Харесвам и момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Харесвам и момичета
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 8218 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 23 и искам да ви споделя нещо, за което не съм сигурна, че е проблем, но определено бих изслушала различни мнения.

Имам приятел, когото много обичам и уважавам. Ще вдигаме сватба в края на лятото. И двамата сме отговорни и сериозни хора със сериозни занимания.
Общо взето съм щастлива с това, което имам, но има нещо, което не ми дава покой. Доста често се заглеждам по момичета и изпитвам нужда да опитам женски ласки. Не ме разбирайте погрешно, не съм лесбийка, харесвам истински мъже с брада, дълга коса и дори окосмение по гърдите (възбуждащо ми действат и татуировки, пиърсинги, кожени дрехи, твърда музика и разни други неща) :> Приятелят ми знае за влечението ми към жени и ме подкрепя, без дори да настоява да участва (както биха направили голям процент от мъжете). Проявява невероятно разбиране. За съжаление обаче, аз не знам къде да се запозная с момиче, което да споделя това което чувствам. Той ме съветва да потърся момиче в сайт за запознанства, но аз съм против това, защото не искам познанството ни да е основано само на сексуални отношения. Общо взето искам да намеря момиче, с което да имаме сходни интереси. Много бих се зарадвала ако и тя си има приятел и си станем семейни приятели ( ако разбира се момчетата нямат против с нея от време на време да си отпускаме по женски на по чашка и с хубава музика). Имаме много приятели двойки, но ме е страх да споделя на някое момиче, за да не разваля всичко. Вече имам чувството, че искам нещо невъзможно. Искам да намеря момиче, с което да ходим на плаж, да пием, да си слушаме метал заедно, да излизаме по разходки.. просто приятел. Не знам как да постъпя, защото ми е глупаво да свалям момичета, поради простата причина, че не искам еднократен секс, а нормални приятелски отношения с момиче със същите наклонности. Толкова ли е невъзможно? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 7917e5ec69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заглавието ти е "харесвам и момичета", заглеждаш се по момичета и искаш да си с момиче, но си хетеро... я пак? На всичкото отгоре искаш да имаш връзка с момиче, докато си с приятеля си и той няма нищо п/в.... Хубаво, поне не иска да се бърка, но в крайна сметка е ок и то дори и за връзка. Ако после решиш да го зарежеш заради момичето, да не се оплаква, че съм виждала такива, но тяхното поне беше само секс. :Д

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7f8933fa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре те разбирам. Имам същия проблем. Не съм била с момиче до сега, но страшно много съм влюбена в една жена, тя е известна личност и е лесбийка. Правила съм секс само с мъже, влюбвала съм се само в мъже, но това е нещо различно. Усеща се някаква голяма нежност, чувството е по- различно... В момента нямам връзка. Не си падам обаче по тройките. Аз също търся приятелство с момиче, което изпитва подобни усещания. Ако желаеш можем да се запознаем, ще ми бъде приятно!
Таня

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6b3e396fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Благодаря ти за разбирането, Таня :> От къде си?
Авторката

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7f8933fa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От София. А ти?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7f8933fa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Как може да се видим?

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6b3e396fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ами малко си далечко, аз съм от Варна. По принцип ще съм много щастлива дори само да си пиша с някого, който споделя същите интереси... ей така, сродна душица. Но като гледам тук е забранено да се публикуват всякакви контакти.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7f8933fa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля, че е забранено, ако ми напишеш някакви координати ще се публикуват. И аз ще се радвам да си пишем. Ако искаш ми напиши името си във Фейсбук и аз ще ти изпратя покана за приятелство. Не се притеснявай от натрапници, защото само от теб зависи с кого общуваш и с кого искаш да споделяш.
Между другото, как е във Варна, море, плаж...
Поздрави от мен - Таня.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6b3e396fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Хмммм за съжаление нямам фейсбук.
http://vampirefreaks.com/myniche - ето ти едно мое профилче, може да се регистрираш и да си пишем, по-скоро да си разменим скайп :> Иначе във Варна времето е страхотно, почти става за плаж. Позрави и от мен - Рени.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fec0d2a5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами много хубаво, желая ви успех и да се срешните и хубаво да си прекарате.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d8981298f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   момичета, много сте найвни - вие имате сексуално влечение към жени, ама искате и връзка да имате - ама и тя да си има и приятел и вие.... що за манджа с грозде е това - къде ще намерите такава жена? и по-скоро - такава двойка.
Да, за секс ще намерите, но за повече от това и желателно ли е изобщо?
не ви ли стига приятелят + секс може би с двойка или жена?
Знам ли, странно.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 318c947812
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Рени, просто не мога да те открия в този сайт. Пиши ми на megan00@abv.bg - Таня.
Пиши ми още днес! Поздрави!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 318c947812
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Рени, пак съм аз- Таня. Който търси- намира... Аз не мога да те открия, в този сайт има много регистрирани. Вече ти писах имейла си, а както виждам модераторите са пуснали всичко, няма пречка за нашето приятелство. Давам ти координати, за да се запознаем, да споделяме нещата, които ни вълнуват. Никой не е казал, че веднага ще правим нещо. Аз не виждам нищо лошо в това двама млади хора да се срещнат макар и в пространството.
Иска ми се да не четеш нищо, писано от други хора. Не знам защо веднага някой се намесва... Всеки има право на личен живот, на предпочитания и интереси. Можеш да си имаш гадже и пак да общуваш с човек със сродна душа, с който да ти е приятно да разговаряш за фантазиите си, за чувствата си, за всичко. Това там за тройки, четворки и не знам си какво са глупости. Ние искаме да се запознаем- и това е страхотно Пиши ми!
Таня

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6b3e396fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   No. 10, първо не виждам кое от всичко намираш за наивно. Аз не мисля, че моят мъж е единственият, който няма против момичето му да опита с друга жена. В крайна сметка сме големи и разумни хора (или поне някой от нас). Второ, нищо не съм казвала за секс с двойка, не ми приписвай думи, за да се направиш на интересен. Очаквах коментари като твоите и продължавам да очаквам, защото това хората сме много гадно племе.. никак не обичаме някой да е различен или да търси нещо ново. Много ми е интересно като си против тези неща, защо въобще си кликнал точно на това заглавие :)
Най-много се дразня на хора като теб, които като чуят нещо първо трябва да го оплюят и да започнат да обясняват как нямало да стане. Закостенели мозъци...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3c72963436
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Здравейте, момичета, пожелавам ви да откриете това което търсите и да бъдете щастливи. Аз съм в горе-долу същото положение като вас и ви разбирам напълно. С тази разлика, че аз понякога се влюбвам силно в обекта на моите желания, а тя се интересува само от мъже и нямам никакъв шанс. По този начин съм губила и приятелства и от това боли още повече. Чувствам се като престъпник, които трябва да доказва, че не е опасен, защото бягат от мен като от прокажена хора, с които се познаваме от години. Не съм се отказала от мъжете просто жените сме друго нещо. Трябва да си широко скроен, за да го разбереш. Моят мъж е точно такъв. Предпочитам да си разнообразявам живота с жени, защото те са съвсем различна тръпка. Бих била щастлива ако можем да си поговорим още с вас на тази тема и да обменим опит.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6b3e396fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 14, здравей :> радвам се, че не само аз се чувствам така и че има такива мили хора като теб. И аз ще се радвам да поговорим и обсъждаме.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 дни
hash: a0ed2fd6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   защто да не може да си има такава приятелка не ми прелича много на манджа с грозде. Аз сам точно в същото положение според мен е вазможно

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f2cdc9ca64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здрсти.. Възраста няма да е споменавам :) но съм по малка от теб.. ии аз се заглеждам по други момичета .. някой ме привличат но не си представям вече други неща.. случвало ми се е да се целуваме с приятелката ми а в същото време да си имам гадже което е момче.. и аз незнам но това няма нищо лошо.. мен лично ми харесва.. важното е че не сме лесбийки :) Харесва ми близостта момичетата :) понякога е възбуждашто :) не ме съдете и не си мислете че сам лесбийка, защото много от вас точно това ще направят :) нали се пак всеки човек е различен с нещо !!!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ea1afbb2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Само не успях да разбера какво толкова страшно има в това да си лесбийка, бисексуална или каквото и да е различно от хетеросексуална.. в крайна сметка нито ще сте първите нито последните които са такива и още повече приемете това което сте и ще откриете много хора които са като вас по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5709d5a145
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Изпитвам непреодолимо желание да правя секс с жена. Мисля, че и двете ще се чувстваме добре. Само мисълта за това ме кара да полудявам от желание. Ако дама търси сериозна, но неангажираща връзка за секс да ми пише тук, моля!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3058e946f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   И аз много искам секс с жена. Досега не съм правила, но мисля, че ще бъде много приятно!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3ca16524ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   ^ 19, дай някакви контакти?? ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 76ad113889
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз също съм навита :P

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5709d5a145
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   22, какво по-точно да ти дам и каде? :)) Искам всичко да е дискретно, иначе нямам нищо против!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1bc559126b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Здравейте относно номер 17 ако искаш ме добави в скайп.. *** и аз ужасно много харесвам момичета които иска да си пишем да ми пише в скайпа! поздрави Ива..

Модератор: Не публикуваме скайпове и като цяло контактни данни. Може да си пишете и тук :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 913a9ed6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   И аз съм заинтересована, на 20 бисексуална съм, но има малък проблем живея в чужбина.. xD btw никога не съм била с жена. LOl

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker