Гей ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гей ли съм?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 3355 пъти
Задавам въпрос който може би звучи глупав, но от известно време го мисля и се надявам да го вземете на сериозно. На 20 години съм, мъж и имам съмнение че може да съм хомосексуален.

Като цяло до преди няколко месеца никога не съм го мислил това. Бил съм с момичета, правил съм секс, мастурбирал съм си на порно с жени, всичко нормално. Но преди известно време имах проблем с представянето в леглото, не можах изобщо да го вдигна. И естествено тъй като съм на 20 години и не би трябвало да имам подобни проблеми започнах да мисля всички възможности. Като цяло го преписах на стреса, защото се случваха разни неща в живот ми и тогава и сега съм подложен на много стрес.

Не съм решил че съм гей заради това, но от тогава започнах да забелязвам други неща, някой от които винаги съм си ги правил, други може би от скоро. Също така знам че има хомосексуалисти, които на определена възраст са осъзнали че са, а преди всичко си е било нормално. За това създавам и тая тема, да разбера има ли шанс да се случва нещо подобно.

1. Не винаги една гола жена може да ме възбуди. Ако примерно съм много загорял, ще стане, но попринцип ако става въпрос за някоя която не познавам от много време и нямам чувства и ако не е кой знае колко добре изглеждаща, може изобщо да не ме възбуди. Даже има случай в които самия секс не ми е особено приятен като преживяване, а по скоро ми бие малко на гнусен. Това го обяснявам с факта че нямам чувства към жената, защото когато съм го правил преди време с приятелка която съм имал чувства всичко си е било приятно и перфектно. Но все пак реших да го споделя, тъй като ми е някак неудобно да задам подобни въпроси на приятели и за това нямам база за сравнение че да кажа дали е така и при другите.

2. Заглеждам се по мъже, но не по сексуален начин. Трябва да поясня малко. Падам си малко метросексуален, казвам малко, защото не съм някакъв много вманиачен който се маже с кремове и подобни, но просто ми е приятно да изглеждам добре, да се обличам добре, разбирам от мода и гледам да се обличам подобаващо. Та примерно се е случвало да сме навън и аз да заглеждам някакъв мъж как се е облякъл, как си е направил косата. Не го заглеждам както бих заглеждал жена примерно, да и оглеждам задника и гърдите, а просто стила му. Но все пак е странно като излизам с приятели и осъзнавам че те се обръщат на някакви мацки, а аз не че не го правя, но оглеждам и мъже.

3. Падам си по мускулести жени. Не прекалено, също така не си падам само по такива. Но реших да спомена че ме влекат момичета които тренират и имат добре изразени плочки примерно.

4. Не ми е чак такъв проблем да видя гей порно. Тъй като го мисля това от известно време, съм си пускал гей порно, да видя каква ще ми е реакцията. Не ме възбужда, но някак не ми е проблем да видя подобни сцени. Споменавам го това защото се е случвало с приятели да попаднем на някакви подобни клипове или гадни филми и те да реагират много остро сякащ ще повърнат. Възможно е да преувеличават, но някак моята е реакция е доста различна. Пак казвам, не ме възбужда, но някак не ме е и гнус.

Възможно ли е да съм хомосексуалист, или ако съм ще съм сигурен или поне ще имам по остра реакция към жените/мъжете.
Като цяло може всичко което казвам, да е напълно нормално, ако е така, извинявам се. Просто както вече казах нямам база за сравнение че да реша нормално ли е. Моля за сериозни коментари. Бат Киро от село който ще ми напише: "Ми педо си", да се въздържи. Ако някой хомосексуален има мнение по въпроса ще е супер да чуя той какво мисли. Благодаря предварително.

Към модераторите, темата не е шега или спам, наистина ме мъчи от известно време и ще се радвам да публикувате, за да разбера какво мислят хората. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: f803143534
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По написаното до тук съдя, че не си гей, даже не си би (или съвсем леко), а по-вероятно страдаш от някаква форма на т.нар. HOCD (Homosexual Obsessive Compulsive Disorder). Това е, когато си мислиш, че си гей, търсиш проверка на различните твърдения в главата си (често противоречиви) в реалния свят, изпадаш в задълбочен замисъл по тези теми, притесняваш се и тн.

Аз съм имал такова нещо около 2 години като тийнейджър. Бях стигнал до там да гледам и аз гей порно. Не ме възбуждаше, но то HOCD-то е много хитро - аз си мислех, че не ме възбужда, защото прикривам "истинската" си същност дори от мен самия. Мислех си, че ако живеех в Лос Анджелис, например, където гейовете са широко приети, щеше да ме възбужда и тн. (АБсолютно нелогични неща, но тогава, когато ги мислиш, ти се струват логични, карат те да размишляваш, да се притесняваш и тн. Особено типично е за по-аналитични и притеснителни хора. Търсех различни научни изследвания за това дали човек може да се превърне в гей ако си е бил хетеро (защото аз преди да развия това обсесивно разстройство винаги си харесвах жени и мастурбирах на хетеросексуално порно и тн.). Всъщност се оказва, че човешката сексуалност е сложна и е с широк спектър, реално почти няма 100% хетеросексуални хора - нито мъже, нито жени, но хората подсъзнателно избираме модели на сексуалност. Да речем повечето хора са 80% хетеросексуални.

Оказав се, че примерно мъжете могат да "развият" хомосексуалност, ако са прекарали дълго време в затвора и са били подложени на насилствени сексуални отношения в пасивната роля (изнасилвани от други мъже). Оказа се също, че има и обратното: много хомосексуални хора, които променят ориентацията си спонтанно, в резултат например на катастрофа или дори на приемане на психеделици (най-често за LSD се говори, като все още в средите ползващи LSD в САЩ има случаи на гей мъже, които спонтанно започват да биват привличани от жени след употреба на LSD - например: https://www.reddit.com/r/Drugs/comments/2zb89l/lsd_made_me_straight/?st=jhxdmapd&sh=8f92356b )

Та, според мен си нормален хетеросексуален мъж, но със засилена чувствителност, което е довело до тези обсесивно-компулсивни мисли. Вероятно и недостиг на качествена храна и микроелементи (на мен лично магнезият много ми помогна да намаля OCD мислите... но го открих доста по-късно, когато бях минал през други OCD-та, хипохондрия най-вече.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e4b2b64604
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм твой връстник, хомосексуален съм и ще ти споделя своето скромно мнение. :) Нямаш причина за притеснения - фактът, че заглеждаш "стайлинга" на мъжете около себе си по никакъв начин не е обвързан със сексуалността ти - просто си вманичаен във външния си вид, впечатляваш околните по този начин и следователно на подсъзнателно ниво в теб се "отключва" желанието да се сравняваш с потенциалните си конкуренти в това отношение (пак казвам - подсъзнателно). Колкото до порното - това също не е индикатор, аз даже гледам повече хетеро порно, внася доза разнообразие. :) И всички хора харесват добре оформени, атлетични тела, някои на мъже, други на жени, хаха. :D Така че хич не си ги слагай присърце тия неща и се наслаждавай на това, което ти носи удовлетворение. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 85b2f92834
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как ми се иска и приятелят ми да е като теб в това отношение "просто ми е приятно да изглеждам добре, да се обличам добре, разбирам от мода и гледам да се обличам подобаващо. " С 300 зора го карам да си купи 2-ри чифт обувки, при положение че има 1 който ползва от година и нещо и на нищо не прилича, или да си купи някоя НОВА дреха. Цяла година ако може ще изкара с дънки, този 1 чифт обувки и тениска! Жега, студ, на него му е удобно. Казвам му да се заглежда в елегантно облечените мъже, когато сме навън ако не може да реши какъв стил иска, но той не проявява интерес.
Както и да е, поздравления че се интересуваш от темата мода и не ти е чужда :)
Относно гей порното, също искам да е като теб! :D Аз лично се възбуждам повече от такова, отколкото от хетеро двойка, все пак съм жена, изглежда ми логично.. отплеснах се.
Според мен за да се наречеш гей, трябва да изпитваш и сексуално желание към мъжете. Да гледаш на тях както примерно сега гледаш на дадена жена. И аз се заглеждам по жени, но никога не ми е минавало през ума да праявя секс с някоя (порното с лесбийки ми действа така, както сега на теб това с двама мъже). Според мен не си гей. Може да потърсиш из нета мнения на гей мъже как и кога са разбрали че са гей, какви са им били "симптомите".

Ж, 26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4952fb56e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че си гей. Нормално е когато една жена не ти харесва визуално да не искаш нито да се целуваш с нея, нито пък и да правите секс. Харесваш жени с плочки - какво от това? Намерил си го за секси и привлекателно, не малко мъже имат същите предпочитания. Мъжете ги заглеждаш заради дрехите, а и ти сам казваш, че гледаш жените по друг начин. Както аз (момиче съм) понякога обръщам внимание на жените какви кичури са си направили, какви рокли имат и т. н. Нормално е.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3c72739061
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм гей, но не мисля, че и ти си такъв, но май започваш да развиваш ОКР, и по—точно HOCD. Внимавай, наблюдавай се и ако се появят натрапливи мисли от друго естество — потърси специалист. Но е твърде вероятно все пак да е обикновена руминация. От какво е причинен стреса? Трябва да намериш начин да релаксираш, можв би спорт, медитация, разходки и такива работи. Различни билки също могат да помогнат. Точка No 1 Говори много добре за теб като личност, хубаво е чувствата да предшествуват съвокуплението. Другите изводи, които си правя е, че си чувствителен и толерантен, а това, че се стараеш да изглеждаш добре също е похвално. Но не си гей, категорично, просто си извън клишето.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c2e2a40e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ех, аз съм гей, но доста по-рано го осъзнах, а и съвсем не се съмнявам.
Темата е сложна, но ми се струва, че си по-скоро бисекс, клонящ към хетеро. Няма лошо да се заглеждаш по момчета, независимо по каква причина.

Най-лесния тест е да се опиташ да мастурбираш на гей порно. Ако нищо не стане /или стане трудно/ - не си гей! :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c0a6f87374
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, не си гей. Не е вярно, че след определена възраст някои мъже стават хомосексуални. Или си такъв, или не си. А ти определено си хетеросексуален, просто както всеки млад мъж имаш някой сексуални засечки, които ти сриват самочувствието. На всекиго се случва да не му стане или да свърши бързо. Не го мисли толкова :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fffd1a36a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нищо ти няма. Относно проблема с "вдигането" - ами, случвало ми се и на мене. Понякога просто не ти е до секс. Живей спокойно - нормален си

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d4d2a0592d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ам, честно казано нито едно от изброените неща не ме наведоха към мисълта, че може да си гей. Аз съм момиче/жена и също заглеждам задника и циците на момичета, повече, отколкото заглеждам момчетата, но това е защото се възхищавам просто на повечето момичета на фигурите, кефя им се. Лесбийското порно е едно от любимите ми, възбужда ме, много пъти съм си представяла как го правя с жена, но отвори ли ми се възможност мисля, че не бих, гнус ме е. Но това никога не ме е навявало към мисълта, че съм лесбийка, по скоро съм си мислела, че е възможно да съм БИ, заради представите ми да правя нещо с жена. А това да изпитвам нещо повече от приятелски чувства към жена - АБСУРД!
Не мисля, че си гей, тези оплаквания, относно възбудата... по-скоро се дължи на стреса в живота ти, както ми се е случвало и на мен, и на много други, а също така на мен не би ми било хубаво да го направя с човек, към когото нямам чувства. Смело напред ;)

К.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e3ee336370
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Ако си най умният в стаята, значи си в грешната стая. "

Мъж на 24, психология, псевдоним: Психо

Забелязвам, че доста добре, дори отлично си си формулирал темата-въпрос!
Предполагам знаеш, че човекът е сексуален тип, с наклоности и в двата пола, без значение от собествения пол.
Развитието на определен тип сексуалност на сексуалния тип зависи от доста фактори, базирани върху обкръжаващия свят на сексуалния тип, както и от личният му мироглед.
Сексуалният ти живот, споделяш е бил "бурен", с една дума. И е бил основно обърнат с внимание към противоположния пол.
Поради фактори, като стрес и отговорности си започнал да поглеждаш навътре в себе си и се е получил някакъв катарзис в теб.
Това е много хубаво, което ти се случва, защото по този начин израстваш. Ще се опознаеш още повече и ще преоткриеш още повече неща за теб.
На 20 години си, експериментирай. Хората го правим. Кой с мъже, кой с жени, кой и с двете.
Сексуалността ще си определиш, след опити, а не със суха теория.
За да разбереш какво най-много ти харесва, трябва да се успокоиш и да пробваш. - Като търсенето на детелини. Обикаляш из полянката, навеждаш се на едно място, мислейки че има детелинка, ала се оказва, че е друго. Продължаваш из полянката и пак се навеждаш, и пак не е детелинка. Така на няколко пъти се спираш, навеждаш и не е детелинка. Накрая, навеждаш се за пореден път и ето, това вече е детелинка.
За мен ти не си гей, защото чисто и просто ти не си се самоопределил, което е най-важното.
Моите искрени поздравления и благодарности, отново, за прекрасно формулираната тема-въпрос, както и за идеята за отваряне на дискусия! Ще се радвам да обсъждаме и евентуални бъдещи въпроси, свързани с темата!
Надявам се, че си ме разбрал какво се опитах да ти споделя и дано, някак ти помогне в самоопределянето!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 79d4a79240
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:

Благодаря много за стойностните коментари и особено на н1, определено ме описва перфектно, явно минавам през по-слаба версия точно на това. Благодаря отново! Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 736fdbbe1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Относно теб, объркан си. В никакъв случай не си гей, дори не вярвам и да си бисексуален. Прочети, ако искаш моята история, аз съм стигал до много по-далеч, никой никога не разбра, никой никога не би се усъмнил, но аз съм стигал и съм мислел години наред, че съм гей. Има някакви неща плод на комплекси при мен и беше възможно през годините да се възбудя при мисълта за мъж, но в действителност не беше същото, никога





Ще споделя за себе си!

От комплекси и липсата на секс аз стигнах и по-далеч. Дали се убедих в бисексуалността си или нещо подобно. Ще кажа..


В действителния реален свят никога не се бях възбуждал от мъже, бях влюбен в момиче още в ученическите си години, но не правих секс. Закачхме се, но нищо повече. Тогава гледах доста порно, всеки път мастурбирах със свит член (когато е доста мъничък) и започнах в последствие да харесвам чуждите пениси на видео клипове, малко по-малко да си представям, че духам аз, да търся и двойното удоволствие, когато си бъркам с пръст отзад и мастурбирам.


В послествие реших, че е време да точа лиги по мъже, а не да мастурбирам на мъже и да свършвам докато си представям как лапам, докато гледам мъж и жена, защото после ми ставаше много гадно.

Нямах приятелка и реших с проститутка на 19 годишна възраст, беше грозничка и едра, не се получи нищо. От там аз не достигах до 100%-ва ерекция, а продължих да се възбуждам и да мисля все повече и повече за пениси, излезнех ли на вън, в главата ми бяха само момичета и чувствата ми бяха само спрямо тях.


Когато се обезкосмих за пръв път обух прашки (имах едни мъжки), снимах се с тях, пуснах с в сайт за запознанства, пишеха ми денонощно, а аз бях постоянно възбуден, когато си пишех с мъже. Мислех само за пенисите им. В един момент реших и опитах с един човек свирка, около 2 минути беше, не повече, защото ме свърши с чикия и ми стана ужасно гадно и тъпо. Изтрих всичките си акантуи, изгорих всичките прашки и неща.

2 години след това се влюбих в момиче, имах много проблеми в леглото 2 месеца, но след това правихме уникален секс. Тогава, когато обаче тя не носеше прашки или се отдалечавахме, а в послествие аз се обезкосмявах, винаги гледах на себе си по-различен начин и се възбуждах от тялото си така, сякаш е на някой друг, от нежната си страна.

В тази връзка бях почти 3 години, и ако трябва да призная, имаше периоди в които си бях накупил прашки и чорапки. Нямах никакъв проблем днес да ги обуя, да се снимам и да си пиша с мъже, а после да я чукам до полуда. Дойде и моментът, в който се поотдалечихме много и късахме постоянно, е направих свирка на мъж, и той на мен. Първият път беше ужасно, вторият път пак със същия човек ми хареса, третият най-много, секс не правих нито веднъж, но ме кефеше да пипна и видя по-голям и твърд пенис от моя, но нищо не можеше да се сравни с онова усещане, което имам с жена, просто една допълнителна палитра към удовлствието, което можеше да изпитам (сексуалното такова).

Сега имам друга приятелка. Повече от 6-7-8 месеца не мога по никакъв начин да се възбудя и да си помисля за мъж, да обуя прашки или нещо подобно. Експериментирах и опитеах психологически да помисля за пенис, не ме възбужда, не ми е интересно, така както ми беше в продължение на години. Не знам до кога, не изпитвам нуждата. Нямам комплекси в момента, правя страхотен секс с момичето и съм влюбен.

В животът си много пъти съм се мислил за хомосексуален, когато не достигах до 100%-ва ерекция сам и не вярвха, че мога да задоволя момиче и мастурбирах само на мъже. След това се мислех за бисексуален, когато направих свирка и все пак по някакъв начин усетих възбуда и тръпка и се радвам, че не стигнах до секс с мъж.


Всичките прашки и регистрации си стоят, но нямам нуждата да влизам отновно в този си образ и страна от себе си, абсолютно никаква към момента.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 197fee9441
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 12 Ти си категорично бисексуален, няма какво да си кривиш душата. След като ти харесва с двата пола, защо е нужно да избираш само единия? Бисексуалност — два пъти повече възможност за секс. Авторът обаче си е чист хетеро. Честно, много ме дразнят тия определения, етикети и калъпи , това идва от тъпия логоцентризъм , насаден ни от древните гърци. Постмодернизмът още не си е свършил работата и продължаваме да гледаме света в черно—бели краски.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 074e82f528
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Колко завеяни хора има тук! Авторе, пробвай каквото ти се иска, но все пак по някое време трябва да решиш какъв си, за да не станеш като коментиращите, които не знаят какви са в продължение на години и все още не знаят какво искат. И така, докато не им мине живота.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 736fdbbe1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   12. Не ме възбуждат мъжете, когато седнат до мен и прочие, когато се събличам с тях във фитнес зали, преди мачове, ако играем футбол, по улицата и никога в действителност, ако не сме си писали онлайн и не сме си гледали голите снимки. Не изпитвам любов, не харесвам лицата им, но да, възбуждах се от мисълта за пенис страшно силно, но тази мисъл и фантазия, нямаше нищо общо с действителното усещане. А относно сексуалността ми, на мен може да ми стане, който и да ме докосне, дебела жена, мъж, готина мацка, сигурно и травестит, но не изпитвам любов към всички, а към определен тип момичета, но към днешен момент, като имам сериозна връзка и свършвам с приятелката ми всеки път, малко съм поизбягал от комплексите си, не ме възбуждат мислено тези неща с мъже, няма смисъл да гоня и търся тази бисексуалност, но да, може би някой ден може да се отключи пак, когато съм сам или вляза в някакъв период, не отричам, не бягам от това, тук все пак е анонимно, споделям го така, както го чувствам.



Относно момчето не знам, това да се обърнеш след мъж. Аз съм се обръщал със сигурност чисто и просто от симпатия, защото искам така да изглеждам. Примерно някой мъж с татуси и хубаво тяло или бих го почувствал, като приятел на улицата, относно извратените неща и снимки, които съм си пращал, единствено прословутият пенис ме възбуждаше мислено, и както казах не в действителност.


Не виждам нищо лошо в сексуалността на хората, различната, понякога е придобита, понякога така се раждаш. За себе си лично съм щастлив, защото съм се мислил за какъв ли не. Секс с мъж не бих направил, свирки, ако ми се получава с момичето и нямам нужда, както сега и месеци наред, също не бих, но все пак : ))) нищо не се знае в този живот.


Живейте си го

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker