Прекалено е загорял - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прекалено е загорял
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 5221 пъти
Здравейте, момиче съм на 16. Имам приятел от 8 месеца, в един клас сме. За тези 8 месеца не сме стигали по-далеч от натискане. Първоначално не правеше проблеми, но от няколко месеца насам започна да се държи ужасно и да ме притиска за секс. Родителите му пътуват често и той ме кани постоянно в тях. Започва да опипва цялото ми тяло докато се целуваме и да си пъха ръцете под дрехите ми. Когато го бутна леко, за да престане той не се отказва. Няколко пъти се е опитвал да сложи и моята ръка в панталоните му. Опитва се да ме съблича и когато му казвам, че не се чувствам готова, той отговаря, че му е омръзнало да чака. В часовете, по които седим заедно, той хваща ръката ми и я слага върху пениса си (през дрехите естествено), за да ми покаже, че е възбуден. Последният път, в който се опита да ме предразположи за секс му казах, че все още не го искам, а той започна да крещи как не е нормално да си има гадже от толкова много време, а да го кара на мастурбация. Помолих го да почака още малко, а той каза, че ме чака от 8 месеца. След като го попитах какъв е проблемът да изчака още малко, той отговори, че проблемът е, че му е омръзнало да бъде единственото девствено момче сред приятелите му. Много го харесвам, но се притеснявам да правя секс все още. Страх ме е единствено, че ако не му пусна скоро, най-вероятно ще поиска да скъсаме и не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 78d4fbbea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха-ха, е.. ати пикльото! Омръзнало му било да чака... сигурно през целия си детински живот полезна работа за 5 лв. не е свършил, ама тръгнал със секс да се блажи...
Я го зарязвай тоя! Момчета бол - и по-културни, и по-възпитани, а ако питаш мен - и по-интелигентни, и по-красиви.
Като не иска да чака - да ходи при онези дето "пускат" веднага, и да хваща целия комплект от венерически болести и гнусотии, да се отрови с антибиотици, та да му дойде акълът...
През живота си нищо на никого не е дал, и нищо за никого не е направил, обаче ИСКА! Да ходи да се гръмне...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9b27539193
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче съм и минах през нещо подобно. Мога само едно да ти кажа - болката от това да се насилиш да правиш нещо с тялото си (което не искаш), е изключително неприятна и ти остава за дълго време. Не говоря за физическа, а емоционална болка. Ако не ти е приятно да те докосва и започваш да ставаш нервна, то не си готова. Точка. Съжалявам, че ти го казвам, но ако обичаш човек истински никога няма да го насилиш да направи нещо, което не иска. И той не трябва да те насилва. Независимо колко време минава. Най-малкото - на 16 сте. Има още време. Познавам страха от това да останеш сам, но и познавам болката от това да бъдеш с някого, който не те заслужава. Изборът си е твой, но ако искаш да постъпиш правилно, то трябва да застанеш зад себе си. Не би посъветвала приятелка да спи с приятеля си, само защото той го иска, нали така? Не си го причинявай. Той няма да те обича повече, ако си легнеш с него. Но ти ще си наранила себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: eeb828dceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Научи, че при много от хората, секса е много важна част от една връзка. Щом не си говота за него, то може би не е добра идея, да си във връзка с 16 годишно момче.
И още нещо - това с "омръзнало му да е единствения девствен" е най-тъпата причина, която можеше да ти даде. Ако беше "Защото те обичам и искам да съм с теб", и бе искрен, то щеше да е друго, но в този случай, не мисля, че младежа ще те направи щастлива в дългосрочен план.
И освен това те изнудва.

"Страх ме е единствено, че ако не му пусна скоро" - Мило момиче, научи се, че то с "да му пусна" е глупав начин на разсъждаване. Правиш секс, защото ти се прави и ти харесва, а не защото някакво кандидат мъжле, се притеснявало, че не е успял да излъже някое момиче, та да легне с него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f49f9ef97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   без да се нараняваш, но момчето е в правото си да го изисква, все пак сте заедно от 8 месеца. А ти си в правото да откажеш. Решението е твое, ако наистина го харесваш и цениш, няма нищо лошо в това да правите секс, но ако мислиш, че си прекалено малка и не си готова, трябва да му го кажеш, пък от там на татък трябва да решите заедно, чака ли ви се, или не...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: caa2b01017
гласове:
1 2 3 4 5
  (110 гласа)

5.   Щом все още не си готова, не си и толкова.
Не трябва да го правиш на сила, тогава няма и да ти хареса.
Ако искаш да го накараш да млъкне направи му свирка, или просто го свърши с ръка.
Дано съм помогнал.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ae329ba22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изобщо няма да му се молиш да ти бил давал още време. Директно му казваш да спре да те натиска, докато ти сама не прецениш, че го искаш, или да върви на майната си. Ако е с теб само заради секса, ще си тръгне, а ти не трябва да страдаш по него, защото заслужаваш много повече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 21b288b451
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1....
Значи всички трябва да сме "изработили поне 5 лева", за да можем да "се блажим със секс"? Не мисля, че момчето е право така да притиска приятелката си щом тя не иска, ама това дето ти си го написал е яко комплексарско....

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 57f019eaf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е задължително да правите секс с проникване. Даже и в началото не е препоръчително, докато не свикнете един с друг. Има много начини за задоволяване - орален секс, петинг...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1d146dead2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ами като не желаеш да мърсува с теб какво правиш във връзка на тези години? Аз на твойте години си стоях удома при мама, пазарувах и си пишех домашните... И никой не ме е насилвал за нищо... Радвах се на домашните си любимци, на семейството си и на добрия си успех в училище. Да за теб може да звучи смотано, но пък съм си спестила много главоболия и не само на мен а и на родителите си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 11655043f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   9 Много си права хем се натиска хем не била готова радвай се че не те изнасилил ,запалила фитила на Бомбата а после Ох ама неизбухвай сега Детска работа !!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 09fd141b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей,

Ще бъда кратък.
Ако този човек наистина те обича ще направи компромис с твоето решение да изчакаш за първия ти път. Това келешче е с теб само заради секса.
Не си длъжна да правиш нищо против волята си. Тялото ти си е твое и сама ще решиш кога си готова. Не позволявай да ти се вменява вина.
Ако продължава в същия дух е по-добре да го зарежеш за известно време. Така ще видиш и дали има някакви дълбоки и истински чувства към теб или просто е искал секс.
Много си малка още и не трябва да се чувстваш виновна. Вината не е в теб.

М32

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 40998ebfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, искам и аз да изкажа мнение. Момчето е незряло, разгонено и загоряло, лигаво, и съм почти сигурна, че щом постигне целта си, ще те зареже. Не може да настояваш да направиш нещо, само защото не си, все едно да отметнеш някакво досадно задължение. Доста ще е гадно, ако както сте в един клас, ако нещо стане, вземе да те разнася по съучениците ви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9d2e8c3fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Както няколко човека вече са написали, пробвай да го свършиш с ръка, белким се успокои. Пък може и да го лапнеш, ако искаш, но може би за теб това е още по-притеснително от проникване и е по-добре да го оставиш за по-нататък.

Като цяло описаният от теб пикльо звучи като изнудвач, когото е по-добре да зарежеш. Не бързай да правиш нищо, което не искаш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 175e81a9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   В разрез с предишните оратори, аз ще изразя обратното мнение. Връзката между двама души от различен пол включва секс. При това ексклузивен - само един с друг. По това се отличава от всички други видове отношения. Ако няма секс или той не е ексклузивен, това е нещо друго, но връзка не е. Така че ти си решаваш. Бъди честна със себе си и с него. Което в случая значи, че ако нямаш намерение да спиш с него да му го кажеш откровено и да не вселяваш напразни надежди. Аз съм убеден, че сега ако не искаш, и в бъдеще няма да ти се прииска, а само се кефиш да го държиш на къс повод. Така че решавай - или влез с него в пълноценна връзка или го пусни по белия свят. Той може и да е груб и нетактичен, но там някъде дълбоко е прав - за 8 месеца вече е редно да си взела решение какво да правиш с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker