Мъжът ми често гледа порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми често гледа порно
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 5419 пъти
Здравейте,
Искам да споделя какво ми се случи наскоро.
Женени сме от около две години и половина. Наскоро родих първото ни дете. Като цяло брака ни е щастлив, нямаме проблеми и в секса бяхме добре... Е, поне до преди няколко дни така си мислех. Но тогава търсех нещо на компютъра на мъжа ми и случайно в предложените уеб сайтове изкочи порно сайт, който се оказа доста посещаван от него. Разрових се в историята на браузъра му и видях, че през ден си гледа порно, докато аз съм в другата стая и спя (или поне той си мисли така, не знам, може да го е правил и докато съм будна! ). Още същия ден го подхванах на темата и той ми каза, че това не е от скоро и няма проблем в мен или нещо от сорта, а просто го прави понякога, за да може да заспи по-лесно. Работи много покрай това, че имаме бебе сега и казва, че е изморен, но не може да заспи и затова го прави. Но аз нещо не му вярвам. Знам много добре, че като легне до мен заспива точно за 10 секунди, дори да не е мастурбирал или да сме правили секс.
Изобщо цялата тази работа много ме нарани, въпреки че винаги съм мислела, че това не би било повод за притеснение. В следващите дни го изненадах и му се хвърлих веднага щом детето заспа. На следващата вечер не правихме секс и на сутринта видях, че пак е гледал порно. Изненадах го пак и на другия ден го направихме два пъти. Но все имам чувството, че не е задоволен и на сутринта като той излезе за работа аз пак ровя в историята на браузъра му.
Мисля, че имам проблем с доверието към него и имам нужда от съвет как да превъзмогна тази мания да го следя всеки ден какво прави.
Вече говорих с него няколко пъти и той категорично каза, че не съм му омръзнала и порното няма нищо общо с мен. Но като се опита да ми го докаже със статии в Интернет не намери нищо позитивно и нищо от това, което той изтъкна като причини, че го гледа. Това още повече ме накара да си мисля, че може би някъде в мен е причината.
Помогнете ми да спра с това недоверие и да се почувствам пак желаната жена от него!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0b23624acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти отговоря като мъж: секса с теб не му е ок, затова и гледа порно, т. е. възбужда се и наслаждава на ситуации, пози, начин на правене на секс, които с теб не се случват. И аз така се чувствам с жена ми, но след близо 14 г. брак. Обичам си я, ожених се за нея щото си я харесвах, добър човек е, много отговорна съпруга и майка и това е по-важно, но секса не е както го искам и никога не е билв. И на нея й се прави редовно, гальовна е, но не се чука така, както на мен ми е кеф. Даже и 50 % няма от това което аз имам като желание. Какво да я правиш, толкова си може, не й идва отвътре.
Та съвсем сериозен съвет ще ти дам: пусни си и ти порнофилмите които той е гледалм и виж какво го кефи. Мъжете си искат секса с жените им да се случва все едно се чукат с курви, т. е. които с кеф правят всичко което на него му е кеф. Все едно си родена за това - да се чукаш. Като иска свирка-свирка, като иска 69-69... ти отгоре, той отгоре, пък и да свършите заедно така, ако иска да се изпразни в устата ти, дай му. Даже не му сдавай възможност той да си иска, а направо действай. И като казвам свирка, не просто да му го лапнеш, а я направи мръснишки, страстно и курвенски-гледай го в очите, кефи се или поне имитирай. Кажи му, че си се изпразнила докато му го лапаш.
Всъщност давам ти насока, горе долу за какво иде реч. Не е казано, че точно това ще го кефи, има стотици неща още и пак говорим за стандатртен секс.
Има една поговорка, която явно на жените влиза през ухото и излиза през другото и само ей така си я казват - Дама в обществото и курва/мръсница в леглото. Ама като се казва мръсница, НАИСТИНА такава се има предвид.
Дано публикуват коментара ми, защото много дами се имат за активни в секса, ама нещата са пълна нула. За активност си мислят, че едва ли не е просто да му покажат че искат секс. Я кажи като му се нахвърляш, какво правиш-започваш ли с палането и т. н. Май не - колко пъти му каза че искаш да еякулира върху лицето ти. Ха, не всички мъже са такива, ама повечето са. То затова и порнофилмите дават неща, които възбуждат и кефят мъжете. Гледай, виж какво и как е гледал, и практикувай.
Толкова от мен.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ac191a1330
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Гледай си бебето... Те мъжете много можеш да ги разбереш, стига ли му не му ли стига.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 08b61dfc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се побърквай... Радвай се, че не гледа САМО порно, а обръща внимание и на теб. Обикновено е обратното....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 409faed651
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не тормози човека. Прегледаи историята точно какво е гледал и това явно са фантазиите му, лошо няма. Имай предвид, че фантазията рядко става реалност и още по-рядко тази реалност отговаря на зародилата я фантазия.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 792a40f9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моят съпруг задължително гледа порно със сутрешното кафе. После посещава банята - често с мастурбиране - и едва тогава отива на работа. Аз ставам значително по-късно, работното ми време е от обяд нататък. И какво? Да го обеся ли? И главно защо? Това го разсънва и му доставя удоволствие. Когато се гушкаме вечер, ми разказва за оргазма си сутринта и какво точно си е представял, докато стигне до него. Аз съм си аз. Фантазиите са си фантазии. Авторке, ако мъжът ти има глупостта да те излъже, че в мислите си е само с теб, нали няма да си толкова наивна да се вържеш? Което не значи, че не те обича.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 73006c88a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Темата е обсъждана много пъти вече, но вариации всяканви.
За мен това звучи малко като - той пие много ракия, ама като пиеме заедно не му е достатъчно. Защо пие сам или с приятели.

Просто приеми, че всеки си има фетиши и желания, и не е готов да ги сподели. Дори да иска, за пример мога да дам веднага - може да иска секс с чернокожа, а съм убеден, че ти не си такава. Дори да си, може да иска да я чука на верандата пък ти не искаш, а той не иска да ти сподели по произволна причина.

Развитие на нещата всякакви, реши сама.

Поздрави.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0065383d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И мъжа ми гледа много често порно и ми праща на тел. гифове и ми пише какво ще ми прави довечера и разни такива закачки и доста гледаме преди секса порно заедно петък и събота вечер даже не познавам нормален мъж който да не гледа порно често... няма от какво да се притесняваш наистина ако си умна ти сама му предложи да гледате заедно и му предложи нови игри или пози и докато гледате го атакувай и спри пс-то и действай.. мъвете са като децата трябва да имаш подход и да му предложиш нещо друго в замяна.. не се коси много ще му мине и това след време.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ab574e9d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Знаеш ли какво е куха лейка? За какво точно му нямаш доверие? Щом споделя с теб и е искрен, нямаш проблеми. Не съм чувал някой да не гледа. Свиквай.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c0d2b911e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Разберете се да спрете интернета за месец.
Това е зависимост и нищо повече.

Но с времето може да се изроди в друго. Колко съпрузи играят електронни игри, не е за вярване.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 111383ae1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ти си много ограничена жена. Всеки нормален мъж гледа порно. Нали гледа, не прави - разликата е огромна. Секса си е секс, порното - то си е отделно.
Жена, която също гледа порно

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c3d7cba8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От авторката към номер 8: Ама верно съм куха лейка! Седя и се смея като луда на коментара ти или по-скоро на себе си, че са ми идвали такива мисли! Твоя коментар май ми помогна най-много!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c3d7cba8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторката към номер 1: А, ти сподели ли с жена си какво искаш и какви са ти фантазиите? Май не. То затова и ще си гледаш порно. Така и моя мъж, нищо не споделя, а иска да вървят нещата в леглото. Е, няма как да стане. И що пък трябва да му гледам порното, той не може ли да си каже като човек какво иска? Или да ме викне да гледам с него, аз не съм толкова тъпа, ще се светна, че това го кефи... Що само ние жените трябва да правим и да даваме всичко за една връзка, а мъжете да сте толкова пасивни?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0b23624acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторке, номер 1 съм.
Не питай мен, споделял ли съм с жена си - ами естествено, че съм споделял, никъде не съм казал, че не съм, а просто това, че нещата не са както ги искам. Опитвала се е да ми угоди, ама не става. Не й идва отвътре. И тъй като при теб не знам как е, поне можеш да опиташ. Виж, за съвета да видиш какво гледа.......давам ти го, защото очевидно мъжът ти не споделя с теб. Т.е. ти казваш на мен аз какво да направя, а реално твоят партньор не го прави. Ами тогава как ще решиш проблема си-явно си мълчи човека и казва, че всичко е ок, АМА НЕ Е! И какво сега, дай да си седим и да чакаме мъжа да поеме инициативата и да си отвори устата, какво желае. Обаче проблема остава нерешен. Ти идваш тук за мнение, давам ти моето какво да направиш, обаче не-не си доволна и не те устройва. Ами хубаво тогава :-) Ако се сетиш за някакъв друг подход, ще се радвам да е успешен.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f73b799d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Жена съм и чат-пат гледам порно, не ме е срам да си го призная.
Почти няма мъж, който да не гледа. Обаче едно е да си пуснеш вечер за час, друго е всеки божи ден да си с извадена пишка пред компютъра. Порното пристрастява, не съм го измислила аз това. Затова по-кротко. Никоя нормална жена не иска порно маниак.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1a20a4bdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката към номер 1: Оценявам съвета ти, но се бях ядосала като писах коментара. Опитах се да говоря с него няколко пъти, но се убедих, че смисъл няма... Продължава да си гледа порното, когато не мога да го направя с него. Всяка вечер без да свърши не може да заспи. Това вече, според вас, пристрастеност ли е? Не мога да си го обясня по друг начин..

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a2cb2ba82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Когато мъжът има необходимост от свършването, за да заспи, проблемът е от психологическо естество, не от сексуално.

Имаше един случай с един тип, който ебе жена си по три часа на вечер, свършва пет пъти и накрая пак не може да се заспи. След това отива, удря една злобарка в банята, ляга и заспива.

Тук има момент на пристрастяване, но не знам дали е за сексолог или за психолог. Според мен някакъв стрес е замесен.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 067acc2acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Всички мъже гледаме порно, изкл. крайните задръстеняци. И се радваме, че интернет ни дава огромни възможности на всякакъв тип жени които да гледаме. Мен лично стандартното американско порно ме отвръщава и никога не го гледам. Предпочитам нормални аматьори и жени тип милф, естествено окосмени, а не тийнейджърки, които не са ми интересни.
Жена ми никога не ми е правила проблем за това, някой път и пускам да види какво гледам. Чекии рядко правя.
Важното е твоя мъж да не гледа порно с педерасти, че тогава е лошо.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fdf6436eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не мога да ви разбера такива като вас жени. Мислите си че ви изневерява като гледа порно, хахахаха. Започни да гледаш порно с него, даже и почни да се пипаш там долу, покажи му как се самозадоволяваш, ако естествено някога си го правила. Няма как мъжа да не се възбуди, веднага ще те награби.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5eee2f3f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   То това май се отнася за всички...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0f2c68a301
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ние с моето момче гледаме заедно порно. Обсъждаме какво точно му харесва,какво на мен да или не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker