Проблеми със секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми със секса
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2419 пъти
Здравейте, имам проблем и едвали ще се намери решение, но имам нужда да споделя на някой, защото няма на кого заради естеството му. С приятелят ми сме на 24 години, заедно сме от почти година и вече живеем заедно. Но малко след началото на връзката ни започнаха проблемите в секса. Нададе 15 кг. и не можеше да задържи ерекцията си, тръгнахме по мъките, обиколихме сумати лекари, установи се, че има ниски нива на тестостерон, пи разни хапчета, свали около 10 кг и нещата се оправиха привидно за няколко месеца. Сега от скоро пак има проблеми, този път не е с ерекцията, а с желанието, много рядко да му се появи някакво желание за секс. Желае ме, не е проблема в това, готова съм на всякакви експерименти в леглото, пробвахме пак какво ли не, но пак нищо. Май просто проблема физически и психически. Вече мислим и за сериозни неща, но това много ме тормози. Искам да му помогна, защото виждам как се смачква психически, едвали не, че не е мъж. Не го притискам и да правим секс. Искам да е напълно спокоен, но него това много го измъчва. Никога не бих му изневерила, а той вчера ми предложи да си намеря любовник в момент на отчаяние. Помогнете ми с решение, не мога да гледам така момчето си. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 01589d9545
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е няма нищо де какво толкова. Нали секса не е важен. Важното е да се обичате. Да си имате доверие, той секса не е важен бе мили дами. Любовта е важна.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6300780350
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох гледай сега... Тежко ти е положението и то много... Аз съм мъж на 21 години и от 3 години вече си имам сериозна приятелка и с нея се получи нещо подобно, беше изгубила желание абе гледам че нещо не е наред... А попринцип аз си падам по играчки, фистинг и така нататък и общо взето широки момичета направо ме побъркват. Та наскоро разбрах че тя иска да се пипа и да и бъда господар, да ти кажа изревнувах малко защото много трудно я накарах да каже, аз даже я накарах да го направи ноо готиното е че сега сме буквално на нова страница секса е уникален тя аи тренира всеки ден с големи играчки и си носи плъгчета навън а аз я побърквам и свършва по 10 пъти като се съберем и правим секс по 2 или 3 часа. Виж опитай се да разбереш дали има нещо което му харесва и не ти казва, някой фетиш, ако не връзка без секс не се получава да знаеш, това е начина двама човека да премахват събралия се негативизъм. Ако не става и не откриеш нищо ела при мен и ще ти направя една програма на щастието с която да се занимаваш докато си намериш нов партньор ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ee8eacec1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тройка с друг. Хем някой ще те оправя хем няма да е изневяра защото той ще е там.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c1b4dcb84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сутрин и вечер да пие, чай от бабини зъби.
Продават ги, по аптеките.
И най важното да спортува нещо, за да има нормални килограми!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: aa9d0adaf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке а дали случайно приятеля ти е употребявал някакъв вид субстанции да да поддържа супер мускулесто тяло? Защото ефещта след спирането им е загуба на фит формата покачване на тегло, , проблеми с ерекцияга и секса като цяло.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 23a4e8d514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   НЕ се дръж все едно си му майка! Това много убива привличането. Не говори за него с думите "момчето ми", сякаш ти е малкото синче на 7 годинки. Нека и отношението не е такова. Дръж се като секси приятелка, прави му свирки докато гледате телевизия, масажи на тестисите, целувайте се, кажи му че искаш да те шляпне по дупето, а не да му говориш "момчето ми, не мога да те гледам така, тъжно ми е :(". Промени нещо във визията си - прическа, цвят на косата, типичните дрехи, цвят на червилото и др. Лимбическата нервна система е тъпа - при мъжа като види същата жена, но леко променена и си мисли, че е друга женска и се готви да я осеменява.

А и, с психолог дали е говорил? Предложи му да поговори с психолог, но без теб. Може да не го привличаш (сори, ама е възможно) и затова да не му се прави секс. Може да има проблеми в работата. Може с колегите да има проблеми. Може с родителите да има проблеми. Може да е в екзистенциална криза някаква. Въобще, варианти много.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5b30d4db76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можете да отидете на някакъв терапевт и да си поговорите с него. Може да ви даде насоки. Наистина по принцип и килограмите пречат на сексуалността, но не би трябвало те да са главния проблем.
В началото на връзката ми с моя мъж и той беше несигурен, не му ставаше, имаше някакво затормозяване. Все премисляше нещата, дали ще му стане и т. н И всичко това заради предишните му приятелки, които са му отказвали секс, съответно той е решил, че за нищо не става, те са му изневерявали и т. н Е мога да ти кажа, че като се запознахме беше много несигурен за зрял мъж, но с много приказване помежду ни, сега е страхотен. Всичко идва от вътрешната нагласа. Говорете, ако го обичаш бъди търпелива, помогни му да премине през тази така наречена депресия и мисля, че нещата ще се наредят. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bc6e607323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Може и да ме нападнат някои коментиращи, но всеки ден секс и съвместно съжителство изморяват. На мен ми омръзна. Всеки ден секс, наистина на моменти не издържам. Обичам го, но не съм в настроение и кондиция. И само ми повтаря: апетита идва с яденето.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: efd044b076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе това е раздел за секс, не за хора, на които не им се прави секс. Имах същия проблем, не се оправи изобщо. На един мъж на тая възраст, ако не му става, значи е импотентен. Може да се притесни веднъж, два пъти, ама не и редовно. Аз тоя ужас го търпях три месеца. Ходих и на сексолог, който ми даваше тъпите съвети да не го оставям. И да пробваме с виагра. Страшно. След като изобщо успя да му стане и то само с виагра максимална доза, сексът беше отврат. И как няма да е, след като сигурно е правил секс 10 пъти в живота си. Не знае къде да ми го сложи, муден е, скучен в леглото. Иначе е в топ форма, спортува всеки ден. Ако мечтата на живота ти е да си с импотентен мъж, честито! Някои жени точно такива си търсят, защото не обичат секса. Като гледам и ти не държиш много на секса, щом още си с него. След 3 месеца мъки, въпросното гадже ме отряза. Естествено той мен, защото комплексарят си е комплексар.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker