Защо искат само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо искат само секс
преди: 13 години, 5 дни, прочетена 7497 пъти
Здравейте. Искам да попитам едно нещо тъй като ми е интересно. Но първо да поясня, че съм момче :)
Та въпроса ми е защо момчетата (голяма част от тях, да не кажа всички) искат само секс от едно момиче?

В смисъл добре, иска едно момче секс и започва да омайва и да оплита в паяжините си някакви свестни момичета, баламосва ги и после като постигне целта си, ясно е напуска ги, разбива им сърцето и т. н. Но естествено може да не успее да осъществи целта си, но все пак, наранява момичето, след като я напусне, а тя вече си го е харесала, залъгала се е и... знаете какво искам да кажа.

И питам, неможе ли като му се прави на тоя и оня секс, те я магистралата, близко е, отиват там, магистралки, плащат си и сичко се получава и никой на края не е наранен и сичко си е точно.

А те какво обаче правят? Нараняват момичетата, свестните, които търсят любов, казвам го, тъй като следя темите тук, и има много такива теми, в които се говорят и споделят такива случки.

Аз например, ако искам секс, така ще направя - с некоя магистралка и готово. Нали ми е до секс, нема да ме интересува че мога например, да хвана некоя венерическа болест.

Но те тея момчета май за това ги е страх да ходят по магистралки, че могат да се заразят с некоя болест, и за това решават да нараняват нормалните момичета?

Нали като човек тръгне да си прави кефа и иска да си направи кефа, не мисли за последствията а?

Ама не могат, страх ги е от нещо, невинните момичета ще използват те....
Има и сайтове за запознанства, специално с такива цели-за намиране на секс партньори. Еми там също могат да си търсят някоя за секс, ако не искат магистралки.

Но те май предпочитат да разиграват момичетата, нормалните и после да ги напускат, след като са постигнали целта си, или поне са се опитали, но пак, не се замислят че така нараняват момичетата. Но всичко се връща!!!

Вместо да се обвържат сериозно и да направят нещо в тоя живот... абе немога да разбера, за къде толкова бързат, като за всичко си има място и време.
Просто интересно ми е какво мислят МОМИЧЕТАТА особено по тоя въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 дни
hash: 4b7b425c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти за какво мислиш се събират един мъж и една жена по принцип - за да си пипат ушиките и да си гъделичкат петичките ли?

След като си отговориш достатъчно честно и обективно на този въпрос, знай, че някои просто се опитват да си спестят усилията докато постигнат крайния резултат. А тези усилия са важен процес, при който жената опознава мъжа и го преценява доколко стабилен и надежден партньор в отглеждането и възпитанието на поколението би могъл да бъде той.

Жените, които се хвърлят веднага на секса обикновено свършват много зле - употребени и изоставени, мразещи мимолетните си партньори, както и мъжете като цяло, с деца, които или трябва да захвърлят на боклука или да отглеждат и издържат сами цял живот...

Най-лесно е да си направиш кефа с някоя и да забравиш за случая (ако не ти хареса с нея) - не е ли така? Хормоните и егото (чувството за собствена значимост) го изискват... А ако можеш да си спестиш усилията около ухажването, както и евентуалните усложнения после - още по-добре, нали?

Та затова...

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 6ab2da3c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужасни са мъжете, затова станах лесбийка

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 4b7b425c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   №2, това НЯМА да ти помогне - партньорите ти (били те мъже или жени) са само твое огледало. Промени себе си и ще (останеш изумена как ще) се променят и партньорите ти.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 дни
hash: 6ab2da3c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №3 всеки прави своя избор. Аз съм направила своя и не виждам какъв ти е проблема. Не си ти човека, който да ми казва дали да се променя, или не. Не ме познаваш, не знаеш нищо за мен. НЕ ЗНАЯ ЗАЩО се изказваш непотготвен. Човек вече неможе да си напише мнението, заради многознайковци като теб.

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 345d0bd12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Авторе, много си наивен (поне така звучиш). Според мен си още малък, неизживял никакви хубави моменти младеж, който на някакъв етап от живота си е бил изоставен от някое момиче, което просто е търсело секс :) Според мен не си успял да предложиш на това момиче нищо интересно и забавно (имам предвид и в сеска) и тя в крайна сметла те е изоставила. Винаги ще има момчета които търсят само секс и винаго ще има момичета които ще им го предлагат - около това се върти света. Не го мисли толкова. Сигурен съм, че ако имаше и ти "секс-приятелка" щеше да си на друго мнение. Горе главата.

*Борко

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 4b7b425c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   №3, теб конкретно не те познавам, но познавам достатъчно такива, които споделят твоето мнение, и ги знам те какво представляват.
Не съм аз човека, който да ти казва дали да се промениш или не - казва го дереджето, до което си се докарала, както и разсъжденията ти относно мъжете, които не са верни. Казвам ти само, че АКО намериш волята да се промениш (не конкретизирам изобщо как) ЩЕ ПРЕОТКРИЕШ себе си, както и другите, както и мъжете, и ще разбереш, че причината не е в тях. ТЕ СА САМО ЕДНО ТВОЕ ОГЛЕДАЛО.

Я си признай честно - аз ли съм "многознайко/ка" или е такъв човека, който твърди: "Мъжете са ужасни" и "ЗАРАДИ ТОВА аз станах еди каква си... "

Извинявай за неудобството... знам, че без такива като мен светът за теб ще е много по-прост, а животът - много по-лесен...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 дни
hash: 0778ae93ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не всички мъже са такива,каквито ги описваш.

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: efbba88603
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За съжаление в повечето случаи истината е такава. Повечето мъже са ориентирани най-вече към това. Но не е хубаво да се слагат всички под общ знаменател. Ако става въпрос има и такива момичета. Аз лично познавам свестни мъже, които са наранени. Пожелавам всеки да намери половинката си, така както аз я намерих. Успехи и любов!

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: c74d0ccb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   не всички мъже са такива каквито ги описваш мога да ти кажа че има и такива жени които търсят само секс и нараняват свестните маже аз съм един от тях бях нараняван няколко пати защото попадах постояно на такива жени много от давна не търся жена когато ми се преиска секс отивам плащам си и забравям за случилото се така ми е много по добре предпочитам да си плащам за секс от колкото от ново да попадна на неподходящата жена и да бада наранен

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: 6cf2baa7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   'И питам, неможе ли като му се прави на тоя и оня секс, те я магистралата, близко е, отиват там, магистралки, плащат си и сичко се получава и никой на края не е наранен и сичко си е точно. '
Точно така авторе. К... арите при к.... те да отиват, а не да нараняват нормални и честни момичета.

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 дни
hash: a8ac2a1d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Значи един мъж който си търси половинката в живота е нормално да пробва с една, с втора, с трета... и така докато е намери. През това време той прави секс с тях но не мисля че единствено секса е целта а по-скоро търсенето на сериозна връзка. Иначе найстина всеки би си плащал на някоя за секс и това е. Но на магистралата шанс да намериш своята половинка няма. Лошото е понякога че като се пробват за двойка единия или мъжа или жената решава че това е неговия човек а другия не е на това мнение и казва "ами ти просто ме използва" Но това е живота :-) А и не мисля че когато един мъж и една жена правят секс то ТОЙ използва НЕЯ или пък ТЯ в случея му дава нещо на НЕГО. Секса е удоволствие и за двамата.

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: c1308d5466
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторе мн си прав така е... само че на всеки му харесва тръпката на ловеца това е истината после за по бира се фукаш вкарах тая и оная мн ме кефят разсъжденията ти напиши си е-май ла ако искаш да комуникираме


17*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker