Не се възбужда от еротично бельо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не се възбужда от еротично бельо
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1821 пъти
Имам интересна история. Заедно живеем и спим от 2 години, но се познаваме от общо 6 години, със секса вечер и възбуждането като си легнем нямаме проблеми. За втори път забелязвам обаче, че нещо не му действа, ако се облека еротично. Първия път четеше нещо на компа, облякох се изненадах го и с еротични движения спря с четенето огледа ме гушна ме и целуна и каза добре е и толкова и после добави облечи се да не настинеш кат легнем ще се закачаме и до там, ми наметнах се и седнах при него да чета и аз гушкаше ме само.
Втория път беше пак нещо подобно - посрещнах го от работа еротично облечена както е модерно сега с бельо от въжета, чорапи на дупки, нощница дантела абе както си е по снимките и сайтовете. Прибра се огледа ме гушна ме, целуна и каза, че така може да се приготвя преди лягане сега бил уморен и няма да се възбуди и не му е до секс. Останах си така облечена и си продължихме с обичайните занимания преди лягане.
Вечерта като си легнахме все пак реших по едно време да го питам - "не ти ли действа възбуждащо" отговори ми "не", казах му "добре не ти ли харесва така да съм облечена" отговори ми, че му приличам на проститутка така и било по-добре да съм облечена с някой голямо деколте къса рокля или съблечена, питах го "значи друг път да не си играя да се обличам така" нищо не каза, след две питания на третото каза, че не му харесвали такива обличания. Но когато му покажа попринцип някой такава мацка на картинка и вика че била много яко така и било възбуждащо, и щяло да му хареса ако се облека и аз така.... и нищо не разбрах, скъпи хора, как да се облека и държа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 02572b7c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки се възбужда от различни неща. Повечето мъже биха се възбудили но не знам защо твоя приятел не се възбужда. Според мен той се възбужда от нещо друго но ти не знаеш от какво и трябва да разбереш или да го питаш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fbda62b8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Дано да не те обидя, но нищо не си казала по този въпрос, така че ще си позволя да разкажа една история на мой близък приятел.
Имаше си малко по-пищно гадже (нищо фрапиращо), което решило да го изненада с латексово бельо. Като я видял, моят приятел не се сдържал и избухнал в смях. Каза, че по принцип я намира супер секси, но в това бельо приличала на наденичка. Иначе харесвал такива неща, но на някоя цитирам "стройна жена-котка". Та, те мъжете, харесвайки такива картинки, харесват по скоро модела, жената-образа, а не самото бельо.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: af828cb494
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той ти е казал какво го кефи - рокля с голямо деклоте. И мене така повече ме кефи, отколкото с разни изгъзици като бельо от въжета.

Имах едно гадже дето ме посрещаше с някакви много женствени рокли и без сутиен - е направо ме побъркваше.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker