Комплексиран заради порното. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Комплексиран заради порното.
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2531 пъти
Четох темата на едно момиче което ще си слага силикон, защото има малки гърди и не се понася. Е, моя случай е същия, само дето съм момче и не искам да си уголемя гърдите, а мъжкия полов орган. Какво да се прави, живеем в ерата на порното, всяка има достъп до интернет и може да види какви ги има и съответно да го сравни с мен. Не искам да се чувствам втора категория, искам да съм в "А" отбора. Само дето аз нямам късмет и нямам нещо голямо. Обаче за нас мъжете няма силикон. Какво да правя? Не ми обяснявайте, че имало и други по-важни неща. Това, че не искате да си го признаете или се чудите какво да измислите, за да може хора като мен да се почувстват по-добре, нищо не променя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 41363c29fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В порно филмите, както и в обикновенните филми, всичко е хиперболизирано, видоизменено и изкуствено. Киното- филмите не са точно олицетворение на истинският живот, те имат художествена измислица и тн.
В порното всичко се снима под определен ъгъл, с насочено осветление, жените хващат пениса по определен начин, и всичко това той да изглежда по- голям. Осветлението също помага да не се виждат толкова много недостатъците на актрисите. Абе всичко е много напудрено и фейк.
Само защото някакви си порно актьори са с по- големи от твоя, не значи, че не можеш да задоволиш жената до себе си.
Пък ако трябва да си говорим за реално оголемяване, то става, но с операция. Всички тези помпи, хапчета и прочие с нищо не помагат. За парафин да не говорим, такива щети можеш да си нанесеш на тялото, че не ми се мисли.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5700a9c931
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   То че има значение има, ама повечето мацки такива големи като от порното само на екран ще ги видят. Замисли се логично, това е порно, сериозно ли си мислиш че тея дето са там не са хората с най-големите? Ти като гледаш филми, очакваш ли после по улицата да се разминаваш с красавци като Брат Пит или Анжелина? Не случайно е порно. Потърси в нета реални размери, има и снимки, да видиш че всички сме най-вероятно колкото теб, освен ако твоето не е нещо фрапиращо.

Относно това което питаш, за мен здравословен начин няма. С хапчета, тежести ластици и подобни глупости само ще си изхарчиш парите, това е измислено за малоумниците, да се хващат и да купуват. Варианта ти е операция, която хич не е проста и евтина. До колкото знам се режеше някакво сухожилие или мускул за да излезе по напред. Само дето ще увисне много. Което хич не е добре и според мен не си и заслужава. Проучи си ако си решил, но това за мен не е нормално и здравословно, да си осакатиш тялото за 2см. Нали се сещаш че тва не е пластелин, не могат просто да добавят. Те могат просто да изкривят нещата така че да изглежда по-голям.

Успех

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6c2fd7c9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А отборът затова е А отбор, защото не може всеки да влезе в него, колкото и много да иска. Спри да се тюхкаш и помисли какви позитивни неща има в съдбата ти. Реално с най-големи пишки се раждат негрите. Можеше и ти да си се родил такъв в някоя бананова република и да умреш от СПИН на 20 години или да се удавиш в морето на някоя лодка пълна с бежанци тръгнали към Европа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7e15bc775f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе ако ти е над 11-12 см в изправено положение, всичко е окей. Никоя жена няма да очаква от теб да имаш 23 см патка, споко. Повечето даже предпочитаме средни размери - няма болка при удара в маточната стена, не се уморяваме при свирка и т. н.
Въобще не се комплексирай. Една жена като те избира за сексуален партньор, тя няма достъп до размера на пениса ти. Избира те по външен вид, интелект, характер и т. н. Освен ако не ти е супер малък (под 10 см), няма защо да се притесняваш.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e472038885
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Виж какво да ти кажа моето момче... РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ колкото и глупости да ти обясняват жените че не е... айде сега 11 или 13 см не са както 20- 25 см и всички жени го знаят.
Имала съм преди мъжа ми разни 14.. 16 см ама не ми задоволиха докато го намерих и направо ми подлудява всеки път когато го правим всяка вечер, неговата гордост е 24 см и да ти кажа кара ме да се чувствам направо че не съм на този свят.
Можете да ме наричате кучка или друго но аз съм такава и наистина размерът има значение за нас повечето жени, но има и изключения.. има такива жени които не харесват огромните инструменти понеже те са тесни от долу и макар да са малко но ги има, ти там трябва да търсиш и сигурно ще намериш някоя която да те обича и да я възбудиш нищо че ти е 8см или 14 см примерно. не се отчайвай много и не прави глупости рано или късно и ти ще намериш някоя която да харесва такива като теб но и да те харесва и духовно не само физически.
успех :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ff397bc631
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените с широки вагини казват, че има значение...тези с нормални или тесни казват, че няма. Това е положението. Ако е някоя кофа, много ясно, че ще иска голям. Ако е стегнато момиче, няма да иска. Защо се говори само за мъжкия размер, а не и за женския? Женската вагина също има размер!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b68f98087b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моя е 12. 5-13см и е под средното (средното е около 14см за европейците) и ми е супер тъпо, чувствам че никога няма да успея да задоволя жена, а като чета изказвания като на 9 допълнително се комплексирам (макар да смятам, че няма как да е 24см и да влиза целия, все тая). Правил съм секс с 2 момичета. Никога не съм успявал да ги свърша с проникване, а само с орална любов или с ръка. Не ми е тъпо, че не са свършили вагинално, защото масата от жените не свършват така, но най-вероятно дори не са усетили кеф от секса и не са се почувствали изпълнени от мен. Супер тъпо ми е, чувствам се импотентен и депресиран.

Има операции за уголемяване на пениса, в България намерих 2 хирургии, където правят такива. На едното има и цена обявена - 2400 евро. Едва ли ще си направя такова, вероятно ще си живея в депресията или ще емигрирам някъде в Азия.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 776693c534
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей номер 11,
единствено не разбрах на каква възраст си.
Бих казал че емигрирането в Азия няма да помогне, защото женската природа е еднаква навсякъде.
Най-добрата ти опция е изобщо да не търсиш валидация от жена, а да си живееш живота. Иначе просто ще играеш игра, която вече си загубил. Всеизвестен факт е вече, че жените се интересуват само от мъже с добра генетика, а останалите са просто източник на ресурси.
Единствения начин да спечелиш играта е да не я играеш.
Поздрави,
Heisenberg

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1e35d47f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Tinydicktube е сайтът за порно в което мъжете са с по-малки (и нормални) пениси

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c24aac101f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Пичове, вие сте ненормални! Бях същия като вас! Години наред си втълпявах, че имам малък член, няма смисъл да казвам колко ми е, но беше неоснователен комплекса, терзанията и мислите ми. Още в училище и то предимно заради порното бе така, обаче като виждах на приятели пишките по онова време 8, 9, 10 клас, на всичките почти им бяха по-малки. Много често мъжете със среден размер си втълпяват, че имат малки пениси. Дори и пича горе- койтое писал 12, 5 13 см, пак ще свърши работа, за сантиметър под средния няма защо да се плашиш. Виж размерите по другите държави, в Англия, Турция и Гърция са около 12 см среден размер, да не говорим за азиатските страни, където са под 10 см, а в Непал 7, 9 см. Влезнете в xhamster и напишете small dick или small пенис и вижте какво значи малка пишка, някой и то доста от тях са с по 2, 3, 4 см в еректирало състояние и има такива със супер тела, но с много малки пениси. Пенис под 8 см е проблем, а не да ти е 12, 13. Да, на днешно време има голяма вероятност, ако момичето е ку*ве, да те отреже, да не вникне в душевността ти и да си търси по-голям, защото лесно може да добие информация чрез снимков материал по социалните мрежи за пениса на отсрещния човек, но все пак, живейте си живота.

Никога няма да задоволите жена, ако тръгнете с комплексите и мислите си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker