Колко често е нормално да правим секс ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко често е нормално да правим секс ?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 4793 пъти
Здравейте на всички посетители на сайта следя го от доста години но ето и на мен ми се случи да помоля за малко помощ от вас. Мъж съм на 30г женен Жена ми е на 25г заедно сме от 3г женени сме от 1г имаме и прекрасня дъщеря на същата възраст. Имаме спор колко често е нормално да правим секс в месеца. В момента го правим около 4 5 пъти в месеца което е прекалено малко за мен и това много ми тежи. Аз мисля че 3 до 4 пъти в седмицата е нормално, да не говоря че съм имал партньорка с която съм го правил 3 пъти на ден беше ми мн добре но малко тежко ми идваше заради работата иначе нямаше друг проблем за мен и така. А според нея 5 6 пъти в месеца. Пускам темата заради нея тя е в течение и ще следим коментарите заедно. Ще помоля разни хейтъри да пропускат коментар. Ще се радваме на отговори от широко скроени личности, като нас благодарим предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 168277aa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   За двойка с малко дете по 3 пъти на ден е труднопостижимо, да не кажа фантазия. Работата, детето, просто не мисля, че ще имате възможност да го постигате този норматив. Аз съм приблизително на възрастта на приятелката ти, но неомъжена. С едно от бившите ми гаджета спазвахме 3-4 пъти седмично. Обаче детето, променя нещата, така че смятам, че предложението дадено от теб е малко над леснопостижимото. От друга страна по 4-5 пъти месечно е веднъж седмично, което пък е малко наистина. Според мен най-добрия вариянт е и двамата да отстъпите по малко и да се срещнете по средата. Примерно 2 пъти в седмицата е реалистична прогноза за хора с малко дете, но и е задоволителна за млади хора.
В заключение гласувам с 2 пъти седмично за случая и ще следя темата, защото ще ми е интересно да видя и другите мнения.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b7e8613238
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако имаш партньор, който харесваш, разбирате се - всеки ден по веднъж е ок. В смисъл при нас с мъжа ми е като лека нощ, така да се каже. Понякога е и вместо добро утро. После пърхам като пеперуда из къщи и на работа. Сексът е цимента в брака/връзката.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: edc05c5eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Интересна тема, Dirty Daddy ще се включи:
- като начало не съм сигурен, че мненията на хората тук във форума ще са ви от полза... нека си представим, че мнозинството са на мнение, че секс всеки ден е нормално - и какво? Да не би твоята партньорка да започне да и се прави секс по-често поради това? Или просто единият да може каже на другия "видя ли, аз бях прав"?
Според мен сте попаднали в класическата ситуация, когато след първоначалната еуфория нещата се уталожват, жената е получила това, което генетично е програмирана да иска (дете) и сексът вече не и е приоритет. Много често срещано явление, за съжаление на мъжете.
Освен това броят на сексуалните контакти на месец зависи и от "качеството" на секса - едно е да го мушнеш за 10 мин. мързеливата след работа преди заспиване, друго е да се подхванете за четири часа със почивки и да имате мускулна треска на другия ден.
Обобщено казано: нормално е толкова, колкото ви се иска и на двамата, тоест общият знаменател.
Ако на единият от вас му е малко това, можете да се опитате да разчупите ситуацията, говорейки по темата: ако кажеш на жена ти "видя ли жено, повечето хора имат секс три пъти седмично" например, мислиш ли, че тя ще има от утре желание за повече секс? Не, няма да има.
Но може да опитате неща, които разнообразяват секса и съответно увеличават желанието за секс: говорете открито кой какви сексуални мисли/представи/мечти има.
Често се оказва, че има несподелени сексуални мисли - едни мечтаят за по-груб секс, връзват се, играчки, двойки-тройки-четворки, дом-суб, роли, каквото се сетите... развинтете си фантазията, всичко, което се харесва и на двамата е ок, колкото и в очите на трети да е развинтено или "перверзно".
Тайната е в разнообразяването, тогава желанието идва от самосебе си.
Dirty Daddy

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f21376023d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Между 2 и четири пъти седмично.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3db53f5241
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има партньори, които в началото поради това да бъдат с теб, се правят на такива, каквито ти искаш - тоест правите го колкото ти искаш. В резултат на което ти си оставил предишната. Сега обаче новата ти не е по секса и вече си го разбрал. Или се примиряваш, или не знам. Хората не се променят, а маските падат след 4г съвместен живот. Нормално е да го правите колкото ти искаш с жена, която и тя иска по толкова колкото ти. Само че вече имаш дете и не зная.. ще правиш ли до живот тази жертва.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e9c76b7371
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Когато жената не може да получи оргазъм по време на секс, за нея сексът се превръща в бреме или досадно задължение. Вместо да питаш по колко пъти е нормално да се прави секс, старай се жена ти да получава оргазъм или най-малкото да и е приятно, а не само вкарване и изкарване. Никоя жена няма да откаже ако нещо е приятно, нали така... На нея просто и е неудобно да ти каже суровата истина, че не струваш в леглото. Като искаш секс често, постарай се- поне 10 мин. любовна игра, гледай да не свършваш за 1 -2 минути иначе тя си мисли-оф, само така се събличах, за да му послужа на мъжа ми да си задоволи нагона... Постави се на нейно място -ти ако не свършваше по време на секс или се чувстваше използван само за вкарване и изкарване, щеше ли да искаш да правиш секс често... Този коментар да послужи на всички, чудещи се защо жена им/гаджето им отказват секс.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fb83dac678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Здравей, аз и приятелят ми например правим секс 3-4 пъти в седмицата, понякога и 5, зависи от ежедневието ние, разбира се. Когато правим секс по-малко от 3 пъти в седмицата (поради определени причини) и двамата не се чувстваме добре и ни се насъбира.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a400da3cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен не е до колко пъти е нормално, а до това вие да постигнете компромис, който да устройва и двама ви. Нормално е относително понятие, за едни е нормално един път седмично, за други три-четири.
Иначе, за да отговоря на въпроса ти, аз съм от тези за по три-четири пъти на седмица, макар че в последно време го правим доста по-рядко, защото сме пред големи изпити и в следващите месеци ни се очертава много стегната програма на учене.
Успех и се надявам да постигнете споразумение с жената :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 042c785d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мъж на 32, жена на 28, с дете на 1. 3 год. Заедно сме от 7 години и правим секс почти всеки ден. Вечер ако е нещо много уморена, сутринта. Сега, както спим голи трудно пропускаме. В събота вечерта задължително оставяме бебето при една от бабите и излизаме двамата, или с компания, пийваме си, танцуваме и после цяла неделя си играем, пълна програма. Вечерта си прибираме детето, доволни от живота. Жена ми след като роди взе да спортува и е станала по секси и от преди, купува си разни дантели, чорапи и си го иска. Ония ден ми прати една такава наконтена снимка и ми написа в 21. 00 се превръщам в мама с пижама и само дето не си скъсах джапанките. Почти всичко зависи от жената, дали е темеруд. Но не всичко! Тя има един лаф от някакво стихотворение. Ако ти сцената не сложиш и завесите не вдигнеш, аз как да танцувам, любими? И така като каже квото поиска го правя, гледам малкия като е на спорт, в събота и помагам да изчистим къщата, или излизаме с малкия, тя да оправи. Събота и неделя не готви, тва и е закон от ден първи. Нямам никакъв проблем, излизаме или поръчвам за вкъщи, тя пък се занимава с мене. И аз и правя жестове, тя ми вика, че са неандерталски, ама много се кефи като и сипя едно уиски и и кажа да отива да се настройва, че аз ще сложа пикльо да спи. Направете си един ден без бебето и без работа, като нашия ден и ще видите как едвам ще го дочаквате и през седмицата ще ви се оправи апетита. То апетита идва с яденето, както се казва. Тва вашето е много малко секс, жена ми ще ви се скара. Тя вика, че сексът е много важен за младостта и здравето на жените.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3fa0680490
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За жените нормалните норми са както следва: между 20 и 30 годишните - 2 пъти дневно; 30-40 г. - 2 пъти седмично, 40-50 г. - 2 пъти месечно, 50-60 г. 2 пъти годишно; след 60 г. - хич.
За мъжете е различно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6c9cd6ee08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   С приятелката ми го правим или всеки ден, или през ден. Година сме заедно.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6c9cd6ee08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки ден правя, но и аз съм имал приятелка, с която сме го правили по три пъти и се чувствах дори по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 33b4918fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Както във всичко е добре да си планирате време за нежност. Както има един лаф, вторник, четвъртък и през седмица в неделя. Детето е важно да спи отделно, не заради сексът а защото така е правилно и добре за детето. Може да прочетете повече по въпросът. Важно е да спите в едно легло. Масово семействата спят разделени, което не го разбирам. Може да не правите секс, но е важно всяка вечер да сте прегърнати, да има комуникация. Всеки има различна потребност. Но колкото по-често толкова по-добре. Четох наскоро една статия, защо трябва да правим секс всеки ден. Прочетете я в нета. Много интересно. Прочетете и какво пречи на една връзка и какво не трябва да има в спалнята. Важното е да поддържате отношенията си, иначе ще сте потънете в масовото семейство, където правят секс още по-рядко а някой въобще.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a8f83e40be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Ще помоля разни хейтъри да пропускат коментар. Ще се радваме на отговори от широко скроени личности, като нас благодарим предварително!!! "

ох божее!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 914c36c85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм на 22г, а приятелят ми на 30г. Заедно сме от 6м., правим го всеки ден, понякога по 2 пъти, а понякога и по 3, когато почива. Според мен има значение от кога сте заедно и колко се желаете. Колкото повече, толкова по-добре. Нищо не заздравява отношенията между мъжа и жената така както секса! С предния ми приятел го правихме 1 път на 2-3 месеца... това до нищо добро не доведе.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 26dd576b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   По няколко пъти в седмицата според мен е напълно нормално. М28

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: da609774fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Жена съм на 30 с 3 годишно дете. Мъжът ми е на 29. Когато детето мина годинката започнахме контакти около 1-2 пъти в седмица. Бях много уморена и нямах желание. Първите 10 месеца след раждането не сме правили секс, защото така ме бяха зашили, че не можеше да проникне. Сега с течение на времето нещата се нормализираха, около 5-6 пъти в месеца. Малко е, но сме уморени и заети много. На него не му стига, той е готов всеки ден. Но аз след качествен секс после една седмица нямам нужда. Друго искам да попитам. От няколко години мъжът ми не може да повтори след кратък период. Възбужда се, но му омеква. А преди след като свърши, можеше след 20 минутки още веднъж. Не се оплаквам. Не оставам незадоволена, просто питам как е при вас? Интересна съм му, привлекателна съм и с красиво лице и секси тяло. Възбуждам го, но къде тогава е причината? според вас? Ж 30

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ed19ecc04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ние имаме бебе на 6 месеца и правим секс 3 пъти някъде седмично, но в интерес на истината ако не беше заради него в момента и 1 път ми стига.
Причините са много.
Номер 1 причина е, че не се чувствам подкрепяна достатачно в грижата за детето. Всичко остава на мой гръб и се чувствам предадена. За жените емоционалното е много важно.
Втора причина е, че не изчака достатачно след раждането, а ме принуди едва ли не на 2-ра седмица да правим секс, което беше много болезнено за мен и от тогава изпитвам непрекъснато страх, че ще ме боли, макар че раните са зарастнали и реално съм си като преди раждането чисто вагинално. Остава обаче очакването за болка.
Трето - кърмих до скоро, което води до хормонални проблеми и не можех да се овлажнявам достатачно. Предписаха ми специален крем, който се ползва по време на секс, което пък обиждаше мъжа ми... не съм ли го възбуждала вече. Пак заради него с гузна съвест ползвам крема... и съответно удоволствието се разрушава.
Четвърта и последна причина поне за нас - той иска второ дете веднага, а аз не съм готова нито физически, нито емоционално.
С две думи като жена с бебе горе-долу ти описах честно как стоят нещата поне малко може би и за съпругата ти, за да не те желае.
При това аз съм си възпитала детето да си ляга рано и имаме цялата вечер за нас, живеем сами, нямаме проблеми за осамотяване. Просто не го желая както преди заради горните точки. Детето изобщо не играе роля, освен че съм уморена повечко, но иначе не ни пречи.
Пречи ми поведението на съпруга ми, липсата на разбиране.

Подкрепям също номер 17. КАЧЕСТВО вместо количество е важно за жената. Предпочитам 1000 пъти да извъртя една свирка и да се свършва от механичното ръчкане и болката.

ж33

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bd79629d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Всичко си е с времето, в самото начало на връзката ни с мъжъ ми го правихме когато се виждахме, през няколко дни, тогава живеехме в различни градове, после заживяхме заедно и имаше период в който го правихме всеки ден, в повечето случаи и по няколко пъти. Когато забременях доста го понамалихме, в последствие когато родих може би от време може би от друго но не се върна времето когато го правихме всеки ден. Сега след 10 год. връзка го правим около 1-2 пъти в седмицата в най добрия случай 3 пъти. Ж 30год.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 70795c5d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 18, не го прави като не искаш, кажи всичко това на мъжа ти, за мен той е насилник. Внимавай да не ти направи второ без ти да знаеш
ние сме 7 години заедно, женени и го правим 1 път седмично, понякога и 2. Като гаджета по почивки сме стигали до 3-4 пъти на ден. За всяка двойка е различно, на нас всеки ден не ни харесва

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 33b4918fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   към 18. Аз съм влажна и ползваме лубриканти. Тези продукти са за увеличаване на удоволствието, а не за сърдене
Поговори с партньора си. Позволявай друг да ти помага, не само той. Отпусни се и изисквай от него.
9 браво на вас. И ние сме почти така. Само дете няма на кого да разчитаме за да останем сами, иначе това което правите е супер, но малко хора го правят. Не една и две приятелки са ми казвали как правата секс 1-2 пъти годишно. Но всеки вече си е намерил някой навън. В началото сексът е бил супер, но после.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c6055ec29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ж 43, М 51 с 19 годишен брак
Минимума ни е три пъти седмично. Дори и когато децата бяха малки (а са с малка разлика, и си ги гледахме сами по класическата схема аз - у дома с тях, а той на работа) не сме спирали да правим секс.
№ 6, не знам дали и мъж, или жена, е много прав/а!!
Винаги когато правим секс, получавам мултиоргазми. Е, как да откажа такова нещо? ! :) Ми, няма как! Изморена, с главоболие, ядосана... каквото и да ми има, сексът оправя всичко! Ако е качествен!
W 420

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 67526832c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Сещам се за един виц като чета тази история: Мъж и жена и си говорят, жената въздъхва....Ох, колко отдавна не сме правили секс. Мъжът отговаря: ТИ не си правила.
Това в кръга на майтапа. Според ме за млади хора - мъж на 30 г. и жена на 25 г., е нормално поне два - три пъти през седмицата и през уикенда всеки ден. Ние с мъжа ми го правим един път седмично, но сме женени от 23 г. И това от чист мързел. Уж се уговаряме примерно вечерта да се ч..ме, но като се прибера от изморена от работа, ищахът ми вече е минал. Не че сексът не ми харесва - напротив. Но аз имам желание обикновено по обяд, а тогава съм на работа през седмицата. През уикенда се разписваме и така. Но когато бяхме младо семейство, разписването беше ежедневно.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4e5a4344ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   от АВТОРА до номер 6. Точно аз съм инициатора на любовна игра и ласки преди секс, секса ни трае средно около 40 мин което мисля че е нормално, жена ми малко трудно получава оргазъм но в над 90% от случаите винаги си e получавала оргазъма. Затуй че ако ти се намираш в подобно положение намери си друг отдушник, не моята тема и ако желаеш да си полезна в случая ЧЕТИ ПРАВИЛНО въпроса на темата и отговори. Водим си някаква ориентировъчна статистика от посетителите на сайта няма нужда да предполагаш дали ставам или не в леглото...!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 35e7f9f40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторе, въпросът ти на мен лично ми прозвуча като: "Колко пъти дневно е редно да пием вода? " Ами, когато сте жадни, бре, хора! Ако теглим чертата и се окаже, че повечето двойки правят секс 4 пъти седмично, то какво? Ще си оградите с кръгче в календара понеделник, сряда, петък и неделя, ли? С моя съпруг вчера, например, правихме секс сутринта и вечерта, онзи ден - само вечерта, а цялата минала седмица май я пропуснахме просто защото и двамата бяхме свръхнатоварени с работа. Въпрос на желание, на кондиция, на възможност и най-вече на взаимност е. Ако сме в отпуск - без значение у дома или на почивка - правим секс всеки ден, просто ни се иска. Ако сме затрупани от ангажименти, се строполяваме в леглото веднага след вечеря и заспиваме мъртвешки. Не гледаме на секса като на задължение, изпълняване на някаква норма или отчитане на дейност.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ce6c5605fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Здравейте, млади хора изчетох всеки един коментар и даже се смях на някой, ей хора за какво говорите... ама това е секс не е задължение, нито работа на полето, моля Ви се недейте така, ... ама ако не секса какво бе хора ви носи най-голамо удоволствие....? ! само не ми казвайте работата, дома, това е потребност бе хора уж полово зряли, за какви цифри ми говорите, за какви графици -Чуйте се, та ни е хората сме живи същества, секса е како въздух и вода , ако не е така значи има проблем и се търси помощ, хора та Вие сега ако си намирате повод за извинене да не го правите и избягвате, кога като станете на колко на... 50, 60, 70... ако сте оцеляли, ... не се лишавайте от нежо което е балсам за душата и тялото, ... доставяйте се удоволствие, разговаряйте, не смятайте, какво давате, за да получавате, това не бизнес, това е тръпка, не я губуте, щом сте заедно значи не случайно, ама децата, ама ангажименти -извинения хиляди, живейте, любете се често и и по -много не се щадете, това е ключа на стабилния брак и връзка, другото е просто честа аритметика и интерес ако липства секса! , мислете и умно умувайте! Ж50/ с двама гомями сина и мъж който през 25 годишен брак всеки ден е показвал че е желана и обичана -и истинска любов и чувствен секс! /

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0ff1de39b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   През ден. Иначе казано 3 пъти седмично е в рамките на нещата според мен. С 4 пъти месечно си просиш да сдобиеш мъжа си с любовница. :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e9c76b7371
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До Автора, от номер 6. Не исках коментарът ми да прозвучи като обида. Ще ти отговоря така: ако на жената й харесва секса с мъжа й-ще го прави всеки ден. Ако не й харесва -и един път в месеца й е много. Твоята е да кажем някъде по средата. Вместо да си водите статистика, говорете нормално, обсъдете го, дискусията е най-важното нещо в една връзка. Щом тя чете коментарите, нека да бъде искрена с теб и да ти каже какво не й харесва и какво й харесва и защо и как се разминавате в мнението колко пъти ТРЯБВА да се прави секс.. А ти приеми каквото има да ти каже спокойно, а не както реагира на моите евентуални предположения в коментара ми по-горе. Критичното мислене води до прогрес, а не комплиментиге и замитане на проблемите под килима. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4e5a4344ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От Автора до номер 6, днес звучиш доста благоприятно явно са ти пуснали (шегувам се). Междудругото можеби заглавието на темата ми трябваше да е КОЛКО ЧЕСТО ПРАВИТЕ СЕКС че иначе написано звучи все едно по график трябва да действаме моя грешка. А отонсно темата Жена ми каза че преди време питала и други нейни приятелки и майки колко често го правили но те и отговаряли 1 - 2 пъти месечно което няма как да е възможно, мисля си че ги е срам да си признаят за да не ги помосли за нимфоманки, бил съм с доста момичета но 1 -2 пъти на месец няма как да издържат ка моли аз, именно затова исках да споделите колко често го правите... тя да види...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e6ace908a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторе, отговори ако можеш честно на въпроса ако продължавате така дали би намерил друга жена, която да ти е само за секс? Това според мен е доста важно и тогава би могъл да чуеш други мнения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker