Срам ме е от мислите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срам ме е от мислите си
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3978 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 17 и ще бъда 11 клас тази година. Имам много странни въпроси към Вас (поне за мен са странни). Срам ме е да попитам моя баща, защото не съм свикнал да го питам за тези неща. Ще започна директно, за да не стане много дълго. От скоро мисля дали да не се обрежа в по - късен етап от моя живот. Това добре ли е? Когато съм гледал порно, аз съм забелязал, че много от порноактьорите са обрязани и ми дойдоха тези мисли и аз да се обрежа.
Също от година може би имам желание да имам окосмена интимна зона и то много окосмена. Не знам защо се появяват тези желания може би заради пубертета. Според Вас как е по - добре окосмен или не? Не съм имал приятелка въпреки че искам и си харесвам едно момиче, но тя просто знам, че няма как да стане моя приятелка за съжаление.
Все още съм девствен и имам чувството, че ще си остана до края на моя живот.
Забелязах, че единият ми тестис е по - нагоре от другия. Това проблем ли е?
Благодаря Ви за това, че отделихте внимание да прочетете тези мои притеснения, от които ме е срам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: d43718072b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обрязването се прави от хигиенна точка ако имаш фимоза (главичката трудно да излиза от дупката на кожата най-просто казано). Иначе като се одърви няма проблем. Ако го направиш също няма да е проблем - минава за около 2 седмици.

За тестисите също е нормално. Окосмяването - както ти хареса.

Успех !

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe0e1e7986
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се обрязвай и си прави сам проучването, когато ти идват такива прищявки заспали. Америка е единствената държава, която го прави това и причината е малоумно проста - навремето католическите селяни са мислели, че това ще спре желанието за мастурбация. Не е така, единственото, което печелиш е риск за загуба на чувствителност. Няма хигиенични причини, няма никакви предимства да ти режат салама.

Прави каквото искаш с космите си, ако искаш от мечка си присади, знай че това означава пот и смрад.

За третото, отивай до личния и искай направление за уролог.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2bd6415baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Не ти препоръчвам обрязване, в България няма да се приеме добре от нас жените. Не ти препоръчвам и окосмяване, отново по същата причина. Естетически мисля, че, ако някой те обича ще те приеме какъвто си, но повечето може би биха приели, това за тестисите ти. Другото едва ли.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2f47d74f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не бъркаш обрязването с оголването на главичката? Много малко порно с обрязани пениси съм гледал.

Като цяло въпросите ти са повърхностни и нямат значение. На повечето жени не им пука дали си обрязан, както и дали си окосмен. Някои са чувствителни към много окосмяване долу, но като цяло е без значение. Сексът е до ентусиазъм и желание към човека, не към половия орган.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eb4ae82063
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Стига с тези провокативни теми! Дали си обрязан или не, при възбудено състояние на пениса, няма никаква разлика! А това, че е по хигиенично, важи само за Анадола, там хигиената е съмнителна, затова се обрязват! Ако се къпеш всеки ден, не е нужно никакво обрязване, а ако си решил да ставаш мюсюлманин, това вече е друг въпрос!?

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fdac8c94e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   На запад много мъже са обрязвани още от деца, но ти живееш в България. Мисля, че ще ти е по-трудно да се справиш като голям човек, защото все пак си е хирургическа намеса и при всички положения ще усещаш дискомфорт и болка. Все пак, решението е изцяло твое. Темата дали е по-добре от хигиенна гледна точка е спорна и няма да коментирам. Тялото е твое, толкова. Окосмяването също е въпрос на избор, смята се за голям проблем, ако една жена е окосмена и не чак толкова, ако говорим за мъж. Пак повтарям, тялото е твое. Опитай, виж дали ще ти е удобно, всеки преценя за себе си. Не съм виждала силно окосмен мъж в интимната зона, но не съм виждала и някой като гол охлюв. Честно казано това не ми прави никакво впечатление, космите не ми пречат.
Не, няма да останеш девствен цял живот, но пък трябва да знаеш, че всеки млад човек си го мисли преди да прави секс за първи път. При различните хора се случва по различно време. На 17 години ти не си стар ерген и ще имаш възможност да бъдеш с жена много пъти. Това за тестисите също е в реда на нещата. Човешкото тяло си е произведение на изкуството, но не спазва идеална симетрия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2e8d4b52f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   За тестисите ти, не мисля, че е проблем понеже познавам доста хора със сходен "проблем". Относно обрязването не съм запозната, но виж, за обезкосмяването не е нормално, да ходиш космат. Мен поне ме отвращават косми, все пак ако някое момиче ти завърти една, косми ли ще яде? Отвратително е, изглеждаш неподдържан и специално, за орална е кофти. Гадно е, дори - е на някой може и, да им допада ама почти всяко момиче мрази косми.
На теб приятно ли ще ти е на орална, да има косми. Съвсем нормално може чак и, да ти се догади от една плява влизаща в устата ти. Не е приятно в случай на много косми, леко наболи, да ама не и големи космарлъци. То ще почне и, да те сърби изобщо зарежи тия гнусни истории. За орална е крайно отвращаващо! Имай го в предивид.
Ж 21

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3790557092
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е твоето тяло и твоят живот-ти взимаш решението. Бъди все пак разумен и не взимай прибързани решения-направи консултация с родителите си и лекар преди обрязването, попитай за усложнения, колко дълъг е възстановителният период и т. н. За окосмената зона-пробвай! Намери човек, който ще те харесва такъв какъвто си и няма да иска да те промени! На никой човек двете половини (лява и дясна) на тялото не са напълно еднакви, ако толкова те притеснява отиди на профилактичен преглед при доктор. Здравето е на първо място!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5bf7584a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За обрязването - не ти го препоръчвам ако нямаш проблеми. Пък и винаги би могъл да го направиш. Виж обратното после е невъзможно, та не прибързвай. Аз се обрязах на 40 години поради здравословни проблеми. Не е лошо, но има иминуси!
За тестисите е нормално.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c2ce7806fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Като жена ще кажа, че обрязаният член ми харесва повече, чисто естетически. Но мисля, че до голяма степен се губи чуствителността на мъжа на това място, по-бавно свършва, , от това, което съм чула по темата. Ако нямаш основателна причина, не виждам защо ти е да го правиш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1082c545c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Посети сайта you brain on porn.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dd94bcf70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не го обрязвай губи си чувствителността и просто не е същото даже според мен самата кожичка е много сладка и приятна за целувки

Жена 21

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker