За пръв път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За пръв път?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 3076 пъти
Здравейте!
Съвсем на кратко ще задам въпросите си с нужната информация с надеждата някой с повече опит да ми помогне :)

Въпрос 1:
На 18 години, девствен, пълен в областта на слабините..
Просто положена линиика 12-13см, а с притиснати мазнини 14см (14 и нещо). Да се притеснявам ли, че с липсата ми на опит и този размер, но много старание ще успея да направя нещо?

Въпрос 2:
Имам приятелка, която е на моята възраст и е девствена също. От около 7 месеца сме заедно и не сме правили нищо по така заради нейната притеснителност и страх. Момента вече настъпва и аз както бях навит се стреснах нещо.. реално се случва вече всичко.. Бяхме в нас, забавлявахме си се, разгорещихме се и си казахме добре страх не страх ще го направим (страх при нея :D) обаче много кофти.. аз не знам как да работя с ръце, език по тялото и така нататък.. как да я загрея по дяволите... единствения начин по който успявам да я разгорещя и до колкото усещам да го поиска е чрез целувки и език. Не знам как да играя с гърди. Сякаш е прекалено чувствителна там. Не знам как да правя и орална любов, а наистина искам да и доставя удоволствие. Всеки път щом сме пробвали нещо съм се опитвал да бъда супер нежния, но уви не ми се получава. Не съм достатъчно сръчен ли нз. Другото което не разбирам е, че тя не иска да отивам там долу за орална любов.. нямам си и на представа защо, но не иска. Случката която почнах да разказвам за в нас, тогава бяхме прекъснати и до някъде се радвам, че нищо не стана защото сега ще се опитам да се получи по добре следващия път.
На кратко въпросите:
-Как да бъда нежен, как да действам понеже й е за първи път?
-Размерът ми ОК ли е?
-Как да я накарам да се пробвам за орален? (на нея)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 67f2132652
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На въпрос номер 1 и 3 не мога да ти отговоря тъй като не знам какъв характер има приятелката ти. Относно размера ти. Преди бях доста пълен и имах абсолютно същия като твоя, след като отслабнах малко се появиха още 1, 1, 5 см. Но нито преди нито сега съм имал проблем. И най вече приятелката ти е девствена в момента и кутрето на ръката ти и е много така, че не мисля, че има от какво да се притесняваш. Пък и не казваш колко ти е дебел. Моят е супер тънък, ако слушах хората от форумите се водя инвалид, а уви доста жени съм оправил на никоя не и пролича да не и харесва. Горе главата и спокойно.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8f03db885d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Целуваш, бавно, нежно с език си играеш с връхчетата на зърната, когато се разгорещи преминаваш в интимната зона, от начало с език стимулираш клитора и през качулката му докато се възбуди (ако го докоснеш оглен когато не е възбуден може да изпита лека болка) след като се възбуди, ще разбереш по обилното овлажняване можеш да дръпнеш качулката му и да стимулираш главичката му след, като е "загрята" достатъчно можеш да проникнеш бавно, отначало много бавно и постепенно да забързаш леко темпото, но щом е девствена трябва да си по внимателен. Първите няколко пъти за нея може да са леко болезнени, но в последствие всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 35f34d26fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оо, за размер не се притеснявай. Щом момичето е с теб 7 месеца и до сега е девствена, едва ли би било и проблем размера. Не е важен размера, а как се държиш с нея. Не ти е нужен опит, за да й бъде добре. Просто й обърни повече внимание - целувки, докосвания, прегръдки. Важното е ти да си спокоен, за да се успокой и тя. Относно въпроса ти за оралната любов - започни да я целуваш от връта, до корема, стигни до долу. Ако не те спре, продължи. Ако се дръпне - не притискай нещата. Едва ли не иска, просто й е притеснено. Може и да говориш с нея затова.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cd75ec2a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За размера не се притеснявай, ОК е, а и жената се напасва към него. Ползвайте презерватив задължително, за да няма изненади. Иначе виждам, че искаш от първия път пълна програма, а тя идва с времето и опита. Приятелката ти и без това не иска орална - сигурно я е срам още от собственото й тяло. Като правите секс с времето ще се отпусне и ще ти даде, не я пришпорвай. За първия път е достатъчно да я целуваш по устата и врата, да й пускаш ръце, може да запалиш свещи това-онова (но не е задължително). Важното е да си с презерватив и да го вкарваш бавно, за да се отпусне, като я заболи спираш, но не вадиш, просто няма как да мине без болка. В това се изразява да си нежен и внимателен първия път. Също така й кажи, че при жените удоволствието от секса идва на 2-3 път. За протокола - жена съм и знам какво е усещането. Първия път боли докато се скъса и усещането е “а бе как пъшкат жените, за това ли е? ”, но после всеки следващ път разбираш защо... Айде успех, и да ни пишеш как е минало :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker