Въпрос към мъжете ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете ?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2753 пъти
Скъпи мъже,
Въпросът ми е- всяка добре изглеждаща жена ли приемате малко или много като сексуален обект? Какви са първите ви мисли, когато видите някоя хубавица или натокана жена? Това само мит ли е, или реално през главите ви минават много повече мисли за секс, отколкото реално показвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5465d8f226
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално да си помислим за секс когато видим някоя натокана секси мацка а ако е мамичката около 40 добре изглеждаща Мале лв иначе тва ни е природата на мъжете да сме ловци и да доминираме ;) м28

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c4041294c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повечето мъже мислим за секс на всеки няколко секунди и това доказано. Съдейки по себе си е вярно. ОСобено ако видя някоя млада секси жена. Тук в сайта мъжете повече харесват зрели жени, но всеки си има предпочитания.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 12f61b10cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж на 23г.

Странното при мен е че ако срещна хубава жена, не мисля за секс, а за това какво би било чувството да излезем на среща, да гледаме някой филм заедно, да гледаме звездите. *

Представям си някой път ако изпадне хубава жена в беда, и аз съм този който и помогне. Как бих се почувствал след това

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a5cc7317d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Генетически така сме устроени, че автоматично преценяме жената отсреща доколко би била добра майка на децата ни. Абсолютно веднага и автоматично регистрираме бюст, дупе, ханш, талия. Сега, това не значи, че зрял мъж ще се хвърли на всяка натокана жена, следвайки тези инстинкти (А всъщност, дали? :)) Останалото е лицемерие и нелепи изказвания на мъже които не са се осъзнали и говорят глупости. Като това хлапе на 23 :) Като видел некое готина мацка с деколте до пъпа и си представял как гледат звездите :) Ъхъ, и аз така си помислих. Тя и мацката дето си е показала тези части, точно това си представя като тебе, да знаеш :)

И като свърши филма, дето го гледате от час легнали така небрежно, какво си мислиш, че ще стане? Ще стане тя и ще ти благодари за добре прекараното време и ще си замине ли? Тия номера ги правехме когато бехме на 16 г :)

Следващото изкърти - представял си как я спасява.... Имаше една сцена от един филм - "Малена". там един хлапак се беше заплеснал по кака ти Белучи. Та и той си представяше нагледно как я спасява. Докато изкъртваше пружината на леглото, "душейки питоня" :) Ти си същия :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5ae21ddf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, тоя 5 ги поля със студен душ, завалиите. :) След първоначалната няколкосекундна сексуална преценка, втората ми мисъл е, че е прекалено красива за мен и нищо няма да се получи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ed887fba95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Като бях по-млад ми минаваха мисли за секс, но от години вече ми минават мисли как тази жена се пори с някой по-красив и богат от мен и как би ме ненавиждала ако реша да подходя към нея. От толкова отхвърляния вече не мога да изпитвам и сексуално влечение сякаш. Изпитвам симпатия към по-грозните момичета, а красивите съм ги намразил. Грозните момичета знаят какво е да си отхвърлен сексуално, както са повечето мъже. Жените са алчни и не е вярно, че не знаят какво искат - те искат всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 245826e10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз лично много рядко мисля за секс или за каквото и да е друго, а просто обичам да гледам. Винаги е много приятно да видиш хубава жена с красиви очи.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 029f1623ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5, ти на колко си години?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ee573ef3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Добре, аз съм жена и пак си мисля за секс като видя хубав мъж. Не мислете, че сме толкова задръстени и асексуални, просто обществото не приема да изразяваме открито женската си сексуалност все още...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c243f1b8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами като видя жена която ме привлича съвсем естествено и природосъобразно изпитвам желание и съм привлечен от нея физически и в мен се заражда желание да съм интимен с нея. Това разбира се е когато съм в добра форма и здраве, ако съм уморен, недоспал, ако съм раздразнен от жените като цяло или нещо друго тогава явно тялото ми няма нужната енергия и здраве за да предизвика тази реакция и не я изпитвам. Дори да я изпитам това не значи, че ще действам според това желание, защото както всеки мъж рано научава ако си спонтанен и естествен и изразиш адмирации и желание към една жена която ти е направила впечатление и с която искаш да сте интимни тоест ако действаш както природата ти е заложила, по-естествен начин то това което се случва обикновено е, че тя бяга, крие се, отблъсква те и подобни действия които те объркват и не ти харесват. В древния свят отговора е бил да я преследваш докато я хванеш и преодолявайки съпротивата и да я имаш, но в днешния свят на "права", "толерантност", "либерализъм" и подобни това се смята за недопустимо. От тук мъжа се научава да потиска тези импулси, но от потискането им те пък заглъхват и либидото намалява. От жените в новите условия се иска вместо да бягат да приемат и да се радват на тези природни и естествени желания на мъжа, но те са още с манталитет който е останал от предишни времена и се дърпат. Мъжете пък са се научили да не настояват и пренасочват желанията си в други посоки и затова имаме едно общество което има все по-ниско либидо, сексуални проблеми, все по-малко двойки и т. н.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7a1a7c7209
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   до 11: Обществото не приема женската сексуалност открито, защото тя е опасна за цивилизацията и трябва да се контролира. Жените искат секс с най-готините 20% от мъжета, а останалите 80% от мъжете са като предмети, с които се разпореждат и използват за ресурси. За съжаление в последно време женската сексуалност е все по-приета и в резултат виждаме силно намалена раждаемост, покачване на самоубийствата при мъжете, все повече самотни родители, все повече разводи. Откритата женска сексуалност води до повече негативи за всички, отколкото позитиви.

Общо-взето предците ни са знаели много добре за това. Различните култури са измисляли различни методи за контрол над сексуалността, и особено над женската сексуалност. От религия, през женско обрязване, до създаване на табута и така нататък.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker