Съпругата ме изненада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (85670)
 Избор на редактора (162)
 Любов и изневяра (19568)
 Секс и интимност (10121)
 Тинейджърски (18972)
 Семейство (4152)
 Здраве (7028)
 Спорт и красота (3682)
 На работното място (1695)
 Образование (4891)
 В чужбина (1100)
 Наркотици и алкохол (844)
 Измислени истории (708)
 Проза, литература (1362)
 Други (11379)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съпругата ме изненада
преди: 8 месеца, 11 дни, прочетена 9820 пъти
На 51 години съм. Съпругата ми е на 46 години. 22 годишен брак с две деца (21 и 15). От къде да започна!? Мога да споделя, че имаме добър семеен живот. Като във всяко семейство има както добри така и лоши моменти. Аз винаги съм работел много, по 10-14 часа, командировки, работата ми е била и е отговорна. Пари не ни липсват, децата не ни създават проблеми. Идилия!!! Стресът е постоянен спътник в живото ми. 2015 г. - откачих- Бърнаут. Тежко възстановяване! 2017 г. инфаркт, хванах го на момента, стенд, хапчета. Тогава разбрах, че не съм безсмъртен и времето след инфаркта искам да го преживея пълноценно. Обичам съпругата си!!! Тя е моята опора през всичките тези години. Има пълен достъп до банковите ми сметки и карти! Има неограничен ( аз не ограничавам) бюджет в семейството!!! Има макар и малък собствен бизнес с доходи, които не са определящи както за нея така и за семейството. Темата е секс! Аз не съм изневерявал и съпругата не ми е дала повод за ревност! Макар на 46 тя е атрактивна, интелигентна жена, спираща мъжките погледи.... Винаги съм усещал една невидима емоционална стена от нейна страна. Преди около месец и признах, че сексът с нея не ми харесва и не ми е харесвал ( за пръв път директно изказано). Даже по едно време се бях почти отказал от това удоволствие. Не съм търсил утеха при друга жена, защото обичам жена си. Просто приех това за факт и... темата приключи. Не, че не съм се опитвал да променя нещата, но при всяко "разчупване" (без извратености) отговорът е бил винаги "Не, притеснявам се, не ми е комфортно"... и т. н.. Обсъжда ли сме въпроса, но отговор не съм получавал. Съпругата ми в семейният ни живот никога не си е поискала секс от мен. Винаги активната страна съм бил аз. И с много малки изключения, секс никога не ми е отказан. Изненадата настъпи след този директен разговор! ... неща, за които съм си мечтал, удоволствие неземно. Пълна програма от... до! Секс всяка вечер.... и всяка вечер нова изненада!!! Обгрижването ми в семейството се утрои, разходки, семейни вечери, ... даже ходи по-често при родителите ми!!! Като попремина еуфорията се замислих следното. Заедно сме от 23 години, такова сексуално удоволствие не сме изживявали. Защо? Таила е тези свои фантазии толкова дълго!? Защо!? ... или във времето, зает с осигуряването на семейството не съм усетил намесата на "учители- помощници". На тези въпроси не получих отговор от съпругата си. Някой да се е сблъскал с такъв "проблем"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 28f36cbf7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Според мен просто се е уплашила. Жените сме големи артисти, наслаждавай се докато можеш
ж33

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 4903bc698c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Според мен просто разговорът е помогнал. Радвай се на щастието си, не търси под вола теле.
Ж28

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: f22791a3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Разбрал си, че не си безсмъртен и времето след инфаркта искаш да го изживееш пълноценно. Е, тя също е разбрала!
Когато почти губиш любимият мъж, приятел, довереник, баща на децата ти... падат всякакви задръжки и комплекси налагани от обществото в годините и само искаш още време за всичко което НЕ си направил, казал!
Не търси под вола теле, за жена ти е било още по-голям шок твоето боледуване. Ти почти си си отишъл, а тя е живяла в това време с мисълта, че ще остане след теб, с мъката и без никаква възможност за повече общо щастие.
Знам за какво говоря, наслаждавай се, обичайте си се като че, утре може и да няма... жена ти това прави!
Още много години семейно щастие ви желая!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 27bee33cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Да ти имам проблема! Вместо да се наслаждаваш на щастието ти започваш да ровиш! Защо? А да ти е хрумвало, че просто до сега съпругата ти също е била безумно уморена и заета и не и е било до експерименти в леглото? Че докато ти си бил в командировки тя е готвила, чистила, перяла, ходила на работа и гледала децата. И сега когато грижите и поне свързани с децата са намалели вече има малко повече време за себе си и за теб. А и твоите здравословни проблеми със сигурност са и се отразили, била е уплашена, че може да те загуби и е решила, че заслужаваш да си щастлив. Така, че какво се изненадваш. Радвай се!

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 610835610e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не го мисли, какво е, че колкото и да е хубаво годините напредват. Радвай се. Затова в семейството се говори. Това е трябвало да го направиш преди 20 г. Усещам гневност и филм в теб. Че си ки създал сценарий. Но има ли значение?

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 647a186b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мисля че се притеснявала да ти се открие, за да не я помислиш за перверзница/курва етц. След като ти си споделил по този открит начин, тя е разбрала че сте еднакви и е паднала бариерата и.

Другата възможност е да играе играта сега заради теб, и да прави всичко това защото държи на теб или я е страх да не започнеш да кръшкаш или да я зарежеш.

Според мен все пак първото е по-верятно - преоткрили сте се.
И благодаря за споделянето, мисля че при нас е подобна ситуацията (включително и семейството, разпределянето на средствата - въобще 90% от нещата които описа за вас), където от много време ми се върти подобна идея за такъв разговор, поради почти същата причина.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 5dd1c77731
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Мисля, че сте излезли просто от омагьосания кръг на семейната рутина...
Често се случва партньорите да не си споделят от самото начало на кого какво харесва в секса. Освен това желанията могат и да се променят и развиват. Веднъж влезли в рутината на семейния живот, често партньорите се срамуват да споделят новите си сексуални желания... Съответно сексът в семейството се редуцира до един минимум, който е познат и на двамата.
Според мен този феномен се получава когато двамата са влюбени в началото и се "страхуват" да споделят сексуални желания за да не изглеждат "развратени" в очите на другия.
По-късно пък също не го правят, защото се предполага, че двамата си знаят особеностите и има известна доза притеснение когато единият иска нещо различно.
Жените достигат сексуалния си апогей към 40те, това също не е без значение.
Както и да е, особеното в случая е, че жена ти вместо да се нацупи или отдръпне е поела най-добрия път.... радвай се за това и бъдете бесни и без задръжки в кревата:-)

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: b2125f0116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На тия години малко глупав въпрос задаваш... Засегнал си егото и, така че си я мотивирал да "работи". Теб ако ти бяха казали на работа - абе държим те тук щото си стара пушка, ама кой знае какво не става от теб... Естествено ще се мотивираш да се докажеш. Имай предвид, че след като просто става дума за накърнено его, а не е нейно зряло решение, както изненадващо се е открехнала за тия неща, така и изненадващо може и да се върне на старото положение. Когато преодолее комплексът, че не те е задоволила. Тъй че, не я хвали много... Трябва да остане някаква незадоволеност у нея, и след като не е сексуална, ще е его.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: be3fc1ffa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Секс всяка вечер и всяка вечер нова изненада. Някой да се е сблъсквал с такъв проблем?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 9798f931f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Според мен са се включили инструктори... Бъди нащрек. Човек не променя току-така поведението си. И гледай да не е толкова бурен секса, че инфаркта не е шега работа. Тя да не иска да те умори? !

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 9798f931f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Ти директни отговори няма да получиш. Търси индиректни, но според мен е ясно. Гузен негонен бяга.
бате Гошо

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: fcebd5ffe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Радвай се, че си попаднал на умна жена! Това е голяма рядкост! Жена ти е достатъчно умна и действа адекватно. Бъди и ти умен и не рови, да не стане като оная приказка - Дай да си вярваме, че ако не си вярваме - ще се дебнем, дебнем ли се - ще се хванем.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: c0002158e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Разбирам те. Жена ми след като роди второто дете не искаше да чуе за секс. Постепенно малко напълня и това я притесни. Преди това имаше невероятно тяло. Тя и сега никак не е зле. Новото беше, че се отвори сексуално. Както казваш, почти всяка вечер иска да го правим, иска пълна програма, което е абсолютна новост. Сякаш се страхува, че като е напълняла ще спра да я желая.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: c059aa223f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Автора: Благодаря за коментарите. Да, съгласен съм, че жена ми е умна и интелигентна, децата са ни добре възпитани. Въобще проблемите, които имат доста приятелски семейства, нашето семейство ги няма. Познавам съпругата си и семейството й дълги години преди ние да създадем семейство. Не мога да разбера, защо е криела нейните сексуални въжделения, коментарът "да не я помисля за перверзна" е алогичен. В случай, че тя отговаря на моите сексуални желания сега, а това не са И нейни желания, не ме прави щастлив- трябва да прави нещо, което не и идва " отвътре", само да не ме загуби (няма да ме загуби! ). Факта, че съпругата ми никога " не ме е награбила" също така изплува в съзнанието ми. Не търся под вола теле, просто искам да съм наясно... защо се случват по този начин нещата. Дори и да е имало или има "учител в семейството" трябва да знам, защо е стигнала до там и какво и е липсвало, за да предприеме такова решение. Желанието ми е да не живея в заблуждение и аз и семейството да са щастливи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 9798f931f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторе, ако сега положението те устройва, не ровичкай. Ако разбереш истината, щастието може и да се изпари - и за теб, и за цялото семейство.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 24f3d71a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Моят въпрос към теб, авторе, е защо чак след 22-годишен брак ти си изказал неудовлетвореност от сексуалния си живот? На мястото на съпругата ти аз бих се почувствала неуверена, да не кажа обидена. Един вид: мъжът ми за толкова чужд човек ли ме е смятал, че през всичките тези години не се е престрашил да сподели с мен своите интимни желания именно "директно"? Аз също съм на 46 години и описанието на съпругата ти съвпада горе-долу с моя профил. В нашето семейство винаги се е говорило за секс напълно открито, включително и за фантазиите на мъжа ми, свързани с други жени, за моите нестандартни желания и т. н. Там, където настроенията ни са съвпадали, сме осъществали идеите си. Ти защо си мълчал? Вероятно с това мълчание си създал някакви рамки, някакво негласно споразумение за това кое е "прилично" и кое не. Разбери ме правилно: ако 20 години един човек си е поръчвал в ресторанта кюфтета и накрая заяви на готвача, че всъщност никога не е обичал кюфтета, въпросният готвач, за да не загуби дългогодишния си клиент, ще се изпопребие да му сервира едно след друго цялото меню (след като, разбира се, му тегли една мислено). Не те подтиквам към това да търсиш под вола теле, но певедението на жена ти издава паника. Тя или е приела думите ти като намек, че се готвиш да я напуснеш, или просто се опитва да ти отвлече вниманието от нещо, което не иска да разбираш. Това "нещо", според мен, не е друг мъж, както може да си помислиш, а най-вероятно фактът, че тя също не става по-млада и че физическата й привлекателност започва да губи силата си. Ако моят съпруг ми заяви, че не му харесва сексът с мен, точно това бих си помислила.

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 1351f3acfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И моето мнение е, че твоето признание я е провокирало. От една страна иска ти да получиш удоволствие, но от друга я е заболяло, че не ти харесва с нея и иска да излекува наранените си чувства. Да си докаже, че е способна да те задоволи. А може и да се е уплашила да не потърсиш това другаде. Радвай се на развоя, благодари и на двама ви и й дай да разбере това, което разбрахме и ние тук. Пожелавам ви щастие! :)
Ж30

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 204b1d3058
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До 17: Благодаря за отговора. Не един път през тези години съм се опитвал да говоря и не само да говоря... Отговорът беше отрицателен. Действията също. Нито говоренето помаше, камо ли действието.... и в един момент ситуацията се обърна на 180 градуса. Разбира се попитах как от вчера за днес се промениха нещата... никакъв отговор, мълчание....

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 268b07afd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   17, смразяващо логично е това което казваш. Въпреки това се опасявам, че трябва да възразя. Многобройните опити за разговор от автора (тук май визирам и себе си всъщност), показват отричане от отсрещната страна.

Аз лично не искам да насилвам никого с моя си мироглед, и предпочитам по-доброто зло - въздържанието, или логичното кръшкане.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 9c8b7b42c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторе, да ти имам проблема. Аз съм на 52, при мен първата част на описанието съвпада напълно с тази разлика, че не беше инфаркт а катастрофа. Оттам нататък обаче нещата са диаметрално противоположни. Не само съм казвал, плакал съм, молил съм - резултат нула. В крайна сметка ѝ казах, че повече няма да искам секс от нея, което тя прие с лека тревога, но по-скоро за сведение и сексът между нас приключи.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: b01aebc21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Във вашата история има един хепиенд! Това е най-важното. Наслаждавай му се, не се знае колко време имаш - обикновено след първия инфаркт идва и следващия. Между другото бърнаут-синдрома е един от най-лошите рискови фактори за коронарна болест на сърцето. Но това си го минал вече. Според мен най-вероятното обяснение за промяната на твоята съпруга е, че тя иска да направи всичко за теб, след като е осъзнала, че не си щастлив с нея! За една жена да чуе от мъжа си след толкова години, че секса никога не му е харесвал би трябвало да е истински шок! Тя сигурно е интелигентна и вместо да плаче постоянно (както биха направили мнозина) е потърсила (най-вероятно професионален) съвет. Защо досега никога не е започвала първа? Проста има такива жени, които са доста консервативни и не посягат първи, на които им трябва една много специална обстановка, за да се настроят. Иначе нямат никаква потребност за секс. Най-вероятно тези случаи са били доста редки, което е разбираемо, щом се е стигнало и до бърнаут... Не си разваляй рая с мисли, дали някой не я е научил, а греби с пълни шепи от щастието...

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: b1d8fc835e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Най-вероятното обяснение за поведението на тоята съпруга е, че е гузна, защото е правила секс с други. Типично поведение на виновен човек. Сега гледа да замаже положението, уж да те накара да се чувстваш по-добре след инфаркта, ужким се била осъзнала. А може и да цели втори инфаркт с тая страст - много внимавай. След сто години брак секс като на разгонени тинейджъри означава само едно - трети. Казваш, че никога преди не е иницирала секс. Точно това е странното. Ти си идеалната жертва - зажаднял за секс, в критична възраст, с парички в банката и нейния неограничен достъп до тях. Ашколсун, банкомате! Моят съвет: постави я под наблюдение! Ще изскочи треньора по някое време!

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: b371c86ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   От всички отговори до тук най логичният и най умният е на н (24)
наистина много на гнило се мирише тази работа.. чак след толкова години да почне пълни програми и разни такива!!!
Винаги им ТРЕТИ.
Аз съм жена и ти го казвам от сигурност само че, при мен е друга причината на мъжа ми му е малък пениса около 12 и секса не ни вървеше както трябва и за това търсих любовник и го намерих след време с огромен пенис 25 см и направо желанието ми за секс и за живота се върна многократно и мъжа ми се осъмни в мен и ми постави ултиматум и бях принудена да го убедя че всичко е ок и да му изпълнявам пълна програма и да пъшкам и да викам уж от кеф. само и само да не се развеждаме заради детето и финансово също.
за сега я карам по кротко с любовника докато му мине съмнението на мъжа ми, сигурно е пуснал и детектив зад мен и ми проверява всичко понеже е богат и може да го позволи.. но искам да ти кажа
жена ти може да ти изневерява и може би не, пусни да я проверяват с каквото можеш и ако е ума като мен пък няма да я хванеш... демек и да ти изневерява или не не си хаби ни времето ни парите защото ако го прави или ако иска да го прави винаги може да го направи и то без да я хванеш...
такива сме за съжаление.... ( кучки ).

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: bfcbdfc3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Жените не се променят. Тези, които го могат го правят, които не могат не го правят. Отказвала е защото си я търпял такава. Що да си дава зор като и така може? Иначе казано ако преди 20 години и беше казал - или пълна програма или аут още тогава щеше да ти стопи лагерите. Миналото си е минало. Блъскай смело - няма да се изтърка ;)

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: c059aa223f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От Автора: Благодаря за коментарите. Все още не мога да се реша на крайни мерки-следене и т. н.. Всеки понеделник е на фризьор, маникюр... това не ми правеше впечатление, но след горните коментари....

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 2ed5e3a5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Най-точна и права е №25-жените винаги търсят секс с голям размер, а ако не могат да намерят и на нещо средно се навиват, но винаги търсят секс с повече от един партньор, няма значение дали са омъжени или не - това е!
Колкото и да се правят на девствени и недостъпни, винаги искат размера!
Една жена, ако е решила да кръшне-и Господ не може да я спре, вервай ми
Но ако е умна и тарикат, може и 5 мъже да върти, като мъжа й няма да разбере, защото женската вагина поема всичко и няма изтъркване, брато!!!

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: ccaa07955f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Съжалявам да го кажа или е мн консервативна или наиатина не я задоволяваш и някой друг го прави. Има такива курви, така ги наричам. Една от с Смилян я блъскат цялото село докато мъжа и търпи и мълчи. Това е грозно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: b5c72512fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Притеснихте ме! Моята жена преди десетина години (била е на 35-36) изведнъж силно се активизира сексуално. Започна със спонтанни желания за секс по никое време, дори с риск да ни видят децата. И в колата веднъж, на един пикник в гората лятото. Но по-странно беше внезапно появилото и се желание за анален секс. От тогава не сме спрели да го правим отзад, харесва и. Може би съм от малкото мъже, на които жените им го искат. Но започвам да си мисля, че целия този сексуален апетит е дошъл от нейна изневяра.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 5a169070be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   <30> Абе кво ти пука, да не си я взел девствена. И моята е така - отварят се в един момент на анален. Даже един път взех един вибратор и докато я оправях отзад и го сложих отпред ;) Оттогава често го правим така ;)

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 2ed5e3a5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Жена ти е имала няколко, , инструктора", които са я научили на доста неща
Радвай се, че и ти сега ще намажеш от тези уроци и ще ти бъде хубаво!!!
Не й задавай въпроси, но имай едно на ум, защото и помощниците помагат

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: da947d353e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Знам за един, който сложил камера у тях да следи жена си. Видял достатъчно. Коментарът му след това бил "по-добре да не бях се ровил". Така че може да е за препоръчване да не любопитстваш за причините, защото после може да изгубиш желание.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 90ef83892a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Не разбирам защо ти трябва да се ровиш?! Спри се! Какво те бърка? Кефи се на отдаването й сега! Утре може пак да те тресне. Помисли си: хванеш я, изгониш я и болестите те сгромолясат. А тя ще си намери някой и ще си живее живота. Бих казал - тъпа балканска ревност. В същия годишен диапазон сме. Имам подобна здравословна участ. Също малко внезапно и моята стана по-активна. И през ум не минава да се тюхкам дали някой междувременно е намерил начин да я убеди, че секса е нещо хубаво и не бива да се ограничава от някакъв псевдо морал.
Не рови в лайната, човече! Живей си живота! Не ни остава никакво време!

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 0005c91d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Хехе, страшни сте :) Моята позиция е, авторе, взел си си спортна кола, трябва да я караш. Ако не я караш - знаеш, друг ще я подкара.
И още - жената си е като музикален инструмент, от музиканта/свирача зависи, дали ще бъдете виртуози или не.
Съветът ми е - яж си кебапчетата (манджата), наслаждавай се на нещата и не мисли нещата, които вече не можеш да промениш! Късно е!
Аз, а и много други, сме се погрижили за баланса във вселената!
Радвай се на това, което имаш в момента!!!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: b5c72512fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   И какво, ако жената след някаква възраст започне да има слабост към аналния секс, ознчава, че е изневерявала? Карате ме да се замислям. Аз тогава я питах моята, как така изведнъж и дойде желание. Тя отговори, че е искала от доста време да опитаме анален, но я било срам да ми каже. Най-близката и приятелка и го практикувала, и а нея и се приискало. Аз тогава и повярвах.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: b371c86ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   н 35 и н 36
Нищо не разбирате за жените.
Аз когато изневерявам на мъжа ми винаги се чувствам леко гузна и да не ме хване че съм по широка от долу му казвам че ми се иска анално и че много го желая и че тези дни много ме възбужда и разни такива.
Не му давам да го вкарва от пред докато ми се оправи от долу, за това той не ме хваща и аз съм доволна понеже на любовника ми много му е огромен и твърд и ми е страхотно с него и направо ме пълни отвсякъде и да ви кажа нещо.... вие продължете да мислите че сме ви верни и че сме само с вас и си останете с вашата заблуда, няма жена дето не е опитала други мъже, просто жените сме хитри кралици с това да знаем как и кога и с кого да го правим.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 0296be80b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Хитра кралица си викаш? Пожелавам на Ваше Височество много много дълъг живот, но истината за този живот да я прозрете много много скоро.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 0296be80b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Усещаш ли как оня с големия освен оная ти работа пълни и главата ти с глупостите си. Не? Така си и мислех.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 349eda0aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Номер 37, чичо, кого си мислиш, че ще заблудиш? Мъж си, който прави провокации. Остви ги тия фантасмагории, колко разтворено оставала жената след, ама разбира се, ГИГАНТСКИЯ МАГАРЕШКИ ЧЕП на любовника си. Дори след фистинг, след два часа жената е както преди. Виж, на ануса му трябва малко повече време след екстремни прониквания.

И ако искаш да се правиш на жена, научи се да звучиш, като такава. Или не се хаби, а пиши еротична проза.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: caa169564b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Преди години бях към 30. В един от редките случак в които ми стана много хубаво с мъжа ми поисках да го направим на задна. Тои каза - да бе като някоя курва. Веднъж и последно тогава казах какво искам. Колкото изпитвах свян още повече зациклих. Междувременно му правех орална. Защото тои исксше. На мен не ми беше любимото, но ми харесваше да му доставям удоволствие. Е... свирката не е курвенска според нехо. Все повече взех да се дърпам от секса. И все мислех как се държа в леглото. И да имах порив бързо го пресичах. С мъж които би възприел желанието ми като поведение на лека жена. Как друго яче да мисля? Сега отдавна съм с друг мъж. С отношението си успя да ме накара да споделя желанията си
Да правим неща които и не съм помисляла. Камо ли да поискам да ги правя. И най- сладострастното ми желание го приема като повод за хубав секс. Знае че не случайно искам точно с него да го правя. Направи ме жена този мъж. Която не се срамува да поиска любимия си. А ти авторе ти какво правиш. Под вола теле търсиш. Давай. Засрами я веднъж. И се прости със секса с нея. Вместо да се наслаждава, седнал да чопли...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 204b1d3058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   До 41...кой "чопли" и заради какво!? Ти заради един отказ (така изглежда) си сменила мъжа в леглото, аз заради 23 години "скучен секс", не съм се разделил със съпругата си! Какво означава да я засрамя, ние не живеем заедно, за да се "засрамваме". Въпросът не опира до секса ( бой и секс не се връщат)...въпросът е да ли съм пропилял 23 години от живота си в заблуда.... Сексът в днешно време е евтино удоволствие, защото го няма морала в отношенията! Днеска си с един утре си друг...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: b371c86ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   дт.......:) щом така мислиш е жалко за теб, имах много високо мнение за теб от предишните ти коментари,И ВИНАГИ съм предполагала че, си един от модераторите щом си постоянно тук и във всяка тема и все опитваш да доказваш нещо и все на някой, и все ти си правият и все си съдията и все си всезнайкото и все си , и все си ......
Много навлизаш в тази роля, моля те обърни малко внимание и време на твоето семейство, предполагам че, и те имат нужда от твоите златни и мъдри и полицейски мнения.
п.п нищо лично дедо т :)
Бъди жив и здрав .

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 349eda0aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Номер 43, ако бях един от модераторите, картинката щеше да е коренно различна. Не се притеснявай за семейството ми, sol lucet omnibus.

Ще повторя, влагалището до два часа след секс се връща в предишното си състояние, казвам го, като човек с опит във фистинга. Ако остава разширено, спешно трябва да се започне с Кегел. Да, знам колко възбуждащо може да звучи, че невярна съпруга се връща от любовника си в семейното гнездо, с разширени отвъд предела отверстия. Все пак пиша активно еротична проза и блогът ми се радва на завидна посещаемост. Обаче провете разлика между фантазия и реалност.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 3dc52d100a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   ДТ: "Все пак пиша активно еротична проза и блогът ми се радва на завидна посещаемост."

Пхахаха бухахаха ох, не мога вече :D

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 1f8da16dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   До 43

Може би знае много и да е повече от другите. Познавам подобни хора.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 8bf56f5d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   "Все пак пиша активно еротична проза и блогът ми се радва на завидна посещаемост. Обаче провете разлика между фантазия и реалност."

Ние прОвим, а ти прОвиш ли "писателю" на еротична проза ? ;)

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 349eda0aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Чудно, уредих се и с коректор :). Като човек работил в издателство, мога да ти открия една тайна, писателите и преводачите са удивително небрежни.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: ef53517813
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Аз съм чела разкази на ДТ, много са чувствени и въздействащи... не знам защо е тази реакция...

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 107f09aa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Аз пък съдейки по коментар номер 37 май съм се прекарала. На любовника ми му е по малък по размер от този на мъжа ми. Хи, хи, хи поне съм спокойна, че моя мъж няма да ме хване, че съм по широка от долу. Интересно ми е, сериозно ли правят секс в един и същи ден и с съпрузите и с любовниците си? Аз любовника ми си го ползвам, рядко само когато е мъжа ми в командировка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: b371c86ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Тази тема почна много да се спамва, време е уважаемите модератори да се намесват независимо от техните симпатия към дт.
и сие .
поздрави

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 204b1d3058
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   От Автора: Време е да приключа тази тема. Аз имам малко принци в живота си. Не толерирам лъжата, под каквато и да е форма и не понасям човек да ме лъже... дори и това да е собствената ми съпруга. Откриването на истината е много ДЕЛИКАТЕН момент, да получиш отговори без да нараниш съпругата си, който изисква такт, пари и.... време. В днешния дигитализиран свят няма как да се скриеш, няма как да скриеш миналото си. Технологиите са толкова напреднали, има хора професионалисти в тази област... плащаш и получаваш.
Съпругата ми няма и не е имала любовник... но тя е била любовница преди ние да създадем семейство. Има ла е връзка с семеен мъж доста по-голям от нея с жена и дете. Това ми го разказа съпругата ми... познавайки я добре, голяма смелост е проявила. Явно развръзката е била повече от неприятна за съпругата ми. Това е дало отпечатък и в емоционалния и сексуалният и живот. Смята ла е, че показвайки ми "висока сексуална култура", това ще възбуди в мен въпроси, чиито отговори биха прекъснали още в зародиш нашата връзка. Също така е била на ясно, че повдигайки въпроса за качеството на секс, ... нейният отказ, би означавало... аз да си намеря любовница с всички последствия от това. Разказвайки ми историята, тя отно преживя малкия си ужас от случилото си. Основният и проблем в момента е... да ли аз съм и повярвал. Разбира се, че и вярвам... след толкова "инвестирани пари" в електронно наблюдение за минал и настоящ период. В ГОЛЯМ филм се вкарах!!! , за моя радост завърши с heppy end. Какви ли не глупости прави човек, когато обича!!! Борба за обич, семейство, деца... и истина. Просто човек трябва да намери начин и да разкаже истината на партньора до себе си. Всяко прикриване, недоизказване има последствия!!!
.... и от момента, в който си купиш на собствено име мобилен телефон и регистрираш електронна поща и ходиш по улиците на голям град, караш кола (разбира се не Лада), нямаш и не можеш да имаш тайни. Това лични данни... няма такъв филм. За всеки всичко се знае... няма анонимност, включително и на този сайт.
Говорете със съпрузите си, бавно и методично! Разказвайте и ще ви бъде разказано. питайте и ще ви се отговори, не мислете вместо партньора си. Тогава животът ни ще е по добър, по-ясен и с по-малко недоразумения. Ако нещо не ви харесва в партньора, кажете му го, дори и да се засегне, обиди или ви напусне, това е много по-добре от колкото да живеете в сладка заблуда или страх и дамоклевия меч да ви се стовари от нищото. Човек живее в страхове, моита се свързани с децата ни, как те ще се интегрират в живота на какъв партньор ще попаднат, как ще продължи животът им. На фона коментарите по-горе... животът ни и животът им няма да е никък приятен. Това е!

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker