Много се притеснявам от цветна бременност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много се притеснявам от цветна бременност
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2980 пъти
Здравейте имам нужда от някой пояснения понеже много се притеснявам, така стоят нещата правих го за първи път и отидох на гинеколог заради притеснение от инфекция и едновременно притеснение от закъснение на цикъла по време на прегледа ми се стори, че той има съмнение за бременност и ми каза да си направя тест за бременност, направих си на следващата сутрин излезна отрицателен, но в последствие се появи и още една чертичка бледа, но я имаше. На същия ден ми дойде цикъла, но без придружаващите го силни болки в корема и обилно течение доста по оскъден от обикновенно, но цвета не е розовеещ или кафеникав нормално червен си е както обикновенно, реших да си направя още един тест, същата работа една ясна черта и след време отново една бледа втора черта. Много се притеснявам и няма как да си направа кръвен тест, моля за разбиране и без критики, моля имам нужда от пояснения и помощ, а не критика.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: cf18db0cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Две черти, дори и втората слаба си е признак на бременност. Поне при мен беше така. Изчакай да приключи кървенето и пак направи теста.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ae47b11eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом има втора, си бременна при мен втората винаги е бледа. Цветна бременност рядко има, най - добре отиди пак на гинеколог. Била ли си около овулация, когато сте го правили. Нямаше ли предпазване?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ce23b342b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам на колко си, така че няма как да ти дам толкова добър съвет, но предполагам, че не си пълнолетна. Трябва да кажеш на родител (препоръчвам на майка ти) и да обсъдите дали това изобщо е възможно. Изчислете овулацията. Няма как гинекологът да каже, “че има възможност, да си бременна”. Или си или не си, средно положение няма. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4b59d503ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не можеш да си направиш кръвен тест?
Щом два пъти се е показала втора черта, значи има вероятност да си бременна. Втората черта показва наличие на човешкия хормон на бременността в организма, което означава, че или си бременна, или имаш хормонален проблем.
Предполагам, че щом се притесняваш, бремеността не е желан вариант. В такъв случай трябва със сигурност да разбереш дали си бременна - или с кръвен тест, или с ехограф - въпросът е лекар да потвърди, за да можеш да вземеш мерки.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 89488902d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам те и ми се иска да помогна, но никой в този сайт не може да ти каже със сигурност дали си бременна. Дори не можем да сметнем шанса, защото доста неща не си споменала. Вариантите са три. Най-сигурно е да говориш с лекаря, той със сигурност ще е по-информиран и в даден момент ще може да ти каже. Втория вариант е кръвен тест, това е по-сигурно от всички възможни тестове от аптеката, но ти спомена, че не можеш да си направиш такъв. Не си казала защо. Третия вариант е да изчакаш още малко, да си следиш симптомите и да си направиш още няколко теста за бременност след около седмица, две (примерно).

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: de13572f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Случвало ми се е същото. Аз мисля, че си направила спонтанен аборт. След няколко дни тестът ще е отрицателен. Все пак отиди пак на преглед, защото има опасност от развитие на инфекция. Моят лекар ми обясни, че почти всяко голямо закъснение, съпроводено с обилен и по-дълготраен цикъл е всъщност аборт, често жените изобщо не разбират за това. За две години опити за бебе и следене стриктно на овулацията и закъсненията, ми се случи общо 4 пъти да имам такава бледа 2ра чертичка и след ден, два просто да ми дойде. Когато бях бременна с първото ми дете, 2рата чертичка беше ярка, колкото 1вата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 27c63164f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз мисля, че теста би показал бременност без значение каква е. Цикъла може би е такув, защото си под стрес, а и е топло времето. Опитай се да направиш тест малко по-късно и да повториш при гинеколог. Тази бледата черта се получава винаги след повече време. Поне при мен е така.
Това да ти е за урок. Предпазните средства са важно нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 611b2d1748
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, авторке! Използвахте ли предпазно средство и също така доста силно ме съмнява да си бременна. След първият ми път и на мен цикъла ми закъсня, на приятелките ми също и се започва с едни мисли "да не би да съм бременна, какво става", но стига да сте използвали предпазни средста, шанса е повече от минимален. Дано не си бременна, успех! :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0cf8a7156f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А от обикновена бременност не се притесняваш, само от "цветна", така ли?
Иначе и "цветна" и обикновена може да се получи по един и същи начин - среща между сперматозоид и яйцеклетка. Останалото е въпрос на късмет и "каквото Бог реши". Процесите не са лесни - имплантация в матката, 3 месеца задържане, после правилно износване, раждане и накрая "щастливо бебе"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e0f346c66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Направи си пак теста след няколко дни.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7afd6be463
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:
Ами направих си три на първите два след 10-та минута излиза бледо очертание на втора черта на третия нямаше нищо само една ясна. Като цяло би трябвало да съм в 6г. с. И го правихме ден преди овулацията ми и ми беше за първи път, та закъсня ми с 4 дена и е по-оскъден от обикновенно, като цяло нямам симптоми на сутрешно повдигане и т. н. , притеснението ми е, че лекарят видя нещо на вагиналния ехограф и аз също се притеснявам от това, което виждам. Той ми каза да не гледам теста след 10-тата минута. Главните ми въпроси са цветна бременност излиза ли на теста за бременност и дали е възможно при три отрицателни теста да съм бременна.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 14d41590d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Така е, теста не се гледа след 10 мин.! Нарича се изпарителна черта. Гледа се до 3 мин. или колкото пише в листовката!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker