Разнообразието и индивидуалните желанията в секса - доколко са важни за вас и къде са границите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Разнообразието и индивидуалните желанията в секса - доколко са важни за вас и къде са границите?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2134 пъти
От една страна повечето хора казват, че сексът не е най-важното нещо във връзката и съм съгласна, но е факт, че е съществена част от нея и много двойки се разделят, карат или си изневеряват именно защото в секса нещо им куца. И се появяват истории от рода на "Дърво е в леглото, не мога повече" или "На него му харесва... а на мен не". Най-вече всичко идва от липсата на комуникация - тя иска или не иска това, той иска или не иска същото или друго, но всеки мълчи. А има и такива, които само искат. Хубаво е, когато попаднеш на някого, с когото да сте на една вълна.
Моят съпруг е и моят пръв интимен партньор. С него сме заедно вече 10 години (от гимназията още, сега съм на 27, а той на 26). Аз на него съм втората. Просто между нас нещата винаги са ставали в сексуален план - всяко нещо сме го говорили по-рано, а и вкусовете са ни някак еднакви. Никога не е било неловко. Не ми е липсвал опитът, нито на него. Дори смея да кажа, че сега, когато имаме повече задължения и отговорности, сексуалният ни живот е по-бурен отколкото като бяхме на 18-20. Имаме си граници, разбира се. Крайните и гадни (за нас) неща не ги правим. Не бих пробвала анален секс, защото за мен това е неприятно, принизяващо, болезнено и грубо. От своя страна пък, никога не бих настоявала да му бъркам в ануса или нещо такова. Аз нямам против и не ме е гнус, но той не иска, така че и двамата сме доволни и така е честно. Също така сме моногамни и груповите изпълнения отпадат. Има много други неща, чрез които ние разнообразяваме - обстановката, ролевите игри и предиграта, позите. Просто и за двамата не самият акт, а въбуждането преди него, събуждането на желанието е на преден план. Така не се стига до гледането на порно, за да се постигне възбуда или пък изневери, за да се разнообрази сексуалния ни живот.
Малко се отплеснах, но мисълта ми беше - споделяте ли с партньора вашите желания? От кои бихте могли да се лишите и от кои не? Правите ли някакви компромиси и какви? Като цяло какво смятате за разнообразие в леглото? А какво бихте определили като скучен в секса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: b1c24b2c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ми споделя, тъй като той не ме чувства емоционално близка, а аз не споделям, защото се чувствам не на място в тази ситуация. Освен стандартния си вагинален секс, не бих се лишила от свирките. Винаги ми се е искало да ме доминират, партньорът ми не желае, така че вероятно ще изпълня това с друг. Бих се лишила от аналния секс. За лизане не говоря, тъй като той не го практикува от известно време, а аз както казах нямам намерението да говоря за каквото и да е. Съветът ми е да бъдете открити и честни, така като описва авторката. Моят партньор се отдръпна, аз също в последствие и сега нищо не върви. Изисква се отдаденост и от двете страни.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 60dcd09202
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето това са хубави отношения, които се изграждат в ранна възраст, поздравления. Много хора не могат да го осъзнаят това и от една връзка скачат на друга и "чакат" да намерят специалния а специалния е бил първия, но просто са прецакали нещата.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e1f9129a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вие сте напълно нормална и хармонична двойка. Да разбира се че еротичните желания трябва да се споделят. Аз съм твърдо против женското обезкосмяване, защото ми е противно и обратно естественото женско тяло с косми ме възбужда. Жена ми никога не си бръсне пубиса, а подмишниците - само през лятото, заради "какво ще кажат хората".
Иначе не харесвам свирки и анален секс, а оная мода, жените да "масажират " простата я считам за гнусна перверзия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fd996cbe1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако трябва да се слагат граници в сексуалните отношения, бих ги дефинирал така: Допустимо е всичко, което не противоречи на законите на страната, прави се по взаимно съгласие и по възможност не нарушава неформалните социални норми.

Връзката ви звучи, като хармонична. Все пак имай едно наум, че хората имат тайни желания, които не винаги споделят. Например, ако приятелят ти иска да те чука в дупето, но не не ти казва, защото знае за твоята неприязън, това без капка съмнение ще ескалира напред във времето.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a5c83b2d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поставете си граници. Ние също имаме. Например, анален секс правим само ако искам. Той ме пита, но ако откажа, не настоява.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker