Развити полови органи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Развити полови органи
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 7754 пъти
Здравейте! От началото се извинявам за правописните грешки просто много бързам! Значи въпросът ми е свързан с женските полови органи. На 14 години съм и за да се уверя, че въпросът ми е на място пуснах няколко порно клипчета и се оказа, че имам проблем. На всичките видеоклипове клитора и 2-та чифта срамни устни на жените бяха много миниатюрни.. Аз като застана гола пред огледалото със събрани крака то вторите срамни устни които са пред отвора (вагината) висят на долу около 1см.. Клитора също ми е голям, обаче не се надървя както гледах в някои теми ами си стои леко набръчкан.. Не мога да си го обясня.. Възможно ли е и наред ли е всичко? Имам си цикъл растежа ми е нормален всичко е окей обаче това ме комплексира и понеже до сега не съм била с момче се чудех дали ще бъде проблем и за тях? Тоест имам средно големи срамни устни и дебел набръчкан клитор.. Да е дебел да е дебел колко да е дебел.. не много :д около 1см на широчина и около 2 на дължина.. Кажете ми нормално ли е и + на жената или - е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: bc26363879
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Аз съм "момче" (в смисъл, ако на 28 още се брои за момче де, хихи) и ти казвам, че нямаш абсолютно никакъв проблем. Нито е грозно, нито си единствената с по-големи "срамни" устни.
Единственият проблем е в твоята глава, понеже явно се терзаеш сама от това, че са ти по-изпъкнали. Избий си го и не си създавай сама ненужни комплекси. Всичко си ти е наред.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 057c93864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До колкото знам големият клитор действа възбуждащо на мъжете. Може да не се възбуждаш достатъчно, да не си се доразвила полово и в бъдеще той да се втвърдява /при сексуален акт/. Колкото до големината на срамните усстни - мисля, че е индивидуално и не ми се вярва да е толкова различно. Изобщо нали всичко си имаш, а дори да е в повече - какво от това. Може точно това деа е по-възбуждащо за сексуалните ти партньори /когато му дойде времето/.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 74c71b38c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не се притеснявай, мила. И аз съм така и на никого не му е правило лошо впечатление, дори в повечето случаи са го харесвали. И аз съм се сдухвала и продължавам да се сдухвам като гледам някви розови и мънички неща по порно филмите, но всеки има различна физиология. Това не трябва да ти е комплекс, приеми го като плюс :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4148796e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Получават се и подобни аномалии. Всъщност аномалии звучи някак страшно и гадно, но няма от какво да се притесняваш. Нито си първата, нито последната. Действително има мъже, на които това им харесва и им действа възбуждащо.

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 35d221ac89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм жена и мисля, че си щастливка, хубаво е да имаш голям клитор, моя е с нормални размери, но мисля, че ще е по-готино с по-голям клитор. А колкото до срамните устни също мисля, че си е нормално. Според мен не само мъжете се възбуждат от това, но не съм обратна де:)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c8bf200400
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   според мен е естествено при всяка жена да са различни. Не намирам, че клиторът ти е особено голям и „ненормален“, а е „набръчкан“, защото не е възбуден, а в нормално състояние - освен това клиторът е вътрешен орган преди всичко и не се вижда, това е само малка част от него - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80

при теб значи може да се вижда малко повечко от него...човешко, не си извънземно някакво!

колкото до срамните устни - при повечето жени външните срамни устни т.н. „големи“ покриват вътрешните, това действително е „нормалното“ състояние, доколкото може да говорим за нормално или абнормално при човешките неща...
Ако нямаш дискомфорт при спорт, каране на колело, седене на стол - значи нещата при теб са нормални и няма за какво да се притесняваш, по-скоро си въобразяваш разни работи, защото тялото ти се е променило с възрастта, но дори да е така - ако не ти пречат в ежедневието е ок, ако се комплексираш от това, може да се коригират срамните устни оперативно, клиторът - по-скоро не.
Не е препоръчително горното, ама ако се комплексираш толкова, психическата травма е по-голяма от възможните проблеми при операция.

При порното нарочно са избрани жени с по-светли, по-неголеми срамни устни и клитори, защото изглеждат за повечето мъже по-млади и неупотребени - кото си е илюзия, те са к...ви, а ти например девица, а имаш големи устни.
Ако не смяташ да си изкарваш хляба значи като порно-актрисите, нямаш проблем. Едва ли и за мъжете е проблем - някой твърдят, че ги възбуждало, но пък според мен просто трябва да ни приемат такива, каквито сме - с големи или малки срамни устни - вагините са си наши, клиторите са си наши и срамните устни са си наши - и техните пениси не са перфектни, о - далеч са от естетичното дори!

П.П. - когато види авторката такъв органи и прилежащите към него топки да не прихне да се смее - живей си живота авторке и да не ти дреме, ако не те боли нещо - при спорт или каране на колело, такива работи - значи си си напълно нормална и се гордей със срамните си устни - твои са си!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 73d5374c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Супер си маце! Не се вторачвай толкова в себе си! Важното е да си чистоплътна и страстна!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: bdbb6eb36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Няма нищо притеснително в това, според мен ти все още не осъзнаваш какво значи това за теб. Ще мине време и след години ще разбереш че това което го имаш го харесват много мъже.
Например, моята първа извънбрачна връзка беше с дама с много големи срамни устни и трябваше да минат години за да осъзная че това страхотно ми действаше на секса в положителния смисъл разбира се.
Минаха доста години от тогава, но и досега за съжаление не мога пак да изпитам истинска наслада с такива устни.
Един ден ще разбереш какво имам в предвид, след като попаднеш на точния мъж който знае какво е удоволствието от орания секс.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0fe0e99e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нямаш повод да се притесняваш, мила! На всяка жена са с различна големина, някои мъже харесват по - малки, други по - големи. Съвсем нормална си! :)
Аз съм в другата крайност, супер тясна, отвън малка, скоро обмислям бебе и много се притеснявам как ще излезе оттам... Така, че това не винаги е хубаво

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker