Вече не знам дали някога бих могла да изпитам нещо пак с този мъж. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече не знам дали някога бих могла да изпитам нещо пак с този мъж.
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2497 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 23 г. с приятеля ми сме заедно от 7 години, но имаме проблем. Работата е такава, че още в началото на връзката ни той много настояваше да правим секс и аз се съгласих най-вече от страх да не се разделим. Мислех си, че няма да ми тежи така.. Години по-късно някък си имам чувството, че вече не мога да изпитам никъкво удоволствие от това, че правим секс. Правя го за да не ми се сърди, защото ако му откажа веднага става нервен и се държи студено с мен. Някък си правя всичко по необходимост. Но не мога да издържам. Опитвам се да поговоря с него как имам нужда да не го чувствам като задължение и, че като усещам студа между нас като му откажа и все повече не ми се прави секс с него. Правим го поне 3 пъти седмично, но не е достатъчно никога. Обичам го, но вече не знам какво да правя. Когато се опитвам да му обясня какъв е проблема той казва, че с тези разговори просто му се отщява и аз излизам виновна, че не отговарям на очакванията му. Но няма как да кажа, че вече аз не мога да изпитам нищо, защото това значи да разваля отношенията си с него. не знам какво да правя дори и да го правим или не аз така или иначе го правя за него.. Вече не знам дали някога бих могла да изпитам нещо пак с този мъж. Но някак си не мога да го пусна. Моля Ви дайте ми съвет, не знам как да постъпя говорили сме хиляди пъти не знам как да постъпя, как да спася тази връзка. Заедно сме от толкова време, че не знам какво би било ако се разделим, но усещам, че и той не е щастлив така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0fb8638004
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас, имаш ужасно ниско либидо.
И ти недоволна и той незадоволен.
Пусни го този мъж, да си намери жена, която наистина го желае и с мерак ще се люби с него.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 43a4f0e229
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Имате ли нормална любовна игра преди самия акт? Той достатъчно отдаден ли е да те задоволи или просто задоволява нагона си да свърши?
Аз не знам как търпиш и изобщо правиш секс с този човек, при положение, че не го искаш? Това за мен е мъчение, дори не мога да се възбудя.
Поговори с него да промените подхода един към друг, а не да прекратите секса.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e9efb7b6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен тоя само за това е с теб (предполагам). Проведете един сериозен разговор, ти не си длъжна да го правиш, когато той си поиска, все пак тялото си е твое. Ако не иска да говорите, по-добре е да се разделите, защото тоя май само за това е с теб, щом прави тези неща.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b695d66c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не може да живеете така за винаги. Рано или късно ще се разделите. Колкото по-рано, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c2ea4afa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като не можеш да изпиташ удоволствие от секса с него защо не се разделите. А когато започнахте връзката преди 7 години, тогава изпитваше ли удоволствие. Ако тогава си изпитвала удоволствие, а сега не, това показва, че причината за липсата на такова е в теб. Със сигурност си много комплексирана та след седем години още да не можеш да изпиташ такова.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0f95339063
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора - Да в началото изпитвах удоволствие естествено до момента в , който започнах да го чувствам като задължение. Мисля ,че не е проблема в комплексите. Просто ми е първата любов и не мога да кажа ,че не сме имали хубави моменти ,но тази част от връзката ни ме побърква . И да по съсредоточен в собствените си нужди е .. Благодаря Ви

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 219cbad3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бях в същото положение... знам, че не можеш да си представиш да се разделите, трудно ще ти е, но повярвай ми един ден ще си много по-щастлива...
Човекът, с който бях рядко се задоволяваше със секс само по веднъж на ден, а на мен ми идваше повече и го приемах вече като задължение и каквото и да правеше аз удоволствие не изпитвах. Вече ми беше втълпил, че имам някакъв проблем с това. Е разделихме се и срещнах човек, с когото имам желание да правя секс, даже понякога по-често от колкото него. И проблем нямам, проблемът е човекът с когото си сега, а щом не се чувстваш щастлива най-нормалното нещо е да се разделите и да откриете други хора, които повече да пасват на същността ви. Успех и кураж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker