отзад и не грубо, а бавно и продължително ме чука. Беше супер яко!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b2af0ca961
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сега пък ме накара да се замисля.... През ум не ми е минавало, че вършим нещо нередно с мъжа ми. Ние постоянно си измисляме някакви ролеви игри. Ту аз съм строга надзирателка в затвора, ту съм пристанищната проститутка Сузи, ту пък той е нахален водопроводчик или пък неопитен ученик... Голям смях пада! Имам един копринен шал - продрал се е вече от употреба: връзвали сме си един на друг очите, ръцете, краката, правили сме си френска любов през шала, абе какво ли не му се е случвало... Понякога той харесва да го прелъстява аристократка от висшето общество (имам няколко десетки рокли в подобна стилистика); друг път иска той да е прелъстителят: обикновено ме издебва когато върша някаква важна работа и прави така, че след две минути вече да съм я забравила. Аз пък често успявам с някаква провокация да му отклоня вниманието даже от такова фундаментално събитие като мача по телевизията. Забавлявайте се, бре, хора! Какво му умувате толкова - нормална ли съм, не съм ли, кучка ли съм, светица ли съм и прочее щуротии. Обичайте се, правете луд секс и никога не ограничавайте въображението си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: acc151631c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Помисли и експериментирай точно по кой начин той може да се съгласи да го доминираш. Има разнообразни начини да го доминираш сексуално и на някои от тях той може да е съгласен. Примерно мен не ме блазни идеята за пенис колани, но определено ми харесва някоя жена да седне на устата ми и да я лижа, както и колкото тя иска, като има чисто физическия контрол при тази поза. Винаги всичко в отношенията между двама партньори опира до напасване, независимо дали говорим за извратени секс фантазии или решение кой ще мие чиниите днес.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2ffadb83d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Тази тема, както и коментарите под нея ми мязат на фейк.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker