Как да обогатим секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да обогатим секса
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 4578 пъти
Здравейте,
жена съм на 27 г., с партньора ми сме заедно от повече от 4 години. Бихте ли ме посъветвали как да разнообразим сексуалните си отношения?
Проблемът е, че той се срамува да разговаря с мен на тази тема, когато подхвана въпроса и той се изнервя или ми отговаря с 1-2 думи. Може би и аз не мога да го предразположа, но моля ви посъветвайте ме, ако и вие сте по-притеснителни, как бихте се отпуснали?
Предлагала съм му разни неща, но той не откликва. Вече не знам дали пък няма да го откажа съвсем, ако продължа? Аз също се притеснявам да говоря свободно за секс, но в името на отношенията ни го правя.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5b6b352b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледайте заедно порно, поръчайте си някоя играчка онлайн от секс магазин и я изпробвайте. Има много забавни игри също така като "истина или предизвикателство" "страст" и тн. - игри за възрастни

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ac6d7d0626
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

Замисляла ли си се, че на този етап е възможно твоят партньор да няма нужна от разнообразие в секса? Най-вероятно всичко е в твоята глава и затова той не желае да разговаряте на тази тема.
Аз бих те посъветвала да оставиш нещата както са. Друг е въпросът, ако ти имаш нужда от нещо различно и нестандартно... Сподели му, ако е така.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b79440460e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А ти как говориш толкова спокойно за това. Не си ли изнервена, че сексът не струва. Така като слушам, и двамата сте консервативни, а той направо задръстен. Тва да не искаш да доставяш пълно удоволствие на жената е типично само за мъжът мухльо. А ти от своя страна си скромна и сдържана и се чудиш къде ти е проблема. Не си ли се замисляла, че проблемът не е в теб. Тея неща стават от само себе си. Ако не стават, няма да станат никога. Ще е изкуствено. Ти не си му нито учителка, нито си доктор Куин лечителката, а жена му. Трябва да те желае, да те подлудява от секс, да си уморена от секс, а не от простотиите му. Не си хващайте мухльовци, животът не е толкова сив и скучен, прекрасен е, ако си с истински мъжкар.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 944236134e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте,

много е възможно, партньора ви да е с намалено либидо, затова се опитайте да разпалите въображението му :) Опитайте се да го "подготвите" за сексуалните си предпочитания невербално (подходящо еротично облекло или дискретен еротичен филм), а вербалната комуникация - разговорите за новите неща в секса, от личен опит бих ви посъветвал деликатно да отложите за моментите когато и двамата сте най-разгорещени в леглото, защото в моментите на силна възбуда всички сме склонни да позабравим за табутата и предразсъдъците :) Когато партньора ви е възбуден, значително по-лесно би приел нещата, които закачливо му прошепнете в ухото...

Взаимоотношенията ми с половинката ми, станаха невероятно дълбоки и силни, едва когато се научихме открито, без цензура :) да споделяме своите сексуалните фантазии... а дори неосъществими, самото им изричане, приемане от другия, води до разтоварващ емоционален оргазъм :)

Никога не се отказвайте да споделите с партньора си онова, което е важно за вас - търпеливо изберете подходящия момент и тогава действайте без да се колебаете!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4ae8e15ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Разбирам те напълно. И аз имам същия проблем с гаджето ми. От две години сме заедно. Секса ни стана рутинен, скучен и по-нарядко. Свършва за 3 минути, чакам го да заспи и се пипам да свършва. Скоро се престраших и го питах липсва ли му нещо в леглото, не иска ли нещо по-различно, каквото и да е. Смотолеви "Не. От къде накъде! ". Нарочно се притиснах към него и му прошепнах, че съм съгласна да опитаме и анален секс. А той направи физиономия на отвращение "Ти нормална ли си!? Курвенски секс". И аз се почувствах много неудобно. Все по-често се замислям за връзката ни.
ж 25 г

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c40e421bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   до 5
Мъжете са по-странни и от нас. Излизах с едно момче няколко месеца, много го харесвах. Все още не живеехме заедно, но обмисляхме да се пренесе при мен. Веднъж след като си почивахме след секс, и преди да си тръгне, му казах, че следващия път ще му направя много приятна изненада. Той настояваше да му кажа и аз му казах, ще се подготвя за секс в дупето. Той нищо не каза, стана ми странно. Ако искаш вярвай, повече не ми се обади.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f04f7b4a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не знам как все попадате на такива мъже. Ето например и мен като мъж не ме кефи аналния, т. е. не ми е неприятен, а просто нямам някакво по-голямо влечение към него сравнено с вагиналния, но съм отворен към всякакви неща с дамата. Каквото иска, това ще правя. Таа избягвали да говорят за секс, та не знам какво си, не знам що си. И тук не става дума за някакви извратени неща, а за съвсем стандартни такива. Баси, все едно някой нарочно управлява така нещата, та мъжете дето са по-навити попадат на по-дървени жени и обратно. Моята например е супер консервативна-прави свирки /не хубави/, кефи се да я лижа и чукам, кефи се като й говоря по време на чукане, колко е влажна, дали и е хубаво как еба, ама до там. За еякулация върху лице, в уста или пък да я сложа по гръб и например тя да маструбира докато ѝ го подавам в устата-АБСУРД. Или пък дори само да маструбира и аз да я гледам и после да се включа-ТЦ. И аз си мечтая жена ми да бе такава мацка, ама то не й идва отвътре и най-лошото, че не я кефи. Ако си без опит, ама имаш желание и ти е приятно е супер. Но като го нямаш това желание нищо не става. Еле пък ако бе такава, дето да може да скуиртва-да крещи, да пръска върху мен дето свари - по гърдите ми, в устата ми и дето ѝ е кеф. Ама няма.
Даже и порно не я кефи да гледа.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0a8e1a6bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 3 го каза най-ясно... един мъж или го може или не! А относно тия, които отказват на приятелките си анален секс... пълни мухльовци! В моя случай винаги аз съм го предлагал на приятелката ми и добре, че е достатъчно разкрепостена, че да пробва нови неща иначе не знам дали щях да издържа 3 години на стандартен секс... Иначе по въпроса на момичето... ами приятелят ти е загубеняк... не е нормално да не усещаш, че приятелката ти е незадоволена и да не правиш нищо по въпроса. Все пак нали той е мъжа... той трябва да води връзката, а не ти.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c40e421bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам какво разнообразие ни трябва. Имаме три деца, рядко може да се усамотим. А бързото чукане не ми харесва. От двама ни аз съм перверзната искам да имаме време за пълна програма, не харесвам заешко чукане.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b81dbd1e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами това е психологическа бариера. Когато започнете да правите секс, просто му покажи какво искаш и му говари мръсно. В смисъл не да го обиждаш ами да му казваш какво ти е в главата, какво искаш да те прави, как да те третира ***в леглото***. Работата е там че за някои неща хората изпитват срам. Свикнат ли да прарят нищо (морала им измени ли се) вече от там продължават по този си начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker