Здравословен проблем след секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Здравословен проблем след секс
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2283 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години, с приятеля ми сме заедно от около 2 месеца и той ми беше първият. След първия път, седмица някъде, започнах да усещам сърбежи в интимната област, посетих 2 гинеколога, казаха ми че е гъбична инфекция, но няма нищо страшно, и двата пъти гинеколожките ме уверяваха че проблема не бил в партньора, а вероятно на мен ми е паднал имунитета и съм развила гъби. Първата ми предписа Гиназол и още един крем, нямаше ефект и към края на април вече умирах от дискомфорт и сърбеж и отидох при друга, която ми изписа хапчета Кандизол. За седмица се оправих и се успокоих че е приключило. Споделих с него, той каза че при него не е имало подобни проблеми, и аз реших да не обръщам внимание, щом отмина. Опитахме втори път към средата на май, като резултата беше същия...:( Веднага взех мерки и без да ходя пак на доктор, без предписание, пак си купих Кандизол. Пак позатихнаха нещата след около две седмици самолечение. Скоро като се видяхме отново го обсъждахме, той каза че ако искам ще отидем заедно на доктор, но реших да видим още веднъж дали ще се повтори, и да така и стана, пак съм в такова състояние и ще отивам за хапчета. Аз досега не съм имала някакви полови контакти, докато той е имал доста. Секса го правим без презерватив също. Обръщам се към вас за мнение дали някой е минал през това, възможно ли е той наистина да не е причината, и ако не е тогава какво може да е, защо винаги след полов контакт ми става така и към какъв доктор трябва да се обърнем за да прегледат него и да му предпишат необходимото лечение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: e72fc35a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Секса го правим без презерватив също. " - това отговаря на всичките ти въпроси. И най-вероятно проблема е в него :) идете и двамата на лекар за по-сигурно, защото и двамата трябва да се лекувате.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 654fe9dba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами виж - мъжете обикновено са пасивни преносители на подобни инфекции. При тях симптоми не се проявяват, понеже няма къде и нямат съответната хранителна среда.
След като той е имал множество контакти, със сигурност е пипнал нещо от някъде, без дори да се усети. Съвременните младежи с толкова ниска полова и здравна култура, че си ходят заразени като контейнери с боклук и изобщо не им прави впечатление. А покрай многобройните и хаотични полови контакти всичко това се усилва хилядократно.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 60b785b38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вместо да умуваш и да се маеш да беше вникнала ей в това "Аз досега не съм имала някакви полови контакти, докато той е имал доста. Секса го правим без презерватив също". Според теб къде може да е проблема? 1) Правите секса без презерватив. Това се прави след известно време. 2)Той е имал доста полови контакти. Ако и с тях е правил секс без презерватив някоя му е лепнала нещо и след това той на теб. Така се случват тези неща. Презерватива не е измислен, ей така, без реална причина. Няма да е лошо да започнете да го ползвате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9b3d3cb8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така-правиш секс без презерватив,лекуваш се,после пак правиш секс без презарватив-къде ти е логиката на теб?Приятеля ти е носител на гъби,ти ги развиваш-така ще се лекуваш до края на живота си.Още едно доказателство против тезата "секса е здраве"

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0c67c0c61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Гъбичките си ги предавате един другиму. Лечението е много досадно и дълго. От един до три месеца антибиотици и НИКАКВИ контакти без презерватив.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ffb456a20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гъбичките при мъжете понякога протичат без симптоми. Затова може и да няма никакви оплаквания.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f935e87369
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. Аз също правя секс с приятеля си без презерватив. Не ми се получава този проблем. Всъщност не получавам никакви проблеми. Там е въпросът, че мъжете може да носят гъбички без да имат симптоми. Твоя определено има. Отивайте на доктор и спри да изпробваш повече така дали ще получиш гъбички отново.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1fb5f26272
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Първо ти не си лекар и медицинско образование нямаш! Не може сама да си решаваш, че пак ще се лекуваш със същото и хоп айде готово. Отиди на лекар и обясни, че това се повтаря, за да вземе лекаря мерки. Да може да е от отслабналия имунитет, но секса с презерватив ще допринесе за избягването на появата на това отново. Изобщо ти си едва на 18 как може да го правиш без презерватив! "Той е имал доста", а ако има и нещо друго и не знае. Ако ти лепне нещо по-сериозно! Той трябва да посети уролог! И се отнасяйте по-отговорно! Не може сама да се лекуваш, това не са хапчета за гърло, а ти тепърва опознаваш половата си система и със сигурност нямаш необходимите познания да си толкова уверена в това какви мерки трябва да се вземат! И използвайте презерватив! Може да те забремени и преди да свърши! Изобщо прочетете малко по темите със полово предаваните заболявания, бремеността и абортите преди да тръгнете да правите секс и то без презерватив!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 86bea0f57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Първо, лечението продължава и известо време СЛЕД изчезването на симптомите.
Второ, партньорът СЪЩО се лекува, още повече, когато причината за инфекцията е в него.
Трето, секс се прави без презерватив, едва когато И ДВАМАТА сте излекувани и това е потвърдено от лекар.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3d92aef041
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А да си чувала, че гъбичните инфекции при мъжете протичат почти без симптоми? Т. е. ти хващаш гъбички, от нещо си, заразяваш го, после се лекуваш, а той не, после спите заедно и той те заразява... и така до безкрай!
За това марш и двамата при доктора и след като се излекувате ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ползвайте презервативи, защото гъбичките са просто неприятни, обаче има къде къде по-опасни и гадни неща, с които можете да се заразите.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c640b54d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първи партньор, от 2 месеца ходите... и вече му пускаш без презерватив... осъзнай се малко.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2e7962dad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто го правете с презерватив.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fd6d10e766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От него е тази инфекция 100%.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d1fac1634f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Поискай от гинеколожката ти две неща. Да ти вземе цитона мазка и да ти направи HPV тест.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 23b65093c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Щом ти е първият мъж, повече от ясно е, че инфекцията ти е от него. Моят мъж ме беше заразил, беше правил секс с една пачавра, естествено без презерватив. Тук хората твърдят, че при мъжа няма симптоми, при нас не беше така. Той започна да уринира кръв, ужасихме се, мислехме, че е нещо от бъбреците. Отиде сам на лекар и лекарят сигурно се е досетил, та му поръчал да ида на гинеколог. Оказа се напреднала трихомоназа и истината лъсна, защото гинеколожката ми обясни, че това заболяване се предава по полов път. Няма да ти разказвам какво го направих, колко скандали изтърпя, в краката ми пълзеше и на колене ми падаше. Ами че като ще вършиш такива неща, поне вземи мерки, презервативите са точно за такива случаи. А на тази и се носеше славата. Слава Богу, че беше малкия дявол, винаги има по-лошо. Дълго се лекувахме, и двамата разбира се. Гинеколожката обясни, че ако продължиш контакта с чуждия партньор лечението се обезсмисля. Само че парен каша духа и съм убедена, че не си е и помислил такова нещо. Недей прави секс без презерватив, не знаеш кой какво носи в гащите си, млада си но можеш да си навлечеш огромни проблеми....

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 324665e455
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Благодаря ви за коментарите, последно на какъв доктор е по -добре да отидем - уролог или доктор по кожни и венерически болести?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6100f9f156
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Истината е, че сексът носи много здравословни проблеми на жените и гъбите са най-безобидният от тях. Цистити, вагинити, генитални херпеси и всякакви други, без да броим болестите, предавани по полов път, са много често следствие от секс, а ако е и без презерватив, са просто задължителни в един или друг момент. Мъжете може и да твърдят, че сексът бил здраве, но за жените той носи много проблеми, колкото и никой да не смее да го каже. Ако жената има съмнения относно здравето на мъжа, по-добре без секс (и без този мъж), отколкото със седмици да лекува инфекция и да се заразява отново и отново, както се е случило при теб.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d1fac1634f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Кожни и венерически болести и задължително пак казвам-пусни си цитона мазка!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker