Колежката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колежката
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 6815 пъти
Здравейте! Аз съм на 32 години, а колежката е на 36. И двамата сме обвързани, а тя има и две деца. От доста време забелязах, че я привличам. Напоследък и тя мен Станахме си близки доста. Знаем си някой мръсни тайни и лични неща. Свикнахме да сме близо един до друг в работата. Говорим си за всичко, помагаме си. Онзи ден леко се сдърпахме за това, че началника ме видя при нея няколко пъти, а аз и се сопнах, че ми каза да се махна. Просто така ми дойде. Разбирам я пази си хляба и тя. Има си го флирта и привличането между нас всички колеги го виждат. Досега не сме имали конфликти дори спорове не е имало, но просто избухнах това е. Когато съм покрай нея се чувствам спокоен, подкрепян не знам защо. Чувства, които понякога не изпитвам във връзката си. Ревнувам я, тя мене също и дори не го крие, и аз и го казвам направо и това сякаш още повече ни привлича. Дори си казваме, че бихме си легнали без да го крием. Дори обсъждаме как ще го правим. Как обичаме секса, как сме го правили със старите гаджета. Но сякаш има нещо още, което ни пречи да си легнем... дали страха да не се влюбим... или може би вече сме се влюбили, но момента не е подходящ.. кажете ми... как мислите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: d7f2791ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много безразсъдно поне не го демонстрирайте толкова явно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5364c36222
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Докато се чудиш, как да я изчукаш, тя ще си хване друг и ти ще угаснеш!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a4c08a7c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че яко си го загазил. Ако продължите, ще оставиш две деца без баща. Щом колегите знаят е въпрос на време и мъжа й да разбере. Ще стане доста весело. Помисли върху това. Последствията ще са много и сложни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 11aa92a51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще съжалявате. Не предавайте половинките. Това е долно и нож в гърба. Поставете се на тяхно място , как щр се почувствате ? Вие си седите вкъщи а те да се въргалят с други.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 30610c9936
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Там където си вадиш хляба, не си вади х. у! Ще изядеш и хляба на колежката си! Много тъпо разсъждаваш и още по тъпо действаш, щом и шефът ви е видял това. Вече сте осветени от шефа, и ако продължиш, скоро ще си търсиш нова работа, а ако и мъжът на колежката ти усети, може и бой да ядеш!

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 933122de71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Има една песен на "Ъпсурт", в която казват.. "От много мислене, стана увисване".. та така и за вашата ситуация. Съветвам те, ако ще правите нещо, го направете веднага. Ти трябва да си инициатора и да доведеш нещата до край.
Аз съм попадал в подобна ситуация 2 пъти. Получава се така, че в един момент жената губи интерес и ти увисваш, чудейки се какво стана и къде сбърка. Проблемът е, че жените очакват мъжът да е активен, да иска секс и да "уреди работата", така че секса "да се случи". Ако много протакаш, тя остава с впечатление, че само се закачаш, нямаш сериозни намерения и/или си нерешителен. И съответно се насочва към друг ухажор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 805d93bbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Постави се на мястото на мъжа и. Ти да си причината децата му да не растат пред очите му. Ако нямаш деца не можеш да разбереш какво е чувството. Повярвай ми не го пожелавам и на враговете си. Стигнали сте до там, че сте се влюбили. Легнете ли си ще стане още по зле! Не разваляй семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6bcecf01ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм преспивал с колежка. И двамата сме омъжени. Имаше тръпка, секса беше страстен. Малко непохватен, защото не сме свикнали един с друг. Но вече много бих се замислил дали си струва изневярата.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 684f92e19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Какво ли ви задържа... да помислим, може би това, че сте обвързани и двамата, а тя има и деца? ! Хора, не бъдете безразсъдни и не се поддавайте на временни страсти. съжалявате и двамата. Ограничете временно контакта, за да не увеличавате химията. Ти как бе се почувствал на мястото на вашите партньори, а децата? Струва ли си заради единия секс да провалите общо 6 човешки живота?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0b64f05011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не го прави ще разделиш две деца за един кеф а и ще станеш и за посмешище пред близки и приятели тя също

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 07c610a64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Чукай колежката, а и други също си намери. Така ще се утвърдиш в работата. А тия дето разправят да не си вадиш кура, където си вадиш хляба, не ги слушай. Това са просто едни страхливци.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5edf2fc54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Още едно доказателство, че на жените винаги им се ебе, независимо с кой, къде, как и по всяко време, а който не го е разбрал явно е олигофрен!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fea4ba6e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Много романтично го караш, Брат. Не му мисли много. Задължително го направи. Аз съм женен, но от време на времеме чукам и две колежки от работа. Двете са различни и се стараят да се раздават на макс. Вътрешно съперничество. Подозират една за друга, но отричам. Едната е добра в едно другата в друго. Съветват те "ако мъжът и разбере.. "И двете ми колежки са "щастливо" омъжени. Зависи от вас дали ще ви хванат или ще заподозрат нещо околните най вече половинките ви. Понякога ми се обажда едната и ми казва, че много се е затъжила/през почивните дни/. Иска да се видим. Отиваме до офиса, нея я кара мъжът и и я чака отвън докато се чукаме за около час. После си тръгва-довършила си е работата. Случвало се е да и звънне мъжът и и тя отгоре ми заморена му казва ей сега свършвам и идвам. Друг път застанали сме до прозореца вкарал съм и го отзад а тя ей го моя долу виси като сопол да не отида някъде сама. Понякога и звъня, че алармата се включила или прозорецът е отворен да дойде да го затвори. Пак нейният я кара сигурно се съмнява. Прави ми набързо една свирка и тръгва.. Важното е да го правите с фантазия и страст. И аз ако не можех да чукна някоя колежка щях да разправям "не си вади оная работа където си вадиш хляба"Но защо?? И работата върви и си помагаме, Найс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker