Желая я, но тя казва, че съм й приятел... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Желая я, но тя казва, че съм й приятел...
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 3144 пъти
Здравейте,
Значи така стоят нещата 21 години съм, тя е на 20. Учим една специалност и живеем в едно общежитие. Тя е много красива, няма си гадже. Излизали сме няколко пъти, почти всеки ден си пишем. Много си помагаме, като става въпрос за университета. Споделял съм й много неща за живота си, за предишни любови, какво харесвам, тя също ми е казвала, но е била малко по-обрана.
Изпитвам голямо сексуално влечение към нея, но тя казва, че сме само приятели, тоест възприемаме като много добър приятел...
Предполагам няма измъкване от този капан :Д

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 77525f0fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има измъкване, но е свързано с това да престанеш да си споделяш с нея и въобще да прекратиш всякакъв контакт.... абсолютно всякъкъв преднамерен контакт на живо и в социалните мрежи. Ако се видите - само "Здрасти" и толкова. Това ще е усилие на волята, защото явно си хлътнал, но трябва да го направиш ако искаш някакво развитие.
В момента тя те възприема като приятелка, с която само си споделя, използва те за услуги и си повдига самочувствието. За една жена това не е никак секси. Секси за нея ще е да си загадъчен, да не знае какво правиш и с кого го правиш, да не знае какво смяташ да правиш и най-вече - смяташ ли изобщо повече нещо да правиш с нея.
Просто трябва да изглежда все едно напълно си приел отказа й, и това по никакъв начин не ти се отразява... продължаваш напред, сваляш открито други момичета и т. н.
Ако спазиш съвета ми има голяма вероятност след известен период на чудене и мислене за теб, тя самата да те потърси. Тогава трябва да действаш светкавично и да стигнеш до секс с нея. В никакъв случай не изпадай в старата ситуация да и се обясняваш, споделяш, изслушваш, помагаш и т. н.
А ако не те потърси - ти си потърси друго момиче и забрави за нея.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d56bae6c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В тази капан сам си се вкарал чрез всички изброени неща. Излизане има, но е много трудно, а понякога е невъзможно, след като сам си и станал приятелка. Единствения шанс е да обърнеш палачинката, но се чудя дали изобщо си заслужава. Покажи на тая, че не ти пука за нея, че си имаш свой живот, спри да и споделяш всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c90284a0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Иска те като приател за да продължи да ползува "безплатно" твоята помощ. Ти предполагам винаги си на линия за всичко за което те помоли и го правиш с тайната мисъл (тайна за нея, но не и за мен защото съм го преживял), да те оцени и да тръгне (да си легне) с теб. Няма да стане. Тя знае, че я искаш и ще те държи уж като приятел, а просто ще си и безплатен слуга.

Накратко - намери си друга за секс и спри с "помощта". Тогава може и да те огрее ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f6354e2fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мамка му, още ли има хора които вярват, че МЪЖ И ЖЕНА МОГАТ, да да бъдат приятели? Рано или късно единия започва да изпитва нещо повече..
Ами значи и казваш истината... ако ти отвръща, ще спечелиш
ако не ти отвръща поне ще знаеш, че няма да я бъде..

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 314400faa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма надежда в смисъла, в който я търсиш.
Има надежда, ако я заебеш, вземеш си живота в ръце и се забавляваш с други. В един момент ще и станеш интересен и сама ще те потърси. Това, в случай, че и покажеш, че не само, че можеш без нея, ами и ти е по-добре. Ако продължиш да тичаш след нея, да и споделяш и да и бъдеш като кученце, няма да те приеме насериозно, камо ли да те пожелае.
Казвам ти го като жена. Мъже, които кръжат около мен и си чакат реда никога не ги огрява - просто не са ми интересни, защото усещам отчаянието им. Давам шанс на тези, които ме заинтригуват - имат си работа, хобита, приятели и приятелки, интереси, излизат и се забавляват... карат ме да искам да бъда част от техния живот. Останалите, които си стоят вкъщи и чакат аз или някоя друга да им се обади, нямат с какво да ме впечатлят.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e6a734249f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И при мен беше същото, но после я попитах какви пениси е виждала, съответно ми каза, започнахме да говорим повече за секс и изведнъж си пратих пениса да я попитам красив ли е. Каза добър е. Викам сигурна ли си, да вика, важи и от там нататък ми прати снимка по хавлийка и после още голи снимки и вратите ми се отвориха. След като си изградил доверие, следващото е секс. Те май на днешно време трудно се влюбват първо, та след секса е и сериозната връзка : ))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e9ca178430
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно съм съгласен с номер 1;2 и 3. Престани да и бъдеш слуга! Ти достойнство нямаш ли? ! Колкото повече звезди и сваляш; толкова повече ще се отдалечаваш в сянката им. "Ако" това момиче заслужаваше вниманието ти, то тя щеше да те допусне до себе си. Бях в същия сценарии. Погубих си младините. Все още продължавам да виждам тази моя "приятелка" която както твоята ме използва. 15 години въздишах по нея! Накрая я намразих. Но с омразата не си върнах изгубените години. В момента докато ти пиша това, пак се изнервих. Няма да ползвам псувни, но приятелю; опомни се! Забрави я колкото и трудно да ти звучи. Все още се намират момичета които заслужават вниманието и уважението ти.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 41d3de2270
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Н1 И 2 много са прави
преди 3 години имах такъв дето ми обясняваше в любов и разни такива и ми помагаше много ама ми беше открита карта и ми е безинтересен защото знаех че, когато си искам ще тича при мен на секундата, по едно време спря да ми се обади или да и отговори и не ми пукаше в началото но след време почнах да си дразня от това положение и почнах аз да го търся след време но без резултат и накрая отидох при него и направо го изнасилих и след 2 часа як секс ме пита както ти стана нали никога не си искала секс с мен и ми се усмихна хитро? и му викам гадинка такава.. ти много подло изигра картите с мен. и така
накарай я да се чувства нежелана и я игнорирай тотално и бъди естествен и скоро тя ще бъде при теб но действай като мъж а недей пък да обясняваш глупости.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3a0f2a587a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това е класическата ситуация, наречена френдзона. Най-пълно, точно и цветисто е описана е описана в руския сайт lurkmore.com. С две думи - нямаш шанс, без да се измъкнеш от френдзоната.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b6b76402b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри контакт с нея!!! Не знам колко удивителни трябва да сложа. Ако се появи, се дръж учтиво, но хладно. И в никакъв случай не изпускай топката да ѝ се лигавиш като ѝ споделяш, разправяш и пр. Подържай дистанция, ако те харесва сама ще ти дойде на крака, ако ли не, няма шанс.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7288c3e5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не. Я. Привличаш.

Толко. Приеми елементарната реалност или мрънкай над нея. Изборът е твой.

Не всички ще те харесат. Част от живота е. Съдейки по изказа ти, не си материал за сериозна връзка - "Изпитвам голямо сексуално влечение към нея". Браво, не е трудно да се сетиш, че едва ли си само ти. Това, че искаш да ѝ го вкараш не означава, че си годен. И не си. Ако беше, щеше да споделиш повече от изповедание за желанието ти да ѝ го пъхнеш.

Продължи напред. Или недей. Провалът е въпрос на избор.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c7f7910642
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   На някоя, която се е дърпала и те е мотала сума ти време, е голям кеф да й го сложиш в устата, дори и след години чакане.. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker