Интимни неща без връзка/чувства? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимни неща без връзка/чувства?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 5224 пъти
Напоследък си задавам въпроса дали има хора, които не биха целунали, не биха се натискали, не биха правили никакви интимни неща с човек, с когото не са във връзка?
Разбира се нито съдя, нито окачествявам по някакъв начин двата вида хора - тези, които биха правили, и тези, които не биха. Това е въпрос на личност и на избор.

Като че ли след това, което виждам да се случва около мен, тези хора са дооста малко. В този ред на мисли бих искал да чуя какво мислите по темата, дали интимните неща за вас са като следствие на чувства и връзка с даден човек, или са просто плод на емоция, тръпка или нагон?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0b6d6f6f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Понякога страничните ласки дори секс се случват когато липсва партньора до теб за дълго време но пък, това автоматично ти връща чувствата обратно и ти помага да цениш не само партньора си но и да създаваш самоконтрол над себе си.... Така, че понякога е полезно

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1e9cf5fd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не мисля, че трябва да имаш чувства, за да си легнеш с някой, за мен е по-скоро потребност ж23

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 23c4449037
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   мъж на 25

предпочитам да съм във връзка при интимни отношения. така го чувствам

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b564f56663
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Интимността не е задължително да има нещо общо със секса. Тя е въпрос на лично усещане. Защо си решила, че нещо, което е интимно за теб трябва да е интимно за всички хора?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3c6c597824
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жестовете и ласките са физически едни и същи, различна е емоцията която влагаме в тях. По някога са интимни с много любов и нежност към партньора в когото сме влюбени. Друг път може да са плод на нагон, похот и всякаква първична емоция породена от съответния момент или човек. На всеки може да се случи да изпуши в дадена ситуация и ако в този момент му се отдаде възможност, да се разтовари чрез секс с някой непознат индивид. Все пак човека е хищник и животинския инстинкт е залегнал дълбоко в подсъзнанието му. Не е задължително да има чувства за да се разменят интимности или качествен секс, природата ни е такава.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 01c4dd89d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора:
Н4, мъж съм и под интимно имах предвид сексуални контакти/докосвания и пр. Разбира се, разговор също може да в интимен, това вече е въпрос на тълкувание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 014bf0f3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Била съм с мъж към който не изпитвам нищо и да ти кажа тъпо беше. Да, беше ми симпатичен, но до там. А явно човекът ме хареса и после ми прати няколко СМС да се видим пак, ама едва ли. Просто установих, че сексът без чувства си е доста тъпо нещо. Да, ок има удоволствие, но няма нищо общо с това да го направиш с любим човек. Ама просто бях любопитна какво е да си с някого за една нощ... е, за мен нищо особено! Та не бих повторила. Не заради морал, а просто защото не се получи толкова забавно, колкото предполагах. Иначе аз съм си доста разкрепостена и това не ми е проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7426a07198
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Връзка - не, но чувства - задължително. Просто нещо трябва да ме тегли към въпросния човек, емоция, близост, иначе няма да искам целувка дори.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d2923f81c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Нито връзка, нито чувства ми трябват, най-добре е просто да е опитен и отворен партньорът и става мазало, буквално. Не знам, на кого му е притрябвало да усложнява нещата, като става и по-лесно, важното е двамата души да са ок. с това което правят.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b1d9b90bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Преди месец бих отговорила, че не си представям интимност с мъж, към когото нямам чувства. Оказа се, че не се познавам достатъчно. Изглежда има такова нещо като чисто сексуално привличане между двама души. И тогава сексът е невероятен.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 5bcc149031
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Възможно е, когато и двамата имат потребност, но нямат желание за връзка. Лошото е, че чувствата в единия от партньорите след време се появяват, а у другия - не.

Ж 46

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: eeae9e02e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Без химия не става. Може и много бързо да се стигне до секс, но трябва да има привличане от самото начало. Двете ми дълги връзки /4-5 години/ бяха такива и сексът беше страхотен, но със силно привличане и пеперуди в стомаха от самото начало.
Имало е периоди и по 2-3 години без никакъв секс, само защото не мога да срещна мъж, който да ме привлича, нищо че е имало и симпатични, умни, добре изглеждащи мъже, които са юе канили на срещи, но като няма тръпка от пръв поглед, не става и отказвам срещи, няма смисъл да се дават напразни надежди.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: b4bf7f73cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Като ерген съм имал такива връзки тип приялтество с екстри. Но по темата дали може без чувства нека да дефинираме какво е това "чувства". Теоретично погледнато няма как без чувства защото всяко едно нещо което те подтиква да правиш интимни неща с някой са породени от чувства. Сексуалната възбуда, физическото привличане пак са чувства. Нека да го кажем така... чувстваш се физически привличен към даден човек, чувстваш силна възбуда когато видиш някого.... или пък по-мелодраматични чувства - чувстваш пеперудки в корема, чувстваш как ти омекват краката като видиш дадения човек, чувстваш как постоянно мислиш за този човек. Всички тези чувства ако се съберат май се нарича любов....
Така, че теоретично без някое от тези чувства не може. Но най-важното е не дали има чувства или не... а дали има уважение към съответната страна. И най-вече, хора ако сте решили да имате интимни връзки с цел секс просто си го казвайте директно, не лъжете половинките си да им губите времето, ако и те са на тази вълна нещата се случват, просто си питайте и казвайте директно. Няма нищо по - ценно да спестиш времето на някой още в началото и да не го нараниш. Отколкото да го въртиш да омайваш с една единствена цел и накрая единия е супер наренен и излъган. Никой не иска да бъде лъган. Искреността е едно от най-ценните качества според мен.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 77a42c2cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   То по-тъжното е, че тея неща всъщност често ги няма във връзка. Огледай се малко повече и ще разбереш, че не всяка двойка е двойка. Това се вижда много ясно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker