Срам ме е от либидото ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срам ме е от либидото ми!
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 4420 пъти
Здравейте, момиче на 18 години съм. Девствена съм, никога не съм имала гадже, дори не съм се целувала, но изпитвам голямо сексуално желание, от което МНОГО МЕ Е СРАМ. Често се... нали се сещате... задоволявам, от което УМИРАМ ОТ СРАМ. Старая се, да го правя възможно по-рядко ( най-дългоя ми период е 5 месеца). Като на месец не повече от 5 пъти. Уча в мъжко училище. Не мога да кажа, че съучениците ме бъзикат, даже ме уважават, затова, че не спя с момче и не се вилнея по дискотеките, но не забравят да се присмеят на мечтата ми, да правя секс, чак на първата брачна нощ. Така е. Искам да се пазя за съпруга си, но той няма да се появи скоро, а аз горя от вътре. Четох, че за намаляване на либидото при войници в казармата им давали да пият бром, но не знам от къде да си взема, пък и ще ме е малко срам. Ако някой може да ми помогне???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 814b4865fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаше един виц за брома. Един дядо на 80 казал "абе на мен едно време в казармата ми даваха бром да не си мисля за глупости, а пък мен чак сега ме хвана".

Така че когато имаш силно либидо, никакъв бром няма да ти помогне. Това е много мощна енергия, която трябва да се освободи по един или друг начин и най-лесния начин си остава секса. До първата брачна нощ, може и да полудееш, а тя може и да не дойде още мнооого години.

Най-добре си хвани едно сериозно гадже.

Има и друг начин да освободиш сексуалната енергия без мастурабация и без секс, но това не е лесно и изисква време и практика, а и осъзнатост. И не само да я освободиш, а дори да я използваш за дру полезни неща.

Ако все пак се интересуваш, прочети книгата "Култивиране на женската полова енергия" на Мантак Чиа. Има я в spiralata.net безплатно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 61740b979d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че искаш да останеш девствена за съпруга си, е чудесно! Нормално е да изпитваш голямо сексулано желание на тази възраст. Не виждам обаче какво толкова срамно намираш в мастурбирането. Хем искаш да останеш девствена, хем да не мастурбираш, как очакваш да стане това? В един момент няма да можеш да се възпреш и ще загубиш девствеността си. Чрез самозадоволяването изпускаш насъбраната сексуална енергия. Разбира се, не те съветвам да мастурбираш всеки ден, но не отивай и в другата крайност.
Също така няма нищо лошо, ако имаш възможност, да си намериш гадже. Не си длъжна да правиш секс с него. Но все пак ще трябва все по някакъв начин да намериш този съпруг, той надали ще падне от небето.

Не забравяй, че това което е важно, не е дали имаш девствена ципа, а дали си девствена по душа, тоест без сексуални партньори.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6395da78f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Благодаря Ви, че ме насочихте към книгата на Мантак Чиа. Намирам я за полезна и интересна, вече е в телефона ми, дори смята да си я закупя. А относно гаджето - а ми .....малко е сложно, защото живея в малък град, с не особено приятни и "сериозни" момчета. Силно се надявам догодина, когато отида в Пловдив студентка, нещата да се променят. :))))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 58e9289e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно е нормално за тази възраст и не би трябвало да се срамуваш. Смятам също, че мастурбирането не е нищо срамно, напротив полезно е и облекчава физиологичните нужди до някъде. На твоите години съм се пипала всеки ден, да не говорим, че в някои дни съм си посягала повече от два три пъти. Хубаво е да си намериш сексуален партньор и да понатрупаш опит преди брака.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4996202155
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Мастурбирането не е нещо срамно, защо трябва да го ограничаваш? И отгоре на всичкото насилствено да си подтискаш сексуалността - това е лудост.
Иначе не си представям какъв мъж иска девствена жена в наши дни. Представям си някой извратеняк, който иска да командва вкъщи и жената да му бъде прислужница, домакиня, майка, но не и емаципирана жена.
Кому е нужно? Едно време са се пазили девствени, защото са ги женели на по 15. В наши дни се женим на по 30 и сексът е нещо нормално. Нормата е да не си девствена. Сексът е важна част от всяка връзка между мъж и жена. Ако се окаже, че не си пасвате в леглото, ще се лишиш от голямо удоволствие, даже може и да ти е гадно. Бившият ми приятел беше ужасен в леглото до такава степен, че вечер съм се правила на заспала. Гнус ме беше от него направо. Не си представям да се омъжа за някого и след това да разбера, че не става и да се прежалвам да правим секс само за разплод. Ужас!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d4fbec7f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз в абсолютно същото положение и възраст на автора, само че съм момче. А до коментар 9 - аз съм един от тези хора, искам както тя на мен ще ми е първа, така и аз да съм ѝ първи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 93730e95ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 9, защо нормален мъж да не иска девствена жена? Някои хора така реагирате на девствените на тези години, все едно са прокажени. Сексът е важна част от връзката, но не е всичко. Или вече е, благодарение на еманципацията, "половото равенство" и прочее неща. Да, нормата…

Към авторката: абсолютно нормално е да се самозадоволяваш. Тялото ти си има своите собствени нужди и няма нищо срамно в това. Почти всички хора са така. Но мое лично мнение е, че да чакаш до сватбата, не е много подходящо. Може да се окаже, че с въпросният мъж не сте сексуално съвместими, дори и в другите отношения да ви върви. От там, рано или късно, или единият ще изневери, или другият, после вероятно ще последва развод и всичките драми, придружени с него. Излишно е. Хубаво ще е да намериш човек, с когото изпитвате взаимни чувства и тогава да се случат нещата. И не искам да те плаша, но вероятно ще смениш няколко партньора, докато заживееш с някой на семейни начала.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a8c673f2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиченце, като пораснеш и натрупаш опит, ще те е срам, че си написала това и че си мислела по този начин.

Който тръгне срещу тялото си и не се вслушва в него, завършва зле.

Сега трябва да мастурбираш редовно, за да разбереш кое ти доставя удоволствие и кое не, да се научиш да достигаш до оргазъм. Трябва да правиш секс, ако имаш желание и си харесаш някого.

Животът е прекалено кратък, за да се лишаваш от най-голямото удоволствие в него. Смъртта е непредвидима. Днес си тук и правиш планове за сватба, утре може да те тресне някой с колата и да те остави на улицата. Яж, пий и си носи новите дрехи, са казали хората.

Мислиш, че ще докажеш нещо на някого, като се стискаш да си девствена до сватбата? Никой нормален мъж няма да те вземе девствена. Преди да се ожениш за някого, той ще иска да те опознае. Представяш ли си да сте на 25-30 години и да ходите 4 години заедно, но без да правите секс, преди сватбата. Кой будала ще ходи с теб като не му пускаш? На първа брачна нощ - сексът ще е следното. Ти ще си умряла от страх, защото ще се чудиш ще боли ли или не. Ще си абсолютно дърво в леглото. Мъжът ти ще си каже за тоз секс ли чаках 4 години. Ще си намери опитна кака да се забавлява. На теб ще ти трябват няколко месеца редовен секс, за да се научиш да достигаш до някакъв оргазъм и въобще да изпиташ удоволствие от секса. Ще се зачудиш после какво ли е да правиш секс с друг мъж. Да не би на моя да му е малък. Той не ще да ме лиже, трябва да опитам с комшията, защото приятелката ми каза, че било мн яко да те лижат.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e15ce17b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не си набивай предразсъдъци в главата! Нормално е да ти се прави секс и ако срещнеш необходимия човек е пълна глупост да се пазиш за първата брачна нощ. Първа брачна нощ няма, тъй като след сватбата сте много уморени и порядъчно пийнали! С моята жена правихме секс на втората среща след запознанството, след 1 година се оженихме, преди това тя живя с мен няколко месеца, каква ти първа брачна нощ, бяхме си я взели отдавна, като се прибрахме, аз си легнах още в 21 часа, бях уморен и порядъчно пил, така че тия предразсъдъци ги остави.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 51edb83189
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   11, изпадаш в абсурд. Упрекваш номер 9, а вадиш същите аргументи като нейните - едно към едно. Леко е шизофренно, не мислиш ли?

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9b47f583b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм номер 1

Гледам, че темата малко се отклони към девствеността. Смятам, че авторката има право да си бъде девствена, щом така си е преценила.

Съпругата ми също беше девствена, когато се запознахме. И макар да не съм някакъв патриархален задръстен тип, това определено ми хареса. Не че съм го искал, но така се случи.

НО има едно НО. Ние все пак правихме секс преди сватбата и това е много съществена разлика. Ние имахме връзка 4 г., преди да се оженим и ако трябваше да чакам 4 г., просто нямаше как да издържа. Това е почти невъзможно за един мъж на 20 и няколко години. Ако ме беше държала на сухо толкова време, трябваше или да я напусна, колкото и да я обичам, или да и изневерявам, защото 4г. без секс за мъж в сексуалния си връх са сериозно предизвикателство и това на фона на факта, че постоянно се целуваме и натискаме и се възбуждам.

Така че нека авторката си бъде девствена, но да не изпада в крайности чак до първата брачна нощ. Едно време когато се женели на по 16 г., е било лесно да се опазиш, но днес ако се ожениш на 25-30-35, ще е доста мъчително, а и тя така ще отблъсне потенциалния мъж или ще го принуди да изневерява, държейки го на сухо няколко месеца или години, докато са във връзка преди брака.

Съветът ми е да си намери сериозен приятел и да си прави секс с него (разбира се, не от първия ден), а до тогава да се отърси от възпитанието си или на каквото там се дължи срама от мастурбацията и да се самозадоволява поне от време на време.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 93730e95ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   14, и кои мой аргументи съвпадат с нейните?


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6395da78f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От Авторката:
За съжаление малко сте ме разбрали погрешно. Под първата брачна нощ имах предвид да се пазя за съпруга си, нещо като историята на номер 15 (или номер 1 ). Даже бих казала, че точно това искам. Не искам да държа бъдещия си приятел, на "сухо" цели 4 или 5 години, разбира се. Това е лудост! Съгласна съм. Просто искам да имам в живота си само един сексуален партньор, не 15. Звучи ми гнусно и непристойно. Въпреки, че съм на мнение, че един истински мъж трябва да си по ходил по жени и да е опитен, защото за сметка, на мен, както казва номер 15, аз ще съм пълно дърво.

Относно.... пипането. А ми срамувам се, защото за първи път го направих (или по скоро ме подучиха) на много ранни години. И от тогава се чувствам омърсена.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4de1ea0257
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   13 години никак не е рано, момичета на 6, 7 години зспочват да го правят, така, че ти си по закъсняла, не се притеснявай от това, то е нещо нормално.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 94ae5f5fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторке що за разсъждения, той да си е по ходил а ти да си дърво. Не сме в 17 в. когато мъжете са искали девственица, и да се показват колко са доминантни. Една жена със сексуален опит може да достави на партньора си повече радост отколкото такава "не порочна" и защо трябва да имаш 15 партньора. Жените, които са имали сексуален живот с няколко партньора не са ку... и това няма нещо лошо и срамно. Аз съм имала 3ма партньора, и един с които дори не сме правили секс, така и не разбрах защо, може би имаше някакъв проблем. От тези 3-мата с единият беше ужасно, с другият "става" и третият ми партньор и настоящ съпруг е страхотно. Не знам как бих се обвързала с някого, който сексът не ми харесва при това за цял живот.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e5abc9a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   А мислила ли се, че може да се ожениш за мъж, с коготоне си допадате сексуално и всичко да рухме още веднага след сватбата. Решението ти е в духа на добрите, стари традиции, но в днешния свят крие повече рискове, отколкото позитиви! И в крайна сметка, винаги може да мастурбираш, запазвайки девствеността си. Иначе, съвсем скоро ще имаш полюции :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker