Неуспешни опити за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неуспешни опити за секс
преди: 6 години, 1 час, прочетена 2543 пъти
Здравейте. Момиче съм и си имам приятел от около 4 месеца. Той е правил секс а аз още не съм. Така до скоро не исках да правим секс, но един път бяхме у тях след свирка свърши един път и не продължихме. Съответно му беше спаднал и аз се отказах. Учудващо пак стана решихме на пробваме, но беше мек и нищо не стана. След няколко дена пак исках да пробваме, но дори със свирки не искаше да стане твърд. Съответно пробвахме и пак нищо не стана. Той преди това беше пил и въпроса ми е дали може да не иска да стане твърд заради алкохола? И трябва ли да се откажем от опитите? И какво да направя, за да го накарам да стане? Благодаря ви, предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 02461333dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами виж сега... тези неща не стават "на сила", или с усилие на волята. Момчето явно се притеснява, на подсъзнателно ниво, от неуспех, или от това да не се изложи, и съответно нищо не става. Не искам да съм лош пророк, но всеки път по-зле ще става, защото след всеки неуспех се затвърждава убеждението, че следващия път всичко отново ще се повтори...
Виж, когато му е хубаво и не се притеснява (свирка) - всичко си идва на мястото. И с теб трябва да се чувства по същия начин - комфортно, приятно, да не му пука дали ще му стане или не. А ти в никакъв случай не трябва да придиряш и да полагаш някакви целенасочени, отчаяни и едва ли не нечовешки усилия, за да го вдигнеш. Това не е нещо да му кажеш "Ставай! " и то да стане, или да го натъркаш там и готово! Това е рефлекс, който сработва от само себе си, когато има благоприятните за това условия. А тези условия определено не са даваща всичко от себе си жена само и само да го вдигне :)
Животните хич не му мислят, просто се таковат. При човека мисълта е това, което ако не успееш да го овладееш, проваля нещата.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 28d62c0598
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Махни го тоя импотент и си намери приятел с нормално либидо...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e3f57f3655
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Алкохолът влияе със сигурност. Така че това е една възможна причина. Ако е бил уморен - това също е възможен фактор. А ако е бил и двете.... Е май няма нужда от повече обяснения.
А иначе... Ако искаш да станат нещата... Ем не го "довършвай" само със свирки... Все едни да поканиш някого на вечеря, да го натъпчеш с предястието и да се чудиш защо не иска ни основно, ни десерт...
Също така, това че е правил секс не значи непременно че е опитен. Обсъдете... Техническата страна на нещата - коя поза предпочита той, коя - ти, какво друго го възбужда, освен свирки. Колкото хора, толкова и пред почитания.
Съшо така... Той на теб прави ли ти нещо или оставя само ти да се трудиш за неговия кеф... Ако е това... Поискай си!
А ако не подейства - Зарязвай и си намери свестен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e03d6eacbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Притеснява се момчето. На колко години сте? Да, алкохолът влия негативно на ерекцията. Една чаша вино или една бира може, тъкмо да се отпусне, но не повече от това. Не бързайте и не се стягайте. Един път няма да стане, два, три, но когато се отпуснете и забравите за натиска ще стане!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d120ccbb09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Проблемът едва ли е (само) в алкохола, по-скоро се е спекъл след първия неуспешен път и всеки следващ се притеснява, че ще се случи пак (говоря от собствен опит).

Иначе естествено, че не трябва да се отказвате. Просто подберете подходящ момент (да не е уморен, да е пил само колкото да се отпусне); пробвай не със свирки, а с любовна игра - натискане, галене, целуване; покажи му, че и ти си възбудена и го искаш - това си е едно от най-възбуждащите неща :). Възможно е и да се притеснява, че ти си девствена, да не те заболи или знам ли - и това, че ти видимо (и слухово ;) ) го искаш би могло да го успокои.

В много краен случай по аптеките има разни билкови добавки - не са като Виагра, просто помагат с кръвообращението долу :).
М 30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker