Секс! Забранен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс! Забранен!
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 3458 пъти
Съвсем кратка ще бъда този път!
Според вас нормално ли е родителите ми да ми забраняват, при положение, че съм на 18 години, а приятелят ми на 19 и сме заедно от 4 години и половина, да го каня вкъщи и да ходя в тях?
Юни месец ще ходим на първата си почивка само двамата по случай завършването си и майка ми разбира се запази стая с две легла, а не спалня и ми повтори 73 пъти да внимавам със секса. :D
Какво е мнението ви по въпроса?
Не е ли прекалено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: c70c4d2ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А зашо ТОЙ не запази стая.... А и още нещо. Ако леглата са малки и не може да ги съедините, винаги го има пода, а има и мас.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cfddbf12d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Родителите ти имат право да определят кой ще влиза и кой не в дома им. Да ходиш да спиш у тях, естествено ме не могат да ти забранят. Ти вероятно подхождаш неправилно, като ги питаш. Вместо това ги уведоми, ако започнат да спорят, приключваш разговора и толкова.
За почивката, резервацията я прави майка ти. Който плаща пиенето, той поръчва музиката. Помолете в хотела да съберат леглата. Въпросът е решен.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 99c5e27af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, прекалено е!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9de9134107
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами може би искат да те предпазят от бременност, или не харесват младежа. То решението е твое, просто се прави на примерна дъщеря.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1ee61d5c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз бях на 19, когато майка ми, ми забрани да изляза с приятел, защото било много късно (23ч).

Мисля, че всяка нормална майка, се притеснява за дъщеря си, когато е млада и неопитна. Защото в тази възраст, момичетата са много влюбчиви и се втурват във връзка, през глава. Може момчето да е неподходящо, да забременееш, ако не внимавате и т. н.

Все пак, гледай, да я успокоиш, говори повече с нея, за да е спокойна, че можеш да разсъждаваш, като възрастен човек. Би трябвало свикне, че си пораснала вече...

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d07368fdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен не е нормално защото ти си пълнолетна и приятелят ти също, по закон можеш да правиш секс така че няма как да ти е забранено :Д, повтаряй го на ваще докато не им се набие в главите, ако не - изнасяш се, работиш/учиш и правиш безопасен секс :Д

Лъвчето

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bbcc6c396d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако беше правила секс, щеше да знаеш, че не е такъв купон, какъвто го изкарват. Не е нормално да го забраняват на българка, защото имаме таланта да се амбицираме повече от забраните и да правим щуротии, но ако питаш дали губиш нещо, ако я послушаш - не много.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b481e6ac9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Отива младо момиче от село, в града да учи. За да плаща по малко за квартира, отива да дели стая със свой съселянин(комшия). На изпроводяк майка й я съветва, каквото и да ти казва, ще казваш не бива. Отишло момичето, разделили стаята с чаршав-параван и всеки заживял в своята половина. Момчето не може да търпи, приискало му се и попитало момичето, трябва да стои този чаршав между нас, момичето отвърнало-не бива и го махнали. А трябва ли да спим в отделни легла, пак отвърнало -не бива и момчето легнало при него. А трябва ли да стоим на сухо, щом сме един до друг в леглото, момичето пак отвърнало-не бива и направили заварката и така всяка нощ. Като си отишло на село и майка й я пита, е как е дъще, спазваш ли заръката ми-да казваш не бива? Спазвам я мале, но с това твоето не бива, по цяла нощ ми го набива! Та и с авторката ще е така, две отделни стаи, но бива ли всеки да спи отделно-авторката да каже-не бива и цяла нощ ще й го набива, това и майка й го знае, но се прави на моралистка. Още на 14-15 години го правят, а авторката вече пълнолетна ли няма да го направи!?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3a5f17f903
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прекалено е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c13da0b716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Време да се отделиш от токсичните си родители. До кога ще те командват. Мисля, че е добре да не обсъждаш отношенията си с тях. Режеш ги, че не е тяхна работа. А на място сменяш стаята. И защо тя резервира стая? Отиваш и оставаш у тях. Не си на 14 г.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b72fe68683
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кажиии на Майка сии... ха ха ха
Да ти купи презервативи ако наистина иска да ти помогне ;)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 60d4fbbb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката:
Номер две-Майка ми я прави, защото тя трябва да контролира всичко и да е в течения на всяка една подробност.
Номер три: Аз си плащам и аз си вземам джобните.
Номер шест: Имам претенции, че разсъждавам зряло и всеки човек, който ме познава може да го потвърди, включително и майка ми. В това отношенение обаче тя сякаш ми няма съвсем доверие и не знам на какво се дължи.
Благодаря на всичко коментирали до този момент(11-ти номер вкл. -виждам, че има и още неодобрени).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e98849cce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Дали приятелят ти да идва у вас или не - това е решение единствено на твоите родители - апартаментът е техен. Ако решат могат и теб да спрат да те пускат вътре (но да те държат вътре против волята ти - не могат).

Но до там - останалото е изцяло по твоя преценка - дали, кога, с кого и как ще правиш секс - никой няма право да ти казва.

А това с двете отделни легла е смешно. За секс едно единично е предостатъчно. :D

Ползвайте предпазни средства и have fun!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 51ef565edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нормално е да се притеснява за теб, но не е нормално да си мисли, че отделните легла ще ви попречат да правите секс. Може да се каже, че майка ти има право да определя дали някой ще спи у вас, нормално е и да не ти позволява да спиш на друго място, но не е нормално да си вярва, че това ще ти попречи да правиш секс. Била съм на 18 години и знам, че вие можете да бъдете много изобретателни, само и само, за да имате терен за 20 минути. Майка ти прави нормални неща за един родител, но за жалост е безсмислено и по никакъв начин не може да контролира сексуалният ти живот, ако ти си решила, че ще водиш такъв. Пък и вече не си малка, време е да спре да те пази толкова много и да осъзнае, че съвсем скоро ще си студентка и тя дори няма да те вижда всеки ден.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: db8d382116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здрасти, съжалявам, че ще го чуеш, но майка ти се държи егоистично. В нейната глава тя си мисли, че го прави за твое добро, за да те предпази и да не забременееш. В същото време не си дава сметка колко е абсурдно поведението й. Това е жена, която се мисли винаги за права, консервативна е и ти внушава вина. Както и други вече казаха, подобен тип поевдение е абсолютно токсично. Тя меко казано ти се бърка в личния живот, защото ти реално заради нея нямаш такъв. Ти как би се почувствала, ако разбереш, че майка ти, която нон стоп ти чете морал, всъщност прави секс редовно. Че то много често така се случва. Родителите са с двойни стандарти, те може да си правят секс, но децата все са малки и недорасли за това. Аз имах подобен не толкова краен проблем с майка ми. Вече съм на 29 и тоя ужас не спира, сега пък е другата крайност - вече иска да съм омъжена с дете и направо им се моли да останат да спят у нас. Хахахаха това е абсурдно, как ни подмятат като марионетки, как никой не зачита нуждите и чувствата ни, а в същото време се бият в гърдите какви добри родители са. Сега и съветът ми: Без лицемерие няма да излезеш наглава с нея. Майка ти ще ти внушава вина докато си жива. Сексът е удоволствие, разбери го от сега. Не са прави във форума да твърдят, че не е нищо особено. Напротив прекрасно е. Аз лично обожавам секса и гледам да го правя възмоооожно най-често. Ти го заслужаваш! Ти си прекрасна, ти имаш нужди, потребности, това е напълно нормално! Уважавай себе си. Недей да търсиш причините в теб, няма да я убедиш майка ти, не й се моли. Излъжи я нещо, кажи импотентен е, не можем да правим секс, вероятно има и физиологичен проблем. Поддържай тази теза, ако трябва месеци. Ще видиш, егоизмът й сам ще изплува. Нормален родител по принцип ще се притесни сериозно, ако разбере, че дъщеря му има проблем и на гаджето й не му става. В случая с нея обаче, току виж и се е зарадвала.... Може пък тя да не прави секс и да ти завижда подсъзнателно. Всичко е подсъзнателно, аз пак ти казвам, тя си мисли, че го прави за твое добро, но всъщност ти вреди.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 60d4fbbb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката:
Темата се изчерпа. Благодаря. Спирам да следя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker