Студент съм вече трети курс, а все още не съм правил секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Студент съм вече трети курс, а все още не съм правил секс
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 4061 пъти
Здравейте, момче съм на 21 години.
Студент съм вече трети курс, а все още не съм правил секс. Никога не съм имал приятелка. Не съм целувал момиче откакто бях малък (4-5 клас). Не знам какво да направя. Не съм стеснителен, нито интроверт. Просто някак си не се получават нещата. Винаги съм мислел че ако кажа на момиче да сме нещо повече или че я харесвам, тя ще ми се присмее. За секс за една нощ изобщо да не говорим. Как да се променя ? Как да имам тази близост с женския пол ? Чувствам се като бавноразвиващ. Не съм глупав или пък супер грозен. Просто не съм добър в тези неща. Какво да направя ? Имах една зарибявка, споделих и какво чувствам и тя ме отряза, а бяхме уж много близки и мислех че ме харесва. Не знам как трябва да постъпя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4e858c1fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Искай и ще получиш. Чукай и ще ти отворят и т. н. ;)

Искай си бе - не е страшно ако те отрежат. Жени много. ;)

В краен случай професионалистка, но си поемаш риска ;)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 82461b4030
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да се каже, че и аз бях девствен до 23, след като преди това опитвах с компаньонки и нищо почти не ставаше (леки проблясъци, не те съветвам), но трябва да имаш подход. Сега съм на 28 и въобще не ми пука да ти кажа честно, може би от около 3 години промених стратегията си.

Знаеш ли колко грозни момчета досаждат на жените и постигат своето. С комплексите и притеснението до никъде няма да можеш да стигнеш с жените.

Имаш няколко стъпки.

Добавяш разни момичета във Фейсбук или разни познати приятелки, започваш да си контактуваш с тях. Подбираш и виждаш къде имаш най-голям шанс, оставяш другите малко в по-задна позиция и с въпросното момиче изгаждаш някакво приятелство. Виждате се, след това леко започваш да подмяташ и някакви сексуални намеци или да се интересуваш от нейните предпочитания, уж приятелски. След това започвате тук-таме да разменята по някоя снимка с чата, ако можеш и вече си й спечелил доверието ще ти прати и по-горещи снимки, ако не те е срам ще й отвърнеш и ти и тогава си отваряш вратите към секса. Първата стъпка е приятелство и доверие, втората е секс, а третата вече е връзка, на днешно време е така. Дори да не се получи при първата, опитваш със следващата.

Знаеш ли, на 23 години не знаех къде се намирам, Не можех да разкрия сексуалността си с момиче, мислех че не мога да задоволя жена, защото имам 15, 5 см член, нали в порното изглеждаха големи на всички, а моят го мислех, че не е достатъчен. Хах.. когато се отпуснах с момиче правихме секс с часове, нямах никакви проблеми и всичките ми комплекси отшумяха. В последствие на връзката към нейния край последните месеци имах много чатове, а когато се скарахме с моята излизах на срещи с момичета. Не мога да кажа, че ги натисках, с някой си станах приятел, но когато скъсахме с моята, а и малко преди това поне на 5, 6 момичета пратих пенисът си и видях, че в крайна сметка не е бил малък, харесваха го. Пращаха ми и те снимки по прашчици, но както ти казвам, така са стъпките. Потенциално можех да излеза с 10 момичета, ако искам, дори и една тройка пропуснах за последната година, но може да се каже, че вече не е от притеснение, ами си хванах друго момиче, с което бях много нахален!!! Не можехе да стане с любов, понеже в бивша на мой приятел, не можеше да стане никак. Режеше ме месец и нещо, като всеки ден си пишехме и споделяхме, но накрая ми имаше доверие, реших да си пратя пениса уж така на майтап, тя реши да ми прати някакви снимки и се отвориха вратите към секса. А вече се превърна и във връзка. Преди това си излизах и пишех с други момичета, с всичките подхода ми бе същия и с всичките имах потенциален шанс за нещо повече!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 45cfcf48a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябва да се отпуснеш и да не ти пука.. Една като те е отрязала не значи, че и другите ще те режат... Млад си, поживей си.. Ако ти е само за целуване и секс, излез на дискотека и пийни едно, две да се отпуснеш иии си намери някоя пияна шматка(не мъртово пияна, разбира се), такава, която като теб я срам и е пийнала да се отпусне... Кажи ѝ че е хубава и не я занимвай с ядрена физика... Какво да ти кажа... Внимавай с тоя секс за една нощ, пази се, че не ги знаеш какви са... Това е ако искаш секс и целувки... Но пък ти не си правил секс досега, тъй че щеше да е хубаво да е с някое специално момиче, да е любов, тогава си е незабравимо...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 43afaf5fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има хиляди като теб, не е голяма драма. Грешката с тая дето те е отрязала е, че си се изложил с начина на "споделяне". Ако си признал, че нямаш опит още по-зле. Като ти хареса някоя, пипаш и прегръщаш без да се обясняваш с думи. Колко я харесваш ще ѝ кажеш след 2-3 чукания.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9f175ebdad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Дали си трети курс или от три години работиш няма значение. Ти си пълен с бариери. Секс за 1 нощ, а не.... дори не са ти предложили но ти си взел решение. И защо трябва да обясняваш на някой какви чувства имаш, просто действай. Поведението ти е някак назадничево. Радвай се на младостта си. Не влагат чувства, защо не си намериш момиче просто да видиш какво е секс. Можеш да си платиш и после ще си много по-уверен, иначе просто ще си стоиш в това положение.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f993916c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Интересно аз бях точно на твоята възраст когато за първи път успях да бръкнах в бикините на жена. Просто тогава ми дойде времето, иначе и аз много се притеснявах, че изоставам с материала.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 26951b9259
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто още не си срещнал правилното момиче, споко ;)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 27c249bb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И сега ще последва лавина от коментари как трябва да се държиш еди си как, как трябва дори да спиш с проститутка за да се отпусниш и куп подобни тъпотии, аз ще ти кажа, че имах същия проблем, имал съм връзки, не можех да се оплача от внимание, но ме беше страх... Няколко пъти съм стигал до там и забивам, естествено след това и връзката ми се разпада... Това е някакъв психически блокаж в теб самия, който ще преодолеш, спокойно, ако това ще те успокои аз го направих чак на 25 :) Успех и късмет :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6399db8ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   просто не трябва да го мислиш толкова, ако харесваш някоя просто и кажи какво чувстваш, излезте няколко пъти и готово. Според мен си премълчи, че не си правил секс до сега на 100%, ще ти се смее. Аз имам също приятели-набори, които още не са и като стане въпрос все ми става смешно. Не че се подигравам, просто времената се промениха много и е странно, всеедно да нямаш телефон същото е. Опитай и да не ти пука кой какво щял да си помисли, аз с моя неголям опит съм разбрала, че ако ти е писано ще стане. Ако не ти е писано и да го сучеш и мотаеш... тая се(все тая)...
Успех, младежо! :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9a922376ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Изчакай, пазил си се толкова много време, дай този дар на човека който ще го оцени, а именно бъдещата ти жена един ден!
Да си девствен до сватбата е привилегия, А не срам и правилната ще го оцени

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8d2aa56a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами виж, трябва да се поотпуснеш и да преодолееш страха. Със сигурност много пъти ще ти отказват. Но ако не пробваш, съвсем няма да имаш шансове, нали? Почвай сега и не отлагай, колкото повече се бавиш, толкова по-трудно ше ти бъде. А честно казано, нелепо е на 25-26 да няма човек поне някакъв опит в секса. Ще се запознаеш с момиче което ти харесва и ще се окаже че не знаеш как да и доставиш удоволствие. А на тази възвраст вече никой не иска да бъде учител. Почвай сега.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bb1cbd5543
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Желание е думата.. Нищо друго. Ако много искаш да отидеш до тоалетната ще отидеш нали? Ако го искаш толкова силно просто ще се случи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cc7e9b37d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей аз съм по същия начин, но с разликата, че съм на 18 и че съм момиче. Винаги, когато аз си харесам някого той точно както при теб като се разбере за чувствата ми веднага започва да ме избягва. Последното ми гадже и съответно последната ми целувка бяха преди 8 години. И наистина и аз се чувства доста непълноценна, но все още чакам подходящото момче, в което ще се влюбя лудо както и той в мен.
А относно за теб спокойно това не е срамно, просто още не е дошло най-подходящото за теб момиче. :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2dbe2b7520
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Глупостите като да се пазиш до сватбата и т. н., които прочетох по-горе... моля те, не ги взимай под внимание, защото най-много жена ти след време да ти изневерява, защото не знаеш как да я задоволиш. Най-добре добавяй момичета във фейсбук(познати и непознати), пиши им(в чата имаш време да мислиш какво да кажеш), след няколко дена писане предложи да излезете и се опитай да изградиш връзка... недей да търсиш секс за една нощ, защото няма да се представиш добре и може да отнесеш някоя подигравка. Когато си намериш приятелка изчакай 2-3 седмици поне да се опознаете и тогава го направете. Така ще си по-отпуснат и ако се изложиш поне това може да си остане между вас. Ако момичето пита защо не искаш да правите секс в началото, просто и кажи, че според теб секса в началото не е предпоставка за добра връзка или нещо от сорта.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3d0917bad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И при мене работата беше подобна до към 18 годишна възраст и после спря да ми пука дали щеши да се изсмеят и т. н. И си хванах прителка с която ходих година и половина. И знаеш как я свалих... запознах се с нея и след 5 минути я питах дали си има гадже и дали иска да ставаме мъж и жена хахах. 1 седмица писаници по интернет и базици и станахме гаджета. Следващата ми аверка по подобен начин станах работите. Жените искат самочувствие човек. И е нормално да те отхвърлят няколко пъти. Но това което казваш "споделих чувставата си" не ми звучи много мъжко. Бъди малко повече непокист и действай и ще станат нещата.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 51781c1f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Щом до сега не си успял - по-добре отиди на проститутка!

М-19

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker