Приятелят ми не иска да прави секс с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми не иска да прави секс с мен
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 3206 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години приятелят ми е на 19. Заедно сме от 2 години. Проблемът е че за цялото това време сме правили "секс" само 3 пъти... И то какъв.. За не повече от 1 минута. На мен ми е за пръв път с него и на него също. Аз постоянно имам желание, имаме и възможност - сами сме по цял ден в нас, но той избягва ситуациите. Не ми дава да го видя гол нито да го докосна. Рядко се случва той да се опита да ме докосва, но нещата отново не стигат до секс. Говорила съм с него по въпроса. Казва че ще оправи проблема от следващия път, но това така и не се случва. Моля ви за съвет. Какво трябва да направя в тази ситуация, за да се имам и аз на една щастлива и пълноценна връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 189d4048d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Трябва да си намериш нормален пълноценен мъж ,който ще те обича и желае .Що за връзка е това ? Откъде ги намирате тези дисфунционални мъже ? По мои наблюдения ,по това което се пише тук съдя ,че мнозинството от младите мъже /момчета са сексуални инвалиди или в другата крайност -обсебени от порното мастурбатори ,които мислят само за секс и до там се стига ,че да не възприемат жената като нещо различно от сексуален обект .
Може би порното унищожава мозъчни клетки и тези младежи от ръкоблудство по цял ден после са мъртви от кръста надолу и не могат да свършат работа .Проучи го ,може и неговия случай да е такъв .Може би има хормонални проблеми или в краен случай да уважава друга с меча си вместо теб .
При все ако продължава така ще трябва да го напуснеш ,защото ще му изневериш все някога ,а това не е приятно за никого .Всяка жена има нужда от секс ,всеки мъж има нужда от женска ласка .Никога не бих стояла с мъж ,който е дисфунционален ,особено на 18 .Това е абсурдно .Сега сте млади ,свободни ,сега е моментът за любовта .
Съжалявам ако съм била леко груба ,просто съм в потрес ,че има такива млади мъже .

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5e3086bdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може би не си достатъчно предизвикателна. Само предполагам, разбира се. Ние харесваме, когато жените използват, т. нар. език на тялото срещу нас. Предполагам се досещаш - стройна походка, изпънат гръб, такива неща. Ако това не стане, пробвай да говориш с различен тембър, например. Бившата ми приятелка просто ме побъркваше, само използвайки гласа си.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2ee97a15bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хм... щом не ти позволява да го видиш гол е изключително възможно да се срамува от тялото си и да не желае да го виждаш. Какво телосложение има? Ако причината е това, му покажи, че за теб няма значение и, че го обичаш какъвто е. Освен това, да не би случайно да прекалява с филмите за възрастни и оттам да му отмира меракът? Доста странно поведение за момче на тази възраст. Възможно ли е и ти да не го привличаш сексуално? Говорили ли сте и за това?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 439b168071
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разкарай го! Колкото по -скоро, толкова по-добре....

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0f046efa8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Честито Имаш си Гейй!!!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e761ce2893
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами, какво да ти кажа.... На 15 съм и не разбирам особено много, но според мен лично той просто се притеснява. С теб му е бил първия път, значи няма опит и е възможно да се страхува да не те разочарова по някакъв начин или просто е притеснителен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 45060ed8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката: Номер 7, той има добро телосложение тренира и ходи на фитнес постоянно се снима без дрехи и едва ли проблема е в това. Относно това дали го привличам говорили сме и винаги е казвал че съм красива и т. н. често когато си лежим той получава ерекция, но до там. Няма действие, няма нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 619924f514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   То с "непогрешимата женска интуиция" обикновено жените харесват - гей, обикновен педераст, алкохолик, негодник, престъпник и т. н. Свестните има малък шанс и/или се налага непрекъснато да се доказват. Това дали е с объркана сексуалност - не е задължително, но много вероятно. Снимка се често, ако има чудесен вкус и си подбира дрехите сам - още по-вероятно.
Каквато и да е причината едва ли от три пъти за година ще премине на три пъти на ден или на седмица.

Озадачаващо е, че момчето на 18 много й се иска секс. Инак няма лошо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker