Мисля, че съм гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мисля, че съм гей
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 3042 пъти
Пиша тук, защото никой не знае за мен.. Никой нори и аз. Още от малък усещах нещо различно у мен, но го осъзнах едва преди година-две. Лошото е, че това, което осъзнах хич не ми харесва. Гнус ме е от себе си, изгубих всякаква емоционалност, превърнах се в жив мъртвец-съсипан съм. Приятели и близки не виждат това, защото си слагам маската на клоуна и душата на компанията, но става все по-тежко и по-тежко. Винаги съм искал да имам семейство- жена, деца.. Не знам, с течение на времето ме боли все повече и повече. Не виждам смисъл да живея ( няма да сложа край на живота си или нещо такова, имам силна психика и не мисля за самоубийство, но просто сякаш живея чужд живот). Питам се защо аз, защо на мен, къде и с какво сгреших. Никога не съм го искал и не мога да го приема. Не мога да се приема... Е.. оставям коментарите на вас

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: e037c72f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблеми с хормоните най-вероятно. Прегледай статии за диета повишаваща тестостерона.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7f75c5600f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен няма нищо лошо в това, просто приеми себе си и се опитай да споделиш на някой, най-добре е като мъката е споделена! Всичко хубавол

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a8db097457
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това се наричаше автохомофобия или нещо такова. Сори пич, но ако искаш да живееш във хармония със себе си, ще трябва да се приемеш какъвто си. Помни, че тези чувства са ти насадени от тесногръдото общество. Не ти трябва да се срамуваш, че си гей, а те, че са хомофоби. Ти трябва да бъдел горд (pride).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2d823263fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искаш жена и деца. Откъде реши че си гей, тогава?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2def1f28ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Успокой се първо. Нито си първият нито последният. Да си гейм не е престъпление. Поговори с психолог, защо и какво се крие в това. Ако намериш една от историите на Ани Владимирова имаше подобен случай с момиче, оказа се, че това идва от модела на майка й и леля и и илюзията, че мъжете са лоши и съответо, че трябва да е с жена. Може това да ти помогне да намериш себе си. За съжаление българското общество е жестоко и няма да те пощадят и близки, съседи, но най-важното е да си щастлив.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d9bc6715ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хей, не знам на колко години си, но мога да кажа, че с времето става по-добре. Аз също преживявам това, което и ти, и депресията и себеомразата са едни от първите етапи в това така наречено "осъзнаване" или "съзряване". Знам колко трудно е да се преструваш, че всичко е наред и че не можеш да си на 100% себе си и на 100% искрен, но не оставяй това "предизвикателство" да съсипе целия ти живот. С времето ще се научиш да го приемаш, защото то е част от теб и няма как да си отиде. Проблемът с превръщането в "жив мъртвец" е нашето консервативно общество, което от малки ни казва кое е добро и кое е лошо и това да си гей според тях е нещо много много лошо и първоизточник на всички злини, но това не е така. Да си гей е нещо нормално, но за да се стигне до този извод първо трябва да преминем през много страдания! Знай, че не си сам, и аз съм като теб, а след нас има още стотици хиляди. Само не губи надежда!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 874c294577
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На 32 години съм и ще ти кажа нещо. За тези години разбрах едно-пълно е с гейове, повече са активните. Дори не подозираш колко много са, но са скрити. Приеми себе си и това е. Може да опиташ със семейство по натам и да водиш двойнствен живот. Ти не си виновен за природата си и уважавай себе си. Успех

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1da4afa7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не мисля, че има нещо срамно в това да бъдеш гей, но те разбирам, особено ако си отраснал в по-консервативно семейство.
Както и да е, рано или късно трябва да се приемеш такъв, какъвто си. Може би това, което искаш или си мислиш, че искаш (визирам жена и деца), всъщност изобщо няма да ти донесе щастие или пък утеха. Според мен пак ще си надянал маска за пред хората... А това не може да продължи вечно, или пък може, но не мисля, че си заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c10b86d9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тоест си разбрал, че си гей? Спри да го отричаш - човек не си избира ориентацията, просто се ражда така. Обществото все повече ги приема. Аз лично съм жена, хетеро, образована съм, живея в София и имам хубава и високо платена работа. Нямам никакви проблеми с гейовете, даже много ги харесвам и имам двама такива приятели. За мен хората дето знаят много много и са крайни, просто са страшно ограничени и винаги им казвам, че ако те не са такива, децата им могат да са такива. Прави ми впечатление, че много мъже, които са твърдо против гейовете, всъщност ги е страх те самите да не излязат гейове. Истинските мъжкари не ги притесняват.
Относно семейството и децата - това ни се набива от обществото, че трябва да ги имаш, за да си щастлив. Всъщност ти можеш да имаш семейство с друг мъж. Деца не, но пък ако толкова искате може да си вземете животинка. Децата са временно явление - раждаш, гледаш и после отлитат и ти оставаш с партньора си. Затова е важно да избереш някой, когото обичаш и си щастлив с него, а не да направиш това, което обществото очаква от теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker