Не харесвам секса, но имам нужда от любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не харесвам секса, но имам нужда от любов!
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 3373 пъти
Мъж на 23 години съм. От историята може да ви се сторя като някакъв психопат с ОКР, може и така да е, но така и не обикнах секса. Никога не ми се е струвало нещо нормално.
Не съм израснал в консервативно семейство, много са освободени даже и са говорили с мен на тези теми. Не съм бил тормозен, насилван, просто съм си имал нормален живот винаги. Но явно съм АСЕКСУАЛЕН.
Отсега повтарям, че НЕ съм гей, мъжете НЕ ме привличат по никакъв начин - нито емоционален, нито сексуален! Нищо против хомосексуалистите, но за мен това е гнусно.
Харесвам жени външно, емоционално ме привличат жени, но в същото време сексът ми е гнусен и противен, голите тела не ме възбуждат. Не мога да го обясня, но ще се опитам.
Да кажем, че виждам красива и спретната жена на улицата. Привличам се от нея, но не искам да спя с нея. Искам да ми е гадже, но интимността я пропускам. Като разговарям с нея, като се опознаваме и сближаваме, аз започвам да я харесвам. Но стигне ли се до секс (нямам проблеми с ерекцията), целият полов акт и всичко в самия секс ми стават неприятни. Гледам на секса само като на средство за правене на деца (когато дойде момента) и нищо повече. Странно ми е как на хората им харесва, на мен всичко в него ми се струва абсурдно. Спал съм с две жени (мои приятелки, които обичах) и в момента, в който почнахме да правим секс, нещата се провалиха. Просто не ми харесва. Не ме възбуждат гърди, задници, голи тела като цяло. Като се движа се чувствам като някакъв орангутан, много неловко. Оралната любов отвсякъде ми е гнусна. Не бих я правил и не обичам на мен да ми се прави, защото буквално като видя жената с пениса ми в устата, ми се пригажда.
Първата ми приятелка беше много перверзна, искаше само груб секс, на мен хич не ми беше приятно и ми беше адски неудобно като ме накара да я дръпна за косата или да я захапя например. След време тя като видя, че хич не съм перверзен, ме заряза. Затова пробвах с едно скромно и тихо момиче, пак бях влюбен и си я харесвах външно. В момента, в който правихме секс, пак всичко мина. Тя си падаше по нежността и романтиката, а на мен пак НЕ ми беше приятно. Тези неща, които другите мъже смятат за неустоими, на мен са ми нелогични и НЕвъзбуждащи. Като пъшкат жените ми е смешно, неловко. Като я видя как се тресе върху мен гола (независимо какво тяло има, говоря по принцип) пак ми е отвратно. Като й гледам дупето и въобще всичко ми е неудобно! Говорил съм с психолог, обясни ми, че сексът е нормално нещо, че имам вътрешни спирачки и такива. Не, нямам. Просто не ме възбужда секса, не ми е готино. А и двете момичета бяха много красиви и поддържаха лична хигиена, няма нищо общо с това. Свършвам, но не изпитвам никакво душевно удоволствие. Затова й не правя секс вече и не съм залъгвал трето момиче. Порното не ми е харесвало никога, още по-извратено ми се вижда. А на секс сцените от филми и сериали винаги съм превключвал, никаква еротика не ме кефи. Вадя си извод, че съм асексуален.
В същото време не искам цял живот да съм сам. Искам да си имам жена, да я обичам, да готвим заедно, да пътуваме, да водим интелектуални разговори, да имам деца и голяма къща, домашни любимци. Ако можех да намеря асексуална като мен, с която евентуално да правим секс само ако искаме деца, би било идеално. Способен съм да обичам, просто не искам секс. Докато го правя, се чувствам като нещо между изнасилен и изнасилвач. И не, нямам недостиг на тестостерон или друг хормон. Просто умът ми така възприема секса. Като нещо мръсно и противно. Какво да правя? Какво ми има и защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2c8e572248
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма ли някаква общност на асексуалните, от където ад си намериш такова гадже?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8f8448481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами вземи моята жена - секс няма да има, интимности няма да има, само децата с ще се занимава, все едно те няма. Ще си я издържаш, ще я водиш на почивки и екскурзии, ще пазаруваш, ще готвиш, ще караш като такси децата напред-назад, ще и търпиш постоянното недоволство и мрънкането и ще правиш каквото ти каже. Е, няма да си говорите, защото я дразниш и всеки път когато кажеш нещо ще си виновен. Просто е перфектна за тебе. Давам я веднага. Обади се при първа възможност да подпишем протокола, че няма да я връщаш, без право на рекламация и я извозваш на момента.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2bb59bb13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Нищо ти няма. Не виждам да има някакъв проблем. Като чета в сайта, че секса е едва ли не най-важното нещо в живота чак се дразня, защото за мен това не е най-важното нещо в една връзка. Прочетох ти историята и все едно си описал и мен. Аз съм същата. Дори вече не искам връзка, защото знам, че отсрещния човек рано или късно ще почне да ми дава зор за интимност, а аз не искам това. Самата идея ме отвращава и дори не знам защо. Явно имам някакъв психически проблем, знам ли. Изключително рядко срещам хора, които да мислят като мен. И в очите на другите сме едва ли не ненормални, защото имаме различно разбиране.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 422260d4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чувствам се по абсолютно същия начин, но съм жена. Казвам го на мъжете с които съм, разбиране съм срещала, както и отхвърляне. Имала съм няколко връзки продължили години и секса определено не е всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 62eb14a95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Моят мъж вземи - и той като теб, любов, любов, ама само на думи, без секс и страст.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f0d2297f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По начина ти на изразяване си личи и то много, че си доста интелигентен човек. Според мен нямаш никакъв проблем, просто света има проблем. А именно, че се е превърнал във един гигантски порно филм. Точно заради това хора като теб се водят ''аутсаидери''. Аз така и не разбрах цял живот, какво значи ''сексуално задоволеност''. Баба ми е правила секс само когато е създала майка ми ''не се шегувам питал съм я колкото или глупаво да изглежда, и дядо ми потвърди лека му пръст''. Подобно нещо в днешно време се води абсурдно. В днешно време виждам в интернет оплаквания от жени който не са правили секс няколко месеца и не издържали вече... Аз обичам да правя любов с приятелката ми, но наистина нямам проблем ако не правим известно време. Когато се срещтнахме, минаха 2 години преди първия ни сексуален акт, и нито аз нито тя сме умряли. Човек, всеки е различен със различни желания, не си мисли, че това, че имаш различно от на повечето хора мислене те прави едва ли не луд, да за обществото си луд, но един умен човек винаги ще те разбере.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a40f2bf761
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Номер две, просто я продай за едно евро. Но надали и толкова ще струва, защото това нещо което го имаш вкъщи е като 100 годишна ипотека с 20 % лихва. Съчувствам ти, но явно хумора те спасява. Дано да намериш някой балък да се размените, пък аз ще те взема теб. Хахаха.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 659a01a578
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Според мен послъгваш за психолога. Или пък си попаднал на шарлатанин. Просто не звучи сериозно. Ако отидеш на добър сексолог психолог, той ще направи план за терапия, ще ти даде упражнения за вкъщи, вероятно ще те накара да си водиш дневник. И чак след няколко разговора, заедно ще започнете да разбирате какъв е първоизточникът на това състояние. Какво "значи сексът е нормално нещо, че имам вътрешни спирачки и такива" Това и малката ми сестра може да ти каже, това не е психолог. Потърси друг.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2c8e572248
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   2, давам ти 5 звезди за чувството за хумор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4285d56f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Споко, пич. Не си попаднал на правилната жена - да те изкърти от готин секс и да не знаеш на кой свят се намираш. Тогава ще си промениш мнението. Имай предвид че сексът не е просто търкане на два епидермиса, а обмяна на енергии, емоции и въобще едно нематериално преживяване.
Не смятам, че изобщо го разбираш и въобще си се докоснал до истинската му същност, щом говориш така.
Общувал си с елементарни жени, на елементарно ниво - това е проблемът. На 23 можеш да се мислиш за много преживял, ама още си с жълто около устата (та ти имаш не повече от 7-8 години съзнателен живот! ).
Успокой се и не бързай да се категоризираш. Истинският секс не е за всеки, нито можеш да го получиш от всеки, нито да го създадеш с всеки. А най-често нещата, за които най-много придиряме - най-често ни се изплъзват.
Запази спокойствие и... keep walking!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cd124788b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей прочетох историята ти и за да те успокоя малко ще ти кажа, че поне не си само ти така. Чувствам се по абсолютно същия начин. И аз имам огромна нужда от любов, споделяне, топлина... Искам да обичам с цялото си сърце и душа и това за мен е много по-важно от всичко останало. В семейството ми никога не се е говорило за секс и много добре си спомням какво изпитах, когато за пръв път прочетох в една детска енциклопедия за човешкото тяло как се правят бебета. Реших, че това няма как да е истина и скъсах книгата. Малко съм по-голяма от теб и освен това нещо и някои други фактори в живота ми ме накараха да се затворя за мъжете. Мислила съм да ходя на психолог, но в краен случай започнах сама да си внушавам, че всъщност секса всъщност не е толкова лошо нещо, че щом я има духовната близост всичко останало ще си дойде от самосебеси.
Пожелавам ти споделено щастие!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6c1923e0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Нищо ти няма. Просто си си такъв. Съгласна съм с теб за нещата, които споделяш
Аз съм доста сексуална, а човекът до мен не чак толкова, но в крайна сметка свикнах. Вероятно е до организъм, до начин на мислене.
Желая ти сбъдване на желанията.

Ж22

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 482a4babea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Прочетох ти историята и честно да ти кажа ми е трудно да повярвам, че мъж които не харесва секса, но явно има. Никога не съм срещал асексуални (знам че има) или аз не знам че този човек е такъв. Нямам нищо против тях, все пак живота си е техен и те си решват какво да правят, но ми се струва доста крайно да се лишиш от всякаква интимност. Вярно е че в днешно време секса е издигнат като култ, но това за мен е като прехвъргане от едната точка до другата, де факто от разврати и извращения до монашески живот. Аз съм консервативна личност и секс не бих правил с първата срещната, но ако съм влюбен в момиче, то ще ми е доста трудно да не съм интимен с нея.
Но все пак горе главата има такива жени и сигурно ще се намерите, за това успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 23a1cfeafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз пък съм пълна противоположност. Както се казва и магаре бих изчукал. Само като описваше какво НЕ ти харесва и се размечтах. Добре че жена ми е като мен :-)
Но, въпреки всичко, не смятам че имаш проблем. Каквато и да е причината за твоята асексуалност, ако се чувстваш комфортно и на мястото си, не се мъчи, не се насилвай - има жени като теб много, ще си намериш спътник.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5901b00643
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторе, номер 4, номер 12... благодаря ви за историята и коментарите. Аз съм жена на 22 и не бих казала, че съм асексуална, обаче... явно имам супер ниско либидо. Не намирам нещо кой знае какво невероятно в секса, въобще не ми е фокус във връзката.

С приятеля ми имаме връзка от разстояние и като се видим някой път просто искам да се гушкаме и да си говорим, не директно да правим секс... уви, виждам, че на него много му се иска и го обичам, затова искам да му доставя удоволствие.

Също са ме питали за тая връзка от разстояние не ми ли тежи, на приятеля ми много му тежи. Ами не! Просто защото интимността не ми е важна почти. Явно е платонична любовта ми.

Рядко ще ми се прииска да правя секс първа. Но да, има такива моменти, затова не бих казала, че съм асексуална. Обаче не ми е приятно, когато „трябва“ да правя секс, защото така се очаква, така е прието и т. н. Писнало ми е от норми.

Та вашите изказвания ме успокоиха донякъде, че не съм сама. За едно нещо съм сигурна: човек с всичко друго може да направи компромис, но не и със себе си. Не трябва. Затова бъдете себе си, а то останалото ще си дойде на мястото- аз така вярвам.

Поздрави,
М.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 82bc5ca864
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторе същата съм като теб на 18 години съм и не ми се прави секс, но приятеля ми е обратно на мен - може на ден е 3, 4 пъти, а аз не изпитвам никакво удоволствие.... Де да си бях намерила момче като теб -платонична любов. Ама такива като нас 1 на милион...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 49c9f37903
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здравей, авторе, според мен се ориентираш съвсем правилно в ситуацията - наясно си, че трябва да си търсиш асексуално момиче. Иначе или ще правиш секс с нежелание, а това в един момент ще се усети от отсрещната страна, или ще се примириш, че приятелката ти ще е с теб, но ще си търси секс извън връзката. Добрата новина в случая е, че асексуалните жени са повече от асексуалните мъже, така че според мен имаш шанс да намериш такова момиче. Поинтересувай се дали няма и интернет приложения сходни на Тиндър, но за асексуални хора. И все пак, бих искал да те попитам - абсолютно ли си убеден, че за асексуалността ти няма физическа или психологическа причина? Консултирал ли си се с лекар? Ако искаш може да потърсиш и второ мнение от психолог. Някои неща са неосъзнати, възможно е например в миналото човек от обкръжението ти - не е задължително да е родител - да ти е говорил, че сексът е нещо лошо или мръсно и това да ти е повлияло. Желая ти успех в намирането на подходящото за теб момиче!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 26793ff0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Няма нито нещо лошо, нито нещо срамно в това да не желаеш полово общуване. Просто вид човек - това е.

Красотата на духовната връзка е несравнима - понякога тя се съчетава и с физическа, но дори така да остане, ако и двамата се чувстват добре - какъв е проблемът?

От друга страна, достатъчно е да се поразходите из тази стена, за да се уверите сам на колко хора половият им живот върви добре; тъй че в известен смисъл считам, че за хора като Вас отъствието на такова общуване е по-скоро предимство.

Не е лесно да се намери такъв партньор, но пък човек ако е ясен, искрен и открит, все ще намери, уверен съм в това.

Бъдете здрав!


Агапе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9beafb736e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Според мен си създаден с някаква цел, която не включва семейство. Може би учен или друга кауза, която изисква пълна отдаденост. Затова си лишен от тези инстинкти. Другият вариант е да имаш хормонални или неврологични/ мозъчни проблеми. Ако е така, препоръчвам класическа хомеопатия при добър специалист. Абсолютната липса на либидо и отвращение от секса, без явна причина за това, често пъти е признак на сериозен здравословен проблем. Не искам да те плаша, може случаят да не е такъв.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7f82bc2ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ахахаха номер 2. Брат по съдба. :) таз вечер ще спя по спокойно като знам.че не само аз съм.п*ебан

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a1cd6d2ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторе, трябва да се намерим с теб, защото и аз имам такова отношение към секса като теб, но да знаеш, че, за да има любов не е необходимо да има сексуалност, за някои, и другото е валидно - аз не съм наясно с второто, но за първото съм сигурна, и ми е много тъжно когато не ме разбират, и решават, че отказвам секс, защото нямам чувства.

Twinkle Little Cat (просто подпис, не е ник, който ползвам някъде)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker