Просто секс или нещо повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Просто секс или нещо повече?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 4042 пъти
Здравейте, бих искала да попитам за мъжко мнение защото съм жена на 32, която все още явно не разбира мъжете. Той е на 38. И двамата сме женени. Няма да изпадам в подробности да обяснявам защо го правим, защото това сега не е важно. Не съм влюбена в него. Просто искам да знам защо мъжете го правят. Така. Видяхме се и е ясно, че идеята беше само за секс и кой от къде е. И това беше ясно заявено. Да де, но като се уговорихме той пожела да вечеряме заедно, съгласих се. Беше приятно. После отидохме да правим секс и иии... Се разговорихме, после правихме секс, уникален, после отново си говорихме този път в тях на масата пиейки по нещо. И така... 2 часа... Каза ми, че съм красива и забавна, а за секса съм се справяла доста добре. Дори си говорихме за нещата от живота, за семейството. Той има доста приятели, аз също, не е липсата на общуване. Може би просто сме си били приятни, но къде отиде идеята просто за секс. Това е някак доста по обвързващо, да опознаваш другия. Дори вторият път си лежахме един в друг след това /след секс/ и беше мил. А попринцип той не е някой срамежлив въобще.... Напротив. Има доста високо самочувствие. Няма проблем с ерекцията. Приятна компания ли съм или съм само за секс и защо не правим просто секс? Вие какво мислите. От друга страна не ме търси. Не пише, но винаги отговаря веднага. Като това писане за което ви говоря е веднъж в седмицата, а вижданията също рядко, защото няма как. Не мога да разбера защо правим други неща, вместо да правим секс 2 часа. Вие какво мислите? Странно ли е това негово поведение? Защо го прави???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: cbb930d6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Питай го директно. А и какво значение има, най-много да ти размъти главата.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 02c760b4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти да не би да искаш да мълчи през цялото време? Намерил е човека лесен неангажиращ секс, защо да не те ползва и за душевно кошче! Даже може да почне да ти споделя и по лични неща. Така като чета май чакаш някой да ти каже че човека има чувства. Е не, няма! Използва те просто!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 32f8927c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей :3 Аз съм мъж на 21 и мисля че промблема е че сте женени според мен... Ако искаш просто секс защо си се омъжила за него? Ние с приятелката ми сме от 3 години заедно и си избухваме всеки път като правим секс. Ние секс под половин час нямаме. Правили сме секс и по 5 часа даже повече и е уникално. След това се чувстваш като прероден хаха. Въпроса е че я зарибих по големите играчки и фистинга а аз харесвам много широки и разкрепостени жени. От тогава сексуалния живот ни се е променил десетократно. Ако трябват някакви съвети с удоволствие ще помагам! :3

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0810ced349
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не го правим секса - защо не го правим. Ако го правим - защо го правим. То угодия няма бе!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 180466449b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно мъжа ти има проблем с ерекцията. Затова се брулиш с друг.
Въпроса ти е вцепеняващо тъп и неадекватен. Аз не те познавам, но вече знам, че не си от най умните. А представи си той какво мисли за теб. И споко... той никога няма да остави жена си и да те вземе теб. Ако беше някой лек мъж непрекъснато щеше да те търси. Явно си намира бързо жени в ФБ и ти бързо му се изтриваш от спомените.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 180466449b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На теб явно ти се иска нещо повече от секс, но няма. Сигурно човека държи на жена си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 735e366da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен като мъж си е напълно нормално така да са нещата. Човека гледа да не ти се вре прекалено в твоя живот и за това не пише. За него е само секс, но явно и си добра компания - за след секса. Най-вероятно точно това и му липсва в семейния живот. Ако въпроса ти е дали има някаква любов от негова страна, не няма! Има хора, които обичат близостта и без да са влюбени /гушкане, разговори/ преди и след секс. Напълно нормална любовна авантюра сте си заформили и не знам защо имат такива терзания... :)

П. С. - Отдай се на мига и се наслъждавай!

>М. 32г<

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 777a221c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защото му е приятна компанията ти, има положително отношение към теб, защото не те чувства като жена за един секс....

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a14cd5ae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен, най-вероятно е да има нужда не само от секс, но и от женско внимание, контакт, разговори, присъствие. Не те търси, защото сигурно се съобразява със семейния ти статус. Имаме обаче проблем - така ще се влюбите и става лошо, я ти ще полудееш, я той ще ти направи проблем в семейството. Против изневерята съм, но му кажи че искаш само секс или си намери друг, бягай от усложненията!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d7a20c92f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами явно му липсва този вид необременена интимност с жена му, от къде да знаем ние защо го прави? Въпросът е по-скоро защо изневерявате и двамата...

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f2e6d87100
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз през изминалата година правя "просто секс" (жена съм), но винаги си говоря с партньора преди/след това. За всичко. Нищо ненормално не виждам.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 709decaacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Защото е забавно да го правиш това с бибитки. Ти, той, ние всички знаем какво си - защо да не се позабавлява с тебе? Малко игричка с емоциите, малко засяване на надежда, която после ще бъде стъпкана и готово - чувствата на бибитката разорени. Не си позволявай лускът да мислиш, че струваш за него (или въобще) - вече е показал, на какво е способен и колко цени партньора си.

Странна порода е мъжката, нали? Добрата новина е, че няма за какво да се тревожиш - една стока и двамата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 09f04855be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   На мен си ми странна единствено ТИ! Имаш си съпруг а си лягаш с други, защо? Толкова ли е трудно да кажеш на мъжа си, че не го обичаш повече и да го оставиш?? Такива жени ги мразя и заради такива жени като тебе мъжете ни нямат никакво доверие. А колкото до "НОВИЯ" той започва да се влюбва а.. ти си много странна уж си на 32 и питаш толкова тъпи въпроси. Хора, тази тема е провокация не е истинска. Ако е истинска авторке ти си много долна жена... ;х Как може да разваляш семейство? Не можа ли да си намериш свободен да те задоволява?? Ами точно женен. Не помисли ли за другата жена? Ами за детето й? Много мразя такива жени като теб много. И дано никога не си щастлива с който и да си. :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 238430d55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към номер 3 и номер 5 - не мога да разбера защо такава ярост срещу жената, все едно чука вашия мъж. Тя дори не е говорила за любов, още повече за изоставяне на съпруги. А и защо сте толкова убедени, че "той никога няма да остави жена си", че не е любов и т. н. Има и доста такива случаи.
А към авторката - съвсем безпристрастно (защото не намирам случващото се между вас за осъдително) има два варианта и ти самата много добре ги знаеш, но както ти, така и хората тук не биха могли да преценят, кой е верния вариант. Пъвро, или изпитва нещо повече от сексуално желание и има нужда да се сближите, затова излиза извън границите на чисто физическото. И второ - може да няма никаква емоционална тръпка, но да се държи мило с теб от уважение към теб и просто защото той по природа е такъв.
Времето ще покаже. Или ще се сближите още повече или ще се отдалечите и постепенно ще се стигне до прекратяване на срещите. Чудя се на теб вътрешно какво ти се иска да е...
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 37cab18338
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   7 е прав, мъжете могат да бъдат интимни и без да са влюбени, да те гушкат, да те целуват, да ти споделят... При мъжа този вид неща изобщо не са показателни за чувствата и намеренията му към теб, освен, че си му приятна компания.
Мъжът е влюбен, когато инвестира времето си и усилията си в теб и във връзката ви. Когато те поставя сред приоритетите си, а не след тях. Ако те търси, точен е спрямо уговорките ви, не ти премята и после да се оправдава, държи на думата си, изпълнява дадените обещания... тогава може да се заключи, че има чувства към теб. Прегръдки, целувки и сладки приказки, ама когато на него му е удобно... не е това, което ти се иска.
Аз бях в подобна ситуация (но никой не беше женен) с един мъж, уж беше само секс, ама се появиха интимности, излизания, много разговори, забавления, споделяния, стоене до 5 през нощта... Прекарвахме си много хубаво и аз си мислех, че е влюбен, бях супер заслепена и не можех да видя, че междувременно се срещахме, когато той поискаше, връзваше ми тенекии, не ми вдигаше... Понякога изчезваше за по няколко дни без никакво обяснение. Доста късно ми светна лампичката, че това не е държание на човек, който е влюбен, въпреки хубавите моменти.
Та така. И твоят господин сигурно е същият, макар че при вас е по-сложно. Моят съвет към теб е да приключиш тази връзка, преди да си хлътнала сериозно. Първо, с този се използвате взаимно за кеф, но в един момент ще поискаш повече и той най-вероятно ще ти бие шута, второ, имаш морално задължение към съпруга си. Ако го оставиш сега, ще минеш между капките и ще имаш възможност да заздравиш отношенията с мъжа си без никой да пострада.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: beb52fefa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Възможно е да си пасвате интелектуално и затова да си приказва с теб. То се получава естествено. Малко е трудно да отделиш секса от всичко останало. След като не те търси постоянно и не ти пише и звъни редовно, значи няма сериозни намерения към теб. Ако не правиш секс с мъжа ти и ти липсва, продължи да се виждаш с този мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ad3470d993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   н14 ти разведена ли си????
сигурно си.... иначе от къде да никне тази злоба българска наша.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7d2256162f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторката. Първо да благодаря на всички. Номер 15. Може би искам да бъдат мъжете директни. Защо се налага да ги гадаем така. Те са праволинейни, но въпреки това се пазят и не казват нищо, за да не бъдат слаби. А може би просто обичат да използват. Честно казано и аз мисля, че няма нищо към мен. Аз също. Приятен ми е за компания, но или секс или просто компания, двете заедно е все едно да имам втори съпруг и е нещо което ако продължа би имало шанс да имам чувства, затова и се пазя и държа да е само секс. Междувременно докато пишехте вашите мнения и коментари реших да прекратя вижданията си с този човек. Моралистииии, вече може да сте спокойни. Истината е, че "задавах тези тъпи въпроси", защото за първи път изневерявам и то защото спря мъжа ми да ме гледа като жена. С него сме като приятели.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a888ad0d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Е, авторке, помисли пак преди да зададеш въпроса. Ти имаш съпруг, който да си стои в статута като такъв - о, да удобно е. Имаш любовник, но искаш да е лудо влюбен в теб? Не искаш ли твърде много. Това са можели да си го позволят кралиците и то в миналато. Ако искаш да се омъжиш за любовника, първо трябва да се разведеш, освен това да имаш сигурността, че и любовника иска същото. Не е невъзможно, но е почти невероятно. Бъди честна със себе си и с хората, с които си, макар че виждам, че вече си загазила.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fed40a7810
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, аз в момента съм в същото положение като теб и аз се чудя същото, разликата обаче е че любовника ми е свободен за разлика от мен. Проблема е че усещам че започвам да влагам чувства, а той.... незная. Има и друга разлика, той ми пише, не всеки ден, но почти, най много един ден да прескочи. Мисля, че добре си направила и си прекратила тая връзка защото в противен случай ще си наранена, както и аз ще съм най в най скоро време, но нямам сили да прекратят връзката... не съм толкова силна като теб.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9ba8c09dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Сигурно и двамата имате някаква сексуална неудовлетвореност и затова сте се събрали....
Това за разговори през паузите е напълно естествен процес, не знам колко често се среща мъж, пък и жена да го прави два часа без прекъсване, даже е и много приятно така, обикновено при платените услуги не е така. Недостатъкът в тази история е лошото за жената, която влага чувства, покрай секса. А положителната е че така и дяамата си запълват празнотите от семейният щастлив живот, който вместо да разрушат и изградят отново, е по-изгодно да оставят така... Може би имат деца, някакви неразделими съсобствености и др. такива усложнения...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5b15bfda59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз мисля, че просто не е празноглав и разгонен човека. То секс, секс ама го прави с човек нали не с надуваема кукла. Има възпитание и отношение тове е. Аз съм жена бях в същото положение, прекратихме сексуалната си връзка, но още си пишем почти всеки ден. Сега да ме пита някой "защо" няма да мога да отговоря. Все пак сме правили секс, сближи сме се предполагам. Така е в твоя случай, само глупав и не възпитан мъж според мен би спал с теб и би си тръгнал след това без много думи. Това ни е нас жените проблема все търсим това дето го няма и понякога прекалено много мислим. Отдала ви се е възможност, възползвали сте се и до там не си усложнявайте живота драги колежки!!!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a200925c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Просто секс. Другото е в твоята глава. Иска ти се да си Екатерина Велика - съпруг и много любовници и обожатели, ама няма как да стане, защото си една обикновена жена и такава ще си останеш. Просто една от многото. Само внимавай да не свършиш ката Ана Каренина, тя се влюби в любовника... Просто ви се чудя на такива - до шията в ла. на, обаче им се иска хайвер.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0973f55958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ами може би просто иска жената, с която прави секс да е влюбена в него. Без това непременно да означава, че той също е влюбен/или се влюбва в нея. През живота си съм срещала доста такива мъже - те искат да ги Обичат, но не могат да отвърнат със същото. Може би нещо в миналото им ги е направило такива, а може просто така да са се родили. Според мен, авторке, добре си постъпила, като си прекратила тази връзка. Иначе тоя пич ще те замаи с разговори, сладки приказки и игра на влюбване, а после най - вероятно ще изчезне без следа.
Като не те иска мъжът ти и си решила да имаш любовник, уточни още в началото правилата на играта и се придържай към тях. Чук и Бег, без разговори и милувки на лунна светлина, че иначе става лошо и много хора могат да пострадат, в това число и ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c508391797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Защо съпругът ти спря да те вижда като жена!!? ... когато си отговориш на този въпрос, поставения въпрос към аудиторията ще отпадне.. ( няма ти се "налага" да изневеряваш)... само секс! няма такъв филм, особено при жените....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker