Съпругата ме изненада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (82749)
 Избор на редактора (99)
 Любов и изневяра (18727)
 Секс и интимност (9827)
 Тинейджърски (18652)
 Семейство (3966)
 Здраве (6801)
 Спорт и красота (3585)
 На работното място (1581)
 Образование (4660)
 В чужбина (1033)
 Наркотици и алкохол (831)
 Измислени истории (697)
 Проза, литература (1317)
 Други (10964)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съпругата ме изненада
преди: 4 месеца, 8 дни, прочетена 6227 пъти
На 51 години съм. Съпругата ми е на 46 години. 22 годишен брак с две деца (21 и 15). От къде да започна!? Мога да споделя, че имаме добър семеен живот. Като във всяко семейство има както добри така и лоши моменти. Аз винаги съм работел много, по 10-14 часа, командировки, работата ми е била и е отговорна. Пари не ни липсват, децата не ни създават проблеми. Идилия!!! Стресът е постоянен спътник в живото ми. 2015 г. - откачих- Бърнаут. Тежко възстановяване! 2017 г. инфаркт, хванах го на момента, стенд, хапчета. Тогава разбрах, че не съм безсмъртен и времето след инфаркта искам да го преживея пълноценно. Обичам съпругата си!!! Тя е моята опора през всичките тези години. Има пълен достъп до банковите ми сметки и карти! Има неограничен ( аз не ограничавам) бюджет в семейството!!! Има макар и малък собствен бизнес с доходи, които не са определящи както за нея така и за семейството. Темата е секс! Аз не съм изневерявал и съпругата не ми е дала повод за ревност! Макар на 46 тя е атрактивна, интелигентна жена, спираща мъжките погледи.... Винаги съм усещал една невидима емоционална стена от нейна страна. Преди около месец и признах, че сексът с нея не ми харесва и не ми е харесвал ( за пръв път директно изказано). Даже по едно време се бях почти отказал от това удоволствие. Не съм търсил утеха при друга жена, защото обичам жена си. Просто приех това за факт и... темата приключи. Не, че не съм се опитвал да променя нещата, но при всяко "разчупване" (без извратености) отговорът е бил винаги "Не, притеснявам се, не ми е комфортно"... и т. н.. Обсъжда ли сме въпроса, но отговор не съм получавал. Съпругата ми в семейният ни живот никога не си е поискала секс от мен. Винаги активната страна съм бил аз. И с много малки изключения, секс никога не ми е отказан. Изненадата настъпи след този директен разговор! ... неща, за които съм си мечтал, удоволствие неземно. Пълна програма от... до! Секс всяка вечер.... и всяка вечер нова изненада!!! Обгрижването ми в семейството се утрои, разходки, семейни вечери, ... даже ходи по-често при родителите ми!!! Като попремина еуфорията се замислих следното. Заедно сме от 23 години, такова сексуално удоволствие не сме изживявали. Защо? Таила е тези свои фантазии толкова дълго!? Защо!? ... или във времето, зает с осигуряването на семейството не съм усетил намесата на "учители- помощници". На тези въпроси не получих отговор от съпругата си. Някой да се е сблъскал с такъв "проблем"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 28f36cbf7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Според мен просто се е уплашила. Жените сме големи артисти, наслаждавай се докато можеш
ж33

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 4903bc698c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Според мен просто разговорът е помогнал. Радвай се на щастието си, не търси под вола теле.
Ж28

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: f22791a3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Разбрал си, че не си безсмъртен и времето след инфаркта искаш да го изживееш пълноценно. Е, тя също е разбрала!
Когато почти губиш любимият мъж, приятел, довереник, баща на децата ти... падат всякакви задръжки и комплекси налагани от обществото в годините и само искаш още време за всичко което НЕ си направил, казал!
Не търси под вола теле, за жена ти е било още по-голям шок твоето боледуване. Ти почти си си отишъл, а тя е живяла в това време с мисълта, че ще остане след теб, с мъката и без никаква възможност за повече общо щастие.
Знам за какво говоря, наслаждавай се, обичайте си се като че, утре може и да няма... жена ти това прави!
Още много години семейно щастие ви желая!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 27bee33cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Да ти имам проблема! Вместо да се наслаждаваш на щастието ти започваш да ровиш! Защо? А да ти е хрумвало, че просто до сега съпругата ти също е била безумно уморена и заета и не и е било до експерименти в леглото? Че докато ти си бил в командировки тя е готвила, чистила, перяла, ходила на работа и гледала децата. И сега когато грижите и поне свързани с децата са намалели вече има малко повече време за себе си и за теб. А и твоите здравословни проблеми със сигурност са и се отразили, била е уплашена, че може да те загуби и е решила, че заслужаваш да си щастлив. Така, че какво се изненадваш. Радвай се!

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 610835610e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не го мисли, какво е, че колкото и да е хубаво годините напредват. Радвай се. Затова в семейството се говори. Това е трябвало да го направиш преди 20 г. Усещам гневност и филм в теб. Че си ки създал сценарий. Но има ли значение?

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 647a186b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мисля че се притеснявала да ти се открие, за да не я помислиш за перверзница/курва етц. След като ти си споделил по този открит начин, тя е разбрала че сте еднакви и е паднала бариерата и.

Другата възможност е да играе играта сега заради теб, и да прави всичко това защото държи на теб или я е страх да не започнеш да кръшкаш или да я зарежеш.

Според мен все пак първото е по-верятно - преоткрили сте се.
И благодаря за споделянето, мисля че при нас е подобна ситуацията (включително и семейството, разпределянето на средствата - въобще 90% от нещата които описа за вас), където от много време ми се върти подобна идея за такъв разговор, поради почти същата причина.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 5dd1c77731
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Мисля, че сте излезли просто от омагьосания кръг на семейната рутина...
Често се случва партньорите да не си споделят от самото начало на кого какво харесва в секса. Освен това желанията могат и да се променят и развиват. Веднъж влезли в рутината на семейния живот, често партньорите се срамуват да споделят новите си сексуални желания... Съответно сексът в семейството се редуцира до един минимум, който е познат и на двамата.
Според мен този феномен се получава когато двамата са влюбени в началото и се "страхуват" да споделят сексуални желания за да не изглеждат "развратени" в очите на другия.
По-късно пък също не го правят, защото се предполага, че двамата си знаят особеностите и има известна доза притеснение когато единият иска нещо различно.
Жените достигат сексуалния си апогей към 40те, това също не е без значение.
Както и да е, особеното в случая е, че жена ти вместо да се нацупи или отдръпне е поела най-добрия път.... радвай се за това и бъдете бесни и без задръжки в кревата:-)

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: b2125f0116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На тия години малко глупав въпрос задаваш... Засегнал си егото и, така че си я мотивирал да "работи". Теб ако ти бяха казали на работа - абе държим те тук щото си стара пушка, ама кой знае какво не става от теб... Естествено ще се мотивираш да се докажеш. Имай предвид, че след като просто става дума за накърнено его, а не е нейно зряло решение, както изненадващо се е открехнала за тия неща, така и изненадващо може и да се върне на старото положение. Когато преодолее комплексът, че не те е задоволила. Тъй че, не я хвали много... Трябва да остане някаква незадоволеност у нея, и след като не е сексуална, ще е его.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: be3fc1ffa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Секс всяка вечер и всяка вечер нова изненада. Някой да се е сблъсквал с такъв проблем?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 9798f931f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Според мен са се включили инструктори... Бъди нащрек. Човек не променя току-така поведението си. И гледай да не е толкова бурен секса, че инфаркта не е шега работа. Тя да не иска да те умори? !

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 9798f931f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ти директни отговори няма да получиш. Търси индиректни, но според мен е ясно. Гузен негонен бяга.
бате Гошо

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: fcebd5ffe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Радвай се, че си попаднал на умна жена! Това е голяма рядкост! Жена ти е достатъчно умна и действа адекватно. Бъди и ти умен и не рови, да не стане като оная приказка - Дай да си вярваме, че ако не си вярваме - ще се дебнем, дебнем ли се - ще се хванем.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: c0002158e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Разбирам те. Жена ми след като роди второто дете не искаше да чуе за секс. Постепенно малко напълня и това я притесни. Преди това имаше невероятно тяло. Тя и сега никак не е зле. Новото беше, че се отвори сексуално. Както казваш, почти всяка вечер иска да го правим, иска пълна програма, което е абсолютна новост. Сякаш се страхува, че като е напълняла ще спра да я желая.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: c059aa223f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Автора: Благодаря за коментарите. Да, съгласен съм, че жена ми е умна и интелигентна, децата са ни добре възпитани. Въобще проблемите, които имат доста приятелски семейства, нашето семейство ги няма. Познавам съпругата си и семейството й дълги години преди ние да създадем семейство. Не мога да разбера, защо е криела нейните сексуални въжделения, коментарът "да не я помисля за перверзна" е алогичен. В случай, че тя отговаря на моите сексуални желания сега, а това не са И нейни желания, не ме прави щастлив- трябва да прави нещо, което не и идва " отвътре", само да не ме загуби (няма да ме загуби! ). Факта, че съпругата ми никога " не ме е награбила" също така изплува в съзнанието ми. Не търся под вола теле, просто искам да съм наясно... защо се случват по този начин нещата. Дори и да е имало или има "учител в семейството" трябва да знам, защо е стигнала до там и какво и е липсвало, за да предприеме такова решение. Желанието ми е да не живея в заблуждение и аз и семейството да са щастливи.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 9798f931f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, ако сега положението те устройва, не ровичкай. Ако разбереш истината, щастието може и да се изпари - и за теб, и за цялото семейство.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 24f3d71a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Моят въпрос към теб, авторе, е защо чак след 22-годишен брак ти си изказал неудовлетвореност от сексуалния си живот? На мястото на съпругата ти аз бих се почувствала неуверена, да не кажа обидена. Един вид: мъжът ми за толкова чужд човек ли ме е смятал, че през всичките тези години не се е престрашил да сподели с мен своите интимни желания именно "директно"? Аз също съм на 46 години и описанието на съпругата ти съвпада горе-долу с моя профил. В нашето семейство винаги се е говорило за секс напълно открито, включително и за фантазиите на мъжа ми, свързани с други жени, за моите нестандартни желания и т. н. Там, където настроенията ни са съвпадали, сме осъществали идеите си. Ти защо си мълчал? Вероятно с това мълчание си създал някакви рамки, някакво негласно споразумение за това кое е "прилично" и кое не. Разбери ме правилно: ако 20 години един човек си е поръчвал в ресторанта кюфтета и накрая заяви на готвача, че всъщност никога не е обичал кюфтета, въпросният готвач, за да не загуби дългогодишния си клиент, ще се изпопребие да му сервира едно след друго цялото меню (след като, разбира се, му тегли една мислено). Не те подтиквам към това да търсиш под вола теле, но певедението на жена ти издава паника. Тя или е приела думите ти като намек, че се готвиш да я напуснеш, или просто се опитва да ти отвлече вниманието от нещо, което не иска да разбираш. Това "нещо", според мен, не е друг мъж, както може да си помислиш, а най-вероятно фактът, че тя също не става по-млада и че физическата й привлекателност започва да губи силата си. Ако моят съпруг ми заяви, че не му харесва сексът с мен, точно това бих си помислила.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 1351f3acfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И моето мнение е, че твоето признание я е провокирало. От една страна иска ти да получиш удоволствие, но от друга я е заболяло, че не ти харесва с нея и иска да излекува наранените си чувства. Да си докаже, че е способна да те задоволи. А може и да се е уплашила да не потърсиш това другаде. Радвай се на развоя, благодари и на двама ви и й дай да разбере това, което разбрахме и ние тук. Пожелавам ви щастие! :)
Ж30

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 204b1d3058
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До 17: Благодаря за отговора. Не един път през тези години съм се опитвал да говоря и не само да говоря... Отговорът беше отрицателен. Действията също. Нито говоренето помаше, камо ли действието.... и в един момент ситуацията се обърна на 180 градуса. Разбира се попитах как от вчера за днес се промениха нещата... никакъв отговор, мълчание....

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 268b07afd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   17, смразяващо логично е това което казваш. Въпреки това се опасявам, че трябва да възразя. Многобройните опити за разговор от автора (тук май визирам и себе си всъщност), показват отричане от отсрещната страна.

Аз лично не искам да насилвам никого с моя си мироглед, и предпочитам по-доброто зло - въздържанието, или логичното кръшкане.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 9c8b7b42c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторе, да ти имам проблема. Аз съм на 52, при мен първата част на описанието съвпада напълно с тази разлика, че не беше инфаркт а катастрофа. Оттам нататък обаче нещата са диаметрално противоположни. Не само съм казвал, плакал съм, молил съм - резултат нула. В крайна сметка ѝ казах, че повече няма да искам секс от нея, което тя прие с лека тревога, но по-скоро за сведение и сексът между нас приключи.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: b01aebc21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Във вашата история има един хепиенд! Това е най-важното. Наслаждавай му се, не се знае колко време имаш - обикновено след първия инфаркт идва и следващия. Между другото бърнаут-синдрома е един от най-лошите рискови фактори за коронарна болест на сърцето. Но това си го минал вече. Според мен най-вероятното обяснение за промяната на твоята съпруга е, че тя иска да направи всичко за теб, след като е осъзнала, че не си щастлив с нея! За една жена да чуе от мъжа си след толкова години, че секса никога не му е харесвал би трябвало да е истински шок! Тя сигурно е интелигентна и вместо да плаче постоянно (както биха направили мнозина) е потърсила (най-вероятно професионален) съвет. Защо досега никога не е започвала първа? Проста има такива жени, които са доста консервативни и не посягат първи, на които им трябва една много специална обстановка, за да се настроят. Иначе нямат никаква потребност за секс. Най-вероятно тези случаи са били доста редки, което е разбираемо, щом се е стигнало и до бърнаут... Не си разваляй рая с мисли, дали някой не я е научил, а греби с пълни шепи от щастието...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: b1d8fc835e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Най-вероятното обяснение за поведението на тоята съпруга е, че е гузна, защото е правила секс с други. Типично поведение на виновен човек. Сега гледа да замаже положението, уж да те накара да се чувстваш по-добре след инфаркта, ужким се била осъзнала. А може и да цели втори инфаркт с тая страст - много внимавай. След сто години брак секс като на разгонени тинейджъри означава само едно - трети. Казваш, че никога преди не е иницирала секс. Точно това е странното. Ти си идеалната жертва - зажаднял за секс, в критична възраст, с парички в банката и нейния неограничен достъп до тях. Ашколсун, банкомате! Моят съвет: постави я под наблюдение! Ще изскочи треньора по някое време!

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: b371c86ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От всички отговори до тук най логичният и най умният е на н (24)
наистина много на гнило се мирише тази работа.. чак след толкова години да почне пълни програми и разни такива!!!
Винаги им ТРЕТИ.
Аз съм жена и ти го казвам от сигурност само че, при мен е друга причината на мъжа ми му е малък пениса около 12 и секса не ни вървеше както трябва и за това търсих любовник и го намерих след време с огромен пенис 25 см и направо желанието ми за секс и за живота се върна многократно и мъжа ми се осъмни в мен и ми постави ултиматум и бях принудена да го убедя че всичко е ок и да му изпълнявам пълна програма и да пъшкам и да викам уж от кеф. само и само да не се развеждаме заради детето и финансово също.
за сега я карам по кротко с любовника докато му мине съмнението на мъжа ми, сигурно е пуснал и детектив зад мен и ми проверява всичко понеже е богат и може да го позволи.. но искам да ти кажа
жена ти може да ти изневерява и може би не, пусни да я проверяват с каквото можеш и ако е ума като мен пък няма да я хванеш... демек и да ти изневерява или не не си хаби ни времето ни парите защото ако го прави или ако иска да го прави винаги може да го направи и то без да я хванеш...
такива сме за съжаление.... ( кучки ).

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: bfcbdfc3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Жените не се променят. Тези, които го могат го правят, които не могат не го правят. Отказвала е защото си я търпял такава. Що да си дава зор като и така може? Иначе казано ако преди 20 години и беше казал - или пълна програма или аут още тогава щеше да ти стопи лагерите. Миналото си е минало. Блъскай смело - няма да се изтърка ;)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: c059aa223f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От Автора: Благодаря за коментарите. Все още не мога да се реша на крайни мерки-следене и т. н.. Всеки понеделник е на фризьор, маникюр... това не ми правеше впечатление, но след горните коментари....

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 2ed5e3a5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Най-точна и права е №25-жените винаги търсят секс с голям размер, а ако не могат да намерят и на нещо средно се навиват, но винаги търсят секс с повече от един партньор, няма значение дали са омъжени или не - това е!
Колкото и да се правят на девствени и недостъпни, винаги искат размера!
Една жена, ако е решила да кръшне-и Господ не може да я спре, вервай ми
Но ако е умна и тарикат, може и 5 мъже да върти, като мъжа й няма да разбере, защото женската вагина поема всичко и няма изтъркване, брато!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker