Имам дилема! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам дилема!
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2406 пъти
Здравейте момиче съм на 19. И го направих преди една година с приятеля си. Тормози ме това, че аз исках първия път да бъде много специално и да го обмисля много добре. Но той ми постави ултиматум, че ако не му давам значи не го обичам, а не е така. Сега имаме добри сексуални отношения. Но той се оказа голям манипулатор, постоянно ме тормози все гледа аз да плащам сметките където и да идем, обиждал ме е, посягал ми е. И това много ми тежи. Имам чувството че иска да е с мен не защото ме обича, а защото има кой да използва. И ви питам струва ли си да ходим на психолог и да се мъчим да се подобри връзката, или просто да продължа без него. А ако продължа без него си мисля, че другия отново ще се държи така, че няма да ме цени. Просто се чувствам много объркана. Дори нямам желание за в бъдеще да съм във връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: f0111c756e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Без него!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 185e431504
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, не, няма никакъв смисъл да бъдеш с този човек.
Второ, никога, ама никога, не приемай ултиматуми и не играй по нечия свирка. Няма човек на тази Земя, освен теб, който да е наясно какво се случва в сърцето ти и как взимаш решенията си. Аз побеснявам в секундата, в която някой ми каже, че ще направя нещо, ако го обичам. Той няма как да знае. Хората обичат по различен начин, освен това любовта не може да те задължи в нищо, не може и да те пороби. Приятелят ти е искал да прави секс с теб, решил е, че ако те натисне, ти ще се огънеш, пречупиш и ще му дадеш желаното. Случило се е, заради което е решил, че може да си прилага практиката и за всичко останало. Изобщо не си глупава, не си прави грешни впечатления, че се опитвам да те изкарам такава. Мисля, че ти си мило момиче, което е искало да докаже любовта си и да направи приятеля си щастлив. Това е чудесно, но приятеля ти не заслужава да правиш жертви за него, защото той едва ли не ги изисква от теб и те задължава.
Третото, което искам да ти кажа е, че не всички мъже са като твоя приятел. Има толкова много свестни, мили и лоялни хора. Заслужаваш да бъдеш с човек, който също като теб, би пожертвал собственото си удобство, за да бъдеш добре. Любовта изглежда по този начин: не искаш нищо, но ти дават всичко, не искат нищо от теб, но ти им даваш всичко.
Съветът ми е да се откажеш от тази връзка и да вярваш повече в себе си. Отстоявай се. Вярвам, че си прекрасен човек, но си наивна все още. Ще се справиш сама. След време и ще намериш човек, който наистина ще те обича и няма да те наранява психически или емоционално.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: be43bcf246
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Естествено без него! Това връзка ли е дето описваш? А за това за напред пълни глупости, просто не си намерила подходящия човек. Човек не е създаден да живее сам. Не прави такива компромиси и не си губи времето с него а си намери момче което да те обича и уважава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 946e8fb476
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като жена по-голяма от теб, ти казвам- зарежи го! Рано или късно той ще зареже теб, казвам го от опит. Имах връзка с подобен егоист, по-право егоцентрик, обичах го и му давах всичко, а получих главно неприятности, изневери, лъжи или премълчаване на истината, подлости, скандали. Не разрешавай на никой да властва над теб и да те манипулира.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5561d59cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Влезнала си връзка " Господар и жертва" излез от там!!! Как така ще плащаш сметките ти? Мъжа трябва да плаща сметката или ПОНЕ да си делите сметките кой каквото пил и ял, да си го плаща сам! Вече няма никакви мъже. Как така ще те бие? Зарязвай го, такива не се лекуват не се оправят МАХАЙ го докато не ти е направил деца, пък това да видиш дилема...

Парис

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9d4025bcf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напълно съгласен с останалите коментирали. Такъв човек заслужава да остане сам до края на живота си.
Зарязвай го тоя използвач и си търси късмета с друг. Толкова самотни добри момчета има, които на ръце ще те носят, а ти търпиш унижения и обиди от този олигофрен. Не се оставяй да те маниполират.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1a54d99f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вади ножицата и режи. Това няма оправия...
човек да го досрамее че е мъж...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 88f6465fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Докажи че си силна и уважаваш себе си и си имаш характер... или остани робиня за цял живот, кой каза че, няма да срещаш друг дето да те обича и да се държи супер с теб... просто имай малко търпение и смени местата където ходите заедно и запознай с млади културни хора но избягвай нет запоз.
успех ТИ МОЖЕШ.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 267954b365
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ах ах, историята помни много такива случаи. Не си първата нито ще си последната в такава ситуация. А такива мъже ще има понеже вие им позволявате да се държат така, а не си тръгвате то тях. По кофтито е, че най вероятно има някое момче, което те харесва и би искало държи с теб по съвсем друг начин. Не съм психолог или нещо, но в живота си съм забелязал как жените винаги тичате след хора които се държат зле със вас, не знам на какво се дължи. Преди време когато се опитвах да бъда джентълмен и прочие винаги ми беше трудно да имам сексуален контакт с момиче/жена, не зависимо колко съм атлетичен забавен и така нататък. Но след като смених подхода със нежния пол и започнах да гледам на жените и да се държа с тях просто като с парче месо, обратно на всякаква нормална логика, започнаха да ми върви. Не знам какво ви е сбърканото и какво толкова привличащо намирате в липсата на уважение и тн. А моя съвет остави го и намери някой друг. Страх те е, че и той ще се държи така? Както казах налага ни се да се държим така както вие искате, търсене => предлагане, ако не му позволиш няма да се държи така. М-22г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker