Свършвам много бързо. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свършвам много бързо.
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 5332 пъти
Свършвам прекалено бързо, буквално като се надърви на максимум и след малко усещам как идва края... спирам за малко и продължавам, но след секунди пак същото. Ходих на лекар, каза ми - от биологична гледна точка това е хубаво. Мъжкия организъм е устроен да си свърши работата и да продължи със следващата женска. Целта на секса била да се правят деца, а не маратони по 1 час. Все пак е лекар човека, не е порно актьор, какво друго да ми каже. Хубаво, ама ми е жал да гледам мацките незадоволени. Не ми говорете за пръсти и езици, една по-възрастна от мен жена ми беше казала директно - няма ли дълго клатене, няма удоволствие. От тогава ми стана жал, иначе на мен ми е ОК и така. Мога и втори, трети път, но пак свършвам бързо, явно е генетично. Повечето момичета не ми казват, че са недоволни, но и не се радват, явно им е неудобно. Аз не бих се обидил, то си е така. Бил съм с почти 30 жени вече, никоя не се задържа за по-дълго :( от известно време дори спрях да се занимавам с жени, а съм само на 23 години. Не искам да съм сам или да се надявам на следващата цял живот заради тъпото бързо свършване. Не съм правил секс от месеци, реших, че ще си дам почивка и ще си насоча вниманието към нещо друго, но не става, измъчвам се отвътре. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2bb07bc8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай, чакай на 23 си и вече си спал с почти 30 жени?? Уау. Честно. Ами човек, казвам ти женската ми гледна точка, пък ти както решиш, струва ми се, че далеч не в бързото ти свършване е проблемът. Не си мисли, че всяка жена би те зарязала просто, защото свършваш бързо. Ми то и аз свъшвам бързо, кво това не значи, че никой няма да ме иска, а съм момиче.. Това с клатенето просто ще се направя, че не съм го чула. Млад си още, не се отчайвай.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3b60bfe331
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   https://www.youtube.com/watch?v=16qAAZBCiQ4

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e30dac5d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравей авторе,
за съжаление докторът ти е погледнал нещата от чисто медицинска, а не от психологична гледна точка. Ти много хубаво описваш проблемите си и те са реални и ме са за подценяване.
Сега ще ти кажа какво да направиш и ще си ми благодарен дълго време, като разковеш следващата кака:-)
При някои медикаменти, специално антидепресива от групата на SSRI се наблюдава много специален страничен ефект - забавено свършване или дори липса на свършване. Тоест ерекцията си я има, но много трудно свършваш. Зависи от дозировката, разбира се.
Това оникновено е нежелан страничен ефект, но в твоя случай е съвсем желан.
Добри доктори са открили това и предписват такива медикаменти на хора в твоето положение. Това се нарича "off label use" - тоест медиламентът е за едно, но го предписват за друго, използвайки страничните му ефекти.
В случая се повлиява разграждането на нервния трансмитер серотонин в невронните синапси, тоест действа на ниво мозък и няма влияние върху ерекцията, чувствителността на пениса итн.
Говоря ти от собствен опит, ти не можеш да си представиш какви сексмаратони съм имал, даже предупреждавах партньорките, че няма да е под един час. Стигал съм и до четири часа.
Един такъв медикамент, много модерен, е Есцитил.
5мг на ден е началната доза. Особеното е, че действието му се развива след 5-10 дни приемане, не е от днес за утре. Няма да ти повлияе иначе, той действа като антидепресант само на хора с депресия, тоест при здрави хора ня действа. Но драстично забавя оргазъма.
Месечната опаковка струва 6 лева.
Макар че никой не пита за рецепта за него, съветвам те да се консултираш с лекар и да ти го предпише, спомени т.н. off label use, както обясних по-горе. Всичко това е описани и на бележката вътре в опаковката.
Убеден съм, че ще ти помогне много, знам как се чувстваш и проблемът ти не е за подценяване, но е лесно решим.
Успех и пиши какво е станало, ако решиш да опиташ този начин.
Dirty Daddy

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3b60bfe331
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Dirty Daddy, ти тъп ли си или да - да "предписваш" антидепресанти ей така по форумите като бонбони? В нета има достатъчно идиоти, които ще ти се вържат на простия акъл и ще отидат да си купят такива, както в някои аптеки ги дават незаконно без рецепта. Това не ти е аспирин, който можеш да си го пиеш като бонбон. Трябва си сериозни прегледи от специалист, рецепти, последващо наблюдение пак от специалист и т.н. И дори и най-добрите психиатри не винаги успяват да намерят правилния антидепресант, дозировка и начин на приемане. Могат да имат сериозни негативни последици, ако не се приемат правилно. Могат да ти докарат паник атаки и куп глупости. Не се излагай така, моля те.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 757dc1ee37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Изрично съм написал да се посъветва с лекар.
Dirty Daddy

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 17d4cb33f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Никви антидепресанти. Свършването ще се оправи, ама психиката ще се прецака. Може и завинаги:)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b67fd7adc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Потвърждавам, че някои антидепресанти имат страничен ефект забавяне на еякулацията. На мен психиатър ми изписа антидепресанта Езобел за лечение на депресия и има страничен ефект забавяне на еякулацията. В самата листовка забавената еякулация също е спомената като възможен страничен ефект.
Преди да пия Езобел свършвах за 2 минути, а от както го пия свършвам понякога за 40 минути. В момента в който спрях за месец-два да пия Езобел и пак свършвах за 2 минути. Като започнах отново да го пия и след 10-14 дни пак започнах да свършвам бавно. (преди време съм пил и други антидепресанти,но те нямаха такъв страничен ефект)
Та с един куршум два заека- хем се справям с депресията, хем не свършвам бързо.
А тези,които не са депресирани и пият антидепресант заради страничните ефекти, според мен поне ще им се спи постоянно най-малкото.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 17055e6e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До номер 4. Ти си тъпия!!! Аз пия такива антидепресанти предписани от лекар психолог. Могат да помогнат, но не и да навредят. До номер 3, написал си всичко правилно.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 10c414a434
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На 23, ходи със сексуални проблеми по лекари, пък имал 30 жени.... Нещо пързалка...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1a7967b703
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4 защо обиждаш 3? Човекът ясно е написал консултация с лекар. Нетът е пълен с информация и ако някой го прилага е на собствен риск. Аз съм на мнение, че авторът прекалява с парното и самозадоволяването. Освен това е посетил най-вероятно уролог, а мисля, че трябва да поговори със сексолог и евентуално да посети андролог/надявам се не съм се объркала и точно съм написала името на този вид лекар/, защото този вид лекари се занимават точно с мъжката полова система.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1104105f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Жена съм и ще бъда напълно откровена. Бързото свършване е голям проблем. Продължителният секс означава повече време близост, възможност за смени на позите, за пробване на различни неща, на различни места. Преживяването е много по-пълноценно.

Според мен трябва да откриеш откъде идва проблемът и да търсиш начини за решение. Дали ще си мислиш някакви неща да намалиш възбудата, дали ще се опиташ да убиеш темпото, начини има. Но това е нещо важно, за да можеш да имаш удовлетворяващи отношения с жена.

Не смятам, че много жени биха се чувствали задоволени от такъв секс, освен ако не им харесва сексът попринцип. А и ти пропускаш много.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f48c34468e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей авторе. Виждам, че Dirty Daddy ти е дал съвет да използваш някакви лекарства, които да ти помогнат да забавиш свършването. Аз също не одобрявам такива лекарства. На твоите години аз също имах понякога такива проблеми, но не винаги. Разбрах, че зависи колко често правиш секс. При редовен секс чувствителността на кожата на главичката на пениса намалява при търкането й по стените на влагалището. Казвам при редовен секс, което значи секс през ден. Но има значение и колко тясна е вагината на момичето. Аз бях стигнал да правя секс по 30,40 минути, но ако не съм правил секс за 10,15 дена свършването пак ставаше по-бързо. Всичко опира до тренировка, по-често го правиш по-бавно ще свършваш. Права е възрастната жена, че ако няма дълго клатене няма удоволствие, защото жените се възбуждат по-бавно, затова е важно играта преди секса. Аз съм докарвал момичета да ми казват хайде вече и щом започнем самия секс много бързо свършват тогава. Защо казваш не ми говорете за пръсти и език. Напротив, ако момичето спазва добра интимна хигиена трябва да ти прави удоволствие да й лижеш клитора, едно от най-чувствителните места от тялото на жената. Също смукане на гърдите, целуване по шията, по краката около вагината, около пъпчето. Всичко това възбужда момичето и идва момент когато тя сама може да ти каже хайде вече.
Аз вече не живея в България от доста години. Живях няколко години в Ню Йорк и там имах един шеф на който съм споделял този проблем на младите мъже. Той ми каза, че ще ми донесе някаква много малка бутилчица, около 15 грама, с някаква кафеникава течност вътре. Каза ми, около един час и половина преди да правиш секс намажи си главичката на пениса с тази течност, която намалява чувствителността на главичката на пениса. Следвах указанията и когато правих секс с една жена цял час я клатих и не мога да свърша, дори тя се изненада. Трябваше да спра и след като си починах започнах пак да я клатя и чак след 15 минути свърших. Тогава той ми каза, че това "лекарство" се внасяло от Хонг Конг. Вероятно в БГ няма да го намериш така, че ти остава да увеличиш времето на играта преди да започнете самия секс. Опитай се да й лижиш клитора, може и на теб да ти хареса, ако не още в самото начало то след няколко пъти ще свикнеш и винаги ще искаш да й го правиш, тогава и тя ще е доволна.
От Дядо Влади Белобради

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f48c34468e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 1, защо се чудиш, че автора на 23 вече е спал с близо 30 жени. Аз на 25 г. вече бях спал с над 50 момичета и жени. Ние не трябва да се влюбим като вас, за да си легнем с момичето. Аз имах един случай как за една седмица спах с три различни момичета.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3b60bfe331
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   от номер 4

Аз също съмм пил антидепресанти и знам какво говоря. Наистина има такъв ефект. Но да се пият само заради свършването е пълна глупост. Защото това не е аспирин и могат да имат такива последици, че после бързото свършване ще ти е най-малкия проблем.

Да пиеш антидепесанти само заради бързото свършване е като да си купиш самолетен билет само заради безплатната закуска. Т.е. много висока цена за нещо, което така или иначе можеш да постигнеш по много по-лесен и безопасен начин.

Този проблем може лесно да се реши с малко тренировки. В линка в коментар номер 2 си е ясно описано как се постига. Няма нужда от такива боклуци като антидепресанти. Иначе да, наистина помагат, ама струва ли си цената?

Категгорично съветвам хората да не се влияят от мнението на Dirty Daddy, защото това може да има сериозни последици. Пил съм антидепресанти и знам какво говоря. Не го казвам, за да се намирам на приказка. Това, че има психиатри, които биха изписали такива медикаменти само заради свършването (понеже взимат процент от фармацевтите), не ги прави по-малко опасни.

Колкото до номер 8, който твърди, че антидепресантите не можели да навредят или е неинфирмиран, или трябва да си смени хапчетата. Питай ме мен дали не могат да навредят. Познавам и хора, които получиха и паник атаки от такива "безопасни" лекарства. Ако смятате, че си заслужава риска и парите заради едното свършване, което така или иначе може да се реши много по-умно и евтино, пийте си.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3b60bfe331
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Между другото и на мен малко не ми се вярва автора да е спал с толкова жени. Ако имаше толкова опит, до сега 100 пъти да е разбрал как да свършва по-бавно. Или лъже, или е спал с тях само по веднъж, или просто е много недосетлив как да използва опита си, за да задобрее.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a1e8d8739f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Медикаментите, препоръчани по-горе, действително имат споменатия страничен ефект. Мръсното Татенце обаче е пропуснал да спомене, че при подобен "ефект" трябва незабавно да се спре приемането на медикамента и да се потърси лекарска помощ. В противен случай могат да настъпят трагични усложнения.

Бързата еякулазия е лесно решим проблем, без гълтане на каквото и да било. Нужни са две неща - воля и практика. Всеки мъж може да се научи, как да забавя края, с мислене за нещо странично. А когато моментът наближи, да се спре за малко и да преглътне. Ако уцели правилния момент, може да отдалечи еякулацията практически безкрайно. Постига се с пракника и посянство.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 16cecd3e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз съм жена и предпочитам по-кратък секс, защото самата аз свършвам сравнително бързо 5-10 мин максимум, а в много от случаите може би и за 1-2 минути, като след това не ми се чака още половин час, докато той свърши. Ако секса не е хубав и 30 -40 минути не правят разлика. Ж 29

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d3d091df18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ако си изредил толкова жени, значи нямаш проблем с намирането. А щом нямаш такъв проблем, какво те интересува колко издържаш? Не си ли чувал поговорката: Истинският мъж не го интересува женския оргазъм. Може да звучи иронично, но може да се преведе и като "ако нямаш проблем с намиране на нови, какво те интересуват вече прекараните". За утеха - ще се оправиш с годините, важното да не го мислиш. А антидепресанти звучи тъпа идеята. Ще издържаш много, НО при условие, че изобщо ти се занимава. И в добавка, след 1 свършване съвсем няма да ти се занимава. Може и да ти омекне по всяко време.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 567c0ec07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Един от най-хубавите ми оргазми беше с мъж с 5 см достойнство, общо взето ме проникна 3 пъти. Имахме добра 'игра' преди 'кулминацията'. Не знам какво е да имаш продължителна връзка с такъв човек, но знам, че след 30 мин. търкане не ми е ок. Започвам да усещам болката от триенето и да се съмнявам дали не свършва, защото не го възбуждам. Предпочитам да свърши няколко пъти и да го виждам гол и влажен, пред издръжливостта му. Не пий антидепресанти.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dc732b7d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Винали ми е било много смешен израза "спал" с еди колко си!

Случи ми се един нахалитет да ми се хвали по темата, че спал с тая, с оная, накрая в директен откос му казах, макар че съм жена и не ми "приляга", че като не знаеш да ебеш ще спиш!

"Спанетп" предполага интимност, времетраене, взаимност, асмяната на партньори си е чиста загуба на време.
И какви са тия депресии в млади хора?
Я хващайте гората, малко кислород и сте като нови!

Депресиите са за неактивни физически, а оттам и психически хора.
Ако трябва насила някой да Ви остави ня някой връх с колата и Вие да слезете сам щото няма кой.
Като прероден ще сте

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b0913593dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Намери си момиче, на което му харесва да свършваш бързо или тя самата свършва бързо. Най-добре девственица. Макар че в днешно време 18-годишни девственици трудно да намериш..
И ако мастурбираш много не си мисли, че тренираш и правиш по-добре, напротив, ако от мастурбиране също свършваш за 2мин, то и когато правиш секс това ти е целта - да свършиш колкото се може по-бързо. Като мастурбираш използвай лубрикант или нещо друго за смазка и не стягай ръката си много, един вид си направи ръката да е като истинска вагина и го прави продължително. Като усещаш, че момента идва - спри и продължи пак след няколко секунди и така няколко пъти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 632506cfb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   отивай в секс шопа и си поръчвай един шпрей червен струва 30 лв има снимка на орел или жена и си пръскай преди акта 30 мин. и задължително с презерватив.
вените ти ще се видят в чудоооооо :0
преди години имала съм такъв случай и аз му го купих та се чудих после кога ще свърши след 5 мой оргазми за 2 часа нон стоп :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 976554138a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Пич, няма нищо страшно. И аз свършвам сравнително бързо по принцип, но за да удължа секса ползвам някои трикове. Като бях по-млад често карах мацетата да ми направят свирка преди секса и след това ги подкарвах. Когато мъжа е на зор една хубава свирка върши работа. След това секс. Като се изпразниш веднъж после можеш по-дълго. Друг вариант е да изпиеш 200 грама мастика или узо. Анасона, освен, че прави ерекцията по-мощна удължава и секса като времетраене. Има спрейове за задържане. Повечето са на лидокаинова основа и намаляват чувствителността на главичката. Има и презервативи на дурекс, които също действат така. Варианти колкото искаш. На първо време спри чикиите, защото главно от тях се получава тоя ефект на бързото свършване.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker