Не харесвам жени без окосмяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не харесвам жени без окосмяване
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 12975 пъти
Преди да споделя своята история ще уточня, че не съм някой чичко над 40. На 19 съм!!! Не харесвам жени без естественото им окосмяване. Не ме привличат сексуално и не ме възбуждат. Възбуждат ме единствено жени с натурално окосмени интимни части и подмишници. Харесвам също така космите на жените по ръцете и краката. Който желае може да прочете и нататък.

Още от самото ми влизане в пубертета започнах да мисля за секс, но не изпитах желание желание да правя секс с момиче. Навсякъде в интернет когато търсех порно, жените бяха изцяло обезкосмени, на мен не ми беше интересно и не гледах. Нито ме привличаха, нито ме възбуждаха. Дори никога не бях виждал на живо жени с косми на подмишниците. Все си мислех, че щом жените тръгват да си ги махат по най-различни начини, значи не е красиво една да има косми там. И така докато през юни миналата година реших да поразгледам порно клипчета и снимки, за да видя дали това се е променило, но се оказа, че все още обезкосмените интимни части не ме привличат. След това един ден реших да потърся галерии в Интернет на жени с естествено окосмяване за да видя как изглеждат. Намерих и оттогава всичко се промени. Харесаха ми много и тогава аз разбрах, че женските косми на подмишниците и в интимната област не само са красиви, но също така са невероятно секси и възбуждащи. Тогава най-сетне изпитах силното сексуално влечение към жена, което не изпитах през всичките години откакто влязох в пубертета. Започнах постоянно да търся и да гледам галерии на жени с окосмени интимни части, подмишници ръце, крака и до ден днешен не съм спрял.
Така и не разбирам защо жените се обезкосмяват. На мен изобщо не ми е приятно да гледам бръснати подмишници, още по-малко пък интимни части. Отвращават ме! Какви са тези глупави и отвратителни моди? Обезкосмяване, татуировки, пиърсинги, силикон? Обезкосмяването на интимните части при жените води до един куп гинекологични проблеми, а бръснатите подмишници миришат по-зле. А пък бръснати подмишници с наболи косъмчета е такава отврат, че чак ми се повръща. Мечтая да срещна в живота си естествено момиче, което не се гримира, не си прави веждите, не си боядисва косата и не се обезкосмяването никъде. Никакви епилации!
Лошото е, че има момичета, които не им е приятно да се бръснат и такива, на които нямат проблем да си ходят с космите, но го правят защото изпитват срам от това да покажат естествения си вид на тялото си и да не им се подиграват. Прочетох из интернет разни пълни глупости против космите. Колко гадно било, колко гнусно и всякакви подобни тъпотии. До там ли стигнахме? Неща които са си напълно нормални и естествени са станаха неприемливи и не харесвани от хората. Как може някой да твърди, че без косми е по-красиво? От кога нещо, което е грозно и клони към педофилия стана красиво? Нормалните полово зрели жени имат косми. Моля модераторите да публикуват това. Объркан съм и възмутен! Пс. Ако има нещо нередно, редактирайте го, махнете го, но качете историята, моля ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 65

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9f52b0363a
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

1.   Добре дошъл в клуба. ;) И аз съм от мъжете, които не понасят "голи охлюви" между краката на жената. Бих ти показал снимки на жена ми , но политиката го забранява. Иначе напиши HAIRY PUSSY в гугъл и ще видиш за какво ти говоря.

Иначе казано спокойно - много сме ! ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cae7cc4a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не харесвам бръснати п. тки, а такива, които са окосмени на хълма си!!!
Около срамните устни може да се махат космите, трябва, но по-нагоре НЕ!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fab71ae1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Така е, пич.
Не знам кой я вкара тази... американска ли е, арабска ли е мода чрез порното... За мен това е неестествено, имам чувството, че си лягам с някакво недоразвито момиченце и се чувствам като педофил.
Може би лека прическа да - да не е всичкото в космалаци, ама иначе бръснато и щавено - категорично не!
Като вземат да ми обясняват колко "хигиенично" било! За арабките, дето виждат течаща вода веднъж седмично - сигурно, ама за българка, която може да се подмие във всеки един момент - едва ли. Хигиенизиращият инструмент се казва душ, а не бръснач.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d02de54d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Ами всеки си има вкус. Но не намирам нищо красиво и женствено в това до теб да се хване жена, да вдигне ръка и отдолу да провисне храсталак. Просто е гнусно. Бих я помислил за луда. За долу - ами аз не обичам да ям косми! И не го причинявам и на жена ми. Това мога да ти кажа. Не виждам причина да питаш хората, след като всеки си има предпочитания и няма закон за и против. Нито глоби, човече!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 161ac5645e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Егати претенциите, егати "мъжете". о_О

Вие намерете някоя да ви върже пък дали със , дали без косми - може да се коригира.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6f4caa5b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Различните мъже харесват различни неща. Има такива, които не понасят обезкосмени, има и такива, които не понасят окосмени. При теб може и да се явява някакъв фетиш, щом тотално липсва възбуда, ако няма окосмяване, пък чак и мишниците/крайниците трябва да бъдат окосмени. Иначе аргументът с естественото ми е малко смешен, човекът променя много неща в себе си и в повечето случаи към добро. С времето някои неща самата еволюция заличава. Така че, всеки има право на избор, и това че ти харесваш нещо, не значи да съдиш тези, които правят друго. Потърси жена, която споделя вижданията ти и се чувства комфортно по този начин. Иначе няма да се получат нещата.

Също така ми е интересно, ти бръснеш ли си брадата и подстригваш ли си косата?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 267b20f1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   От автора: Не си бръсна брадата. Само се подстригвам един път в месеца или по-рядко. Това с подстригването на косата е много старо още от дълбока древност, защото тя расте чак до земята и не е приятно човек да влачи толкова дълга коса. Поддържането на брадата може би също е от доста отдавна, но епилацията в България и в цяла Европа навлиза като масова практика едва преди 25 години!!! . До 90-те години на 20-ти век, в продължение на хиляди години мъжете и жените са си ходили натурални без това да представлява някакви проблеми за когото и да е било. Нямало е такива неща като бръснене за „личен комфорт“ или „хигиена“. В стари германски, италиански, чешки и други филми може да видите кадри където се виждат космите на подмишниците на актрисите.
Това с обезкосмяването отдолу си е чиста порнографска мода – измислена и навлязла точно от порното. В САЩ жените си бръснат краката и подмишниците още от 1915, когато от Жилет пускат първата самобръсначка за жени смятайки, че печалбите им от продажбата на ножчета за мъже не е достатъчна. Тогава започват чрез реклами постепенно да налагат тази мода. Бръсненето изцяло отдолу се появява едва през 90-те и е измислено само за да може нещата в порнографията да са по видими за зрителя. Няма нищо общо с хигиена или естетика. До преди това в порнографиите жените са били или натурално окосмени или с прическа.
Иначе космите по-краката, по ръцете, по краката и по гърдите при мъжете са може би просто остатък от еволюцията, но космите отдолу и на подмишниците са си необходими. Те са останали там точно за лично удобство, а не за да бъдат премахнати за да има такова. Космите на подмишниците предотвратяват претъркване на двете кожни повърхности, които се намират там, събират потта, която се отделя като не и позволяват да се стича директно по тялото.
Космите отдолу предпазват от полово предавани инфекции и поддържат топлина през зимните месеци. Предотвратяват неволно търкане по време на полов акт. Бръсненето им води единствено до сърбеж, враснали косъмчета и микроскопични рани по кожата. Женските полови органи са изключително чувствителни и космите им трябват, като защитна бариера от бактерии и да предотвратяват раздразнения. Гледам коментари и тук и на други места как има жени, които не биха погледнали мъж, който не е обръснат в интимната област и на подмишниците. Големи претенции. Голямо нещо. Въпреки, че споменах по-горе, че дадени косми са просто остатък от еволюцията аз мисля, че един мъж изглежда по-зрял и по-мъжествен когато е космат. Епилацията е само загуба на време, излишни пари на вятъра и от това няма никаква полза. Всичко в просто изкуствено наложен американски модел от медиите вече от доста години. Когато човек е млад има цялото време на света да се занимавам със всякакви глупости, но на по преден етап, когато вече е ангажиран със деца и със семейство трудно вече ще намира време за такива работи.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 37f95af6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   На мен не ми пука какво харесват мъжете, живота сега е различен и хората са различни. Аз НЕ понасям косми където и да е и изследователно съм гладка навсякъде. Такива каквито търси автора мноого трудно може да намери според мен. Някои ще са от по-старото време жени на 30-40-50 дори а някои просто ще са мърли... Днес видях мъж с окосмени ръце и честно казано ми се догади човек трябва да се поддържа. : )

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 27323aa6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Жена без косми е като оскубана трътка на кокошка. Защо не си махат космите по главата?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 748211b8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Мъж на 34 години съм и за мене е абсолютно задължително бръсненето и при двата пола под мишниците от хигиенична и естетична гледна точка. За жените е абсолютно задължително обезкосмяването по краката и ръцете, а при мъжете това граничи с педерастия. Иначе, освен под мишниците, редовно се бръсна и в интимната област, просто не обичам там да е гора. Да, може да има окосмяване, но малко, защото иначе става грозно и неприятно. Порастне ли малко повече, почне ли да се сгъстява, веднага бръсна до кожа. Гледам топките ми редовно да са чисто голи. Освен, че е по естетично, много обичам жените да ги смучат и галят. Ако са окосмени, на никоя жена не и е приятно. Колкото до женското интимно окосмяване, нямам нищо против, стига да не гора. Бръсненето под венерения хълм и оставяне на интимна прическа отгоре е добър вариант. Много обичам да задоволявам с език жените, без значение дали е бръсната. Женската вагина е най-сладкото нещо, побърквам се от кеф да правя кунилингус, с косми или без косми, умирам си от кеф да лижа, да смуча и да пия женски сокове... ммм

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: af043d181d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ами ще ми се да си намеря някой като теб... ама всичките ми гаджета досега винаги са държали да нямам косъмче никъде... Дано повече момчета мислят като теб

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 50b7ec819c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Не мога да разбера смисъла на поста. Като не харесваш, не бъди с такива. Който харесва - обратното. Защо изобщо трябва да налагаш своя вкус?! За вкусове не спори, да си го чувал?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5b90f78300
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм за бръсненето и на мъжете и жените. Нудист съм и предпочитам да има около мен добре подържани тела.
Относно секса най-вече орален е абсолютно задължително обескосмяването.
А удоволствието да бръснете партньорката си, да я галите нежно и накрая да я излижете е върховно, аз поне го правя на почти всички партньорки с който съм бил... Е няма жена която да се цупи """"

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f128101f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Със съпруга ми вечно се разправяме на тази тема. И двамата сме "за" почистването на подмишниците от чисто хигиенни съображения, но той ненавижда обръснати в интимната област жени. А на мен понякога ми става дискомфортно. Все имам чувството, че не съм достатъчно чистоплътна и накрая пак хващам епилатора. Той се сърди. Аргументира се по следния начин: "Когато жената е обръсната отдолу - казва, - все е едно съм с малко момиченце и при положение, че имам дъщеря, това просто ме отблъсква". Така че аз се придържам към някакъв компромисен вариант - хем да има нещо там за негова радост, хем да съм задоволила хигиенните си нужди. Авторе, нито си единствен, нито си извратен. Много мъже предпочитат естественото окосмяване на жената, но модата диктува друго. А ние, жените, както знаеш, лесно се водим по модата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1cd58488c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Браво момче и за съм като теб, но съм на 50 г. Едно време до началото на 90-те години жените не се обезкосмяваха въобще и бяха много по-секси от сега. Тази лудост буквално изпържи мозъците на повечето българки, че и мъжете почнаха да се щавят. На жена си съм и забранил да си бръсне путката, а зимата и пролетно-есенния сезон, когато се ходи с дълги ръкави я карам да не си бръсне и подмишниците. Това много ме възбужда и я еба като нерез. Обожавам да и целувам косматите подмишници и да и лижа косматата путка. Напиши на Гугъл hairy women или hairy armpits women и ще излязат много клипчета, филмчета, сайтове, галерии с естествени жени. На Запад жените не са такива задръстени буначки като нашите и не се щавят толкова. При мен този фетиш към окосмяването на жените се породи още в пубертета, тъй като като видиш подмишниците на една жена, веднага си я представяш отдолу и се възбуждаш здраво. А и тогава и българките и чужденките по морето и западни и източни си бяха натурално окосмени, особено германките от ГДР даже и краката си не щавеха и бяха супер.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c477997074
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ами като ти харесват такива, ходи си с такива. Аз лично съм много космата, но не си понасям космите. Гнусно е през лятото да ходиш с косми в интимната област. Горещо е, потиш се, а това допълнително те загрява. Вагиналния секрет ти лепне по космите, отврат. Не знам какво им харесва на много мъже, но аз не мисля да ходя космата за да им се харесам. Косми си имам на главата и предостатъчно. Не ми трябват повече.
Само пропусна да кажеш че ти харесват жени с мустаци.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 289fc51598
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Спокойно пич, аз съм мъж на 20 години и ти казвам, че няма нищо по възбуждащо от окосмения пубис. За съжеление в България има мода, която всички следват, независимо дали я харесват или не. :) Аз лично не разбирам причината, заради която всички се бръснат, не само жени, а и мъже? ! Хигиената Не е аргумент, къпи се всеки ден, пък да видим дали ще има проблем.
Хайде успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 843677e82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 18, хаха не знам в ГДР по ваше време какво и било, но сега немкините си се бръснат навсякъде, бих разбрал някаква прическа интимна, но космати женски крака.... просто е отврат. За мъжете съм съгласен, краката никакъв шанс да ги обръсна някога :D.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 13e133f591
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Работя на място в което шефът и шефката ми живеят. Имат си стая която е в съседство с помещението в което се намира баня с тоалетна. Аз също стоя в това помещение. Та през лятото аз си започвам трудовия ден по отраничко. Но нали са началници спят до към 9.00-10.00ч. Бях седнал на стол срещу вратата през която се влиза в помещението. В един момент вратата се отвори до край и сънената ми шефка/55г./ лъсна насреща ми по едни гащички само. Дантелени ли бяха не знам, но аз се втренчих в гривата м-у краката и която не можеше да скрие една лентичка. Преди години сама се похвали /месейки се в мъжки разговор за интимни прически/ , че не било задължително жената да се бръсне. Опитваше да се меси постоянно в работата ми я с акъл или пък с помощ. Вече доста години съм на тази работа и тя ми е пред очите. От 17 години съм с тях и нито веднъж не съм я виждал със сутиен или да е обръсвала мишниците си. Възможно е да съм се задържал на това място заради нея. Не само , че си падам по естествени жени ами и , че харесвам по-големи от мен. Дори на тези години, тя има прекрасно тяло. А гърдите и ме побъркват дори като си помисля за тях. Винаги при удобен случай надничах през деколтето и или през ръкава на тениската. Доволно едри. Естествено поотпуснати . Ареолите и са малко по-големи от яйце. Тъмно кафяви. Леко изпъкнали по-тъмни зърна с розови връхчета. И най-приятното/поне за мен/с две-три по дълги косъмчета около ареолите! Бяхме седнали един ден да си говорим и пием кафето в помещението, и небрежноста и избра да облече тениска с дупка през която се беше промушило едното и зърно с целия си блясък. Естествено , че не и казах за това. Кой би искал да прекрати нещо красиво. На половин метър от нея , зяпнал "светия граал" можех с поглед да и сплета плитка с косъмчетста около ареолата. Но когато отвори вратата тогава по организъм, така зверски щръкнах, че ако беше ми казала само "-какво си ме зяпнал" щях да я отнеса с език м- у краката. Все още се сещам за "прическата" и и продължавам да се надявам да я видя отново.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d6254f5335
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Пич, много е грозно жена с косми под мишниците или на краката, но ти щом го мислиш за нормално значи нещо в теб не е на ред. Разбирам за интимните части, ама не и за другото.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f695bb3ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   № 29, шефката ти е жена-мечта!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 29d0283923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Автора - По принцип за мен не е проблем ако едно момиче няма косми на подмишниците и на краката, но отдолу това вече не мога да го допусна. Не искам да съм с момиче, което се обезкосмява там. Жена без косми отдолу е много грозно и изглежда като малко момиченце или като надуваема кукла. Такива жени са ми безразлични и не ме възбуждат. Когато гледам някоя такава на клип или на снимка из Интернет дори не мога да задържа ерекцията. Обаче само при мисълта за натурална растителност отдолу се възбуждам много и то за отрицателно време. Толкова е секси! Обезкосмяването отдолу при жена за мен винаги ще си остане табу, извращение и потъпкване на женствеността и гавра с красотата на жената и никога няма да го възприема за нормално.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f695bb3ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Авторе, не само отдолу, и подмишниците са много важни. Да целуваш жена по окосмените подмишници и много по-приятно и възбуждащо, отколкото да целуваш шкука от наболи косъмчета. Освен това естествено оксмената жена е напълно завършена жена, естествена и с вторични полови белези, зряла, сексапилна, е не да ми имитира момиченце от преди пубертата, което си е гнусна подсъзнателна или неосъзната педофилия.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1cd58488c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   За съжаление живеем в едно изкл. двулично и извратено общество, коет налага неестествени и грозни стериотипи на поведение. И да си намериш такава жена, приятел, ще се радваш на прелестите и, само през есента, зимата и ранна пролет. Дойде ли лятото, ще си оскубе краката, ще си обръсне подмишниците, а идете ли на море, ще си поокастри отдолу градинката. При социализма жените бяха много по-свободно в това отношение, и никой не им натякваше че трябва да се щавят. Тия дето се щавеха не бяха много, и то само кола-маска на краката си правеха. за пръв път видях жена с обръснати подмишници в института, една колежка от нашата група си бръснеше подмишниците и в началото си мислех че е туркиня, но забележи 1 от цял поток от 120 човека. Имахме и туркини, тогава си върнаха имената, но и те си бяха с окосмени подмишници. А сега е ужас и безумие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1cd58488c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   В извратен свят живеем, примерно балдъзата (на 42 год. е и се щави изцяло) обяснява на сина си, тийнейджър, че трябва да си бръсне подмишниците и члена задължително! Абсолютна простотия, а тя не е от много интелигентните.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dfd49c3309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Порно звездите са си го казали... "Ако изпитваш погнуса от интимното окосмяване, то още не пораснал достатъчно за да докосваш вагини изобщо". ;)

Жена съм и съм гладка :D и все пак съм съгласна с вас, няма нищо срамно и гнусно в естественото

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dfd49c3309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   8, ти с мъже или с жени излизаш да попитам само? :D Ама то е страхотно да си лягаш с мъжа ти и да си говорите кой кога си е бръснал краката и какъв лосион за след бръснене ползвате, сигурно са ви еднакви. На маникюр водиш ли го? :D
Аз съм жена на 20 и честно казано единственото място на което не ми харесва мъж да има косми е гърдите и то не за друго, ами когато легна върху тях и ми боцка :D Иначе ми е много по-секси да има брада, косми по ръце/крака... много по-мъжествено е, отколкото да ходи на кола маски... сори, ама ми е малко педераско (не съм хомофоб, но факт)

А колкото до жените.. аз съм обръсната и ми харесва така, но винаги съм готова да експериментирам :D не мисля, че има нещо гнусно в това жената да има окосмение на интимните части, напълно естествено е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 10e7bc47e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Според мен е нехигиенично една жена да не се епилира, това са косми, колкото и да се къпеш все миришат. Жена с косми под мишниците, дори не мога да си представя как ще изглежда ще се чуди човек жена ли е, мъж ли е? :D За интимните части пак ми е странно, пак е въпрос на хигиена, но пък и въпрос на вкус. Съгласна съм с 15, няма смисъл да налагаш по някакъв начин твоя вкус, вече и времената са други, всеки е свободен да прави каквото иска.

Ж19

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1cd58488c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   номер 40 с какво право, ти и себеподочните ти, ми натрапвате своите извратени разбирания! Епиломанията е извращение не може ли го проумеете, окосмената женска подмишница и пубис, окосмените женски крака, са откровено еротични, възбуждащи, перверзни, излъчват желание за секс. Епиломаните като не може какво стойностно да измислите все за тая хигина дрънкате. Обръсната подмишници се поти много повече от необръсната, ти ли ще ми разправяш. Хигиената зависи от къпането не от бръсненето и коли-маските! Истината е че сте едно затъпено зомбирано поколение, излято по калъп! Еднакво тъпи и еднакво без собствени виждания, каквото ви пуснат по рекламите - това е! Манипулират ви тия консуматори както си искат за да им купувате безсмислените предмети за обезкосмяване. Обезкосмената жена като е съблечеш не е интересна, отдолу и лъснала цепката като скъсан цип на чанта, никаква изненада индивидуалност, нищо! Като в униформа, да сте еднакви - кльощави, ощавени и на това му викате еротика - отврат! Едно време като видех подмишницата на някоя съученичка, състудентка, веднага си я представях как е обраснала отдолу и се надървях! А при вас, нула изненада - еднакви по калъп.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1cd58488c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Предлагам на епиломаниаците да си бръснат главите и веждите. Знаете ли, че косата е развъдник на микроорганизми, гъбички - пърхота и т. н. изключително е нехигиенична, бръснете я, да ви лъснат кухите кратуни! И мозъците ви са гладко епилирани, тай като мисълта ви стига единствено до сляпото копиране на рекламите! Живеем в свят където гнусното, извратеното, неестественото, като епиломания, кльощоманията, педеращина, джендърщна се приема за нормално, а естественото и традиционното се смята за извращение. И всичко това е дело на Империята на Злото наречена САЩ! Е как да не желая над Холивуд да израснат атомни гъби, както и върху цялата тая изродска държава!
До всички представители на сегашното епиломанско поколение! Знаете ли, че майките ви са ви зачевали в рошавите си обрасли с косми путки, а бащите ви, са ги ебели с обраслите си космати хуьове и са целували майките ви, по косматите подмишници, ръце, бедра и т. н! Гнусно а, повърнете тогава, и вървете на майната си и както е казал Ботев, вие, вие май сте идиоти!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e0d47af624
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Не живеем в джунглата, че да сме обрасли. Как си представяш млада жена да облече готина рокля, и да се покажат косми от подмишнщите? Или пък да отиде на плаж, и да се подават от банските и косми? Ми ако краката и са космати, то каква жена е? Пък за космати гърди, като на шефката на номер 29- гнус. Ами некрасиво е и реално такива жени как се грижат за себе си, като имат вълна под мишниците. Пък за лятото да не говорим как се събличат по тениски и потници. Може преди 50-100 години да е било приемливо, ама сега не е така. Сега може да видиш така изглеждащи жени на по 50-55, макар че и те вече не са така запуснати.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4f9e6417bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Номер 42, вероятно автора, да ходи да гушка маймуните в зоопарка, а после задължително да мине през психото. Съмнявам се, че ще го пуснат да си ходи вкъщи.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 267b20f1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Автора: Номер 43, Номер 41 и не съм аз, но този човек е прав и определено ми е любимец. Изключително противно е пред теб да застане гола жена и да и се вижда цепката като на малко момиченце. Друго си е когато е натурално окосмена - възбужда и пълни очите и душата. Жени без косми отдолу са ми противни, безразлични, и ме отвращават. Не разбирам какво на момичетата толкова им харесва. Всички методи за обезкосмяване там са неприятни и болезнени. Защо момичетата трябва да се подлагат на болезнени интервенции като кола маска, да си причиняват неприятното усещане да се бръснат със самобръсначка на толкова чувствително място, да си губят времето и да си хвърлят парите на вятъра, вместо да се харесват такива каквито са.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e0d47af624
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   От номер 43 към 45
За мен пък е неестествено млада жена да ходи с вълна отдолу. С прическа оформена може, изцяло без също, но с извинение, някакъв гъсталак-не. Аз се епилирам за мое, собствено удобство, не за това кой ще ме гледа гола или не. Просто откакто поотраснах, започнах да се поддържам в тази зона, и така и до ден днешен. Стана ми като навик, и изобщо не се замислям защо го правя. Пък и някой мъж да не иска да спи с мен само заради това, е тъпо. Все едно аз да му откажа, защото има доста косми там. В двата случая би прозвучало глупаво и обидно.
Вкусове и разбирания всякакви.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7453e3554e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Авторе, чудиш се защо повечето жени се епилираме там долу? Аз лично го правя заради мъж. Повечето мъже предпочитат там да няма косми. Няма да позирам, че го правя "заради себе си". На мен ми е все едно. Въпрос на хигиена също не е, защото хигиената се постига с къпане. Ако бях с мъж, който предпочита натурално окосмяване, нямаше да си правя кола маска там.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5b2ee1f9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Ще си позволя мнение по темата. Най-малкото заради опита си, все пак съм на 54 години и много добре си спомням времето в което 90 и повече процента от жените не бяха епилирани. И каква екзотика и вълнение за мен бе плъзването на ръката ми между краката на красива чехкиня в ММЦ-то. За незнаещите това бе любимо място на българските "гларуси" :)
И като фен на кунилингуса открих и новите страни на удоволствието от това при практикуването му на "голо пиле". И продължавам да твърдя, че гледката на "обръснатата сливка" е по красива, по вдъхновяваща. Особено ако вътрешните устни са добре оформени. А това влияе много на "навивката" и отдаденатостта на мъжа. От което пък всички печелят :)
А... а, при добре почистен храст при нас мъжете "тоягата" по чисто визуални причини изглежда по-голяма. И без да се оплаквам от размера на моята, усещам, че една милимунда макар, но задоволството ми е повече от гледката. Но, да не навлизам в дебрите на мъжкото его :)
Дядя Влад

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 28a8caec21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   41, направо ме разби... Ти имаш за извращение епилирането, а други които правят анален секс изобщо не го вземат за извращение, хахаха, да ти имам и проблема обезкосмен... За къси и руси косми разбирам, ама за гъсти и черни... Освен това космите долу пречат на усещането и допира е различен, иначе няма проблем, но крака, подмишници и брада или мустак, сори, то все едно ще са двама мъже и половина :DDD

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e04be59fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   С приятеля ми сме си окосмени отдолу.
Той така предпочита, на мене ми е все едно. И той предпочита космати крака и ръце. На 20 е той, аз на 19. И така ми е по-добре, неприятностите като инфекции и т. н. които имах драстично намаляха.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7a64fe6524
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Хвани си мъж Нормално е хомосексулаността да се разпространява така днешно време. Бавно ви промиват мозъците. Сигурно и на гърдите искате косми?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 24 дни
hash: f695bb3ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   № 48, ех как с умиление си спомням естествено окосмените жени от онова време, чехкини, полякини, германки от ГДР, че и нашите българки, всичките бяха напълно естествени без грам тъпа епилация. Само советские женщины си бръснеха подмишниците, което не ме кефеше, но отдолу си бяха естествени. Сегашните кучки за нищо не стават, патки, да вземат да си обръснат и тъпите кратуни.

 
  ...

...
преди: 5 години, 24 дни
hash: f695bb3ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Не помните ли окосмените подмишници на вашите майки!?

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: f695bb3ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Наличието на косъмчета около ареолите на жената е много секси!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 22 дни
hash: e0d47af624
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   54, кое му е сексито, да е като мъж ли? За едно време може да е било нормално, преди 50-60 години, ама сега си е неудобно и направо гнусно. Какъв ли кеф е да прегърнеш жена с космати подмишници и да има косми на гърдите, колкото тебе? Някои от по-старите коментиращи с умиление си спомнят за младостта, защото други жени не са познавали. Ако масово всички тогава са се подържали, нямаше да им прави такова впечатление сега. Една самобръсначка и тогава не е струвала милиони, просто е нямало кой да се сети.

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: ae5eff4c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Че някой кара ли те ги харесваш, бе авторе?
Разни хора, разни идеали. :)))

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 36fcc7cc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   Супер е, че много мъже смятат, че поне малко интимно окосмяване при жените е секси. Много съм за интимното окосмяване, а напълно гола и гладка отдолу жена просто ми действа като пластмасов манекен или малко момиченце, без да буди сексуално желание. Тая мания да са напълно гладки жените, че и мъжете, е някаква болна мода за мен, която все повече си отива, поне сред хората, които аз виждам наоколо. Особено при мъжете. Да, подържай се, подстригва й интимните части и ако се налага гърдите с машинка, ама да се епилираш е смешно и се радвам, че има много, които мислят като мен, и жени, и мъже. Подмишници с косми НЕ харесвам, още по-малко космати женски крака, но едно подстригване долу при жената, при което хем се виждат къси косми, хем е хигиенично е идеална гледка за мен…

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b21a14f135
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Браво на автора за темата. Естествен триъгълник. И аз съм на това мнение. Съпругата ми е естествена отдоло, а и на нея и харесва така. Иначе подмишници и крака за жените трябва да се чистят.
Евала на автора за темата. Ще се радвам да е намерил такова момиче. Ако още следи темата нека да се включи.
М 42

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 67a88cc804
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

61.   С косми и на мен ми харесва повече. И двамата с жената сме на 45. Уви тя ги махна изцяло. Имах любовница по голяма от мен. Нея успях да убедя да си остави бразилска черта. Тя се притесняваш защото бе побеляла долу.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fca25daf27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   Ако една жена не ме привлича на интелектуално ниво, няма как изобщо да я пожелая, а докато е облечена не се знае как поддържа интимната си област.
Космите растат бързо, така че може деликатно да се намекне, че не е необходимо да премахва всичко, а да си пусне известно окосмяване на хълма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 46a4fffb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

63.   Това българите са много просто племе, снобари и глупаци. №7 е напълно прав. Епилацията е извратеност и загуба на време, нищо общо с хигинета. Бръснатите подмишници дсе потят повече и миришат неприятно, защото потта попива направо в дрехата. Лекар съм, преглеждал съ ммного жени и го знам от дългия ми опит.
Кулът към епилираната жена е подсъзнателен педофилски комплекс. Да се възбуждаш от жена без вторични полови белези е извратено, на ноша Ганьо и Ганка са прости тъпи селяни, които се мислят за "модерни" като се ощвят като оскубани кокошки.
Тази мода дойде от САЩ - ужасна извратена и гнусна държава с гнусен тъп народ, едва след 1995-96 г. До отгава епилация в България не съществуваше, изключая някои жени които си бърснеха краката, и то от време на време. 90% от българките си бяха напълно естествено окосмени.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5df3ffd976
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Аз съм момиче на 20 и там долу не си ги махам, иначе навсякъде другаде - да. Харесва ми ръцете ми да са гладки и като ги мина със скраб за тяло кожата ми става като бебешка, но отдолу се харесвам космата на триъгълник ;)

 
  ...

1-50 от 65
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker