Защо постъпи така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо постъпи така?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2257 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 21 години.
Преди известно време се запознах с едно момче в една дискотека, едва ли е нещо необичайно и преди ми се е случвало. Бях с компания, той също и в един момент дойде да се запознаем, като беше супер мил, предложи да ме почерпи нещо за пиене, като аз първо отказах, но той настоя и в крайна сметка ми купи питие. Поговорихме си малко и двамата си се усмихвахме супер много и той поиска да излезнем тези дни и да се видим извън дискотеката. Направи ми много добро впечатление това и факта, че по - никакъв начин не ме притискаше с докосвания и действия, които показват, че иска само секс. Разменихме си фейсбуците и аз си тръгнах, защото стана късно. Проблема е в това, че той не ми писа и след няколко дни реших да проява инициатива и аз да му пиша. Озадачи ме факта, че си писахме съвсемммм малко и то основни неща и на последния въпрос даже не ми отговори нищо. Стана ми ясно, че не иска да си пишем и не съм писала повече, защото няма да се унижавам заради някъв. Пиша това , защото просто не разбирам - защо човек прави и казва тези неща и после постъпва така. Той прояви инициатива в началото, аз я продължих и ударих на камък. Ако някой каже това, че сигурно е бил пиян и тк.нт , ами не ми изглеждаше така , говорихме си обикновени теми , шегувахме се и не мисля че е това причината. Все пак ще се радвам да чуя вашите мнения. Благодаря!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8251b55202
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо това "че по никакъв начин не ме притискаше с докосвания и действия, които показват, че иска само секс. " не значи, че иска само секс. Дори някой да ти показва интерес не значи, че е само това и обратното това, че някой се въздържа не значи, че го интересуваш с нещо повече. Второ мъжете и жените се интересуват едни от други заради интимността, това е 80% от отношенията особено в началото и ако ти виждаш секса като нещо лошо значи имаш много голям проблем. Трето смяташ, че да му пишеш е проява на самоунижение, тоест страдаш от гордост - също много голям проблем. Като оставим тези неща настрана аз разчитам цялата ситуация така - той се е представил като кавалер, но не е усетил в теб поведение на дама или нещо с което наистина да го заинтригуваш а по-скоро самовлюбено поведение. Никой не му се занимава с принцеси които се смятат за специални, защото е много уморително да се опитваш да им угаждаш а те да не ти отвръщат със същото, защото са центрирани в себе си и своите чувства. Причината накратко е тази - ти не си го привлякла така, както той е привлякъл и е положил усилия да те привлече, защото ти смяташ, че ти си важна и гледаш как той се държи вместо да гледаш как ти се държиш и какво можеш да направиш за да привлечеш интерес.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cefe38ab7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е да е бил почерпен или наистина да е искал само секс. Щом не ти отговаря във фейсбук, значи няма интерес!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f0134d805e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защато вероятно се зарибява и с други, обаче във всеки случай не желае да ти "вдигне акциите"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d74a865401
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много просто - намерил си е по-добра занимавка от тебе.
Освен това - той ти е направил много добро впеатление на тебе, но ти дали си му направила същото на него?
Ако впечатленията и желанието не е взаимно, нещата не стават.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a0070058c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Видял те е на светло и не те е харесал, много просто. Не знам кое е, но дискотеката не е място да търсиш мъже за нещо сериозно. Това е един вид по-ретро тиндър.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a72564c82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Историята ти е често срещана и не кой знае колко сложна за разгадаване.
Аз съм мъж и ще ти предложа лично мнение.
Ти разказваш нещата от твоя гледна точка, но една история винаги има поне две страни. Ние не знаем версията на момчето. Според мен може да са няколко неща. Станало нещо, което го е отказало, междувременно е намерил друго момиче и си загубила надпреварата или просто не си му харесала с нещо... развалила си му първоначалното впечатление, което го е накарало да те заговори. Може и да го играе загадъчен и в един момент да започне да те търси.
Важното в случая е, че в момента ти залиташ в грешната посока, мислейки че си отхвърлена и съответно да хлътваш по този човек, подсъзнателно търсейки вниманието му отново.
Явно той играе от положението на мъж с богат избор от жени, който няма да почне да те търси веднага, защото не е на зор... и така разпалва егото ти. Това си е класика просто.
Парадоксалното е, че ако беше обратното и той беше започнал да те гони и иска срещи постоянно, ти пък нямаше да си толкова запалена по него и вероятно скоро щеше да го окачествиш като "лепка" и "досадник".
Такъв е живота! Ако не ти се обади, не го приемай като лична обида и не се фиксирай в него... просто продължи напред, живей си живота и не се впрягай на такива случки. На който по-малко му пука, той контролира живота ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d74a865401
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момчето:
- Ако телефонът ти не звъни, знай че това съм аз, който не ти се обажда!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9d22cd5b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Коментар 1 и 6 са много точни!!! Да можеше повече момичета да осъзнават, че не могат да предложат нищо повече от добър външен вид, би било добре. Да поработят върху общата си култура и духовното си израстване, ама НЕ, работи се само върху външен вид и това е. Общата култура на повечето момичета се свежда до дрешки и гримове, а на момчетата до футбол, някой друг спорт и коли...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9f2eb1cca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Момиче съм на твоите години. Има мъже, които се държт възпитано и подхождат малко по внимателно при свалка, защото примерно може да вижда, че си с нещо малко над тези с които се среща и пак да търси само секс. Понеже е мъж. Имах един такъв. Много старателен. Излизали сме няколко пъти в рамките на доста дълго време. Отне ми много нерви докато видя нещата.
Всеки път сме в неговата компания, защото настоява, колкото и да опитвам да предложа и други възможности. Два пъти сме оставали насаме като вече последния път си заяви намеренията. Някрая не си лягам с него и той после почти не ми отговаря като му пиша. Истината е, че едва последния път ми се изясни. Не един и двама от приятелите му с които съм се запознала биха се пробвали, ако не стоях цяла вечер до него пък и бях отрязала няколко негови познати. Не един и двама от мъжете покрай него просто говорейки си на масата са казвали, че съм интелигентна, красива, възпитана или директно са си изказвали похвали към него, че е с мен. Не съм била твърде разголена с твърде много грим да провокирам, и не съм искала ничие друго внимание освен неговото. Той от тези ми качества и от искрения ми интерес не се трогва. Той е доволен, как го гледат, когато е с мен и му личи. Аз изобщо не го интересувам реално. Иска да спи с мен, ако може и най-вече да го виждят с мен. За него аз съм просто един трофей, да се покаже той ловеца. Не подценявай състезанията между мъжете и това на което са готови за да ги мислят за "алфи". Истината е, че в съвременния свят немалко мъже и жени търсят не любов, а реклама! ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4aa0731490
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък се гледах с едно момиче доста време и така не се запознахме! :) Голям глупак съм :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker