Моята обява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моята обява
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3634 пъти
Здравейте! Мъж съм на 41 години от София. Преди около 3-4 месеца пуснах обява в един сайт за запознанства. В обявата написах че искам само да лижа жената без да правим секс, защото това страшно много ми харесва. Преди някой от Вас които четете тази обява да си помислите че немога да правя секс или ми е малък искам да кажа че не е вярно! Не ми е ама хич малък, в списвам се в надарените мъже, но самата мисъл да лижа, ме побърква от кеф! Ние мъжете трябва да уважаваме вагината, защото всичко в тоя свят дължим на нея и към вагината трябва да се държим като към нещо свято, а не да гледаме само да изчукаме някоя и толкова! Та, писа ми една дама на 46 години която е семейна! Около една седмица си пишехме само по пощата и след това си разменихме тел.номера и тя каза да не я търся аз, а ще ме търси тя когато има възможност (разбираемо е защото е семейна) и ми се обади и говорихме и се разбрахме да се видим и предложих и да пием кафе, а тя каза: НЕ МИ Е ДО КАФЕ, А ДАЙ ДА СЕ ВИДИМ НАПРАВО ПРИ ТЕБ! Естествено че се съгласих! След около 2 часа, дойде при мен в квартирата в която живея сам (живея в уютна за целта квартира и не съм българин) седнахме си, говорихме се и тя каза че също като мен, обича само лизане. Жената е много интелегинтна и умна, а това още повече ме радва защото не понасям прости и тъпи хора без значение дали са жени или мъже. Пушихме по цигара, пихме по едно малко и тя директно ми каза: ХАЙДЕ ДА МЕ ЛИЖЕШ!!! Съгласих се на момента! Съблече се тя и легна на спалнята, аз също. Започнах да я лижа и да и смуча клитора ама много бавно и нежно и в същото време аз си галих вече надървения член! Изкефих се максимално хубаво и свърших, но не спрях да я лижа и след малко тя ми каза: ЩЕ СВЪРШАААА! С краката взе да ми натиска главата и в същото време се опитваше с ръце да ме махне от нея но аз не спирах и взе да се гърчи и тогава за първи път в живота видях на живо какво е скуирт! Дамата свърши много мощно в устата ми! След това запалихме по цигара, пихме още по едно и тя ми каза че ще ходи в Австрия да работи като лекар и тук ще е още 2 месеца! За тези 2 месеца, видяхме се още 4 пъти, като секс правихме само един път! На 41 години съм, така прекрасно не съм се чувствал никога до сега. Тъжното е че тя вече не е тук и нямам такава позната която е като нея, а и много добре знам че такива жени са рядкост - на 10.000 може да една!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 52c86dca9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влюбен ли си? Или е просто хубав секс/сексуално изживяване? И не води ли до влюбване, когато ти е много хубаво?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 18d62f9bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Радвам се за теб, но нужни ли бяха всички хвалби. Явно си богат, голям ти е и те бива в оралната любов. Проблемът е, че истински богатите и надарени хора нямат нужда да го разправят на всички, тъй като просто са.
Любимата ми част обаче е за успялата лекарка. Вероятно си решил, че ако добавиш елегантна, богата дама в историята, това ще накара нас читателите да разберем колко привлекателен дори и сред класните дами си.
И чак пък да дължим всичко на вагина. Позволи ми да не се съглася.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 28433b3e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: До коментар 1!
Влюбване..?! Хм.. Ако да кажем има няколко форми на любов, може да се каже донякъде, но мисля че има само една любов, а това изживяване по-скоро е нещо различно от любов защото в случая аз се влюбвам първо в интелигентноста и това че да кажем дадена дама, харесва това което аз мисля за вагината че точно тя е центъра на вселената и съм убеден в това мое твърдение!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 31f37e9416
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторът е прав, а аз си мислех че съм сам в този кръстоносен поход. В култ не издигам, но орално на жена е страхотно.

Авторе, къде ти се връзват тези жени? В тези сайтове друго освен тролове и хомозаври не съм видял. С кеф бих предоставял такива услуги, тренинг не обичам да губя.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: affb96eb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи някакъв начинаещ писател на глупости в стил в-к Лична драма ни предлага съчинението си. Най-вероятно човекът се празни до 30 секунди и затова е решил, че много му харесва да лиже. Така се размечтал, че решил да ни предложи "реална история". Ами плосък си. Това "Хайде да ме лижеш" с главни букви, изръсено в най-желаният за един фантазьор момент е много банално. Като станеш по-напреднал писател няма да правиш такива примитивни грешки.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7c27a100b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И аз обожавам да ме лижат. Жалко, че не можем да разменим контакти тук.

Ж 21

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6f8df50939
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох, вярвам ти напълно. Аз съм жена,бисексуална съм, и също страшно обичам да лижа. Като се разкрачи девойката, и видя разтворената путка, полудявам от възбуда. Лижа я, а с едната ръка си търкам клитора, а после и нейния. Така мога да свърша също без чукане. Научих се и да ги докарвам момичетата до клиторен оргазъм с език, толкова съм добра. Понякога и мъжът ми идва да гледа, и той обича да лиже, но аз, понеже съм жена, го правя по-добре. Знам като жена кое ми харесва най-много. Имаме във фирмата две служителки, братовчедки, доста разкрепостени. Каним ги нагости, пийваме, и на голямата спалня аз лижа едната, той другата. До оргазъм. Ще го правим,докато ни харесва, защо да не си доставяме удоволствие.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0be860f4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   <8> Има възможност. но не е на 100% сигурна. Авторът публикува ДОСЛОВНО част от обявата си тук. После Гугъл и може да я нацелиш. Смешното ще е ако уцелиш друга но.... риск печели, риск губи ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 17708c8806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От автора! Благодаря на всички до един които коментираха, без значение дали на мен коментара ми харесва или не! Всеки един от Вас, има право на собствено мнение относно моята история и никога няма да се разсърдя за това че пишете че обичам да лижа защото съм бил свършвал за 30 секунди, или пък от сорта че съм си бил търсил богати жени! Възможно е наистина така да звучи когато четете.... а да, другото което е че съм се бил хвалил - това за хваленето е вярно! Да, хваля се защото получих това което на мен ми харесва и се надявам че ще срещна друга такава! Бях прочел някъде че не пиша правописно (това също е вярно) Според мен, пиша доста грамотно, защото дами и господа коментиращи тук, аз, в България нямам нито един ден ходено на училище, защото аз в България живея от няколко години и затова мисля че все пък пиша добре, за разлика от някои българи които пишат с латински букви и особено с цифрите 4 и 6! Не се опитвам да се харесвам на тези които пишат за мен неща които не са вярни, даже искам да им се извиня че съм ги издразнил с моята история. Моля Ви, извинете ме. За да не останете с погрешно впечатление, не свършвам за 30 секунди... “понеже обичам да се хваля” ще Ви кажа нещо... имах една позната която ми беше засичала време.... колкото и да не Ви се вярва, времето беше 38 минути за първо свършване, а второ нямаше:) Не ми е малък, тук пак ще се похваля:) спаднал ми е 15-16см., а надървен 21см! :) Друго, това че написах че не понасям тъпи и нискоинтелигентни мъже и жени, не означава че си падам по богати жени! Дами и господа, разберете едно, живота е хубав дар от Господ и не трябва да си го пропилявате с това да съдите другите! Всички правим това което ни харесва и затова “аз се похвалих какво харесвам” и някои от Вас това Ви се стори тъпо, но на мен ми харесва. Нека да бъдем ХОРА, защото в днешно време трудно е да се бъде ЧОВЕК, но още по-трудно е да бъдете идиоти, защото конкуренцията е огромна! Още един път Ви благодаря че коментирате без значение дали моята история Ви харесва или не! Благодаря Ви!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker