Френска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Френска любов
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2905 пъти
Здравейте аз съм Момиче на 18 съм имам един въпрос към мъжете и жените а имам приятел от 1 година водим полов живот а и той много иска френска обаче аз му казах че не съм готова когато съм готова сама ще сляза на долу той каза че ще ме изчака и
Затова искам съвет как да започна не ме гнус нито нищо в секса няма гнусни неща а по скоро ме е притеснено дали ще му хареса и дали ще се справя. Благодаря предватително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: a43f2121b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще му хареса и ше се справиш.
Dirty Daddy

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3b14bf911f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Притеснението е изиграло лоша шега на безброй хора. Ако обичаш момчето си и желаеш да му доставиш удоволствие по този начин, остави настрана страховете поради липса на опит и си създай малко такъв, като практикуваш. Можеш да си пуснеш порнография, където актьорите споделят точно такъв тип физическа близост, за да видиш нагледно как се прави френска любов и да си представиш нещата. Ако желаеш, можеш и да помолиш приятеля си да те насочва - как да застанеш, по какъв начин му е най-приятно да го докосваш с език и пръсти; дали му харесва масаж на простатата или тестисите. Не се срамувай да питаш и да опитваш различни техники. Никой не се е родил научен и никоя млада жена не е била специалист в това още от първия път. Приятелят ти със сигурност взима предвид факта, че си млада и че тепърва ще се стиковате на сексуално равнище.

Как да започнеш? Ако ти е необходим лек тласък за настроение, бъди инициатор на романтична вечеря - ароматни свещи, душ заедно, после леко хапване в красиви чинии, приятна музика. Гушни се в него, започни да го целуваш по лицето, по врата, по гърдите, по корема; ако ти е приятно, направи му цялостен масаж, има адски много видеа в интернет. Вържи му очите, ако за него не е проблем и ако това ще ти вдъхне кураж. Така ще засилиш усещанията му. Тогава, в края на масажа, можеш да се насочиш към най-чувствителното му място. Първо го опитай с устни - целуни го леко по дължина, по тестисите, по свивките на бедрата. Задълбочи целувката, включи и език. След това можеш да започнеш да го облизваш, засмукваш отгоре или настрани, експериментирай. Това е началото. Нататък ти сама ще усетиш кое му доставя невероятно удоволствие, а той ще ти помага и ще те насочва. Няма нищо страшно, очаква ви само удоволствие и екстаз в едни такива моменти.

Важно! - Говорете за това, ако има нещо, което те притеснява преди, по време или след преживяното. Сподели му, ако ти е било хубаво или пък не. Конкретизирай какво точно (не) ти е харесало. Нека времето заедно е един нов начин да се опознаете, да се научите как да си доставяте удоволствие. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 128ae54c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Теорията е много различна от практиката. Трябва да се опитва, иначе и да четеш и да гледаш клипове, почти нищо няма да ти помогне. Няма как да не се притесняваш, трябва ти само да знаеш, че трудно можеш да сгрешиш, защото никак не е толкова сложно. Внимавай със зъбите, съветите ми се ограничават до тук. Важно е да не го боли, оттам нататък ще имаш време да разбереш какво му харесва и как да го правиш по-добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker