Постоянно му се прави секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Постоянно му се прави секс
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 5097 пъти
Момиче на 20

Здравейте! Имам приятел на 22 и имаме проблем със секса. Преди мен си е имол една приятелка, но доста отдавна. На него постоянно му се прави. (Ще вметна, че работи в офис във фирмата на баща му. )Отначалото това ми харесваше и то много, но сега едва ли не вече го правя насила. Ще ви разкажа следните случки, коита смятам за ненормални и ще чакам съветите ви.
Започна се със нощния секс и следваше сутрешен. Да кажем, че вемер си лягаме всичко си върви и заспивам уморена.. е на сутринта още не съм се събудила както трябва като хората и веме усещам ръцете му по задника си, между краката и върху гърдите си. Както казах доста често сутрините се случва да се събуждам и той да се е надвесал над мен, вече готов да ми го.. първите пъти ми харесваше това събуждане, но и аз ходя на университет и на работа.
Скоро се случи и следното, почивах си у дома и той ми се обади от работата с молба да му взема някакви документи от нас и да му ги отнеса в работата възможно най-бързо. Скочих изрових ги от шакафа и хукнах към офиса му. Е познайте какво стана, с влизането, заключи вратата и ми каза, че много му се правило и не издържал, документите изобщо не му трябвали. Като по филмите се облегнах на бюрото и се случи..
Бяхме на гости в родителите му наскоро (те са супер богати и имат голяма къща) вечеряхме, а аз цях адсси уморена и се закачвах на вториа етаж да си лягам, той остана уж при тях. След 2 минути влиза в стаята и ми шепне "казах им, че ми боли главата и ще си взема едно хапче, имаме време за една свирка"
Може би на ден ме кара да го правим по 3, 4 пъти и е изтощително. Заедно сме от 2 години, доката живеех при нашите нямахме много възможности да го правим явно сега наваксва, но аз се чувствам като използвана. Случвало се е да идва и в университета на почивките ми и да ме замъква в тоалетните.
Също веднъж бяхме тръгнали до близкото градче по работа по пътя отби и ме замъкна по някакви гори и в колата ме караше. Обичам го много, но не съм секс кукла или машина.
Явно си пада по извратени неща, карал ме е да крещя нарочно, да ох-кам по силно и ми е купувал доста пъти странни "тоалети" бельо и какви ли не неща с идеята да ги облека за секса.
Не знам какво му става, но от толкова неща на главата не ми е само до секса с него. Општах се да говора за това с него, но отказва да ме чуе, опатах да му обесня, че просто ми идва броя пъти на ден в повече и не ми е винаги до секс, а той си мисли, че не искам да го права, че не ме възбужда достатъчно и такива. Моля ви за помощ и съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: f08cb33317
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Охоо,дай ми го на мен... :)
Аз съм точно неговия тип!

По темата - Това го сподели с него,не с нас авторке.
Кажи му,че не си толкова сексуална като него,че си имаш ангажименти и не ти е до това,кажи му дори че така бързо ще си омръзнете.
Подходи тактично и искрено,без да разтъкаваш локуми.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7519d2b8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мъж мечта! Знаеш ли колко жени си мечтаят за такъв...поне аз, де. Хаха.
Не знам как може да се оплакваш...Да те иска всеки ден, че и по няколко пъти.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: df0679b0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами като не ти се прави се разделяте ти няма да му дадеш няколко дни ще отиде даже и без пари ще си намери и готово колко теми има такива. За всяко нещо си има решение ти какво очашваш на 20 г какво да му се ляга само да спи ли до жена?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 33d02b8856
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Моята настояща приятелка беше същата като теб. 3 години чувах само "не, не е сега момента, топло е, студено е, уморена съм и тн". Знаеш ли какво стана... След тези две години мрънкаме като твоето, не ми остана желание да я желая. Вече тя дето се вика ми се "моли", но след толкова греди вече не ми е яко и дори не ме привлича толкова. Сама си го направи тя. И ти ще се молиш за това. което се оплакваш сега! Ще видиш.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8ba01a11fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелят ти е хиперсексуален и направо те насилва, как така ще те разкарва до офиса щото на принца му се до......ало. И да му обясняваш няма да разбере, ще те изкара теб виновна. Това е проблем, трябва да решиш - да го правиш докато съвсем ти писне или да се разделяте. Имах приятел който искаше всеки ден, на мен не ми харесва всеки ден и го разкарах, сега си имам друг и си пасваме

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e8f4f463c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Имам познато семейство с две големи деца, живеят в малък апартамент, буквално библиотеката разделя леглата на децата от спалнята.

Мъжа и не я оставя, всеки ден, буквално.
Посрещая от работа, с нея по магазини и тя се е видяла в чудо, защото децата растат и чуват какво става зад библиотеката.

Слушала съм мнения на лекари, това е здравословен проблем. Проблем с надбъбречните жлези.
Едни хормони са в повече, други в недостиг.
Някои го смятат за супер, но имам приятел който се разведе със жена си в която беше лудо влюбен.
Тя си искаше от него по всяко време на деня, накрая налетя на приятелите му и той до там.
Очарованието изчезна.
Споделяше, че не му издържат краката, че се чувства използван и не издържа.
Нимфоманятапри жените е едно, но при мъжете как се нарича не помня.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9b48302581
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми ти изобщо не обичаш секса. Хвани си някой импотентен. 3-4 пъти на ден е нормално, ама за сексуални хора, а не такива като теб

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2bfa167804
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Това си е в реда на нещата. С една от първите ми приятелки го правехме по 3-6 пъти дневно, веднъж и 7, а със следващата по 2 пъти дневно и 2 свирки, общо 4 свършвания. Последно имах една, която все си намираше оправдания (заета била, уморена, с главоболие, в лошо настроение и какво ли още не) и според нея било нормално да се любим само веднъж седмично, обаче скоро я отсвирих, защото пак според нея било нормално 7 пъти седмично да я водя на ресторанти, които аз да плащам заедно с такситата.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b5c69de7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   №12 и №13
Голям смях, първи приятелки, втори, а къде е съпругата, господа атлети?

Не, че не е готино като имаш време и пари, ама да ти е ежедневие с месеци, забрави.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 243b306d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Я, каква тема открих! Ами, авторке, все едно описваш мъжа ми. Само че ние сме стигнали мноооого по-надалеч! Правили сме секс посред нощ под улична лампа; свирка, докато той кара със 120 км по магистралата; насред двора посред бял ден; рано сутрин, докато аз дълбоко спя (това му е любимо); на масата в кухнята, докато приготвям салата за гостите; в маршрутката на път за вилата; и в тоалетна на ресторант се е случвало; да ме сграбчи в коридора и да ме тръшне на пода си е в реда на нещата; на един пуст плаж си спомням; във влака до Варна - също; върхът беше пред здравната служба в едно село. Като се замисля и върна лентата, то списъкът става безкраен. Ами аз затова си го обичам толкова много съпруга ми, защото е изобретателен и ме желае нон стоп! Не разбирам ти, авторке, оплакваш ли се или се хвалиш. Е, има дни, в които не ми е до секс - уморена съм, болна съм от грип и т. н. Казвам си честно и почтено: днес не съм във форма, ела да се гушнем и да погледаме телевизия. И няма никакъв проблем!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 61ae40ece8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От номер 13 до номер 14. Правилно отбелязваш, че като описаната от мен жена с "главоболията" не бих си я взел за съпруга. :) Кой мъж би желал да си причини подобна жена за спътник в живота!? Постоянно да лъже, че ѝ е зле и да отлага "за другия път" (и другият път да отлага за друг "друг път"), обаче винаги да е добре, когато мъжът я води по ресторанти и ѝ плаща всичко!?
И това за свършванията може и да ти се струва много като бройка за ден, но забравих да спомена, че жената до мен винаги е свършвала най-малко 2-3 пъти повече пъти, отколкото аз. Един от малкото мъже съм, които в повечето случаи свършват много бавно и догогава жената си е получила нейното поне двойно. Имало е дни, в които съм бил на ръба на оргазма, но не мога да свърша и съм си оставал полово раздразнен и неспокоен след това, докато съм доставял на жената по 10 и повече оргазма. Оплакване заради това не съм чувал досега. Повече от половината пъти е било с език, защото обожавам да усещам как жената до мен се гърчи с цялото си тяло и пъшка от възбуда. Последното го уточнявам, за да не последва обичайното заяждане "Ама, ти вие егоисти и мислите само за вашето удоволствие! ". Това, че някои от вас са си избирали такива мъже, не означава, че всички други са същите. Отнася се и за жените, както вече споменах в коментар 13. Има всякакви мъже и жени и това е чудесно, защото имаме голям избор. :) Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 530d1b36c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Като се ожените и той стане на 50 год. на тебе ще ти се прави постоянно секс, а на него, не чак толкова.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 35a45be5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Нищо не нормално не виждам. Това е мъж мечта, поне за мен. Млад е, затова е толкова активен. Ако сега не прави секс, кога? Явно не си пасвате. Поговори с него, но ако мислиш да правите секс веднъж-два в седмицата, няма как да стане. Няма да се съгласи, вярвай ми. И няма да се промени, аз го разбирам защото съм доста гореща натура.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker