Нудистка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нудистка
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 5490 пъти
Моля темата да се публикува, защото е сериозна и е наистина важно за мен.

На 16 години съм и както стана ясно от заглавието, проблемът ми е, че имам някаква форма на нудизъм. Когато бях 6 годишна в предучилищната имахме някакъв концерт и всички се подготвяхме. Леличките ме обличаха и се наложи да отида до другия край на стаята по голи гърди. Минах покрай едно от момчетата (с него си играехме често) и то ме гледаше (знаете в такива моменти как гледат момчетата) и беше много странно. Мен в началото ме беше срам, но се налагаше, а и докато минавах се чувствах някак приятно. Но тогава бях малко дете, а в тях няма нищо сексуално и никой не го е виждал за нещо фрапиращо. Но сега съм на 16 и нещата естествено са различни и не мисля, че е нормално. Не се хваля, но имам хубаво тяло, харесвам се. Когато мъже и жени ми оглеждат тялото аз се възбуждам и ми е приятно. Харесва ми да се възхищават на тялото ми, да знам, че го харесват. Чувствам удовлетворение когато хората гледат голото му тяло. У дома също се разхождам гола когато съм сама на отворени прозорци и се е случвало хора от отсрещните блокове да ме виждат и това ми е приятно, харесва ми не знам защо. Правела съм много клипове с телефона си на които просто се събличам пред камерата и си показвам нещата. Тези клипове ги правя за да си ги гледам след това, да се повъзбуждам и след това веднага ги трия. И не знам защо, но никога не съм се възбуждала от тялото на друг човек, а става само и единствено от моето. Когато се къпя или се гледам в огледалото най-вече.

Според вас всичко това нормално ли е? Имам чувството, че имам някакви психически отклонения. Не знам защо правя всичко това, не знам защо изпитвам такова желание на показност. Има ли някакъв начин всичко това да спре?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 21de88dcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С риск да прозвуча като перверзник и извратеняк (Момче на 20)
Искам да ти задам няколко въпроса.. понеже ми стана любопитно..
момчетата не те ли възбуждат? Не мислиш ли за съвкуплявне?
Понеже би трябвало да си доволна от тялото си поради простата причина че с него лесно можеш да спечелиш вниманието на противоположния пол а с това и да си осигуриш секс.. така де.. нека сме откровени..
Как мислиш? Каква е твоята сексуалност? Би ли се показала гола пред момче ако те помоли..? До там ли стига твоята мания? Срамуваш ли се че хората могат да си помислят нещо за теб?

Не е ненормално това което правиш.. напротив.. съмнявам се да е психическо заболяване.. ти си в съзнание и се усещаш какво вършиш .. така че е наред :))
Но.. искам да знам как го мислиш.. искам да разбера теб като личност.. ако позволиш естествено и споделиш още малко инфо за себе си..




Наистина ми стана много любопитно за теб и твоята психика.. :))
Надявам се нямаш нищо против твърде директните въпроси които зададох..

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 62d21bad9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти какво си мислиш, че означава думата "нудизъм"?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 66d9bbd986
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Никой коментар тук не би дал реално обяснение. Според мен иди на психолог - за предпочитане да е жена. (Нищо лично рязбира се, но отговора потенциално би бил по-неутрален).

Определено това иначе е форма нарцисизъм. Аз от друга страна нямам симптомите но пък ходих на нудиски плаж на няколко пъти миналата година. Няма да крия - хареса ми. Имаше и други като мен а това се случи и в Испания.

Психолог или психиатйр ще даде риално повече информация. Не се срамувай да идеш - все пак е в плюс информацията и евентуалното себеопознаване.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4a0a27fe45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, грешиш термина. Нудизмът няма нищо общо със сексуалността, сливане с природата, най-общо казано, е философията на практикуващите го. Те не ходят голи, за да се показват, да възбуждат, или да провокират останалите, не се събличат с цел собственото си сексуално удовлетворение, а защото считат, че голотата е естествена и се чувстват добре. Няма нудист обаче, който да се разхожда без дрехи на публични места, или да се показва гол, когато и където реши. Ти говориш обаче, че те възбужда сексуално да демонстрираш голотата си на непознати, да се снимаш и т.н. Не се наемам да те определям и да ти казвам каква си всъщност, имам предположение, но не твърдя, че е вярно и меродавно... Препоръчвам ти да се запознаеш с термина "ексхибиционизъм" и сама да прецениш, дали се вписваш в това определение, или не. Силно се надявам, поне малко яснота да съм внесла в лутанията и въпросите ти, но ти си толкова млада, даже малка и тепърва ще търсиш и откриваш себе си...
Апропо, аз също обичам да спя гола, а в жегите и да ходя из къщи без дрехи, но само за удобство и когато няма кого да стресна, без никакъв сексуален подтекст.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 580e7039cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Ексхибиционизъм, не нудизъм.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a8ed17018e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да ли си нормална? Не си, директно ти го казвам. И си толкова далеч от нудистка, колкото аз от космонавт. Твоят случай се нарича "нарцисизъм: - а именно когато си влюбен в себе си (тяло, качества и т.н.) Мисля, че е хубаво да посетиш специалист, щото ще си седиш като кукавица самичка цял живот, въпреки че в твоите очи всичко ще е различно, щото ще си влюбена-загубена в себе си :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8a1945fe34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, просто си нарцистична!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: abb72b8f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като начало, както Фройд е казал, единственото ненормално нещо в секса е пълната липса на секс.
Твоето още не е секс, но е един вид сексуално поведение.
Според описаното имаш ексхибиционистични наклонности, което е по-често срещано при мъжете и по-рядко при жените.
В този му вид е безобидно, защото е "пасивно", тоест ти не принуждаваш някого да прави каквото и да било, който иска те гледа, който не - не те гледа.
Наистина няма нищо общо с определението "нудизъм", което описва ходенето на плаж/ сред природата итн без дрехи, давайки едно особено усещане на свързаност с природата, все пак всички се раждат голи. Или просто с цел получаване на тен без белези от бански...
Като нудист от 30 години трябва да отбележа, че на нудистките плажове има и такива като теб, както мъже, така и жени, които изживяват тяхната сексуалност - идеално място е да се покажеш гол без да предизвикаш скандал.
Воайорите имат обратните наклонности - те предпочитат да наблюдават голи хора. Обикновено на нудистки плаж се срещат и едните, и другите и се "допълват", едните се показват, другите гледат. И двете страни изпитват удоволствие от цялата работа. Лошото е, че мъжете специално често не познават границата между ексхибиционизъм и "искам секс" и си мислят, че една жена, която се показва предизвикателно на плажа иска и нещо повече, тоест секс, което обаче далеч не винаги е така.
Един нудистки плаж би бил идеален за теб да изживяваш тази твоя ексхибиционистична жилка, но ще е добре да е добре населен и не в пущинака, за да се предпазваш от психопати, които мислят, че след като си им се показвала гола цял ден, после ще искаш и секс в храстите...

Dirty Daddy, стар нудист.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2c16b7ccd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Както вече казаха, ексхибиционизъм, а не нудизъм.
Плюс нарцисизъм :)

Иначе е хубаво, че се кефиш на тялото си, но все пак - трябва да имаш някакви отношения и с други хора един ден, не само със себе си. На 16 обаче си още млада, и не е "спешно" да започваш връзка. Грижи се за себе си, работи над себе си, само не се влюбвай в себе си :))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bef75fae84
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, но 5 е прав. Твоето е ексцибиционизъм. Нудизма няма нищо общо със сексуалноста. Даже на нудиския плаж ако ти стане патлака се счита за неуважение.

Ексцибиционизма се смята обаче че е близо до нарцисизма. По думите ти не е много хубаво, че се възбуждаш от СОБСТВЕНОТО си тяло. Обикновено хората се възбуждат от телата на другите. Сега.... всеки мъж е малко или много воайор, както и всяка жена е малко или много ексби, но ако всичко е в границите на нормалното и все пак изпитваш удоволствие от половия акт с мъж, аз лично не виждам нищо нередно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: dc71049cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това си е чист нарцисизъм!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 210556f76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката
Да имах предвид ексхибиционизъм, но не знаех, че това се казва така. Да, имам много високо самочувствие, но чак пък да ми казвате, че съм нарцисист... Аз не съм лош човек. :/

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe7747454e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз познавам такава жена, съседка. Ще разкажа един скорошен случай. Средата на август, горещо, малко преди обед. Срещнахме се, и двамата с торби с покупки, в близка до блока градинка. Седнахме да си починем и поговорим. Изпушихме по цигара. Тази жена е на 38 години, стройна, красива, омъжена. Често сутрин бяга за здраве. Облича се като проститутка, а аз много харесвам такива жени. Този ден беше с едни много къси дънкови панталонки, и ми направи впечатление, че се вижда лявата и лабия (голяма срамна устна). Къс потник, светлосин, без сутиен. Мечтата на много мъже! Някой ден ще си поискам от нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker