Не мога да свърша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да свърша
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 4121 пъти
Здравейте, нормално ли е жена на 25 да не е свършвала никога освен клиторно? Харесва ми да правя секс, подмокрям се веднага и няма нужда дори мъжът да ме "подготвя", даже постоянно ми се прави секс, нооо не мога, приятно ми е да правя секс, но не мога да свърша. Дори не съм и близо. Дори не знам какво е да ти се случи. Каква смятате, че е причината? Аз мисля, че е времето може би и темпото, но съм правила секс един час и пак не съм могла... Какво бихте ме посъветвали? Чувствам се тъпо, защото съм разкрепостена и какво ли не съм правила за един мъж, за да му бъде мн мн хубаво, аааа на мен никога не ми е било толкова много... Как някои жени стигат до края, а аз не мога. Дори една приятелка напоследък ми сподели, че и се случва всеки път с приятеля и и признавам... За видях и благородно. Аз съм спала с 4 мъже досега и не съм успяла, тя от първата сериозна връзка и вече може всекиии път... Тя дори е пълна, а аз съм с доста секси телосложение. /не че това има значение нооо да го кажа все пак/. Приятелят ми няма проблем с ерекцията, издържа около 20 минути, но аз не мога явно.... Чудя се дали ако си купя нещо от секс шопа ще ми помогне. Мн бих искала да успея.... Толкова години секс и нищо.... Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: f2074f55a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И приятелката ми така казваше и вече 3 години заедно всеки път като правим секс свършва толкова пъти колкото е свършвала с бившия си общо :Д идеята обаче е че я зарибих по големите играчки и фистинга защото много харесвам разкрепостени и широки жени. Няма сила на този свят която да те спре да свършиш тогава ;) Въпреки че е широка пак си свършва от пениса ми без проблем като я натегна за под 15мин. Ако трябват съвети или нещо казвай с удоволствие ще помагам!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f20d3887bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелката ти лъже като циганка... или си е такава ;)

Няма проблем, че не можеш да свършваш вагинално. Просто клитора ти е далеч все още и не докосва което трябва. Като родиш може и да се оправи, но дотогава има време ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 55b5e488f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Телосложението няма абсолютно нищо общо. Не знам как да ти помогна, защото и аз не съм свършвала вагинално, но и не съм правила много секс.
При самозадоволяване почти съм достигала до такъв оргазъм, но ми е невъзможно да продължа да прониквам с пръсти повече от 2-3 минути, заради неудобната поза - ръката ми се уморява бързо. А имам чувството, че ако продължа още малко, ще свърша... Но нямам вибратор или други секс играчки.
Ако имаш финансова възможност и къде да го правиш, вземи си дилдо. Според мен ще свърши работа. Аз си мисля, че е мит, че повечето жени не можели да свършат вагинално. По-скоро не знаем как.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e92ef0ca3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В същата ситуация бях преи години. Имала съм не малко партньори, но не успявах. Все тичах после в банята да се довърша. Но... Срещанах настоящият си мъж, на 30 години. И чудото стана. С него свърших за първи път с мъж, в рамките на шегата, ама сигурно и за това се омъжих. Да не ти казвам, като забременях за какво чудо става на въпрос. Препоръчвам ти позата той седнал на дивана, ти отгоре. Чудесен ъгъл и за теб и за него. Така хем се стимулира клитора и проникването е по осезаемо. Спокойно някои жени по-късно го усещат с партньор. Сама можеш ли, ще стане и с твоя човек. Успех

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: aadd7c7408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Проблемът е ,че не знаеш какво трябва да усетиш. Чувството не е същото като при клиторното свършване ,където изпитваш супер хубаво чувство и тялото ти изтръпва. Примерно аз съм на 20 години и от 2 години водя полов живот.Преди това мастурбирах и свършвах клиторно и много ми харесваше и после започнах да правя секс,но и аз като теб никога не можех да свърша вагинално и много се дразнех. Спрях да мастурбирам,за да видя дали ще има промяна ,но нямаше. Със сегашния ми приятел сме заедно от 6 месеца и с него успях да свърша вагинално. Значи ще ти обясня.Трябва мъжът да влиза бързо и яко в теб и по едно време лично аз усещам някакво чувство което ми става много хубаво за около 5 секунди и после пак ми е някакво нормално хубаво ,но това силното усещане е чак като го правите много здраво. Сега обаче не мога да свършвам клиторно , не успявам. Сякаш се повредих . Нещата се обърнаха.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a3cc1dc388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз свърших за пръв път с мъж на 32. Нямам обяснение защо, но тялото ми просто го приема по неветоятен начин и без да прави чудеса, свършвам по 2, 3 пъти. С друг не съм свършвала до сега.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: df0b3d5732
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До н 1
Може ли да дадеш малко повече подробности моля те че, ми стана интересно, как го правиш с нея и я докарваш до онова дето описа, а колко са големи играчките? имам проблем с едно гадже на което си да ти разкажа по късно а никога не съм искала да му нараня чувствата.
поздрави

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bd3af024ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моля номер 1 да разясни още малко за фистинга, големите играчки и техниката, която води до тези зашеметяващи ефекти при жената. Благодаря

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 933a605eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пробвай с още мъже. Има начини да се стимулира и клитора докато е в теб. При мен имаше едно момиче което не можеше да свърши, но тя се страхуваше от болката която изпитваше. Над 21 см. съм и доста внимание и радост получсвах заради това. Повечето жени изпитваха една приятна болка в началото когато стигаше до входа на матката и после откачаха и свършваха оо 2-3 пъти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bd3af024ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Здравей, аз също не мога да свърша по друг начин, освен клиторно и то със стилулиране с ръка. Дори и лизането не ми действа така, че да свърша. Вагинално също не мога. Иначе съм пробвала с ралични мъже, които много се стараеха и имаха много добри размери, но и това не помогна. Имам и много играчки, вибратори и с тях свършвам само клиторно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7525ce1a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Купи си един вибратор и ще видиш, че можеш. Само дето те са големи, а на тия мъже явно са им малки. Явно нямат опит в леглото. 4 ма не е нищо. Според мене всичките ти мъже са зле в леглото. Ако свършваш сама, проблемът е в тях. Ако не можеш и сама, научи се. Аз съм си спала с 40 мъже и ти казвам, че зависи от мъжа и ако е некадърен и с малък пени..... Не става.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9e6d02207a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изглежда е психологическо. Докато умуваш и се терзаеш, че не можеш да оргазмираш, няма да можеш. Не си го поставяй за цел и се отусни. Да става каквото ще. Така е по-вероятно да получиш оргазъм. И друго, не е свързано с мъжете. Партньорът не е задължен да ни задоволява. Отнася се и за двата пола. Това, което изпитваме по време на секс си е наша лична отговорност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3de2a056d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здр! Ти си настроена че не можеш, за това не се и получава, спри със секса за изестно време, ако трябва смени партньора, и пускай на хора които те възбуждат, не дето те харесват! Аз също не се празня всеки път, а съм мъж, просто не съм в ''секса докато го правим''....
До номер 11, не се изхфърляй толкоз, и моя не е македонка, но съм намирал жени по мярки, и много по тесни... Ще ми се да те видя, и лице, гърди и дупе, плюс това, хълката ти е много широка и разпъвана!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f01f143b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ще споделя мнението, че трябва да пробваш с по-дебел (на "фи", не на корем :) ). Да намериш друг мъж с такъв, не мисля, че е от най-лесните задачи (щото едва ли ще отговаря на други критерии ...). Ако този, с който си няма особени задръжки, може да го навиеш да вземете страпон (за мъже). Ние взехме един с вибрация и фи - 5см. Получава се яко, та и "малко в повече" ... й идва. Освен това имаме и машинка, на която го слагаме, а аз участвам малко като трети ...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0603a9fe74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Като намериш мъж, който да обичаш истински, и който е добър любовник, нещта ще ти се получат най-вероятно. Иначе вибратор със сигурност ще е от помощ! Успех :)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 290eca3e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Имам приятелки-лесбийки, които ми обясняваха как най-лесно си постигат вагиналните оргазми без играчки. Общо-взето когато си възбудена да вкара два пръста (показалец и среден) в теб като държи ръката с дланта нагоре, така че при тласъците да се стимулира и клитора. Пръстите да са изправени и насочени нагоре и да се докосват до горната стена на влагалището, за да стимулират g-точката която се намира на няколко сантиметра навътре от горната страна и е нервно продължение на клитора (в последните години се разкри, че и клиторният и вагиналният оргазъм тръгват от едно и също място). Така може да се достига и до скуирт. Реално същото нещо може да се получи с член, който е поне средно дълъг, но има особености при проникването. Трябва да е с абсолютно желязна ерекция (нещо, което не е много лесно) и да прониква от ъгъл, при който да се масажира горната стена на влагалището.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1754d7a31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм по същия начин. С бившият ми (той ми беше 1ви) 10 години само клиторно от орална любов свършвах и то поне след 20-30мин. Сегашният ми не е много по оралната и правим само секс - няма свършване. Сама като се задоволявам свършвам, защото знам къде и как да се пипна. Казват, че след бременността това се променяло. При мен няма ефект - вече съм на 28 с едно дете и второ на път - е никаква промяна няма. Просто мисля, че жените сме различни. Предишният ми приятел пробваше с пръсти на джи точката едно много готино стимулиране - много ми беше хубаво, но пак не стигах до края. Имам приятелки само от секс -5-6 мин. и свършват. Ми до късмет е ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker